eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده (سینه گوساله) 1 عدد پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری و یا 1 استکان خمیر داخل نان باگت(بعد از خشک شدن پودر کنید) 1 قاشق غذاخوری شیره انگور 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 قاشق مرباخوری سس کچاپ 1 قاشق مرباخوری سس مایونز 1 قاشق مرباخوری نمک فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، آویشن از هر کدام 1 قاشق چایخوری نصف شیشه سودا(آب معدنی گاز دار 100 میلی، اگه ندارید آب معمولی بریزید) طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید. گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید. سپس پیاز تفت داده شده ، خردل، کچاپ، مایونز، شیره انگور را اضافه کنید. ادویه ها را بریزید آب معدنی اضافه کنید. درآخر پودر نان باگت را هم اضافه کرده ورز بدید. وسیله گرد مثل در ظرف شیشه ای را بردارید. روی آن سلفون بندازید. یک قاشق از مواد گوشتی داخل آن بذارید و با دست شکل بدید. درآخر با سلفون بپوشانید و کنار بذارید تمام مواد را به این شکل آماده کنید. مقداری را که استفاده خواهد شد داخل یک سینی گذاشته و در یخچال بذارید. 1 ساعت استراحت بدید سپس همبرگرها را از یخچال خارج کرده داخل روغن داغ سرخ کنید. همبرگرهای اضافه را داخل فریزر بذارید. میتوانید1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده استفاده کنید. و یا اگر برای استفاده فوری نیاز باشد. داخل ماهیتابه تفلون که کمی روغن ریخته اید بذارید و روی کوچکترین شعله اجاق با حرارت کم با چند بار برگرداندن میتوانید بصورت یخ زده هم سرخ کنید. نکته: اگر آرد سوخاری نداشتید میتوانید آرد معمولی هم استفاده کنید. اما آرد سوخاری بهتر جمع میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان 5 عدد هویج 3 عدد فلفل سبز تند 10 تا 12 عدد سیر 12 عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با 2 لیوان سرکه و 1 لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من 3 قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از 10 الی 15 روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود 400 گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی) هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد گوشت چرخ کرده حدود 400 گرم یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید من دو ورق گذاشتم با گاز زدن هر لقمه میگفتم کاشکی یک ورق پنیر میزاشتم عذاب وجدان داشتم نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید پنیر گودا سوپر مارکتا دارن عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون ماکارونی خودمون قری فری 😉😅. بسیار درست کردنش ساده است . موادی که برای تهیه اش استفاده کردم سلیقه ای هستش مایه ماکارونی دیگه دل به خواهی هر چی دلتون بخواد . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه 1 عدد قارچ 6 تا 7 عدد ماکارونی آشیانه 1 بسته (8 تا 9 عدد من استفاده کردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم . قارچ ها رو ورقه ای کردم و تفتش دادم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه . قارچ و فلفل دلمه رو هم اضافه کردم و بعد نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیدم . توی قابلمه ای آب جوش و کمی نمک ریختم . ماکارونی که فویل پیچیدم رو داخل قابلمه قرار دادم . حدودا 12 تا 15 دقیقه گذاشتم بمونه و بعد بیرون آوردم فویل ها رو . گذاشتم کمی از حرارت بیفته . همون لحظه باز نکردم تا فرم ماکارونی ها تغییر نکنه و بعد باز کردم . توی ظرفی چیدم . وسطش کمی مایه ماکارونی ریختم . دیگه تا اینجا کافیه . من یه خورده هم پنیر پیتزا روش ریختم و توی فر شعله بالایی گریل رو روشن کردم 3 الی 4 دقیقه تا روش برشته بشه . و بعد از پخت کمی روش سس گوجه ریختم . پ.ن: دلیل گذاشتن این ماکارونی داخل فویل اینه که وقتی توی آب می اندازیم بپزه جدا جدا و وانره و مرتب و یکدست بعد از پخت در بیادش بعدا نوشت عزیزان خشک نمیشه اصلا این ماکارونی دو تا سه دقیقه فقط گریل روشن میشه اما اگر می خواین مثل لازانیا و یا گراتن و سوفله ها می تونین سس سفید یا بشامل درست کنین و بریزین و بعد پنیر بریزین . من دیگه نخواستم خیلی چرب و چیلی بشه ولی این هم یه گزینه ای هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
راستش اصلا تو فکر ساندویج نبودم سینه مرغ رو از‌ فریزیر در آوردم که پاستا با مرغ رو درست کنم. سینه رو نواری برش باریک زدم ، پیاز ونمک وفلفل وکمی زردچوبه و آب لیمو زدم ویکی دوساعت گذاشتم یک تکه کره رو آب کرده کمی زعفران رو سائیدم وبهش اضافه کردم شما دم کرده داشتید بزنید.مرغ مزه دار شده رو بهش اضافه کردم درشو گذاشتم با شعله کم تا پیاز اب بندازه وسینه ها بپزن اواسط پخت کمی ذرت پخته بهش اضافه کردم فلفل دلمه داشتید بزنید خیلی خوشمزه میشه من نداشتم 😉دوباره درشو بزارید تا آبش کاملا جمع بشه و کم کم سرخ بشه. کمی سس گوجه فرنگی بزنید وباهاش تفت بدید .پنیر پیتزا روش بریزید ودرشو بزارید تا پنیر آب بشه پنیر زیاد نریزید البته اختیاریه دوست ندارید نزنید فقط مواظب باشید تهش نسوزه.چون مرغ سرخ شده و آبی بافی نمونده در فاصله ای که مرغ داره میپزه کمی جعفری رو ریز خرد کنید.فلفل وپاپریکا وکمی نمک بزنید. سس مایونز وسس خردل بزنید ومخلوط کنید..برای ساندویج بهتره از اون نان باگت های لقمه ای استفاده کنید اگر داشتید 😊اگر هم نداشتید. مشکلی نیست اینا رو نصف کنید😁 از سسی که درست کردیم بمالید رو نان باگت ها با این سس خیلی خوشمزه میشه ،کاهو وخیار شور بزارید مرغ وچند قاچ گوجه فرنگی روش با سس قرمز میشه عشق بچه ها 😉 عزیزانی که دوست ندارن پیاز رو به مرغ بزنن وباهاش سرخ کنن به جای پیاز میتونن از پودر پیاز استفاده کنن.به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
