#کوکو_لوبیاسبز هستن ایشون😋😋
لوبیا سبزرو پاک کرده به حلقه های 1_2میلیمتری خرد میکنیم و میشوریم و با تصف استکان اب بخار پز میکنیم.
_پیاز رو نگینی خرد کرده با گوشت چرخ کرده تفت میدیم و لوبیا بخار پز شده رو بهش اضافه میکنیم فلفل و نمک و زعفران و ادویه میزنیم.
_سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه قرمز و سبز و نگینی نیم سانتی میکنیم و و سرخشون میکنیم و در اخر زرشک رو باهاشون تفت میدیممقداری از این مواد رو با لوبیا قاطی و بقیه رو با2تا زرده تخم مرغ قاطی میکنیم برای روی کوکو.
_کمی که مواد لوبیامون خنک شد بسته به مقدارش 2_3قاشق ارد یا پودر نون باکت و تخم مرغ رو قاطیش میکنیم.تو تابه که روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و با پشت قاشق فشردش میکنیم.در تابه رو 2دقیقه میزاریم بعد مواد رویی که همون سیب زمینی و...بود رو میریزیم روش.و در تابه رو میزاریم تا حسابی بپزه.
_این کوکو نیاز به برگردوندن نداره.
_دقت کنین کوکو لوبیا زود میسوزه.
_چون چشمی درست کردم همیشه مقدار مواد دستم نیس.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگرطلوع خورشید☀️
با سلامی از
جنس مهربانی همراه شود❤️
زیباییش چندین برابرخواهد بود
این زیبایی تقدیم
شما مهربانان
دوستانتون روبه دیدن کانالمون دعوت كنيد🙏😊
#لازانیا_استیک_پنیری
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری روغن
997 گرم گوشت استیک راسته، خرد شده
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل
4 عدد فلفل دلمهای، نواری خرد شده
1 عدد پیاز سفید بزرگ، نواری خرد شده
3 حبه سیر، ریز خرد شده
3 پیمانه سس بشامل
18 برش پنیر پروُلون
1 بسته ورق لازانیا
.
طرز تهیه
1. از قبل دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را گرم کرده و تکههای گوشت را در آن سرخ میکنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا تکههای گوشت خوب طعمدار شوند.
3. بعد فلفل دلمهای و پیاز خرد شده را اضافه کرده و تا زمانی که آب آنها بخار شده و رنگشان کمی تغییر کند، میپزیم. سپس سیر را اضافه کرده و مجددا به مدت چند دقیقه میپزیم.
4. کف و دور یک قالب لازانیا را با روغن چرب کرده، کمی از سس بشامل را در آن ریخته و به طور یکسان پخش میکنیم. یک ورق لازانیا را در کف قالب گذاشته و روی آن به ترتیب لایههایی از مخلوط گوشت، برشهای پنیر پروُلون و سس بشامل میریزیم. این مرحله را برای باقیمانده مواد تکرار میکنیم.
5. به مدت 40 دقیقه در فر میپزیم. اگر میخواهید روی لازانیا خشک نشود، روی قالب را با ورق آلومینیم بپوشانید.
6. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_وآلو
هر چقد از خوشمزگی این غذا بگم بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند😂
مواد لازم برای 3 نفر👇
مرغ نیم کیلو (بدون پوست)
پیاز خلالی ( خلال نازک) 3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 3 قاشق
آلو 6 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه یا قرمز 1 قاشق چایخوری
کاری 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
آب برای تهیه سس 1 لیوان
اول از همه سس رو آماده میکنیم.
رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم.
بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت 40 دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد 20 دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره 20 دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کنسرو_ذرت
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1 ساعت بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید.
بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد.
نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_جو
مواد لازم:
جو پوست کنده: 1 پیمانه
مرغ: 1/2 یک سینه
پیاز: 3 عدد
هویج: 2 عدد
لیموترش: 1 عدد
جعفری تازه: 4 قاشق غذاخوری
آردگندم: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
جو پوست کنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس می کنیم.
هویج و پیاز ها را بصورت نگینی ریز می کنیم.
