eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سکنجبین خیار عزیزان سعی کنید از نعنای عطری (نعنای فلفلی)استفاده کنید شربت فوق العاده خوش عطر میشه اگه گیرتون نیومد از همون نعنای سبزی خوردن استفاده کنید سکنجبین هم به همین‌روش پخت میشه منتهی نعنا رو باهاش میپزید وسرکه میزنید مواد لازم :👇 شکر دو لیوان آب یک لیوان سرکه سفید یک چهارم لیوان خیار دو عدد نعنا رو تمیز کرده ومیشوریم و دسته میکنیم دو دسته کوچک دستور تهیه :👇 شکر واب رو میزاریم رو گاز تا به جوش بیاد جوش که اومد نعنا رو اضافه کنید کناره های قابلمه رو با فرچه آغشته به آب لیمو تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه شعله رو خیلی کم کنید تا آروم آروم جوش بزنه حدود نیم ساعتی طول میکشه تا شربت قوام بیاد در این فاصله سرکه رو هم اضافه کنید سرکه زیاد نزنید که بوش غالب بشه اینو بگم اگه از سرکه قرمز استفاده میکنید کمی کمتر بزنید چون بوی سرکه قرمزه تنده شربت وقتی قوام اومد تو صافی بریزید وبریزید تو شیشه این شربت خوب قوام اومده باشه ماها تو یخچال دوام داره خوب قوام نیومده باشه بعد از مدتی روش کپک میزنه این شربت همراه آب لیموی تازه محشره وبسیار گواراست خیار رو یا رنده درشت رنده کنید یا رشته ای بزنید شربت که اماده کردید خیار رنده شده رو بریزید داخل شربت ونیم ساعتی بزارید تا طعم خیار به شربت بده ونوش جان بفرمایید میتونید تو شربت از عرق بیدمشک یا گلاب هم استفاده کنید میخواید بیشتر درست کنید مواد رو دوبرابر یا سه برابر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی انبه با انبه های رسیده و البته سفت هم میتونید آماده کنید فقط شکر و قیصی حذف بشه. اول پوست انبه رو میگیریم و بعد خورد میکنیم. 1 قاشق چایخوری زردچوبه و 1 قاشق مرباخوری نمک میزنیم و ب مدت 1 روز در دمای محیط قرار میدیم. بعد 1 قاشق مرباخوری تخم گشنیز آسیاب شده، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و 1 قاشق غذاخوری پودر انبه و یک قاشق مرباخوری سیاه دانه و فلفل سبز تند 2 عدد و دو قاشق مرباخوری شکر یا چند دونه برگ قیصی، و یک بوته سیر کوبیده شده برای هر کیلو انبه ( من برای 2 کیلو انبه یک بوته استفاده کردم) ترکیب کرده در شیشه مناسب میگذاریم و در آخر سرکه اضافه میکنیم. 1 روز در یخچال بماند و بعد قابل استفادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
35.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل ته چین👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🥂 با قاشق مخصوص اسکوپ خوشمزه های هندونه طالبی و آناناس دربیارید داخل لیوان بندازید و روش آب گاز دار سرد بریزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی تریپل چاکلت (قرابیه 3 شکلاته) مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر 75 گرم کره 150 گرم شکلات تلخ مقدار کمی نمک(مابین انگشت شصت و اشاره و وسط) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 قاشق غذاخوری سر صاف پودرکاکائو 3 قاشق غذاخوری آرد 50 گرم چیپس شکلات شیری، 50 گرم چیپس شکلات سفید، 50 گرم چیپس شکلات تلخ جداگانه برای خمیر روی کوکی را هم با مقدار کمی چیپس شکلات تزئین کردم. درصورت دلخواه میتوانید بغیر از شکلات آب شده که به خمیر کوکی اضافه میشود از شکلات دیگری استفاده نکنید.(میتوانید روی کوکی چیپس شکلات نریزید) طرز تهیه: ابتدا کره و شکلات را باهم به روش بنماری آب کنید و کنار بذارید سرد شود. داخل ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را 1 , 2 دقیقه هم بزنید کف کند. مخلوط شکلات و کره ولرم شده را اضافه کرده هم بزنید. سپس مواد خشک را اضافه کرده فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. درآخر شکلاتها را هم اضافه کرده با لیسک هم بزنید. حدود دو ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا سفت شود.(میتوانید یک ساعت داخل فریزر بذارید) بعد از اینکه سفت شد با قاشق برداشته سریع گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. داخل دو سینی و با فاصله بچینید چون موقع پخت پهن میشود. میتوانید در آخر روی قرابیه ها چیپس شکلات شیری ، سفید و تلخ بذارید و کمی داخل خمیر فشار بدید. در فر 170-180 درجه حدود 10 دقیقه بپزید.وقتی پهن میشود و ترک میخورد یعنی پخته است میتوانید پخت قرابیه ها را با خلال دندان تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر به قرابیه ها دست نزنید چون خرد میشود صبر کنید داخل سینی سرد شود و سپس بردارید .