eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ســـــ🌸ــــلام یکشنبه اردیبهشت ماهتون بخیر🌸 روزتـون پـر از بـرکت دلاتون بی کینه و غم تنتون سـالم و روزتـون قشنگــــــ🌸 🌸🍃🌸
کیک گنبدی مواد لازم 3 تخم مرغ 1 استکان(نصف پیمانه) شکر 3 قاشق غذاخوری آب گرم 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 لیوان (پیمانه)آرد 5 گرم وانیل 10 پکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو طرز تهیه شکر را به تخم مرغ ها می افزاییم و تا حدود 5-6 دقیقه تا زمانیکه پف کند، هم میزنیم. 3 قاشق آب گرم و روغن مایع را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. در این مرحله همه ی مواد خشک (آرد؛ وانیل، پکینگ پودر و پودرکاکائو) را الک کرده و به موادمان کم کم اضافه کرده و با قاشق بزرگ هم میزنیم. می تونید کاکائو استفاده نکنید.موادمان را در قالب می ریزیم. من قالب 18 سانتی دایره انتخاب کردم. چیزی به اطراف قالب نزدم و کاغذ شیرینی پزی زیر قالب گذاشتم. اگر بخواهید دو برابر مواد را هم میتوانید استفاده کنید.در نهایت کیک مان را در فر 180 درجهازقبل گرم شده تا زمانیکه(حدود 45_30 دقیقه) حاضر شود می پزیم. مواد لازم برای سس کاکائویی: 100 ml خامه (نصف پاکت) نصف استکان شیر طرز تهیه: شیر و خامه را تا زمانیکه به درجه ی جوش برسد روی اجاق می گذاریم.بعد از اینکه به درجه جوش رسید، از اجاق برداشته و کاکائورا اضافه می کنیم. میتونید بنا به سلیقه کاکائوی شیری و یا هر نوع دیگه ای که بخواهید رو استفاده کنید. من هر دو نوع کاکائو تلخ و شیری را استفاده کردم(حدود 150 گرم) طرز تهیه کرم(میتونید ازخامه فرم گرفته تنها برای کرم هم استفاده کنید): 100 میلی لیتر خامه 1 پاکت پودر خامه (کرم شانتی) 5 گرم وانیل 100 گرم پنیر لبنه همه ی مواد را هم زمان تا زمانیکه غلیظ شود هم میزنیم. در این مرحله کیکمان هم آماده شده. از قالب در آورده و از وسط بصورت افقی نصف می کنیم و هر دو طرف داخلی کیک را با شیر خیس می کنیم. داخل یک قالب کاسه ای (فلزی یا پلاستیکی) نایلون فریزر پهن کرده و یک طرف کیک را داخلش جاساز میکنیم و سپس کرم حاضر شده را داخلش اضافه میکنیم. داخل ِ کرم را بصورت چاله خالی میکنیم و سس کاکائویی آماده شده را داخل گودال میریزیم. طرف دیگر کیک را روی مواد می گذاریم و کاملافشار می دهیم. و رویش سلفون میکشیم.یک شب داخل یخچال میگذاریم بماند. اگر بخواهید از قالب راحت تر در بیاید می توانید چند ساعت ِ آخر را هم داخل فریزر بگذارید. با کمک اضافه های نایلکس کیک را از قالب در می آوریم. می توانید برای رویش پورویش پودر کیک و یا سس کیک بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن برگر دستور تهیه من از ترکیب نیم کیلو قلوه گاه و یک کیلو ششصد گرم سینه و ران مرغ استفاده کردم . گوشتا رو باهم دوبار چرخ کردم . بهتره قلوه گاه رو برش نازک بدین و نیم ساعتی داخل فریزر بذارید تا براحتی چرخ بشه. . من از این مقدار گوشت 400 گرم گوشت رو برداشتم ... بقیه مواد رو بدون ادویه و پیاز داخل فریز بسته بندی کردم . گوشت چرخ شده قلوه گاه گوشفندی و مرغ 400 گرم پیاز کوچیک یک عدد پودر سیر نصف ق چ نمک و فلفل ب میزان لازم قارچ بلانچ شده 5 عدد جعفری ساتوری یک ق چ پودر سوخاری دو ق غ برای بلانچ قارچ رو خرد کنید و روی حرارت بذارید تا پخته بشه و ابش کامل کشیده بشه . سپس کاملا ساتوریش کنید یا از همون اول رنده کنید و روی حرارت بذارید. تمام مواد رو با هم مخلوط کنید حسابی ورز بدین