باقلوا
مواد لازم:::::
نصف یک بسته خمیر یوفکا مخصوص خمیر یوفکا ایرانی سایز و تعدادش متفاوته حدودا 30 ورق یوفکا نیاز دارید)
50 گرم کره و یا مارگارین
1 ف چ روغن مایع (110میلی لیتر)
1 ف چ پودر گردو یا پسته
مواد شربت::::
1/5 لیوان شکر
1/5 لیوان آب
چند قطره آب لیمو
طرز تهیه::::
ابتدا روغن مایع و کره را روی حرات بگذارید تا کره آب شود سپس بذارید تا خنک بشه ظرف مورد نظرتان (پیرکس یا هر ظرف مناسب فر را خمیرها رو روش بزاریدو به اندازه ظرفتون برش بزنید سپس ورقه ها را شروع به چیدن کنید، دولایه خمیر یوفکا بچینید و رویشان مخلوط کره و روغن بمالید و به همین صورت نصف خمیر حدودا 15 لایه را بچینید (دقت کنید اطراف اضافی خمیر که برش زدید را در لابه لایه لایه ها استفاده کنید و وقتی نصف خمیر را چیدید، پودر گردو و یا پودر پسته را بریزید و بقیه خمیر ها را هم به همان شکل دو لایه خمیر و یک لایه روغن بچینید تا خمیر تمام شود سپس اطراف بیرون زده خمیروبه آرامی با کمک نوک چاقو به سمت داخل فرو کنید و اطرافش را مرتب کنید و بعد کمی سطح باقلوا را چرب کنید که موقع برش زدن خمیر پاره نشود و مانند فیلم برش بزنید و باقی مانده کره و روغن مایع را روی کل باقلوا بریزید دقت کنید که قسمت ته نشین شده کره را استفاده نکنید چون رنگ باقلوا را کدر میکند و بعد از ریختن روغن با چاقو کناره های برش ها را به سمت داخل فرو کنید تا شکل نهایی باقلوا زیبا شود.داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهیدبمدت 15-20دقیقه زمان پخت میخواد (حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست) دوستانی که فر گازی دارن فقط حرارت پایین را روشن کنن و آخرای پخت اگر سطح باقلوا طلایی و برشته نشده باشد چند دقیقه آخر پخت گریل بزنید
وقتی باقلوا شروع به طلایی شدن کرد دما را به 150 درجه کاهش دهید و تا کامل پخته شدن داخل فر بگذارید کل مرحله پخت حدودا یک ساعت طول میکشد نزدیک به آخرای پخت شربت را آماده کنید چون در این دسر شربت داغ روی باقلوای داغ ریخته میشود آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و با حرارت کم 14_12 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود و آبلیمو را اضافه کنید( شربت کمی غلیضتر از شربت باقلواهای دیگر است ) باقلوا را از فر خارج کنید و 3_2 دقیقه بعد شربت داغ را روی باقلوای داغ بریزیدو اجازه دهید شربت به خورد باقلوا رود باقلوا را ولرم و یا سرد با یک اسکوپ بستنی ساده سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#مرغ _خوشمزه رستورانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾🍁 #فیلم_آموزشی
طرز تهيه #ترشی_خانگی🌶
پیج آموزش هنر درآمد خانگی😍👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊ایام شبهای قدر تسلیت🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
در بیست و یکمین روز
از ماه مبارک رمضان 🌙
به فڪرمان منطق
به قلبمان آرامش
به روحمان پاڪی
به وجودمان آزادی
به دست هایمان قدرت
به چشمهایمان زلالی
به زندگیمان عشق
به دوستی هایمان تعهد و
به تعهدمان صداقت عطا ڪن🙏
#صبحتون_گلبارون 🌸🍃🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
برای 3 نفر
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
برنج رو شستم و خیس کردم .
مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و کمی آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری که بعد از پخت کمی آب مرغ بمونه . وقتی مرغ پخت ، اون رو ریش ریش کردم .