میتوانید کمی مرطوب از فرخارج کنید. میتوانید بصورت ولرم و یا سرد میل کنید. میتوانیدچند روز در دمای اتاق در ظرف در دار نگهداری کنید. و یا به مدت بیشتری داخل یخچال نگهداری کنید و درصورت دلخواه میتوانید خارج کرده خیلی کم گرم کنید و بصورت ولرم استفاده کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا مواد لازم: * 5 عدد تخم مرغ + 1 عدد تخم مرغ * کمی کمتر از یک استکان شکر * 1 استکان پر آرد * نصف استکان شیر * کمی کمتر از نصف استکان روغن مایع * 5 گرم بکینگ پودر * 5 گرم وانیل * 1/5 ق غ کاکائو * 4 ق غ آب داغ نکته: منظور از استکان، استکانهای کمر باریک ترک است. طرز تهیه: 5 عدد تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و در ظرفهای جدا بریزید. 1 عدد تخم مرغ کامل را به زرده ها اضافه کرده و با همزن 4 تا 5 دقیقه بزنید تا رنگشان تغییر کند. سپس به آنها روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید لازم نیس همزن را روشن کنید در حدی که باهم مخلوط شوند کافیست. حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. سفیده ها را کمی با همزن بزنید سپس شکر را آرام آرام در سه مرحله به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب پف کرده و به حالتی برسد که اگر ظرف را کج کنید از ظرف نریزد. سفیده ها را آرام آرام به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک خیلی آرام آنها را باهم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کاکائو را با آب داغ خوب مخلوط کنید. از مایه‌ی کیک ابتدا 3 تا 4 قاشق برداشته و با کاکائو مخلوط کنید سپس نصف مایه کیک را کاکائویی کنید و نصف دیگر سفید بماند. داخل قالب کمر بندی گرد کاغذ روغنی پهن کنید. حالا یک فنجان مواد ساده وسط قالب بریزید سپس یک فنجان مواد کاکائویی وسط مواد ساده بریزید ( مانند فیلم ). همینطور ادامه دهید تا همه مایه‌ی کیک داخل قالب ریخته شود. قالب را چند بار محکم به زمین بکوبید. ( این کار کمک میکند تا کیکتان گنبدی نشود ) داخل فر 150 درجه که از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه بگذارید بپزد. توصیه میکنم قبل از 40 دقیقه در فر را اصلا باز نکنید. بعداز پخت از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخكرده 300 گرم قارچ 1 پيمانه فلفل دلمه اى 1/4 پيمانه پيازبزرگ 1 عدد سير 2 حبه رب گوجه فرنگى 1 قاشق غذاخورى پوره گوجه فرنگى 1 پيمانه زردچوبه 1 قاشق چايخورى پابريكا و اورگانو از هر كدام 1 قاشق چايخورى نمك و فلفل به ميزان لازم آب 1/4 پيمانه زيتون 1/4 پيمانه پنير پيتزا 500 گرم ماكارونى فرمى 1 بسته طرز تهيه ؛ براى شروع اول پياز و خرد ميكنيم و يكم تفت ميديم بعد سير و ميريزيم ،يكم كه تفت خورد گوشت چرخكرده رو اضافه و خوب سرخش ميكنيم حالا نوبت ادويه ها و نمك و فلفله كه بريزيم تفت بديم تا عطر و بوش بلند بشه بعد رب گوجه و قارچ و فلفل دلمه اى كه بايد اضافه بشن و خوب تفت بخورن ، حالا پوره گوجه فرنگى رو ميريزيم و بعدم آب و اضافه و ميزاريم يكم بجوش مايه رو خاموش ميكنيم تا يكم سرد بشه ، ماكارونى رو طبق دستور روى بسته آبكش ميكنيم تو يه ظرف ميريزيم مايه آماده ، زيتون و نصف پنير پيتزا رو بهش اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم كف ظرف مخصوص فر و چرب ميكنيم و مواد و داخلش ميريزيم بعدم روش بقيه پنير پيتزا رو ميريزيم و با زيتون و گوجه و فلفل دلمه اى تزيينش ميكنيم و تو فر با دماى 180 براى مدت 30 دقيقه ميزاريم بعدم كه نوش جان ميكنيد 😍😍 نكته؛ از هر مدل ماكارونى ميتونيد استفاده كنيد ، از زيتون سياه هم ميتونيد استفاده كنيد ، يك بسته ماكارونى 2 تا ظرف پيركس بزرگ ميشه اگر براتون زياده ميتونيد موادو نصف كنيد ، مقدار استفاده از پنير پيتزا رو ميتونيد به سليقه خودتون كم و زياد كنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ فوق‌العاده لطیف وخوشمزس بخصوص برای مهمونیهای عصرونه😉 عزیزان که کامنت گذاشتن که با حرارت غیر مستقیم نشاسته بو نمیده؟؟