فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این پنجشنبه ی زیبا کلی براتون آرزوهای قشنگ دارم 🌸🙏
💕الهی
حال دلتون همیشه خوش باشه🌸
💕الهی
که به هرچیزی که تو زندگیتون میخواین برسید🌸
💕الهی
همون جایی باشین که دلتون میخواد🌸
💕الهی
همیشه خدا باهاتون باشه🌸
💕الهی
که همیشه لبتون خندون
و دلتون شاد و تنتون سالم باشه🌸
💕الهی
خدا یه عشق پاک بهتون بده🌸
💕الهی
روزگارتون قشنگ باشه🌸
الهی آمین🌸🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸براےشاد بودن کافیست
🍀کمتر فکر کنید بیشتراحساس کنید
🌸کمتر اخم کنید بیشتر لبخند بزنید
🍀کمتر قضاوت کنید بیشتر بپذیرید
🌸کمتر گلایه کنید بیشتر سپاسگزار باشید
امروزتون پر از شادی های بی پایان😍💗
باقالی پلو با ماهیچه
دستور تهیه :👇
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید .
دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم)
ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید
سیر اختیاریه میتونید نزنید
باقالی پلو :
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید .
آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه.
حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید.
کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه
عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم
بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تابه_ای
برای این مقدارخمیر25-26 عددنان گرد کوچک به مامیدهد.
مواد برای خمیر :
میزان لیوان200ml هست.
1.5 لیوان آب
1 لیوان ماست به دمای محیط رسیده
نصف فنجان روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
1قاشق غذاخوری شکر
5.5 لیوان آرد
طرزتهیه :
توی فیلم نشون داده شده که اول آرد بعد مایعات ریخته میشه، ولی چون بافت آردها باهم متفاوت هست بهتره که اول مایعات بعد آرد ومایه خمیر فوری را کم کم به مواد اضافه کنید شایدبرای شما آرد کمتری یابیشتری ببرد.
بعدروی خمیررا پوشانده و1ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه وبعد چونه های کوچک گرفته ودرتابه گرم شده گذاشته تانانها پخته شوند. 🤓
خمیررا که درتابه گذاشتید باشعله کم مرتب برگردونید تادوطرف ووسط نان پخته شود.
پ. ن. اول مایه خمیر رادرنصف فنجان آب ولرم وشکر بریزید وبزارید 10تا15 دقیقه بادرب بسته بمونه ووقتی که مایه خمیر عمل کردبعد استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ بوقلمون
مواد لازم : 👇
سینه بوقلمون350 گرم خرد شده
تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه
فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان
لیموترش دو حلقه
ماست 2 ق غ
ارده یک قاشق غ
روغن مایع 2 ق غ
سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری
نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم
قارچ 100 گرم
جعفری
نان باگت
گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه سس ،
سس کچاپ 3 ق غذ
مایونز 2 ق غ
سس خردل 2 ق غ
باربیکیو نصف ق غ
نعنا خشک یک ق مرباخوری
نمک
فلفل سیاه
دستور تهیه :👇
ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه)
حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی غوره
مواد لازم :👇
غوره يك كيلو گرم پاك شده (نيم كيلو براي ابگيري و نيم كيلو براي ريختن داخل شيشه ها)
اب يك ليوان (ميتونيد دو ليوان هم بريزيد تا اب غوره بيشتري بدست بياد)
نمك يك قاشق بزرگ سر پر (كمي بايد ب شوري بزند چون نمك نگهدارنده اين ترشي هست)
نعنا خشك يك ق چ
موارد استفاده :👇
موارد استفاده ترشي ك با نعنا خشك و بصورت خوشه اي درست شد براي تزئين و بصورت ترشي مصرف ميشود ، ترشي ساده اي ك در تصوير ديديد ميتونيد در هر فصلي از سال كمي برداريد ، داخل ميكسر بريزيد و از پوره ترشي غوره براي غذاها استفاده كنيد ( همچنين ميتونيد تفاله غوره رو فريز كنيد و در خورش هايي ك دوس داريد طعم ترش بهش بديد استفاده كنيد )
خورش باميه ، خورش كرفس ، اش گوجه ( اش ابغوره ) ، كباب ديزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_سیب_زمینی 😍
مواد لازم
سیب زمینی خام نسبتا بزرگ سه عدد
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ چهار عدد
مقداری پیازچه ؛ جعفری ؛به مقدار کمتری شوید ونعنا من سبزی خشک زدم دوقاشق اگه از سبزی تازه استفاده میکنید مقدار رو دوبرابر کنید.
سیب زمینی وپیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید،تخم مرغا رو با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید نمک وفلفل وزردچوبه و کمی پودر سیر رو اضافه کنید وخوب بزنید تا یکدست شه وهمراه سبزی به سیب زمینی اضافه ومخلوط کنید روغن رو داغ وبا قاشق مقداری از مواد بریزید وشکل بدید شعله متوسط باشه تا مغز پخت شه وقتی سرخ شدن رو دستمال آشپزخانه یا دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافیش بره وبا نون وگوجه فرنگی و...نوووووش جان بفرمایید 😋 عزیزان روغن به اندازه کافی بریزید روغن کم فقط اطراف رو برشته میکنه وسطش خام میمونه با سیب زمینی خام روغن کمتر جذب میکند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه مواد کوکو ابکیه یک الی دو قاشق آرد سوخاری بزنید تا منسجم بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