هویج رو شستم و پوستش رو کندم و با رنده خلالی کردم . (ازرنده آلمانی استفاده کردم) هویج رو با کمی روغن تفت دادم . بهش آب مرغ کمی ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولی با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذای شیرین دوست نداریم به هویج شکر نمی ریزم ، حالا این کاملا سلیقه ای و ذایقه ای هست ، دوست دارین توی این مرحله به هویج هاتون شکر بریزین .
مرغ ریش ریش شده و هویجی که پخته و آبی نداره رو با هم مخلوط کردم .
برنج رو آبکش کردم ، اگر دوست دارین داخل آبی که برنج هست قبل آبکش زردچوبه بریزین .
کف قابلمه من از ته دیگ نونی استفاده کردم ، هر ته دیگی بخواین میتونین درست کنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته کمی نگه داشتم برای تزیین روش و گداشتم که برنج دم بکشه . اون استکان هم زعفرون هست .
حالا باز هم سلیقه ای هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعی که توی دیس کشیدین ، روش بریزین .
وقتی برنجم پخت ، یه کفگیر برداشتم و کمی زعفرانی کردم . برنجم روداخل دیس کشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانی و زرشک و کشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ 😉
مخلوط سینه وران چرخ شده حدود 400 گرم
یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده لازم نیست زیادی آبشو بگیرید
پنیر پیتزا یک لیوان ویا 80 گرم
سس خردل دو قاشق پر
سیر سه حبه
نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه و کمی آویشن به میزان لازم
همه مواد رو تو غذا ساز ریخته چند دقیقه بزنید تا مواد چسبنده ای به دست بیاد
به چند روش می تونید فرم بدید
یا کف ظرف آرد سوخاری بریزید مواد روش با پشت قاشق صاف کنید باز ارد سوخاری سپس قالب بزنید
یا می تونید تو دست شکل بدید ودر پودر سوخاری بغلتونید
ویا به شکل بیضی تو دست فرم بدید سیخ چوبی از وسط رد کنید .سیخ حتما نیم ساعت قبلش تو آب خیس کنید تا موقع سرخ کرون سیخ نسوزه
ناگتها که آماده شدن حدود یکساعتی بزارید یخچال
روغن رو با حرارت خیلی کم بزارید داغ بشه با حرارت خیلی کم حدود 5 الی ده دقیقه
وقتی که داغ شد دونه دونه ناگتها رو سرخ کنید با حرارت کم سرخ بشن
تا مغز پخت بشن
عزیزان توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید باید روغن رو از صافی رد کنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعد ناگتها نچسپه
ناگتها تو روغن شناور سرخ بشن
توجه کنید وقتی که میخواید ناگترو سرخ کنید باید همزمان بریزید نه اینکه وسط سرخ شدن دوباره چند دونه دیگر بریزید این کار باعث میشه روغن سرد بشه وناگتها روغن زیادی به خودشون جذب کنن و سفت بشن
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم دستورشو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
ارد سوخاری استفاده میکنید باید دونه هاش ریز باشه .
دستور تار تار
سس مایونز حدود یک پیمانه
دو قاشق سر پر خیار شور ریز خرد شده
دو قاشق پیاز ریز خرد شده
یک قاشق جعفری ریز خرد شده
یک قاشق آب لیمو
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد رو با هم مخلوط وداخل یخچال میزاریم به مدت یکساعت 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_ماکارونی_و_پنیر
مواد لازم
ماکارونی فرمی 450 گرمپنیر چدار 400 گرمشیر 1 و 1/4 فنجانآرد 1/2 فنجانکره 1/4 فنجانتخم مرغ 2 عددپودر سوخاری 3 فنجاننمک و فلفل به میزان دلخواهروغن گیاهی برای سرخ کردن
توپک ماکارونی و پنیر
ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (Mac and Cheese) یکی از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنیری ( معمولا پنیر چدار) تهیه می شود. در این روش با طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر سوخاری آشنا می شویم. توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العاده ای که دارد بدلیل ظاهر کوچکی که دارد میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانی ها محسوب می شود
طرز تهیه: ماکارونی فرمی (آرنجی) را طبق دستور روی بسته حدود 10 الی 15 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس ماکارونی را آبکشی کنید و کنار بگذارید
پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.
مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
ماکارونی و پنیر را در یک ظرف دردار بریزید و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن آن را چرب کنید. به اندازه گردو از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را حداقل 1 ساعت در فریزر قرار دهید( اگر توپک ها یک شب در فریزر بمانند بهتر است).
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و 1/4 شیر را به آن اضافه کنید. مایه تخم مرغی را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. توپک ماکارونی و پنیر را به ترتیب در مایه تخم مرغی قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا همه جای توپک به آردسوخاری آغشته شود.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
توپک های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ساندویچ پلنگی
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت خمیر مایه خیس (و یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
آرد به مقدار لازم
برای روی نان:
1 لیوان آرد برنج
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
از نصف لیوان کمی بیشتر آب
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.(اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه کف کند)سپس بقیه مواد مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، نمک و آرد را (با الک کردن) اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت استراحت بدید سپس برای روی نان تمام مواد رویی را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید غلظتی مثل مایه کیک آماده کنید.(خیلی آبکی نباشد چون روی خمیر نمی ماند و داخل سینی میریزید) خمیر را گرد کرده شکل بدید و داخل سینی چرب شده و یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. از مواد رویی به ضخامت نیم ساعت روی خمیر ها بمالید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از سرد شدن نان را از وسط ببرید و با هر چیزی که دوست دارید میتوانید پر کنید. میتوانید مثل پوآچا با مغز پر درست کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی
مواد لازم :
آرد سفيد گندم 3 ليوان
بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق غذاخوري
(داخل ویدیو یادم رفت از نمک فیلم بگیرم)
روغن مايع 4 قاشق غذاخوري
آب يك ليوان كامل
طرز تهيه :
اولين نكته اينو بگم كه توي اين مدل از نون نيازي به خمير مايه فوري نيست.
آرد و نمك و بكينگ پودر و روغن مايع و آب رو با هم قاطي ميكنيم و ورز ميديم تا حدي كه يه خمير لطيف بدست بياد،خيلي ورز بدين،اگه ديدين به دستتون ميچسبه دستتون رو مدام روغن بزنين،بعد كه خمير لطيف شد بزارينش داخل كاسه و روشو پارچه بكشين بزارين توي محيط خونه نيم ساعت الي يك ربع بمونه. وردنه و سطح صافي كه نون رو ميخواين روش پهن كنين رو خوب آردپاشي كنين،يه چونه انداز از خمير رو وردارين(يعني به اندازه يه تخم مرغ)بعد با وردنه خووووب پهنش كنين،براي مرتب شدن دايره ي نون،وقتي خميرو پهن كرديم ميتونين با كاتر يا چاقو دورش رو دايره كنين ، تابه ي نسوز رو روي شعله تقريبا ملايم داغ كنين،داغ كه شد خمير رو بندازين داخلش،همين كه شروع به حباب انداختن كرد برگردونينش اون طرف كه اون سمت نون هم بپزه،📌بعد از پخت تـــاكيد ميكنم سريع و فوري نون رو داخل پارچه بپيچين(وگرنه خشك ميشه). اين نون رو براي عصرونه و صبحانه ميتونين مصرف كنين😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_آلمانی_کلاسیک
مواد لازم برای خمیرکیک:
3/5تا3 لیوان آرد(تا اندازهای که خمیر بدست نچسبه)
1لیوان شیرولرم
کره یامارگارین50 گرم (2 قاشق غذا خوری)
1 بسته مایه خمیر(1قاشق غذاخوری سرصاف)
1/2قاشق چایخوری وانیل
1 پنس نمک
1/2استکان شکر(30تا35گرم)
1عدد تخم مرغ
تهیه خمیر:
دریک ظرف آرد الک شده راریخته ووسط آرد راخالی کرده وشیر +شکر+مایه خمیر، تخممرغ ونمک راریخته وهم بزنید وبا آرد مخلوط وورز دهید ودرآخر کره را اضافه کنید وکمی ورز دهید ووسط خمیر را سوراخ کرده وبزارید درهمون قالی کیک میان تهی که باکره چرب کردهاید گذاشته وروی خمیر راپوشانده تا توی همون قالب خمیر عمل کند وحجم آن دوبرابر شود(زمان استراحت خمیر حدود1ساعت).
