eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
زرشک‌پلو برای 4 الی 5 نفر روغن: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد بزرگ مرغ: 150(تا180) گرم برای هر نفر هویج: 4 عدد آب لیمو تازه: 1 عدد رب گوجه: 1/5 قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری پودرسیر: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: 2 لیوان (در 1 ساعت زمان پخت در 4 مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: 4 پیمانه آب: 4 تا 6 پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: 30 گرم نمک: 1 قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: 5 قاشق غذاخوری خلال بادوم: 3 قاشق غذاخوری خلال پسته: 3 قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): 2 قاشق غذاخوری کره: 20 گرم شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
800گرم آرد سفید 200گرم آرد نخودچی 500گرم پودر قند 200گرم کره 200گرم روغن مایع گردو بسته به کرمتون هل 3قاشق زنجبیل 4تا 5قاشق زعفران غلیظ3ق روغن مایع 1سوم لیوان گلاب 3قاشق آرد رو الک کنین و45تا 1ساعت تفت بدین با شعله ی کم بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم * میزاریم یه کم از داغی بیوفته وبعد پودر قند رو میریزیم وبا دستکش خوب ورز میدیم تا حلوا جمع بشه حلوا رو دوقسمت میکنیم به یه قسمت هل وزنجبیل وگردو میزنیم ورز میدیم حلوارو یه طرف ظرف جمع میکنیم فشار بدین تا منسجم بشه بعد با کفگیر به آرومی بردارین ودر بشقاب سرو بزارین. قسمت زعفرانی زعفران وگلاب وروغن رو بریزین و ورز بدین دوباره یه طرف ظرف جمع وفشره کنین وبا کفگیر بردارین ودر بشقاب سرو بزارین . .نکته ها یه کم از آرد بزارین دهنتون اگه به کامتون نچسبید یعنی آرد به اندازه تفت داده شده. میتونین 100گرم دیگه روغن اضافی بزنین وکمتر ورز بدین که در اینصورت حلواتون به تردی این حلوا نخواهد بود برای حلوای زعفرانی کره قابل حذفه اگه میخوایین حلوای زنجبیلی سفیدتری داشته باشین آرد نخودچی نزنین ولی آردنخودچی فوق العاده تردوخوشمزش میکنه . به دلخواه میتونین حلوارو کف یه ظرف فشرده کنین و قالب بزنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باباغنوش ، باباغنوج ، یه پیش غذا و حتی یه غذای کامل عربی رژیمی و بدون گوشت 😊 . جعفری و روعن زیتون و آب لیمو سلیقه ای هست اکثرا ریخته میشه . میزان مواد انداره اش سلیقه ای هست دست خودتون هست . در دستور اصلی ارده هست حدودا برای 3 نفر بادمجان 3 عدد ارده 3 تا 4 ق غ ماست 2 ق غ سیر 3 حبه آب لیمو 2 ق غ جعفری به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک و فلفل به میران لازم بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه. می تونین توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم . داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم . یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای زنجبیلی گردویی این حلوا بدون گردو هم عااالیه گردو دوست ندارید نریزید سعی کنید از آرد شیرینی پزی استفاده کنید با آرد نان رنگ حلوا تیره میشه مقدار زنجبیل دلبخواهیه دوست دارید بیشتر بوی زنجبیل غالب باشه بیشتر بزنید ولی این مقدار به نظر من خوبه زیادی پودر هل نرنید وگرنه حلوا تلخ میشه روغن جامد رو جایگزین نکنید. به تنهایی کره استفاده کنید حلوا بوی کره میگیره روغن مایع نمیشه چون حلوا جمع نمیشه آرد سفید شیربنی پزی نیم کیلو هر لیوان آرد سرپر 150 گرم روغن جامد 175 گرم دوسوم لیوان پودر قند الک شده 250 گرم شکر جایگزین نکنید هر لیوان پودر قند 150 گرم پودر قند ندارید شکر رو آسیاب کنید از الک رد کنید کره 50 گرم پودر گردو نصف لیوان تا یک لیوان حتما پودر بشه با دستگاه اسیاب بزنید پودر زنجبیل یک قاشق سوپ خوری پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری آرد رو الک کنید وبزارید رو شعله کم وتفت بدید چشم ازش برندارید ومدام هم بزنید تا بوی خامی حلوا از بین بره اصلا نباید تغییر رنگ بده حدود نیم ساعت طول میکشه سپس دوباره ارد رو الک کنید وباز برگردونید داخل ماهی تابه به سرعت انجام بدید تا آرد سرد نشه شعله پخش کن بزارید . اگه ندارید مشکلی نیست شعله خیلی کم باشه روغن جامد اضافه کنید بزنید تا روغن به خورد آرد بره پودر زنجبیل وهل بزنید باز هم بزنید کره هم اضافه کرده حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حلوا صاف ویکدست بشه پودر گردو اضافه میکنیم در حد مخلوط کردن میزنیم گاز رو خاموش کنید با گردو زیاد رو گاز باشه گردو به روغن میفته گاز که خاموش کردیم بعد از یکی دو دقیقه پودر قند اضافه میکنیم حلوا زیادی داغ باشه پودر قند آب میشه.حتما گاز رو خاموش کنید وپودر قند اضافه کنید با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم سپس از چرخ گوشت رد کرده چرخ گوشت ندارید یکی دو ثانیه با دستگاه غذا ساز بزنید .