مواد لازم🔻
🔴یک بسته گوشت خورشتی ریز ترجیحا گوساله
🔴پیاز 2 عدد
🔴زردچوبه نمک فلفل دارچین زعفران به میزان لازم
🔴رب حدودا 3 قاشق غذاخوری( مواد کاملا قرمز شود )
🔴برنج 4 پیمانه
🔴برای روی غذا زرشک سرخ شده به میزان لازم
🔴خلال پوست نارنج یا پرتقال 3 قاشق غذاخوری
🔴شکر 2 قاشق غذاخوری
🔴لپه پخته شده سه چهارم لیوان
.
❌برای شیرین کردن پوست نارنج یا پرتقال قسمت سفید رنگ رو با چاقو جدا میکنیم خلال میکنیم میذاریم خشک بشه سه بار میجوشونیم تا به جوش اومد آبکش میکنیم مجدد آب میبندیم سری چهارم شکر میریزیم کمی با شکر بجوشه که شیرین بشه و تلخیش گرفته بشه من از خلال پوست نارنج که آماده از شیراز خریده بودم استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه لاپلوی شاه عباسی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم 12 در 30 هستش .
در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی😍😍
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانے و چهار قاشق شڪر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنے یه لایه موز اسلایسے و بیسڪوییت ساقه طلایے خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنے و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میڪنم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر🔻
شیر ولرم یک لیوان سرخالی
آب ولرم یک لیوان سر خالی
شکر یک ق غ خ
نمک یه ق چ خ
خمیر مایه یه ق غ خ
آرد تقریبا نیم کیلو (شاید بیشتریا کمتربشه
مواد داخل پیراشکی🔻
سیب زمینی سه عدد متوسط
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده 400گرم
نمک و فلفل قرمز و سیاه،زردچوبه واویشن به مقدار لازم .
پیاز رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه،گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و ادویه ها رو هم اضافه کنیدو تفت بدید تا بپزه و بعد از روی اجاق برداید.
سیب زمینی ها رو ابپز کنید و له کنید و با گوشتی که آماده کردید مخلوط کنید و کنار بذارید.
می تونید به مواد جعفری خرد شده اضافه کنید.
طرز تهیه🔻
خمیر رو طبق فیلم آماده کنید و یک تا دو ساعت جای گرم استراحت بدید تا عمل بیاد و حجمش دوسه برابر بشه.
بعد اینکه عمل اومد یکم ورز بدید و به شش یا هشت چونه تقسیم کنید و میز رو آرد پاشی کنید و به کمک وردنه خمیر رو روی میز به قط نیم سانت پهن کنید و طبق فیلم شکل بدید.
از موادی که آماده کردیدکمی لای خمیر بذاید و بپیچید و یک ربع روی پیراشکی ها رو با دستمال بکشید و بعد توی روغن سرخ کنید و نوشجان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_شکم_پر
برای 8 تا 9 عدد کوکو
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_خونگی
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺
یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید)
نصف لیوان آب سرد
دو قاشق پودر ژلاتین
دوقاشق گلوکز ............................ سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید
پودرژله،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه
وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت بعدا از قالب جدا کنید ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسپندگیش از بین میره کشدار وخوشمزه میشه تو ظرف در دار بریزید وبزارید یخچال
میخواید تو نی بریزید یک سر نی رو تا کنید با چسب ویا سنجاق ببندید حتما چند قطره روغن مایع بریزید تو نی بچرخونید تا همه جای نی به روغن اغشته بشه سپس برگردونید چند دقیقه تا روغن اضافیش خارج بشه از مایه پاستیل بریزید وبزارید یخچال به مدت 8 ساعت تا سفت بشه
سپس با وردنه ازته نی بهش فشار بیارید پاستیل از نی خارج میشه به همین راحتی😍
عزیزان آگه دوست دارید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بخاطر داشتن گلوکز شیرینه
دوست دارید ژله تون شفاف باشه کف اونو کاملا بگیرید من کاملا نگرفتم خواستم رنگش کمی مات باشه
بدونه گلوکز هم میشه منتهی اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و نقل ژله سفت میمونه
امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید راحت وخوشمزس واسه دلبنداتون بدونه مواد نگه دارنده👌
عزیزان توجه کنید مواد پاستیل نباید جوش بزنه
گلوکز لوازم قنادیا دارن قالبها هم لوازم قنادیا دارن بگید قالب مخصوص پاستیل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