#نان_شکم_پر
👈 مواد لازم:
👈برای خمیر:
1 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری شکر
1/5 قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری مخمر فوری
6-7 لیوان آرد
👈برای پر کردن نان:
سوسیس
زیتون
پنیر چدار
گوجه فرنگی
فلفل
👈 دستور تهیه:
ابتدا آب گرم ، شیر، شکر و مخمر خشک را مخلوط کنید و بگذارید مایع به مدت 10 دقیقه حل شود. سپس ، روغن و سفیده را با نمک اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد را کم کم اضافه کنید. خمیری که بدست می آید، نباید به دستهای شما بچسبد. روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و حدود 40-50 دقیقه اجازه دهید استراحت کند.
سپس از خمیر خود چانه هایی به اندازه نارنگی بردارید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بگذارید. مجددا روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
ته یک لیوان را با کمی روغن چرب کنید و وسط چانه ها را فشار دهید تا گود شوند.
داخل آنها را با سپسیس، پنیر، گوجه، زیتون و فلفل، پر کنید. می توانید از هر چیزی که دوست دارید برای پر کردن نان ها استفاده کنید.
سپس آنها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت 30-40 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار دهید. بهتر است آن را در قفسه زیر اجاق قرار دهید، تا پنیر سریع ذوب نشود و نسوزد. اگر سریع آن را بپزید ممکن است هنگام برداشتن و بیرون آوردن آن خام بماند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
طرز تهیه🔻
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. خمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید.
ده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنید. بزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک نشه .
توجه: در محفظه های بسته شده یا کیسه یخچال نگه دارید تا طراوت آن حفظ شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهیچه
بچه ها اینم از دستور ماهیچه که خیلی ها پی وی درخواست داده بودین
اول از همه بگم که درست کردن ماهیچه خیلی خیلی زمان میبره و اگه این فیلم یک دقیقه ای رو میبینین فک نکنین توی یک دقیقه درست میشه قشنگ یه صبح تا ظهر وقت میبره
مواد لازم :
ماهیچه (من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم ، از هایپر بسته بندی خریدم)
2 عدد پیاز نگینی شده
کره 20 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه
2حبه سیر
چوب دارچین
زعفرون
طرز تهیه :
اول از همه پیاز هارو با کمی روغن و کره داخل قابلمه تفت میدیم تا یکم سبک بشه،بعد آروم ماهیچه هارو که از قبل شستیم و خشک شده میزارین داخلش،در قابلمه رو میزاریم و 10 دقیقه زمان میدیم تا یکم بپزه،بعد از 10 دقیقه میبینیم که رنگش یکم عوض شده و داره میپزه،حالا برمیگردونیمشون تا اون طرفش هم بپزه،همین حین سیر رو توش رنده میکنیم،نمک و فلفل میزنیم ، حالا قسمت مهمش که زعفرون آبکرده رو حساااااابی به همه ی گوش اضافه میکنیم(این ماهیچه کلا با زعفرون باید بپزه بس کمی در استفاده زعفرون باید دست و دل بازی به خرج بدیم)،بعد چوب دارچین رو هم میزاریم داخلش،و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم،دقیقا بعداز زعفرون،توی فیلم مشخصه
من یادم رفت این تیکه رو جداگانه به فیلم اضافه کنم
و تا جایی که یکم روی گوشت ها رو بگیره آب جوش میریزیم داخلش(تاکیید که زیاد نریزین آب)،بعد درشو میزاریم تا 3 سااااعت با شعله ملایم تا گوشت ها حسابی بپزه و خوش بافت بشه طوری که وقتی توی دهن میزارین آب بشه.
بعد از این تایم آبش تا حدودی خشک میشه و یه آبِ گوشت حسااااابی دارین
این بود روش من ان شاالله که دوس داشته باشین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج
من از کیکای هویجی که توش خیس و خمیر مانند باشه خوشم نمیاد
خیلی وقت بود دنبال چنین دستوری بودم😉
خیلیا درس کردن و راضییی بودن
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای:
4 تخم مرغ همدمای اتاق
1ونیم پیمانه شکر
1 پیمانه روغن مایع
1/2 الی 1 پیمانه گردو درشت خرد شده
3 هویج متوسط ، ریز رنده شده
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
وانیل
2 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده (اختیاری)
2 الی 2ونیم پیمانه آرد
1 پنس نمک
جوز هندی تازه رنده شده، خیلی کم(اختیاری)
پودر میخک، خیلی کم(اختیاری)
-
تخم مرغ هارو با شکر هم بزنین بخوبی تا رنگش روشن شه بعد روغن رو اضافه کنین و بزنین بعد در طرف دیگه ،آرد، پودر دارچین ،نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین بعد الک کنین و به مواد اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین یا خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین بعد هویج رنده شده ،گردو و پوست لیمو رو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین .
داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده 190 درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.
بعد از سرد شدن روش پودر شکر الک کنین یا سس کارامل بریزین.
این کیک برای اینکه ارتفاعش زیاد باشه، در قالب 18-20 سانتیمتری درس کنین چون هرچقدر قالب بزرگتر، ارتفاع کیک کمتر.
نکته: اگه از روشی که زرده ها و سفیده هارو جدا میزنیم برین، خیلی بهتر میشه پف کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_کرفس
آشپزی خاص
🔸مواد لازم:
◽️پیاز 2 عدد
◽️گوشت خورشتی 300 گرم
◽️کرفس 500 گرم
◽️برگ کرفس 100 گرم
◽️لیموعمانی 3 عدد
◽️نعنا تازه 20 گرم
◽️جعفری تازه 80 گرم
◽️رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
◽️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸طرز تهیه :
ابتدا کرفس ها را بشوئیدِ سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجهفرنگی و کرفسهای خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت میتوانید سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
✅نکته ها : چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.
میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.
😋نوش جون😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_حلوایی
یک نون خیلی خوشمزه ویا حتی یک کلوچه حلوایی خیلی عالی 😍😊.
.
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب ولرم 120 گرم (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
شکر 30 گرم (2 ق غ)
روغن مایع 40 گرم (4 ق غ)
آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (یک و نیم تا دو لیوان)
نمک 1/4 ق چ
حلوا (هر نوع حلوا و یا هر چیز دل خواه) به میزان لازم
برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو ریختم .درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد .
در ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی زدم تا از لختگی در بیاد . شکر و روغن مایع و نمک رو ریختم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد که الک کردم رو کم کم و به تدریج ریختم .میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه . ارد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچشبه اما مواطب باشید آرد زیادی لطافت نون رو می گیره پس در ریختن آرد با احتیاط پیش برید . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و می تونید دو سه دقیقه ورز بدید و 100 بار روی صفحه کار بکوبید . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم بسته به علاقه تون که دوست دارید چه سایزی بشه بین 6 تا 8 قسمت خوبه . خمیر رو تقسیم و چونه کردم .هر چونه رو روی سطح کار کمی باز کردم و وسطش از حلوا قرار دادم . (هر نوع مغزی دلخواه غیر حلوا هم میشه و یا هر نوع حلوایی که دوست دارید . حلوای من ایتجا یک حلوای ساده زعفرانی هست برای دیدن دستور روی این هشتگ بزنید .بعد خمیر رو روش رو پوشوندم و باز کمی پهن کردم و با قیچی روش برش هایی ایجاد کردم .نحوه پیچیدن دل به خواهی هست .
داخل سینی چیدم و برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و یک ق م شیر استفاده کردم و ردمال زدم و روش کنجد پاشیدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر 180 ، 190 درجه ،طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . در آخر یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم تا خوش رنگ بشه . ظرف شامل آب هم از همون ابتدا داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها .
پ.ن : بدون فر داخل تابه رویگازیافر دست ساز می تونید استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_نارگیلی
یه شیرینی راحت و با مواد ساده و بسیار خوشمزه . شکلاتی هاش رو که نگو وقتی توی دهن میزاری طعم لذید شکلات و نارگیل با مغزی گردو 😍
پودر نارگیل 100 گرم (یک لیوان)
شیر عسلی 200 گرم (اگر شیر عسلی آماده تقریبا نصف قوطی)
شکلات تخته ای 100 تا 200 گرم
پودر نارگیل رنگی به میزان لازم
مغزیجات در صورت دلخواه
در مورد شیر عسلی من خودم درست
اما آماده هم میشه تهیه کنید .
در مورد مقدارش کلا توی این دستور تقریبی هست تا جایی که خمیر حاصل بشه . من 200 گرم استفاده کردم . اندازه به لیوان رو در مقیاس خونگی نمیشه گفت چون بستگی داره شیر عسلی تون سفت هست یا رقیق . من تقریبا سفت درست کردم میشه گفت نصف لیوان تقریبا .
در مورد جایگزینی شیر عسلی ، میشه میزان گلاب 2 تا 3 ق غ + پودر قند یا پودر شکر تقریبا نصف لیوان استفاده کرد . اما با شیر عسلی واقعا خوشمزه تره و خیلی عالی تره .
