eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊. تخم مرغ 3 عدد ماست 120 گرم (نصف لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم. قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم . فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم . گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم . برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید . من سس کارامل درست کردم . 150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته . یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی. زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه . نکات: شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید . جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه . بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 5 عدد سیب زمینی 300 گرم گوشت گوساله چرخکرده 2 قاشق غذا خوری روغن 2_3 فلفل سبز ، 6_5 شاخه جعفری تازه خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری رب فلفل ترکی 1 پیاز ، 2 حبه سیر 150 میلی لیتر آب گرم 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک مواد سس بشامل🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 400 میلی لیتر شیر (تقریبا 2 لیوان) یک مقدار جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها را نازک خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخکرده را در ماهیتابه با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید بعد پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید و هم بزنید،مانند فیلم فلفل سبز ، رب گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی و ادویه ها را یکی پس از دیگری اضافه کنید و تفت دهید در آخر آب گرم اضافه کنید،درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه با حرارت کم بپزید بعد جعفری خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،همزمان در یک قابلمه سس بشامل را اماده کنید،آرد و کره را تفت دهید سپس شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود،ادویه بزنید و به هم زدن ادامه بدهید تا سس غلیظ شود از روی حرارت بردارید،سپس یک لایه سیب زمینی سرخ شده کف ظرف بچینید بعد مواد گوشت را اضافه کنید و دوباره یک لایه سیب زمینی و در اخر سس بشامل ریخته، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، بعد از اینکه از فر خارج کردید ، بگذارید کمی استراحت کند تا بتوانید بهتر برش بزنید، نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250-300 گرم گوشت کوفته مخلوط گوشت گوساله گوشت گاو 1 پیاز کوچک رنده شده 1 تخم مرغ 1-2 قاشق غذاخوری نان خشک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن طرز تهیه🔻 آنها را خوب مخلوط کرده ، گلوله های گرد درست کرده و کنار می گذاریم. میتونید هم‌ قبلش‌ کمی تفت‌ بدید که از حالت‌ خامی دربیاد و بخش گیاهی 1 پیاز ، خرد شده به صورت مکعب 1 حبه سیر 2 رنده هویج متوسط 2 فلفل سبز مکعبی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک روغن زیتون پیازها را تفت می دهیم ، سپس هویج ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا مخلوط ما آماده شود. کوفته هایمان را در وسط پاستاهای خود قرار می دهیم و سبزیجات را روی آن می گذاریم. آب جوشانده را روی کوفته ها می ریزیم. ماکارونی به طور طبیعی آب می کشد ، بیایید بر اساس آب اضافه کنیم ، اجازه ندهیم آن را با یک قاشق مخلوط کنیم ،که پخش بشه با تکان دادن قابلمه آن را مخلوط کنیم. پس از اطمینان از پخته شدن غذای ما ، اجاق گاز را خاموش کرده و گرم سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی متفاوت مواد لازم : روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری ران مرغ : 6 عدد بدون پوست عصاره مرغ : 1 عدد حل شده در 1 پیمانه آبجوش رزماری : 4 شاخه سیر : 4 حبه سیب زمینی پخته : 3 عدد پنیرموزارلا : 220 گرم آردگندم : 1.5 پیمانه فلفل قرمز : 1 قاشق چایخوری پودرخردل : 1 قاشق چایخوری تخم مرغ : 4 عدد پودرسوخاری : 150 گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل (برای سفره افطار و مجالس عالیه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مےتوان زیبازیست😍 نہ چنان سخت ڪہ از عاطفہ دلگیرشویم نہ چنان بےمفهوم ڪہ بمانیم میان بد و خوب.. لحظہ ها مےگذرند گرم باشیم پر ازفڪر وامید عشــ♥️ــق باشیم وسراسر خورشید
