"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رشته پلو
برنج 4 پیمانه🥣
رشته پلویی 200 گرم🥢
دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗
.
برای مرغ🐓
سینه مرغ 2 عدد🐥
خلال بادام 50 گرم✌🏻
پیاز داغ 2 ق.غ😉
خلال پوست پرتقال 2 ق.غ🍊
زرشک 1 ق.غ🍇
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍
عرق بهار نارنج😋
کره و روغن🍯
.
اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود 10 دقیقه)آبکش میکنید.🤗
برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊
.
برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥
کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛
تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉
وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه خاموشش کنید.🐥
.
راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقهای هست.🤗
ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅
که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋
خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍
در ضمن تهدیگ رشته پلو میتونه با تهدیگ ماکارونی رقابت کنه.😅
—————————————————————
پ.ن:شما روزای آخر سال چه غذایی میخورید؟🤗
بفرستین واسه همه دوستاتون یاد بگیرن😍
در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_بستنی
10 رنگ نیاز داشتم .
ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم .
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .
به هر کدوم حدودا 2تا 3 ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم .
داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .
بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.
بارها کلیپ دراوردن از ژله از قالب رو گذاشتم . مجدد هشتگ رو میزارم که نکات رو بخونین اینجا #در_آوردن_ژله
اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون
فسنجون هم با سینه مرغ هم با ران مرغ خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه
گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست
گردوی چرخ شده 300 الی 350گرم
سینه مرغ ویا ران مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه
رب انار حدود 7 الی 8 قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم
روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن پیاز و گردو بیشتر از این روغن نریزید
آب سرد 7 الی 8 لیوان
شکر یک قاشق دوست دارید ملس باشه من شکر نزدم
گردو رو چرخ کنید .آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید.
یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد پیاز با رنده درشت رنده کنید وبریزید و پیاز رو تفت بدید پیاز که تفت خورد زردچوبه وفلفل بریزید وباهاش تفت بدهید گردو رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ بشه آب سرد رو میریزیم حرارت بالا باشه تا بجوش بیاد اینجا حرارت رو بالا ببرید نرید سر وقت گوشی ویا تلفن مواظب نباشید سر میره مال من سر رفت واسه اینه تاکید میکنم😁 بعد از بجوش امدن درشو بزارید و شعله خیلی کم تا گردو روغن پس بده .
تو این فاصله مرغ رو سرخ کرده تکه های مرغ که سرخ شدن زعفران میزنیم .
بعد از یکساعت ونیم الی دوساعت که از پخت گردو گذشت رب انار اضافه کرده و تکه های مرغ سرخ شده نمک میزنیم اگر دوست داشتید ملس باشه یک قاشق شکر ویا دو قاشق دوشاب انگور بریزید درشو بزارید تا فسنجون آروم آروم بپزه و روغن پس بده نزارید فسنجون زیادی غلیظ بشه.ویا زیاد رقیق باشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید قنادی200گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر 200 گرم(تقریبا یک لیوان)
ماست 60 گرم (تقریبا 3 ق غ)
روغن مایع 110 گرم (تقریبا نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی 250 گرم (یک لیوان)
پودر دارچین 1 ق غ (حتی تا 2 ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف)
برای پوره کدو حلوایی : 400 گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده 250 گرم حدودا یک لیوان شد .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو 5 دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو 3 بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
قالب من میان تهی به قطر 25 سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم .
پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل #شیرینی_گردو_روسی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه 21 اردیبهشت ماه ⛱
و بیست و هشتمین روز ماه رمضان
سرشار از بخشش و مهربانی خدا🍃💐
مهربانا..!!
قسم به روزها و شبهای نورانیت..
نمیدانیم چقدر "زنده ایم"..
نمیدانیم چقدر "فرصت داریم"..
نمیدانیم چقدر "توفیق استفاده"
از این فرصتها را داریم ..
اما تو ای "مهربان بنده نواز"
یاریمان کن تا "قدر بدانیم"،
یاریمان کن تا "بندگی کنیم"
یاریمان کن "مهربان بمانیم"
و "مهربان بمیریم"..
نماز و روزه هاتون قبول حق تعالی🍃💐
❖
مواد لازم🔻
خیارشور
گوجه
هویج
گل کلم
فلفل دلمه ای
ذرت
نخود
کاهو
سیب زمینی
تخم مرغ
مرغ
شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر
روغن زیتون
سس مایونز
راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین.
اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه😬🤪😜
همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون
این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و میتونید مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه👌🏼
طعم سالاد اندونزی فوق العادست و البته مثل سالاد ماکارونی، سالاد روسی یا همون سالاد الویه ، سالادفصل و خیلی سالادهای دیگه میشه توی مواد اولیهش دست و دل باز بود و با سبزیجات مختلف تهیهش کرد. هر ادویه یا سسی که دوست دارین هم میتونین بهش اضافه کنین. پس مجبور نیستین همه ی مواد لازم رو تهیه کنین. هر کدوم رو که نداشتین با هر نوع سبزیجاتی که طعمشو دوست دارین جایگزین و طعم سالاد رو با ذائقه ی خودتون تنظیم کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان من تو کلیپ مواد رو دو برابر کردم😊
مواد لازم🔻
نصف بسته ماكاراني شكل دار خام
4 يا 5 تخم مرغ
قارچ خام ورقه شده 250 گرم
سوسيس( هات داگ )يك يا دو عدد خرد شده
فلفل دلمه رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد
نمك،زردچوبه و فلفل (ميزان سوسيس و قارچ مي تونيد زياد كنيد ولي كمترنه ) .
