eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: کره .............یک دوم پیمانه یا 125 گرم پودر قند ..............یک دوم پیمانه یا 75 گرم تخم مرغ.................. یک عدد وانیل خالص..............یک هشتم قاشق چایخوری پودرکاکائو ..........به میزان لازم آرد............... به میزان لازم(برای من حدودا 290تا300 گرم کافی بود) رنگهای مجاز خوراکی طرزتهیه: تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشد آرد را الک کرده کره نرم شده و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا موقعی آرد اضافه می کنیم که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشه این عکس خود شاپرک جون هست که گفتن تا این حد حال خمیر را دوقسمت کرده یکی ساده ودیگری را رنگ دلخواه زده من رنگ صورتی زدم ولی اگر قهوای خواستید میشه پودر کاکائو زد(تقریبا 2ق) روی خمیرها را میپوشونیم برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست می کنیم و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار میدیم تعداد گلبرگها سلیقه ای هست با فاصله از هم در سینی فر می چینیم احتیاجی نیست سینی فر را چرب کنیم سینی را در فراز قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه شربت و نوشیدنی خنک و خوشمزه که دیگه فکر می کنم اکثرا بلدید 😊😌 ولی من بازم با کلیپ مفصلا نشون دادم 😃🌹. برای درست کردن این شربت از هر نوع پودر ژله با طعم و رنگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید و هر تعداد که بخواید . من از 3 تا طعم با طعم های لیمو سبز ، زرد زعفرانی ، قرمز انار استفاده کردم . هر کدوم هم نصف بسته هستش . نصف بسته از این پودر ژله هارو داخل ظرفی ریختم و به هر کدوم نصف لیوان اب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خوب ذراتش حل بشه . داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه . تایم نیم بند شدن رو همیشه نمیشه گفت چون به خنک کنندگی یخچال و میزان ژله ، گرمی و خنکی ژله و حجم ژله و.... بستگی داره . الان دو تا از ژله های من در مدت نیم ساعت نیم بند شد در حالی یک ژله ام که داغ تر بود چهل و پنج دقیقه طول کشید . باید خودتون چک کنید که حالت کشسانی پیدا کرد نیم بند شده . از قبل هم تخم ریحان یا تخم شربتی رو با کمی اب خیسونده بودم که لعاب بندازه .اینجا من تخم ریحان استفاده کردم که درشت تره. تخم شربتی ریزتره. داخل هر کدوم از ژله های نیم بند تخم ریحان(یا تخم شربتی) ریختم و مخلوط کردم ( در این صورت دیگه تخم ریحان یا شربتی همه جا هست و ته نشین نمیشه .) .مقداری گلاب ( یا هر نوع عرق دلخواه) و یک قاشق شکر ( میزان شکر ریختن و یا نریختنش دست خودتونه) و یک تا یکو نیم لیوان اب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم . دو ، سه ساعتی یخچال قرار دادم . ممکنه یک کم سفت بشه که طبیعی و هم بزنید روان تر میشه و داخل جام ها ریختم . این نوشیدنی الان حالت روان داره و سفت نیست اما اگرقرار باشه که چندین ساعت و روز بمونه سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امگشت پلو یا مِگِشِت پلو یک غذای خیلی خوشمزه ،غذای جنوبی که حتما حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین این پلو بی نهایت خوشمزه هست و خیلی طعم و عطر عالی داره این پلو کمی تند هم طبخ میشه که خوب براساس ذایقه تون می تونین تنظیم کنین . البته که شما جنوبی های عزیز خیلی بهتر از من وارد تر هستید من کوچیک شمام . شما روش پختتون رو بفرمایید تا با انواع دستورهای مختلف و منطقه های مختلف و شهرها آشنا بشیم 🙂 . برنج 3 پیمانه تن ماهی 1 عدد (ماهی ) پیاز 2 عدد سیر 2 تا 3 حبه سبزی یک پیمانه (گشنیز