کمی از حلوا جدا کرده وبهش زعفران بزنید. حلوای زنجبیلی رو کف ظرف ویا پیرکس ریخته وبا پشت قاشق فشرده صاف ویکدست کنید حلوای زعفرانی روش بریزید دوباره فشرده کنید کمی پودر گردو روش بپاشید وبزارید یخچال حدود چهار الی پنج ساعت تا خودشو بگیره. سپس مکعبی ویا لوزی برش بزنید وتو دیس بچینید. طعم این حلوا عااالیه امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 شکر 1 پیمانه(200گرم) خامه صبحانه یک پاکت (180 گرم) ،می تونید کمتر هم بریزید کره 50 گرم سیب به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 🌷  🌷 🌷 🌷 🌷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم يك بسته بيسكويت بسته به خودتون داره كه چه بيسكويتي باشه بهتركرم دارنباشه يك استكان گردو خردشده كره اب شده هم 75گرم بيسكويت روميكس كنيدكره وگردو رواضافه كنيدخوب مخلوط كنيد مثل تصويرداخل كپسول يك قاشق ازش بريزيد وبعدخوب فساربدين وبزاريد داخل. يخچال موادلازم كرم چيزكيك 300گرم پنيرماسكاراپونه 100گرم خامه 200گرم هم پنيرسفيدتازه يك ليوان شكر دوقاشق ارد دوقاشق هم پودرنشاسته ذرت نصف ق م وانيل يك قاشق مربا خوري رنده شده پوست پرتقال دوعددتخم مرغ براي شروع پنيرتازه روابش روبگيريد وبا شكرخوب باهمزن بزنيدسعي كنيدشكرخوب داخلش حل بشه،بعدتمام مواد باقي مانده رواصافه كنيدوخوب مخلوط كنيدطبق تصويرولي سعي كنيدخيلي هم مخلوط نشه بعداين مواد روبريزيد روي بيسكويت ها چندبارروي ميزكاربكوبيدكه هواش گرفته بشه داخل ظرفي اب بريزيد وبزاريد قسمت پايين فروچيزكيك هم طبقه وسطبزاريد بايدازقبل دردماي 170درجه گرم شده باشه بعدتا وقتي كه روي كرم طلايي بشه كه تقريبا45دقيقه طول ميكشه بپزيديك نكته وقتي روي كرم شروع كرد به سرخ شدن دماي فررو كم كنيدبعدازچند دقيقه داخل همون فر بزاريدكه خنك بشه مواد لازم براي سس يك ونيم ليوان آب پرتقال يا نارنگي روبا سه چهارقاشق شكربزاريد روي حرارت تا بجوشه كمي هم اب اضافه كنيدبعدسه قاشق مربا خوري نشاسته ذرت بريزيد ومرتب هم بزنيدتا سس قوام بياد ودراخريك قاشق مربا خوري هم كره بريزيدوبعدازروي حرارت برداريد.وقتي سس خنك شد چيزكيك روازفرخارج كنيدسس روروش بریزید و تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول شده با پلو مواد داخل 👇 يك عدد پيازخردشده يك پيمانه برنج يك عدد گوجه كه پوستش كنده شده وخرد شده يك قاشق كشمش اگردوست نداشتين حذف كنيد فلفل سياه فلفل قرمز نمك اول پياز رو داخل روغن تفت بدين وبعدش برنج وكشمش رواضافه كنيد وكمي تفت بدين بعد ادويه ها ونمك رواضافه كنيدوهمچنين گوجه روواجازه بدين كاملا ابش خشك بشه واز روي حرارت برداريدواما براي سس اين غذا👇 يك قاشق مربا خوري سس فلفل اگه نداشتين رب فلفل سياه فلفل قرمز روغن مقداري همه اين ادويه ها روداخل روغن كمي تفت بدين بقيه مراحل هم مثل تصوير كافيه نصف مواد روبه سس آغشته كنيد ونصف ديگه روپلو بزاريد وبعد سينه مرغ رو رول كنيد بعد هركدوم ازرول ها رو داخل فويل بپيچيدوداخل فربا دماي 200 درجه نيم ساعت بپزيدبعدكه ازفرخارج شد ازباقيمانده سس روش بماليد بزاريد گريل بشه وبعد با پلو سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از کباب بوقلمون که من خودم واسه اولین بار درست کردم وعاشقش شدم😋 . موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🤗🤗 به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز با دستور یک غذای آسون وخوشمزه اومدم 😁😁 هم ساده وهم سالم💪💪 . نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 3 عدد تخم مرغ 1 استکان شیر(100گرم) 1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. (تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود. نوش جان 🤗🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥚تخم مرغ 1 عدد 🥄شکر 1 ق غ 🧂نمک 1 ق چ 🥄روغن 80 میلی لیتر 🥛شیر گرم 150 میلی لیتر 🍶آب گرم 150 میلی لیتر 🥄مایه خمیر خشک 1 ق چ 🥣آرد ساده (گندم) 550 گرم ‌ برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه. بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای 10 دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. ‌ برای داخل پیراشکی🔻 🥔سیب زمینی 800 گرم 🥄روغن 4 ق غ 🧅پیاز 1 عدد 🧂نمک نصف ق چ 🍅گوجه فرنگی له شده 1 عدد ☘️جعفری به دلخواه 🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌ 🥟برای روی خمیر: 🥚تخم مرغِ کاملِ همزده 1 عدد 🥄کنجد 🌡دمای فر: 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت 🕰به مدت: 25-30 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سبزی_آش : 500 گرم نخود : 1 پیمانه لوبیا : 1 پیمانه برنج : 1 پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : 1/2 پیمانه بلغورگندم : 1/3 پیمانه بلغورجو : 1/3 پیمانه سیب_زمینی : 2 عدد متوسط پیاز : 2 عدد متوسط سیر : 2 گوله کشک : 1 کیلوگرم ادویه : 1 قاشق مرباخوری زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری فلفل : 1 قاشق مرباخوری نعناع : 3 قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت 3-2 ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای 20-10 ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