قالب رادرفر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه گذاشته به مدت تقریبی 20 تا30 دقیقه (مدت پخت ذکر نشده) گذاشته تا نان پخته شود.
همین که طلایی شد زمان پخت کافیست، ووقتی قالب را ازفر خارج کردید روی آن راپوشانده تا روی نان خشک نشود.حدود5دقیقه. .
مواد لازم برای کرم:
2 عددزرده تخم مرغ
1 بسته وانیل(وانیل ایرانی کمی)
1استکان شکر(70گرم)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
2 لیوان شیر
تمام مواد گفته شده را به جز وانیل در یک ظرف ریخته وروی حرارت متوسط گذاشته ومرتب هم بزنید تا به غلیظ شودودرآخر وانیل را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید وبعد که از حرارت افتاد باهمزن بزنید تا کرم فرم بگیرد ودرقیف ریخته وباسرماسوره دلخواه مابین وروی کیک راتزیین کنید.
موز یا میوه دلخواه هم برای وسط کیک استفاده کنید. 120 گرم شکلات(ترکیب شکلات تلخ وشیرین)، راهم آب کنید(روش بن ماری) وبا کمی مغز دلخواه(بادام زمینی یا...) ترکیب وروی کیک آماده شده بریزید وتزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سيب_زمينى_سوخارى 🧆 😋
🔸سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم.
اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي...
پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد.
اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري.
روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره.
همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود 1دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلاف_مرغ
یه پیش غذا و در واقع فینگر فود عالی و خوشمزه
برای 10 عدد
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 1 ق غ
پنیر پیتزا 2 ق غ (یا پنیر گودا)
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
مواد خمیر
پودر خمیر مایه 1 ق چ
آب ولرم 1/3 لیوان
نمک نصف ق چ
شکر 1 ق چ
آرد سفید یا ارد گندم تقریبا یک لیوان
روغن مایع 2 ق غ
سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . یه پیاز رو رنده ریز کردم و ابش رو گرفتم . سیر رو ام رنده کردم
گوشت چرخ شده مرع و پیاز و سیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کردم می تونین داخل میکسر بریزین .
بعداز مواد گوله هایی برداشتم و گرد کردم و داخل یخچال نیم ساعت قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ درست کردم خمیر .
اگر پودر خمیر مایه تون فوری هستش و صد در صد مطمین هستین که سالمه بله می تونین داخل مواد بریزین و به عمل نیارین اما نه اگه شک دارین برای احتیاط خیلی بهتره به عمل بیارین . من قبلا هم گفتم نهایتا ما توی خونه هفته ای یکی دو بار بخوایم از پودرخمیر مایه استفاده کنیم . پس اگه به عمل اوردیم و دیدیم سالمه با خیال راحت می تونیم کار رو شروع کنیم .
داخل اب ولرم مقدار جزیی شکر ریختم شکر یا اردبرای به عمل اومدن موثره . و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو قرار دادم تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد .
روغن و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو داخل ظرفی ریختم و بعد ارد الک شده رو به تدریج اصافه کردم تا جایی اصافه کردم که خمیر به دست نچسبه و ورز دادم .
خمیر نیاز به استراحت کردن نداره .
بعد روی صفحه کار با وردنه تقریبا نازک خیلی هم نازک نشه باز کردم .
بعد برش هایی به درازا ایجاد کردم .
گوله های مرع رو از یخچال بیرون اوردم و از این برش های خمیر مثل کلاف کاموا که چه طور دورش می پیچیم اون شکلی پیچیدم و داخل سینی فر قرار دادم .
برای رومال خمیر هم زرده تخم مرغ و کره آب شده رو مخلوط و رومال زدم .
در فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