eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شور برگ مو😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 شیر4لیوان آردبرنج 3ق غ نشاسته ذرت 3ق غ گلاب 6ق غ شکر 8تا 10 ق غ بسته به ذائقتون میتونین کمتر بیشتر کنین من بیشتر زدم زعفران غلیظ 2ق غ خامه 2ق غ در صورت دلخواه پودر کاکائو 1ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 تخم مرغ:چهار عدد آرد:دو پیمانه(معادل دویست وپنجاه گرم) شکر:یک پیمانه هویج دوعدد متوسط ویک عدد سیب متوسط (جمعا بعد رنده شدن یک پیمانه بشه)به وزن صد وپنجاه گرم مخلوط مغز گردو وکشمش:یک دوم پیمانه دارچین:یک قاشق مرباخوری وانیل؛یک چهارم ق چ بکینگ پودر؛دو قاشق چایخوری(قاشق قنادی) روغن مایع؛یک دوم پیمانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و نهم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.01M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 500 گرم گوشت چرخکرده (نیم کیلو)(گوشت گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)گوشت با چربی کم 1 پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته شود) 1/2 لیوان آرد سوخاری(لیوان دسته دار فرانسوی ) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر قالبی چدار یا موزارلا مکعبی خرد شده(یا پنیر پیتزا رنده شده) مواد سس قرمز🔻 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک و فلفل طبق ذائقه طرز تهیه🔻 تمام مواد گوشت،پیاز،جوش شیرین،نمک، ادویه،روغن و آب (آب باعث میشه کباب آبدار و خوشمزه تر بشود)را در یک کاسه ریخته و به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید در مرحله بعد مواد گوشتی را به چند توپک تقسیم کنید(سایز سلیقه ای هست)سپس روی نایلون گذاشته و پهن کنید و مانند فیلم چند تکه پنیر وسط آن بگذارید (ترجمه از آشپزی_خلاق )و به کمک نایلون آنرا بسته ومانند نیم دایره شکل دهید(میتوانید از لبه کاسه کوچک استفاده کنید و شکل دهید،اطمینان حاصل کنید که لبه های گوشت کامل بسته شده و باز نمیشود موقع سرخ کردن)،سپس آنرا در یک ظرف بگذارید و روی ظرف سلفون بکشید برای حداقل 3 ساعت در یخچال گذاشته،بعد از گذشت زمان استراحت از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه با روغن خیلی کم و روی حرارت ملایم گریل کنید،این کباب را میتوانید در کنار پوره سیب زمینی،انواع پلو و سبزیجات سرو و نوش جان کنید🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2_3 عدد سینه مرغ(فیله شده) 1 عدد پیاز خرد شده 3_4 حبه سیر رنده شده 1 لیوان آب مرغ (یا مخلوط 1 لیوان آب جوش و 1/2 پودر عصاره مرغ) 1 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری سویا سس(اختیاری)(در صورت استفاده مواظب باشید که سس خیلی شور نشود) 200 گرم خامه صبحانه(1 پاکت) 1_2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده 3_4 قاشق غذاخوری روغن نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا سینه های مرغ را به صورت افقی برش بزنید و به دو قسمت مساوی و نازک تقسیم کنید،سپس با نمک،فلفل و ادویه های دلخواه مرینیت کنید و برای چند دقیقه استراحت دهید،ماهیتابه را روی حرارت متوسط گذاشته گرم کنید روغن را بریزید و تکه های مرغ مزه دار شده را سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی و پخته شود،از ماهیتابه برداشته و در بشقاب بگذارید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)،سپس در همان ماهیتابه پیاز را تفت دهید تا سبک شود بعد سیر را اضافه کنید هم بزنید تا عطر سیر بلند شود،آرد را بریزید و کمی تفت دهید و آب مرغ را اضافه کنید و وقتی شروع به جوشیدن و حباب زدن کرد،خامه و در صورت تمایل سویا سس و فلفل را اضافه کنید هم بزنید و در آخر تکه های مرغ و جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود6_7 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند ،تا سس غلیظ تر شود،سپس از روی حرارت برداشته و بعد از حدود 5 دقیقه استراحت با پاستا،برنج یا پوره سیب زمینی سرو کنید،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیرگرم پرچرب: 1پیمانه معادل 240 میلی لیتر آرد :225 گرم یا 20 ق غ شکر: 1ق غ نمک :یک پنس مایه خمیر :2 گرم یک ق م روغن :2ق غ سر پر مواد شربت🔻 شکر: 1 لیوان آب :3/4 لیوان آبلیمو :1ق چ گلاب یا زعفران: اختیاری طرز تهیه🔻 شیر ومایه خمیر وشکرمخلوط کنید وبزارید تا عمل بیاد آرد ونمک وروغن اضاف کنید وخوب مخلوط کنید مواد سفت نیست بعد از مخلوط کردن روی خمیر بپوشانید و45 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید. بعد در قیف بریزید ومثل فیلم سرخ کنید. شربت هم آماده کنید به این صورت که همه مواد با هم در ظرفی بریزید وروی حرارت کم بزارید واصلا هم نزنید تا شکر کاملا حل بشه وبعد ابلیمو بریزید و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. شربت سرد را روی دونات های گرم بریزید ومخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈 مواد لازم: 👈برای خمیر: 1 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری شکر 1/5 قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری مخمر فوری 6-7 لیوان آرد 👈برای پر کردن نان: سوسیس زیتون پنیر چدار گوجه فرنگی فلفل 👈 دستور تهیه: ابتدا آب گرم ، شیر، شکر و مخمر خشک را مخلوط کنید و بگذارید مایع به مدت 10 دقیقه حل شود. سپس ، روغن و سفیده را با نمک اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد را کم کم اضافه کنید. خمیری که بدست می آید، نباید به دستهای شما بچسبد. روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و حدود 40-50 دقیقه اجازه دهید استراحت کند. سپس از خمیر خود چانه هایی به اندازه نارنگی بردارید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بگذارید. مجددا روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. ته یک لیوان را با کمی روغن چرب کنید و وسط چانه ها را فشار دهید تا گود شوند. داخل آنها را با سپسیس، پنیر، گوجه، زیتون و فلفل، پر کنید. می توانید از هر چیزی که دوست دارید برای پر کردن نان ها استفاده کنید. سپس آنها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت 30-40 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار دهید. بهتر است آن را در قفسه زیر اجاق قرار دهید، تا پنیر سریع ذوب نشود و نسوزد. اگر سریع آن را بپزید ممکن است هنگام برداشتن و بیرون آوردن آن خام بماند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