عزیزان نشاسته گندم به خوبی پخته نشه بوی خامی میده نشاسته ذرت بو نمیده این مقدار واسه 8 نفر کافیه شیر 4 لیوان پر (یک لیتر) شکر یک لیوان سر خالی نشاسته ذرت سه چهارم لیوان یا به ازای هر لیوان یک قاشق سر پر بریزید حتما از نشاسته ذرت استفاده کنید (سفید رنگه)آرد ذرت وارد گندم نمیشه ارد ذرت زرد رنگه پودر کاکائو سه قاشق سر خالی کره 25 گرم یا نصف قاشق گلاب چند قاشق به جای گلاب هم میتونید یک هشتم قاشق چایخوری وانیل بزنید موز دوعدد اسانس موز چند قطره نداشتید مشکلی نیست شیر، شکر،آرد ذرت رو با هم مخلوط کرده وخوب بزنید تا صاف ویکدست بشه حال مواد رو نصف کنید نصفش واسه پودینگ شکلاتی نصفش واسه پودینگ موزی به نصف مواد چند قاشق گلاب یا وانیل وپودر کاکائو اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم ومیزاریم رو بخار کتری حدود بیست تا بیست وپنج تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد کره رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا کره توش آب بشه/ سپس میریزیم تو پیاله مورد نظر دوست داشتید مابینش از میوه یا بیسکویت یا گردو استفاده کنید دوست نداشتید هیچی نریزید دسر شگلاتی که اماده شد میریم دنبال درست کردن دسر موزی نصف مواد رو که کنار گذاشته بودیم میریزیم تو دستگاه مخلوط کن دو عدد موز رو اضافه کرده ومیزنیم تا یکدست بشه چند قطره اسانس موز هم میزنیم زیادی نزنید تلخ میشه دوباره به همون روش دسر شکلاتی میزاریم رو بخار کتری تا غلیظ بشه اماده که شد میریزیم رو دسر شکلاتی وبزارید یخچال تا خنک بشه ونوش جان بفرمایید عزیزان دوست داشتید این مقدار روساده درست کنید یا شکلاتی اگه فقط شکلاتی دوست داشتید مقدار کاکائو رو دوبرابر کنید اگه موزی رو دوست داشتید موز رو دو برابر کنید عزیزان به پودینگ موزی کره وگلاب یا وانیل نزنید سعی کنید با روش حرارت مستقیم درست کنید بسیار خوشمزه تره تا رو حرادت مستقیم پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی خوشمزه 😉 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه مواد لازم برای 50 عدد سمبوسه 5 تا 7 عدد سیب زمینی بزرگ آبپز 1/5 قاشق جعفری ساطوری 1/5 قاشق تره ساطوری 1/5 قاشق گشنیز ساطوری 1 عدد پیاز بزرگ نگینی خورد شده نمک؛فلفل قرمز؛ادویه کاری؛پودر تخم گشنیز؛پودر زیره سبز به میزان لازم خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه 1 بسته میتوانید از نان لواش استفاده کنید . ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و با گوشت کوب بکوبید یا ریز نگینی کنید. در تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود و بعد ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود. سیب زمینی را اضافه و با ادویه ها مخلوط و کمی تفت دهید. در پایان سبزیهای ساطوری را اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس مطابق فیلم ها را بپیچید و در روغن داغ شناور سرخ کنید. سمبوسه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی گوشتی 1 بسته ماکارونی نازک مواد لازم برای گوشت چرخ کرده 2 ران مرغ 1 پیاز بزرگ 1حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3 4 تکه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مورد نیاز برای سس 1 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذا خوری روغن آویشن نعناع خشک شده تکه های فلفل قرمز نمک آب جوش به اندازه کافی (من توصیه می کنم که ماکارونی کمتری داشته باشیم و از گوشت های کوچک تر استفاده کنیم) آماده سازی: گوشت مرغ را خرد و میکس کنید با مواد مورد نیاز مخلوط کنید سلفون کشیده و 45 دقیقه ای در یخچال استراحت دهید. ماکارانی ها را از وسط شکسته و مطابق فیلم با مواد گوشتی میبندیم سپس در یک ظرف روغن رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده سپس سیر و ادویه ها اضافه می شود، آب گرم اضافه کنید. ماکارونی گوشتی به آرامی در سس باقی بماند و به آرامی مخلوط شود ... درب ظرف را بسته.با حرارت ملایم طبخ شود و با جعفری خرد شده تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید رب انار ملس باشه خوشمزه تره برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید. مواد لازم قلقی گوشت چرخ کرده 300 گرم آرد نخود چی یک قاشق سر پر پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .با‌رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید. نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت. مواد لازم داخل پلو پیاز دو عدد متوسط گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید رب انار ملس چهار قاشق شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید) کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید. ته دیگ سیب زمینی عاااالیه من از ته چین ساده واسه ته دیگم استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