در مورد پودر نارگیل هم اگر درشت هست آسیاب کنید .
خوب بعد این توضیحات مقدمه میریم برای ادامه دستور
پودر نارگیل و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا حالت خمیری به دست بیاد . میزان شیر عسلی تقریبی هست تا جایی که خمیر مانند بشه . بعد مقداری برداشتم و توی دستم گوله کردم . میشه وسط این توپک ها انواع مغزیجات دلخواه هم گذاشتم من از گردو استفاده کردم . توی دست گوله کردم . اگر دیدید کمی سخته و به دست می چسبه می تونید کمی دستتون رو با روغن چرب کنید .
این توپک ها رو داخل یخچال قرار دادم که کمی سفت بشه حدودا یکی دو ساعت قرار دادم .
شکلاتم رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه . گذاشتم کنار از دما بیفته .
نصف این تعداد توپک ها رو دونه دونه داخل شکلات انداختم و غلتوندم و بیرون اوردم و گداشتم روی توری که شکلات اضافه اش بره . نصف دیگه توپک ها رو داخل پودر نارگیل رنگی غلتوندم . میشه داخل ترافل و هر چیز دلخواه هم غلتوند .
برای تهیه پودر نارگیل رنگی : ته کیسه فریزر رنگ خوراکی ریختم و بعد پودر نارگیل ریختم و مالش دادم تا رنگی بشه .
برای من 17 تا توپک نارگیلی شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️عید آمد و عید آمد
با نقل و نبید آمد
💙رمضان مبارک رفت
این فطر سعید آمد
💛دنیا شده یک سر گل
هرگوشه پر از بلبل
💜هرخاک شده بستان
چون نــ✨ــور امید آمد
💗عید فطر بر شما مبارک
مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو 4 نفر🔻
سه پیمانه برنج
پیاز متوسط ساطوری شده یک عدد
گوجه فرنگی متوسط رنده شده دو عدد
سیب زمینی متوسط نگینی
دو عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه استانبولی پلو 🔻
پیاز را همراه با نمک و زرد چوبه تفت میدیم
سیب زمینی های خورد شده رو همراه با نمک و زرد چوبه تفت میدیم
رب گوجه فرنگی را به سیب زمینی اضافه كرده و به تفت دادن ادامه می دهیم
برنجمون رو شسته
ولی آب کمتری داخلش میریزیم
به اندازهای كه تا نصف بند انگشت روی برنج آب بیاد
چون گوجه داخلش هست مقدار آب زیاد نشه و برنجمون شفته نشه
پوره گوجهفرنگی رو به برنجمون را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به جوش آید
شعله را زیاد كنید و نمك و فلفل آن را اندازه كنید
دقت کنید برای نمک برنج همیشه وقتی میچشید باید یکم به شوری بزنه
اگه نمکی دوست دارین البته
هنگامی كه آب پلو بخار شد و روی آن سوراخهای ریزی ایجاد شد، شعله را كم كرده و موادمون رو مخلوط میکنیم
و درِ قابلمه را می بندیم تا دم بكشد
⚠️نکاتی برای تهیه استانبولی پلو🔻
نكاتی كه در ادامه می آید كاملا سلیقهای است و شما میتوانید به میل خودتان مقادیر آن را تغییر داده و كم و زیاد كنید
• اگر از قابلمه تفلون یا شعله پخش كن استفاده كنید، تهدیگ خوبی به دست میآورید، در غیر این صورت رب گوجه فرنگی میسوزد و تهدیگ سیاه و بدمزه میشه
• استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا میده.
می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ كرده و هنگام سرو لابهلای پلو بریزید.
اگر فقط از گوجه فرنگی استفاده كنید، غذایتان كمرنگ میشود و احتمال شفتهشدن آن زیاد است.
بنابراین حتما رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه كنید، اما آن را تفت دهید تا طعم خوبی بگیرد.