پنیر پیتزا به مقدار لازم ..
طرز تهیه🔻
ماكاراني ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم تا نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغ زده شده و مابقي مواد اضافه مي كنيم و يكدست داخل تابه ميريزيم . هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... نوش جان .
👈 اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس و كالباس بگيره😉 و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره🙃
👈روغن خوب داغ شود و بعد مواد كوكو رو پهن كنيد تا خوب سرخ و برشته شود و برگردونيد تا ازهم نپاشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ب همگی . بچه ها این فینگر فود خیلی مجلسی و خوشمزه اس و خوبیش اینه ک بخاطر وجود تخم مرغ اصلا روغن جذب نمیکنه.
مواد لازم🔻
سیب زمینی 4 عدد متوسط
شوید خرد شده 3 قاشق غذا خوری(من شوید خشک استفاده کردم)
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به مقدار لازم
پودر سوخاری ب مقدار لازم
تن ماهی یک عدد
طرز تهیه🔻
4 تا سیب زمینی و آبپز کنید تا حسابی مغزپخت بشن بعد پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب حسابی لهشون کنید و بهش تن ماهی ،شوید و نمک ،فلفل و زردچوبه(میتونید کاری هم بزنید)اضافه کنید
حالا حسابی مخلوطشون کنید و بعد تخم مرغ هاتون رو حسابی با چنگال بزنید و سیب زمینی رو هر شکلی دوست دارید فرم بدید و اول داخل تخم و بعد پودر سوخاری بزنید و اینکارو یکبار دیگه تکرار کنید و کروکت هاتون و به مدت 20 دقیقه داخل فیریزر بذارید و بعد داخل حمام داغ(روغن کاملا داغ و شناور)سرخ کنید.
⬅️⬅️اگه میخواید سالم تر باشه میتونید از مرغ یا گوشت پخته و مزه دار شده ریش ریش،به جای تن ماهی استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای قسمت سبز🔻
ژله سبز 1 بسته (هر طعمی دوست دارین، مثل کیوی)
برای قسمت سفید🔻
شیر 1 لیتر
آرد 3 ق غ
نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر 1 فنجان چایخوری
پنیر لبنه 100 گرم
پودر وانیل نوک ق چ
برای قسمت قرمز🔻
ژله قرمز 2 بسته (مثل انار، آلبالو یا هرچی که دوست دارین)
انار دون شده به مقدار لازم
دراژه شکلاتی یا چیپس شکلات برای تزیین
طرز تهیه🔻
ژله سبز رو بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و به اندازه 1 بند انگشت بریزین داخل فنجان یا قالب های مورد نظرتون. بذارین تو یخچال تا خنک شه و ببنده.
برای قسمت سفید (کاسترد) همه ی مواد رو به جز وانیل و پنیر لبنه با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارین تا غلیظ شه.
وقتی از داغی افتاد بهش پنیر لبنه و وانیل رو اضافه کنید. بعد به اندازه 2 بند انگشت بریزین روی لایه ی سبز و بذارین توی یخچال تا خنک شه.
ژله قرمز رو هم بر اساس دستوری که پشتش نوشته درست کنید، وقتی یکم خنک شد داخلش دونه انار بریزین، به اندازه 3 بند انگشت بریزین روی لایه قبلی. بذارین توی یخچال تا ببنده.
بعد میتونین با دراژه یا چیپس شکلات تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🔴یک بسته گوشت خورشتی ریز ترجیحا گوساله
🔴پیاز 2 عدد
🔴زردچوبه نمک فلفل دارچین زعفران به میزان لازم
🔴رب حدودا 3 قاشق غذاخوری( مواد کاملا قرمز شود )
🔴برنج 4 پیمانه
🔴برای روی غذا زرشک سرخ شده به میزان لازم
🔴خلال پوست نارنج یا پرتقال 3 قاشق غذاخوری
🔴شکر 2 قاشق غذاخوری
🔴لپه پخته شده سه چهارم لیوان
.
❌برای شیرین کردن پوست نارنج یا پرتقال قسمت سفید رنگ رو با چاقو جدا میکنیم خلال میکنیم میذاریم خشک بشه سه بار میجوشونیم تا به جوش اومد آبکش میکنیم مجدد آب میبندیم سری چهارم شکر میریزیم کمی با شکر بجوشه که شیرین بشه و تلخیش گرفته بشه من از خلال پوست نارنج که آماده از شیراز خریده بودم استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه لاپلوی شاه عباسی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم 12 در 30 هستش .
در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