سینه مرغ را همراه با یک پیاز ریز شده و کمی روغن تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت می دهیم، جو را به همراه مقداری آب ریخته و با شعله ملایم غذا را می پزیم، پس از حدود دو ساعت و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم.
دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم، پس از کمی طلایی شدن پیاز ها، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد و عصاره مرغ را ریخته، تفت داده و هم می زنیم و داخل سوپ می ریزیم.
پس از جا افتادن سوپ، نمک، آبلیموترش و جعفری ریزشده را ریخته و هم می زنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض کنید تا مدت زمان پخت جو کمتر شود
به جای جو پوست کنده می توانید از جو پرک استفاده کنید که نیاز به خیس کردن ندارد.
هویج را بصورت نگینی درشت ریز کنید تا وا نرود.
برای غلظت سوپ می توانید در ابتدا یک مشت رشته سوپی به آن اضافه کنید.
در صورت نداشتن جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنید.
میزان غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما داره و می توانید با آب جوش آن را تنظیم کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میلک_شیک_توت_فرنگی_و_موز
میلک شیک ها نوشیدنی هایی هستن که از ترکیب میوه با شیر و بستنی ایجاد میشن .
معنای لغوی میلک شیک یعنی شیر زده شده .
تفاوت اسموتی ها با میلک شیک در چیه . اسموتی ها غلیظ تر هستن و از پوره میوه استفاده میشه وبه جای بستنی داخلش بیشتر ماست و شیر استفاده میشه .
برای حدودا 2 لیوان بزرگ یا 3 لیوان متوسط
توت فرنگی 12 تا 15 عدد
موز 1 عدد
شیر دو سوم لیوان
عسل 1 ق غ
بستنی وانیلی یا توت فرنگی 3 تا 4 ق غ
موز رو پوست و خرد کرده . کلاهک های های توت فرنگی رو گرفته و خرد کرده . بهتره اکه تایم داربن توت فرنگی و موز رو داهل فریزر دو سه ساعتی قرار بدین تا منجمد بشه .
داخل مخلوط کن موز و توت فرنگی و شیر و بستنی و عسل رو ریخته و میکس کرده . من چند تکه یخ هم انداختم چون میوه هام منجمد نبود .
داخل جام ها ریختم و با مقداری بستنی و توت فرنگی تزیین کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک توتفرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❎طعم خامه بی هیچ وجه تو دلمه مشخص نیست بلکه خیلی خوشمزه ترش میکنه مطمعنم که خوشتون میاد
❎اگه دلمه با گوشت میخوایین به مواد 300گرم گوشت چرخی اضافه کنین
❎من فقط برا دلمه مجلسی ها گوشت میزنم برا خودمون ساده وبدون گوشت میپزم به نظرم بدون گوشت خوشمزه تره
❎ما آبغورهامونو با جوشوندن غلیظتر میکنیم
❎اگه طعم ملس دوست دارین حتما 2قاشق شکریا دوشاب به مواد چاشنی بزنین حالا چه ابغوره باشه چه سماق
🚫هیچ وقت اندازه ی برنج رو بیشتر از لپه نزارین چون دلمه هاتون حالت شفته وخمیری میشه🚫
مواد لازم🔻
کلم برگ بزرگ1 عدد
پیاز 2 عدد برا پیاز داغ
پیاز 1عدد بزرگ برا داخل مواد
رب گوجه 1ق غ
برنج نصف پیمانه
لپه 1پیمانه
بلغور 1سوم پیمانه
سبزی جعفری.شوید.نعناع.تره.پیازچه 1کیلو
نمک وزردچوبه،فلفل سیاه پودر گل محمدی فلفل پاپریکا
خامه صبحانه نصف یه پاکت بجاش ماست پرچرب هم میشه زد
چاشنی آبغوره وشکر میزنم
نصف لیوان آبغوره 3ق شکر
میشه آبغوره خالی یا آب سماق زد
طرز تهیه🔻
ابتدا برگای کلم رو جدا میکنیم وتو ابجوش میندازیم تا کمی نرم بشن
در ماهیتابه پیاز رو سرخ میکنیم اگه گوشت میزین گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد ادویه ونمک رو اضافه میکنیم ورب گوجه وجزیی تفتش میدیم شعله رو خاموش میکنیم
برنج ولپه وبلغور رو شسته وبه مواد اضافه میکنیم 1عددپیاز رنده شده خامه یا ماست پرچرب بامواد قاطی میکنیم و بعد سبزی رو میریزیم وخوب مواد و مخلوط میکنیم
بعدقسمتهای سفت وسطبرگ کلم رو جدا کرده واز مواد گذاشته ومیپیچیم
بین لایه های دلمه چندتا آلو خورشتی میزارم که فوق العاده خوشمزش میکنه
میتونید قسمت وسط برگا رو ته قابلمه بچنید که بعد پخت خییییلی خوشمزه میشن کمی ابجوش رو دلمه ها بریزید وبذارید خوب پخته بشه وآبش کشیده بشه
⬅️کمی آبغوره ی غلیظ وشکر یا دوشاب رو مخلوط میکنم وبعد از کشیده شدن آب دلمه رو دلمه هام میریزم دوباره درشو میازم تا کامل بپزه وطعم بگیره خیلی خوشمزه تر میشه.