بدیهی است كه استفاده از زعفران غذا را خوشمزهتر میكند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه با پوست باشه بهتره
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا طلا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/رب انار دو قاشق من اینجا چند قاشق هم انار خشک شده زدم، زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزم البته هرچه دنبال سوزنگشتم پیداش نکردم از خلال دندان برای فیکسش استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد🤗مایعی که ازش مونده روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود رو میزاریم رو گاز از همون روغن کف قابلمه که مرغ گذاشتیم توش میریزیم تو ماهی تابه ومرغ رو باهاش سرخ میکنیم سپس تو قابلمه نسوز پیاز خلال شده و هویج پاک کرده و حلقه ای برش زده رو میچینیم میتونید از قارچ وسیب زمینی هم استفاده کنید یک لیوان آب میریزیم ومرغ سرخ شده رو میزاریم رو پیاز و هویج درشو میزاریم تا آب بجوش بیاد آب که جوش اومد شعله رو کم کنید تا پیاز ومرغ آب بندازن وبا حرارت کم بپزه یکساعت که گذشت مرغ رو به آرومی برگردونید طرف دیگه گاه گاهی با ملاقه از آب مرغ بریزید رو مرغ تا مرغ خشک نشده نیم ساعت اخر هم کمی زعفران دم کرده روش بریزید تا قشنگ رنگ بگیره وروش طلای بشه اینجا باید حرارت خیلی کم باشه پیاز که داره سرخ وکاراملی میشه زود ته میگره من تا مرحله سرخ کردن پیاز وهویج پیش رفتم شما میخواید سس داشته باشد مرغ و هویج رو به آرومی خارج کرده و از آب مرغ بعنوان سس استفاده کنید میتونید به آبش هم کمی رب بزنید
عزیزان اواسط پخت من به آب مرغ کمی نمک واب لیمو اضافه کردم حتما امتحان کنید این روش عالیه زمان پخت دو الی سه ساعته
میخواید تو فر بپزید همین روشه
دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت نصف لیوان آب بریزید وقتی میخواید بزارید فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیشی (نوعی نان)
مواد لازم:
نصف پاکت خمیر مایه تر (21 گرم یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب ولرم
4 قاشق روغن مایع
آرد به مقدار لازم (تا جائیکه امکان دارد خمیر نرمی شود)
2 حبه قند (یا 1 قاشق غذاخوری شکر)
نکاتی که باید دقت کنید:
خمیر خوب عمل بیاد
روغن خوب داغ شود
طرز تهیه:
خمیر مایه ، قند ، نمک ، آب ، شیر و روغن را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند (اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه ، قند یا شکر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید) آرد را کم کم بریزید و خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید. حجم خمیر باید دو برابر شود. دستتان را چرب کنید و تکه هایی از خمیر جدا کنید و با دست به اندازه بشقاب کوچک باز کنید. میتوانید با انگشت وسط خمیر را سوراخ کنید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. توصیه میکنم گرم سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه ونرم با مواد پیتزا که بچها خیلی دوست دارند👌
مواد میانی هم به دلخواه میتونید تغییر بدید و از هر چی که دوست دارید وسط نون ها بزارید میتونید کمی آویشن ویا شوید خشک هم به خمیر اضاف کنید.
مواد لازم برای خمیر🔻
آب ولرم: 1 پیمانه
شیر ولرم: 1 پیمانه
مایه خمیر: 1 ق غ
شکر: 1 ق غ
روغن: 4 ق س
نمک: 1 ق چ
آرد: 300 گرم معادل 4 پیمانه
سمولینا: 100 گرم اگه نداشتید به جاش آرد بریزید (من آرد ریختم )
مواد میانی🔻
پیاز
فلفل دلمه
مرغ یا گوشت چرخ کرده
ادویه ونمک وفلفل
پنیر پیتزا و....
طرز تهیه🔻
شیر ولرم وآب ولرم ومایه خمیر وشکر با هم مخلوط کنید و5 تا ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد سپس روغن و آردونمک وسمولینا بهش اضاف کنید وخمیر ورز دهیدتا یکدست ومنسجم بشه خمیر نباید به دست بچسبه وخیلی سفت هم نباشه روی خمیر بگیرید وجای گرم یکی ،دوساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر بشه خمیر به چونه هایی به اندازه پرتقال بگیریدوروی چونه ها رو تا ده دقیقه بگیرید وبعد از این مدت طبق فیلم هر چونه رو باز کنید وسط خمیر ضخیم تر وکناره ها رو نازکتر کنید واز مواد میانی وسطش بزارید اگه دوست داشته باشید میتونید پنیر هم روی مواد بریزید وخمیر جمع کنید وبزارید تو سینی فر چرب شده بعد از تمام شدن چونه ها بازم یه ده دقیقه به نون ها استراحت دهید .روی نان ها را چند برش سطحی بزنیدو برای رومال میتونید یک تخم مرغ با نوک چاقو نسکافه هم بزنید وروی نان ها بمالید وکنجد وسیاه دانه ویا زیتون برش زده بریزید کره یا شیر هم به عنوان رومال میتونید بزنید
در فر گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید بعد از پخت فر خاموش کنید واجازه دهید تا ده دقیقه نانها در فر بمانند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