و شنبلیله و یا شوید) رب گوجه 2 ق غ گردو خرد شده 2 تا 3 ق غ ( دل به خواه) کشمش پلویی 2 تا 3 ق غ گرد لیمو 1 ق غ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه ( به دلخواه) نمک و فلفل و دارچین برنج رو در ابتدا خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و با روغن کمی تفت دادم . سیر رو هم خرد کردم و داخلش ریختم و با هم تفت دادم . رب گوجه اصافه کردم ( البته این رب گوجه من رب گوجه خونگی هست و خیلی خوش طعم تر می کنه اتفاقا حالا جاش پوره گوجه فرنگی هم می تونین استفاده کنین ) . تن ماهی رو که طبق روش پختم و بعد روعنش رو گرفتم و بهش اضافه کردم . کشمش هم از قبل شستم و گداشتم خشک بشه و به همراه گردوی نیم کوب شده و لوبیا چشم بلبلی که از قبل پخته شده مخلوط کردم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کردم و روز بعد ابش رو تعویص کردم و پختم ) نمک و فلفل و گرد لیمو هم به دلخواه داخلش ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی که نیم پز شد سبزی رو داخلش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کردم . می تونین برنج رو هم آبکش کنید و لا به لا سبزی رو اضافه کنید . داخل قابلمه لا به لا برنج و از مواد ماهی همراه دارچین اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه . نکات : لوبیا چشم بلبلی کاملا توی این دستور غذا به دلخواه هست یک عده می ریزن یک عده نمی ریزن و اما من میگم بریزین چرا که این لوبیا خیییییلی مفید هست و خیلی خوب و حیفه که در دستورهای عذایی استفاده نشه . سبزی اینجا شوید و یا سبزی ماهی که شامل گشنیز و شنبلیله هست که مقدار شنبلیله کم هست حدودا به نسبت یک به چهار . مثلا یک کیلو سبزی داشته باشید هشتصد گرمش گشنیز دویست گرمش شنبلیله ماهی مورد استفاده می تونه هم تن ماهی قوطی باشه و هم میشه از ماهی های دیگه ماهی تن تازه و انواع ماهی های جنوبی و یا دیگر نوع باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج 3 پیمانه ماست 1.5 لیوان زعفران 3تا 4 ق غ سینه مرغ یا ران مرغ 1 تا 2عدد پیاز 2 عدد، نمک، زردچوبه، فلفل، پودرهل یک ق چ، گلاب 2 ق غ، زرشک، کره یا روغن من برنج را با آب کمتر کته کردم ولی دیگه دم نزاشتم، آب برنج که کشیده شد گذاشتم کنار خنک بشه یه عدد پیاز سرخ کرده (دلخواه ) زرشک را سرخ کرده مرغ را با پیاز و سیر بزارید بپزه و وقتی خنک شد، ریش کنید یا به صورت مکعبی برش بدید یه عدد پیاز را تفت بدید مرغهای خرد شده را بهش اضافه زردچوبه،فلفل، نمک هم اضافه کنید و وقتی تفت خورد بزارید کنار، تو کاسه بزرگ، 3 تا زرده و یه تخم مرغ کامل (می تونید فقط یه زرده و یه تخم مرغ بزنید) را خوب با گلاب وپودر هل و زعفران هم بزنید (این مرحله خیلی مهمه) بوی زهم تخم مرغ با پودر هل و گلاب و زعفران کامل گرفته میشه، ماست و نمک را اضافه و هم میزنیم و3 ق کره یا روغن بعد همه مواد را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،کف تابه یا قابلمه را روغن بریزید و از برنج داخلش ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید، مرغ که با پیاز داغ آماده کردیم و زرشک که تفت دادیم رو برنج خوب پخش می کنیم،دقت کنید از دیواره قابلمه یا تابه فاصله داشته باشه تا نسوزه و باقی برنج را میریزیم و دوباره خوب با کفگیر فشرده می کنیم،و روی گاز با شعله متوسط به کم گذاشته،بعد حدود 1.5 تا 2 ساعت چک کنید اگر برنج از دیواره ها قابلمه جدا و طلایی شده، آماده است. تو تابه دو طرفه هم میتونید بر گردونید طرف دیگه برشته بشه، ته چین خوشمزه و مجلسی و چند نکته: زدن هل و گلاب به تخم مرغ، زعفران با دست و دلبازی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