برا تزیین هم از پیازداغ و زرشک و جعفری استفاده میکنم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ترکی
مواد لازم(برای 5-6 نفر):
برای کوفته:
بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز)
آب گرم2 لیوان
آرد نصف لیوان
رب گوجه فرنگی1 ق غ
تخم مرغ1 عدد
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نمک
نعناع
در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان
برای سس:
روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک )
رب گوجه فرنگی2 ق غ
سیر1 حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده
آب نصف لیوان
برای روش:
ماست سیردار1 کاسه
طرز تهیه:
بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بادام
یک نون فوق العاده خوشمزه و طعمی بی نظیر😍
.
.
تخم مرغ 1 عدد
شیر 150 میلی (دو سوم لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
شکر 30 گرم (2 ق غ)
کره یا روغن مایع 30 گرم
پودر هل 1 ق چ
نمک 1/4 ق چ
آرد سفید یا آرد نون فانتزی تقریبا 300 گرم (تقریبا 2 لیوان )
برای مواد میانی
پودر بادام 100 گرم (تقریبا یک لیوان) (میزان کمتر هم میشه ریخت) (می تونید از گردو و یا مغزی دیگه هم استفاده کنید)
پودر قند یا پودر شکر یا شکر قهوه ای 50 گرم (2 تا 3 ق غ)
پودر هل 1/2 ق چ
کره 30 گرم
برای به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم 1 ق م شکر رو ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا 5 الی 10 دقیقه به عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم . کره و شکر و پودر هل و نمک رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد مخمر به عمل اومده رو اضافه کردم . کم کم آرد الک شده رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . مثل همیشه میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون ها رو می گیره . خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . داخل خمیر هیج وقت چنگ نزنید که با این کار بیشتر حس چسبندگی رو متوجه میشید و هی ارد اضافه می کنید و باعث میشید که نون تون رو سفت و سنگین کنید .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم حدودا یک ساعت در محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه تا زمانی که خمیر حجمش بیشتر بشه .
بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم و بعد خمیر رو با وردنه باز کردم ، قطر خمیر حدودا 5 میلی و برش های مربع شکل ایجاد کردم .
برای مواد میانی : پودر بادام و شکر قهوه ای و کره و پودر هل رو مخلوط کردم .
از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و به شکل مثلث پیچیدم . نحوه پیچیدن دل به خواهی .
داخل سینی چیدم و روش پارچه کشیدم تا 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران و 1 ق غ خامه ( یا شیر یا ماست ) استفاده کردم و رومال زدم . روی نون ها خلال پسته یا بادام و یا هر جیز دل خواه هم میشه ریخت.
داخل فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ، 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .اخر هم کمی گریل رو روشن کردم که روی نون ها خوش رنگ بشه .
از اول هم که فر رو روشن کردم ظرف حاوی آب رو داخل فر قرار دادم تا نون ها لطیف بشه .
برای من این شکلی 16 عدد نان شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان بادام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی
توفیلم توضیحات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