یه گلوله از گوشت رو ته نایلون پهن کنید و نیم ساعتی داخل فریزر بذارید سپس سرخ کنید اواخر پخت در صورت تمایل پنیر گودا بذارید ... همبرگرا رو میتونید اماده تو فریزر داشته باشید موقع مصرف سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله کیوی موادلازم ژله کیوی 1 بسته برای محالبه::: شیر 1 لیتر پودرشکر 1 لیوان نشاسته ذرت 2 ق غ آرد 3 ق غ وانیل 1 بسته کوچک کره یاروغن 1 ق غ ابتدا ژله کیوی رو آماده کنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاکمی بسته بشه شیر،شکر،آردذرت،آرد رو مخلوط کرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده 5 دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و کره رو مخلوط کرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت 3،4 ساعت تاخودشو بگیره نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی مجلسی اینم آموزش چندمدل خمیر پیراشکی که میتونید در مهمانی‌ها وجشن ها دوستانتون رو سوپرایز کنید🤗🤗 . ولی اینجا دستور خمیر پیراشکی رو واستون میزارم ومیتونید مواد میانی پیراشکی رو از گوشت یا پنیر ویا سبزیجات پخته شده پر کنید. 1 عدد تخم مرغ آب 1 لیوان 1/2 لیوان روغن مایع 5 قاشق غذاخوری ماست 2 لیوان آرد (الک شده) 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری سر صاف خمیر مایه فوری طرز تهیه : ابتدا مواد خشک رو در کاسه ای بریزید( آرد، شکر، نمک و خمیر مایه) و مخلوط کنید. وسط ارد روباز کنید و تخم مرغ ماست، روغن مایع و آب رو اضافه کنید وکم کم هنه مواد رد مخلوط وبا دست ورز بدین واگه خمیر چسبندگی داشت کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد. روی خمیر رو پوشانده وحدود 1 ساعت استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد پف خمیر رو بگیرید و طبق ویدئو کاتر بزنید واز مواد میانی گذاشته وشکل دهید. بعد یا بزارید در فر 200 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه ویا در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ: 1.4 کیلوگرم پیاز: 2 عدد هویج: 1 عدد آلوبخارا: 17 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم آبلیموترش: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز ها را رنده می کنیم. مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم. مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم. پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد. برای سرخ کردن مرغ ها، ابتدا روغن زیاد بریزید و در ادامه برای پخت روغن اضافه را بردارید. هویج ها را ضخیم تر برش بزنید و آلو ها را چند دقیقه قبل تفت دادن خیس کنید. این غذا را هم می توانید با برنج و یا بصورت خوراک با نون سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از نون های سنتی ترک ها ، ایشلی (ایچلی) کوکه ، نون مغزدار ، این نون خیلی راحت و مواد راحتی داره . می تونید بدون مواد میانی هم درست کنید که کوکه ساده میشه . این نون کم شیرین هستش 😊🤗. آب ولرم 120 گرم (نصف لیوان) شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 80 گرم (یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) پودر زنجبیل 1 ق م نمک 1 ق چ آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا 370 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) مواد میانی : آرد 150 گرم ( یک لیوان) ، کره 100 گرم ، پودر زنجبیل 1 ق م ، زردچوبه 1/2 ق غ ، زعفران ، پودر قند