دستور تهیه🔻 این میزان مواد برای 3 نفر کافی هست. -سس خردل طعم جذابی به مرغ میده ولی اگر نداشتین، همون ادویه ها با نصف ق غ روغن هم کفایت میکنه -حین تفت دادن مرغ و قارچ شعله گاز کم نباشه تا آب نندازن -اون ردی که از مرغ داخل تابه میمونه، اصلیترین طعم غذارو تعیین میکنه، پس همه ی مراحل رو‌داخل همون تابه انجام بدین، تا عصاره ی لذیذ مرغ به غذا منتقل بشه -آرد رو به خوبی تفت بدین تا بوی خامی نده. حتی اگر آرد هم اضافه نکردین، خامه غلظت خوبی به غذا میده -شیر و خامه به دمای محیط رسیده باشه تا ی وقت نبره! -برای سیب زمینی های روی غذا هم هم میتونید برش نازک بزنید، هم از کاتِر مخصوص استفاده کنید -سیب زمینی های خلالی رو نیم ساعت داخل آب سرد و یخ بزارین، هم خیلی تازه تر میشن و هم نشاسته سیب زمینی کاملا از بین میره وموقع سرخ شدن به هم نمیچسبن. -سیب زمینی هارو بعد از آبکشی روی ی پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه و بعد طی چند مرحله داخل روغن بصورت غوطه ور سرخ کنید، نمک هم فراموش نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🔴یک بسته گوشت خورشتی ریز ترجیحا گوساله 🔴پیاز 2 عدد 🔴زردچوبه نمک فلفل دارچین زعفران به میزان لازم 🔴رب حدودا 3 قاشق غذاخوری( مواد کاملا قرمز شود ) 🔴برنج 4 پیمانه 🔴برای روی غذا زرشک سرخ شده به میزان لازم 🔴خلال پوست نارنج یا پرتقال 3 قاشق غذاخوری 🔴شکر 2 قاشق غذاخوری 🔴لپه پخته شده سه چهارم لیوان . ❌برای شیرین کردن پوست نارنج یا پرتقال قسمت سفید رنگ رو با چاقو جدا میکنیم خلال میکنیم میذاریم خشک بشه سه بار میجوشونیم تا به جوش اومد آبکش میکنیم مجدد آب می‌بندیم سری چهارم شکر میریزیم کمی با شکر بجوشه که شیرین بشه و تلخیش گرفته بشه من از خلال پوست نارنج که آماده از شیراز خریده بودم استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام 300گرم گوشت 400تا 500 گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری 200 گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی 2 عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: نیم کیلو سینه مرغ خرد کرده آب 2عدد لیمو به همراه یک لیموی برش داده شده سرکه سفید فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه نمک جوز هندی زنجبیل مرغ با با مواد مخلوط کرده و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید. مواد سس: آرده ماست آب لیمو گشنیز چند حبه سیر نمک فلفل سیاه(اختیاری) همه مواد رو در میکسر مخلوط کرده. نان پیتا و یا خمیر یوفکا را پهن کرده سینه مرغ سرخ شده را روی نان ریخته سیب زمینی و سس مخصوص رو به همراه سس مایونز ریخته و سرخ میکنیم. میتونید قبل از اینکه مرغ رو بریزید کمی نان رو با سس چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی گل مواد لازم: 1 لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 3.5 لیوان آرد مواد داخل مانتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده نمک ، فلفل سیاه زیره مواد لازم برای سس: 2 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 3.5 الی 4 لیوان آب 🥣طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر تقریبا سفت شود. روی خمیر را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و کمی ورز بدید. خمیر استراحت کرده را به 2 چانه تقسیم کنید. و به ترتیب نازک باز کنید. موقع باز کردن خمیر کمی آرد بپاشید. سپس با قالب گرد و یا با لیوان گرد برش بزنید. مثل فیلم 4 عدد از خمیرها را کنار هم بذارید و از مواد گوشتی روی خمیرها بذارید شکل گل بدید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. سپس مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی مانتی و داخل سینی بریزید روی سینی کاغذ روغنی بکشید و یا در سینی را بذارید و در فر 180 درجه نیم ساعت بپزید.(مرحله دوم پخت حتما روی سینی را بپوشانید در غیر اینصورت روی مانتی خیلی خشک میشود) بعد از پخت از داخل فر بیرون آورید و با ماست موسیر یا مایونز سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت چرخکرده : 350 گرم سیب زمینی متوسط: 3 عدد پیاز متوسط: 1 عدد سیر : 2 حبه تخم مرغ : 1 عدد آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نکات: اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم. هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره. مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید. روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه. برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