eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🌮🍖🥐😋❤️ 😍مواد خمیر پیراشکی: آرد: به مقدار لازم تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: 50 گرم مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1/2 قاشق چایخوری 😍مواد داخل پیراشکی: گوشت چرخکرده: 400 گرم پیاز: 2 عدد سیر: 4 حبه جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیافته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم. مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد. به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم. پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم. یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید. بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید. بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید. به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه می توانید قارچ و فلفل دلمه ای ... اضافه کنید. اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید. برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود 25 تا 30 تا شکلات دارین مواد لازم 150 گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل (سریع و راحت) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این پنجشنبه ی زیبا کلی براتون آرزوهای قشنگ دارم 🌸🙏 💕الهی حال دلتون همیشه خوش باشه🌸 💕الهی که به هرچیزی که تو زندگیتون میخواین برسید🌸 💕الهی همون جایی باشین که دلتون میخواد🌸 💕الهی همیشه خدا باهاتون باشه🌸 💕الهی که همیشه لبتون خندون و دلتون شاد و تنتون سالم باشه🌸 💕الهی خدا یه عشق پاک بهتون بده🌸 💕الهی روزگارتون قشنگ باشه🌸 الهی آمین🌸🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸براےشاد بودن کافیست 🍀کمتر فکر کنید بیشتراحساس کنید 🌸کمتر اخم کنید بیشتر لبخند بزنید 🍀کمتر قضاوت کنید بیشتر بپذیرید 🌸کمتر گلایه کنید بیشتر سپاسگزار باشید امروزتون پر از شادی های بی پایان😍💗
باقالی پلو با ماهیچه دستور تهیه :👇 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید باقالی پلو : برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید . آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه. حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این مقدارخمیر25-26 عددنان گرد کوچک به مامیدهد. مواد برای خمیر : میزان لیوان200ml هست. 1.5 لیوان آب 1 لیوان ماست به دمای محیط رسیده نصف فنجان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری 1قاشق غذاخوری شکر 5.5 لیوان آرد طرزتهیه : توی فیلم نشون داده شده که اول آرد بعد مایعات ریخته میشه، ولی چون بافت آردها باهم متفاوت هست بهتره که اول مایعات بعد آرد ومایه خمیر فوری را کم کم به مواد اضافه کنید شایدبرای شما آرد کمتری یابیشتری ببرد. بعدروی خمیررا پوشانده و1ساعت استراحت می‌دهیم درمحیط آشپزخانه وبعد چونه های کوچک گرفته ودرتابه گرم شده گذاشته تانانها پخته شوند. 🤓 خمیررا که درتابه گذاشتید باشعله کم مرتب برگردونید تادوطرف ووسط نان پخته شود. پ. ن. اول مایه خمیر رادرنصف فنجان آب ولرم وشکر بریزید وبزارید 10تا15 دقیقه بادرب بسته بمونه ووقتی که مایه خمیر عمل کردبعد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ بوقلمون مواد لازم : 👇 سینه بوقلمون350 گرم خرد شده تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان لیموترش دو حلقه ماست 2 ق غ ارده یک قاشق غ روغن مایع 2 ق غ سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم قارچ 100 گرم جعفری نان باگت گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه سس ، سس کچاپ 3 ق غذ مایونز 2 ق غ سس خردل 2 ق غ باربیکیو نصف ق غ نعنا خشک یک ق مرباخوری نمک فلفل سیاه دستور تهیه :👇 ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه) حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی غوره مواد لازم :👇 غوره يك كيلو گرم پاك شده (نيم كيلو براي ابگيري و نيم كيلو براي ريختن داخل شيشه ها) اب يك ليوان (ميتونيد دو ليوان هم بريزيد تا اب غوره