یا پودر شکر 2 ق غ برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل آب ولرم ، 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و مخلوط کردم ، در ظرف رو قرار دادم ، 5 تا 10 دقیقه بمونه و عمل بیاد . داخل ظرف دیگه ای شیر ولرم و روغن مایع و زنجبیل و نمک رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست و مثل همیشه حواستون باشه ارد زیادی لطافت نونتون رو می گیره ، خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم . خمیر نرمی به دست میاد . داخل ظرف تمیز که کمی چرب شده ، قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم حدودا یک ساعت استراحت قرار دادم . در این بین مواد میانی رو درست کردم آرد الک شده رو کمی تفت دادم و بعد کره و زنجبیل و زردچوبه و زعفران و پودر قند ریختم و ترکیب کردم . (زعفران دل به خواهی بیشتر زردچوبه استفاده میشه) و از حرارت برداشتم . خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم .من 8 قسمت تقسیم کردم و هر چونه 80 گرمی برداشتم . تعداد و اندازه دست خودتونه . هر چونه رو کمی پهن کردم وسطش مواد میانی قرار دادم و پوشوندم و پهن کردم . داخل سینی چیدم و برای طرح روش با کاتر گرد مهر زدم . فقط کمی محکم و با فشار باشه که طرح روش بعد از پخت محو نشه . دوباره روش رو پوشوندم 20 دقیقه استراحت داشته باشه و برای رومال ، زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم ، کمی کنجد پاشیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ظرف حاوی آب به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم ، طبقه وسط با دمای 190 درجه ، حدودا نیم ساعت قرار دادم و برای خوش رنگ شده روی نون یکی دو دقیقه گریل رو هم روشن کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام 300گرم گوشت 400تا 500 گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری 200 گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی 2 عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 زرده تخم مرغ. 3عدد شکر. 12ق غ شیر. 3لیوان بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه آب سرد نصف پیمانه خامه فرم گرفته یک پیمانه پودر ژلاتین 3 ق غ سرخالی پودر کاکاو 2ق پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود. زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. 5الی6ساعت در یخچال قرار می دهیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.99M
التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مـواد لازم... ◀️تـخم مرغ...یڪ عدد ◀️شڪر...نصف لیوان ◀️وانـیل...یڪ چـهارم ق.چ ◀️زعـفران غلیظ...یڪ ق.غ ◀️ارد قنادے...یڪ لیوان ◀️بیڪینگ پودر...یڪ ق.چ سرپر ◀️مـاست.... نصف لیوان طرز تـهیه... ⏪تـخم مرغ همراه شڪر و وانیل بـه مـدت پنج دقیقه با هـمزن دستی بـزنـید تا حجیم و کرمی رنگ بشه اگه با دسـت براتون مشڪل با همزن برقی سه تا چهاردقیقه میتونید بزنید ⏪نـصف لیوان ماست اضافه ڪنید و خـوب بهم بزنید تا یڪدست بشه جایگزین ماست میتونید نصف لیوان شیر یا نصف لیوان آب جوش استفاده ڪنید موقع ریختن آب جوش حتما تند بهم بزنید تا تخم مـرغ شما بسته نشه ولی ماست بافت ڪیکتون پوڪ و سبڪ میڪنه حتی الامڪان سعی ڪنید از ماست اسـتفاده ڪنید ⏪ارد و بیڪینگ پودور الڪ ڪنید طی دو مرحله اضافه ڪنید دورانی بهم بزنید تا پفش نخوابه عزیزاے دلم اگه از شیر یا آب جوش استفاده میڪنید آرد مصرفی باید یڪ و یڪ چهارم لیوان باشه به آرد بیشترے نیاز داره ⏪بعد یڪدست شدن مواد ڪیکتون یڪ ق.