70 گرم کره یا مارگارین(کره گیاهی) نرم به دمای محیط رسیده تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری آب ولرم یا شیر 1 پیمانه خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدود 4 تا 4/5 پیمانه میزان آرد در همه نانها تقریبی است و باید در حین ورز دادن کم کم آرد اضافه و ورز داد تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی کاملا لطیف بوده و خشک نشود. کره نرم+تخم مرغها+3 قاشق شکر+وانیل+نمک را با هم مخلوط کنید. 1 لیوان آب یا شیر ولرم+خمیر مایه فوری+1 قاشق شکر را مخلط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به سایر مواد افزوده و آرد الک شده را به تریج اضافه و هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود. روی سطح کار کمی آردپاشیده و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید. اگر حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم به ان ارد اضافه و ورز دهید. سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید و آرد اضافی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت شده و کیفیت پیراشکی بد میشود. خمیر باید کاملا لطیف باشد .آنرا در کاسه چرب قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید. خمیر کاتر زده شده را روی کاغذ آردپاشی شده قرار داده و روی آنها را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند. سپس به آرامی طوری که پف خمیر نخوابد آنرا در روغن داغ و تقریبا زباد با حرارت متوسط سرخ کنید. پیراشکیها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. وقتی کاملا خنک شدند از وسط برش زده و کرم خنک را بین آن قرار دهید. با این دستور 14 تا 16 عدد پیراشکی با این سایز خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقادیر در ویدئو مشخصه کرم پیراشکیهای بیرون شفاف هست چون از آب به جای شیر استفاده میکنن شما هم اگه دوست داشتید میتونید آب رو جایگزین شیر کنید. کرم باید غلیظ باشه و رد قاشق از روی اون محو نشه وقتی کرم آماده شد کیسه فریز روی کرم بندازید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه و بعد بین پیراشکی خنک قرار بدید. از دستور کرمفیل که قبلا گذاشتم میتونید برای کرم پیراشکی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ارد ....2پیمانه+یکسوم پیمانه آب گرم.......یک پیمانه نمک.....یک قاشق چایخوری پودرمخمر.......یک قاشق مرباخوری سرخالی شکر...... یک قاشق مرباخوری سرخالی پودر سبوس...... یک قاشق چایخوری سرخالی( من چون آرد نان فانتزی استفاده کردم ایندفعه یه کم پودر سبوس هم ریختم ،از آرد نان بربری هم میتونیداستفاده کنید که دیگه نیاز به پودر سبوس ندارید) مواد رومال: یک قاشق چایخوری آرد+یکچهارم پیمانه آب همه ی مراحل و توضیحات رو روی ویدئو هست نکته هاشو هم خیلی دقت کنید: حرارت فر 195 تا 200 درجه برای توستر هم دما 220 تا 250 درجه هستش المنت بالا و پایین همزمان بعد از 10 تا 15 دقیقه چک کنید زیرش که یه کوچولو تغییر رنگ داده بود دیگه حرارت پایین رو خاموش کنید و حرارت بالا یا گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روش برشته بشه دقت کنیپ نون زیاد تو فر بمونه و حرارت کم باشه خشک میشه مثل باقی نونا کمی که از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه برای زیر نون، خود نونوایی ها هم از پودر سبوس استفاده میکنن ولی اگه نداشتین همون ارد زیرش بپاشید که به سینی نچسبه، یه کمی که نون خنک بشه راحت از سینی جدا میشه ظرف اب داخل فرهم اصلا نیاز نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮🍖🥐😋❤️ 😍مواد خمیر پیراشکی: آرد: به مقدار لازم تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: 50 گرم مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1/2 قاشق چایخوری 😍مواد داخل پیراشکی: گوشت چرخکرده: 400 گرم پیاز: 2 عدد سیر: 4 حبه جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیافته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم. مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد. به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم. پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم. یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید. بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید. بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید. به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه می توانید قارچ و فلفل دلمه ای ... اضافه کنید. اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید. برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود 25 تا 30 تا شکلات دارین مواد لازم 150 گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل (سریع و راحت) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