بيشتري بدست بياد) نمك يك قاشق بزرگ سر پر (كمي بايد ب شوري بزند چون نمك نگهدارنده اين ترشي هست) نعنا خشك يك ق چ موارد استفاده :👇 موارد استفاده ترشي ك با نعنا خشك و بصورت خوشه اي درست شد براي تزئين و بصورت ترشي مصرف ميشود ، ترشي ساده اي ك در تصوير ديديد ميتونيد در هر فصلي از سال كمي برداريد ، داخل ميكسر بريزيد و از پوره ترشي غوره براي غذاها استفاده كنيد ( همچنين ميتونيد تفاله غوره رو فريز كنيد و در خورش هايي ك دوس داريد طعم ترش بهش بديد استفاده كنيد ) خورش باميه ، خورش كرفس ، اش گوجه ( اش ابغوره ) ، كباب ديزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم سیب زمینی خام نسبتا بزرگ سه عدد پیاز یک عدد متوسط تخم مرغ چهار عدد مقداری پیازچه ؛ جعفری ؛به مقدار کمتری شوید ونعنا من سبزی خشک زدم دوقاشق اگه از سبزی تازه استفاده میکنید مقدار رو دوبرابر کنید. سیب زمینی وپیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید،تخم مرغا رو با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید نمک وفلفل وزردچوبه و کمی پودر سیر رو اضافه کنید وخوب بزنید تا یکدست شه وهمراه سبزی به سیب زمینی اضافه ومخلوط کنید روغن رو داغ وبا قاشق مقداری از مواد بریزید وشکل بدید شعله متوسط باشه تا مغز پخت شه وقتی سرخ شدن رو دستمال آشپزخانه یا دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافیش بره وبا نون وگوجه فرنگی و...نوووووش جان بفرمایید 😋 عزیزان روغن به اندازه کافی بریزید روغن کم فقط اطراف رو برشته میکنه وسطش خام میمونه با سیب زمینی خام روغن کمتر جذب میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه مواد کوکو ابکیه یک الی دو قاشق آرد سوخاری بزنید تا منسجم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سکنجبین خیار عزیزان سعی کنید از نعنای عطری (نعنای فلفلی)استفاده کنید شربت فوق العاده خوش عطر میشه اگه گیرتون نیومد از همون نعنای سبزی خوردن استفاده کنید سکنجبین هم به همین‌روش پخت میشه منتهی نعنا رو باهاش میپزید وسرکه میزنید مواد لازم :👇 شکر دو لیوان آب یک لیوان سرکه سفید یک چهارم لیوان خیار دو عدد نعنا رو تمیز کرده ومیشوریم و دسته میکنیم دو دسته کوچک دستور تهیه :👇 شکر واب رو میزاریم رو گاز تا به جوش بیاد جوش که اومد نعنا رو اضافه کنید کناره های قابلمه رو با فرچه آغشته به آب لیمو تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه شعله رو خیلی کم کنید تا آروم آروم جوش بزنه حدود نیم ساعتی طول میکشه تا شربت قوام بیاد در این فاصله سرکه رو هم اضافه کنید سرکه زیاد نزنید که بوش غالب بشه اینو بگم اگه از سرکه قرمز استفاده میکنید کمی کمتر بزنید چون بوی سرکه قرمزه تنده شربت وقتی قوام اومد تو صافی بریزید وبریزید تو شیشه این شربت خوب قوام اومده باشه ماها تو یخچال دوام داره خوب قوام نیومده باشه بعد از مدتی روش کپک میزنه این شربت همراه آب لیموی تازه محشره وبسیار گواراست خیار رو یا رنده درشت رنده کنید یا رشته ای بزنید شربت که اماده کردید خیار رنده شده رو بریزید داخل شربت ونیم ساعتی بزارید تا طعم خیار به شربت بده ونوش جان بفرمایید میتونید تو شربت از عرق بیدمشک یا گلاب هم استفاده کنید میخواید بیشتر درست کنید مواد رو دوبرابر یا سه برابر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی انبه با انبه های رسیده و البته سفت هم میتونید آماده کنید فقط شکر و قیصی حذف بشه. اول پوست انبه رو میگیریم و بعد خورد میکنیم. 1 قاشق چایخوری زردچوبه و 1 قاشق مرباخوری نمک میزنیم و ب مدت 1 روز در دمای محیط قرار میدیم. بعد 1 قاشق مرباخوری تخم گشنیز آسیاب شده، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و 1 قاشق غذاخوری پودر انبه و یک قاشق مرباخوری سیاه دانه و فلفل سبز تند 2 عدد و دو قاشق مرباخوری شکر یا چند دونه برگ قیصی، و یک بوته سیر کوبیده شده برای هر کیلو انبه ( من برای 2 کیلو انبه یک بوته استفاده کردم) ترکیب کرده در شیشه مناسب میگذاریم و در آخر سرکه اضافه میکنیم. 1 روز در یخچال بماند و بعد قابل استفادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