غ زعفران اضافه ڪنید ⏪داخل تابه روغـن بـریزید اجازه بدید داغ بشه اندازه یڪ قاشق از مواد داخل روغن بریزید شعله رو روے ڪم بزارید تا مغز پخت بشه یڪطرف ڪامل سرخ شد برگردونید سمت دیگشم سرخ بشه ⏪برای پف ڪیڪ قاشقی حتما موقع سرخ شدن از تابه روغن داغ روے ڪیکهاتون بریزید اینڪار باعث میشه ڪیڪهاے ڪوچیڪتون پف ڪنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این بستنی به همین میزانی که میبینید احتیاج داریم به: 👇 خامه صبحانه 250 گرم(یک پاکت خامه صبحانه از این صورتیها کافیه) خامه قنادی 150 گرم (خامه قنادی یخ زده را به مقدار کافی در ظرفی بریزید و پس از باز شدن یخ ان با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره) . اگر میخوایین بستنی کم شیرین باشه می تونید مقدار کمتری خامه قنادی در نظر بگیرید واگر خامه قنادی ندارین جایگزین آن 100 گرم خامه صبحانه بریزید یعنی سرجمع 350 گرم خامه صبحانه برای کل دستور اما با خامه قنادی بستنی سبکتر واسفنجی تر میشه با خامه صبحانه منسجم تر وکرمی مانند(خامه قنادی هم اگر استفاده کردین خامه خوشمزه وخوش طعمی باشه لطفا مثلا کاله) . شیر عسلی 250 گرم ( حدود 2/3قوطی شیر عسلی میشه ولی از اونجایی که قیمت یه قوطی شیر عسلی سر به فلک کشیده براحتی وخیلی راحت خودتون تهیه کنید نسکافه 2 ق س (می تونید بیشتر هم بریزید اگر دوست دارین طعمش مشخص تر باشه) پودر کاکائو 1ق چ برای رنگ بهتر بستنی می زنیم اب جوش 1/8 پیمانه شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی تلخ به مقدار دلخواه خامه قنادی را فرم دهید خامه صبحانه خنک را به آن اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید شل میشه) پودر نسکافه وپودر کاکائو را با ابجوش خوب حل کنید به همان صورت داغ به شیر عسلی اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه اجازه بدین از دما بیفته وسپس به خامه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت مقداری شکلات تلخ خردشده یا شکلات چیپسی به مایه بستنی اضافه کنید بستنی را درون ظرف مناسب ریخته وده ساعتی درفریزر بگذارید تا منسجم شود سپس خارج کنید واسکوپ بزنید، جایگزین پودر نسکافه مقدار دلخواه ( مقدارکمتر چون قهوه تلخ تره)پودر قهوه بزنید برای تهیه این بستنی خامه قنادی را حذف کنید وسرجمع 300 گرم خامه صبحانه استفاده کنید 100 گرم شکلات تلخ خرد شده را ذوب کنید وبه جای پودر نسکافه وپودر کاکائو با شیر عسلی مخلوط کنید واین مخلوط را به خامه اضافه کنید یکدست کنید و ادامه مراحل... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برنج :4 پيمانه لوبيا سبز: 1 تا 1/5 پيمانه گوشت چرخ كرده: 300/400 گرم( من مخلوط مرغ و گوسفندى زدم) پياز :1 عدد رب گوجه:1 ق غ خ (به دلخواه) زعفران ، نمك ، دارچين، روغن، فلفل،زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه🔻 اول برنج رو در اب و نمك خيسانده لوبيا پخته و اماده اگر ندارين پخته و اماده كنيد مقدارى روغن در تابه ميريزيم و پياز رو رنده و اضافه و بعد تفت خوردن گوشت رو بهش اضافه نمك زدم و سرخ ، بعد لوبيا و يك ق غ خ زعفران و تفت دادم و بعد رب گوجه و فلفل و دارچين و مخلوط و شعله رو خاموش و كنار گذاشتم.برنج رو ابكش و دم كردم و در اخر تزيين كردم كه لطفا تزيين رو در ويدئو ببينيد. اگر ساده ميخوايين همون اول مخلفات رو با برنج دم كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