eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 2.5 لیوان آرد 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) 1 پنس نمک 4_3 عدد تخم مرغ 1 لیتر روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 3 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید و شربت غلیظی آماده کنید. نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. شربت حتما غلیظ باشد که تاتلی ها ترد ترد شود.(شربت را حدود 20_15 دقیقه بجوشانید و حتما قوام شربت را کنترل کنید. زمان آماده شدن شربت به حرارت اجاق بستگی دارد) برای خمیر تاتلی ، آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 2.5 لیوان آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق چوبی و با قاشق معمولی سریع و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود 2 دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید. قوام خمیر نه سفت باشد نه نرم (من 3 عدد تخم مرغ بزرگ استفاده کردم). خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. یک لیتر روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف داخل روغن با فاصله شکل بدید و وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و شروع به سرخ کردن کنید گاهی هم بزنید. موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. وقتی تاتلی ها روی روغن آمد حرارت اجاق را کمی کم کنید و با حرارت متوسط دو طرف تاتلی ها را بپزید. هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و 2_1 دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید. (برای 2 یا 3 بار سرخ کردن صبر کنید روغن سرد شود)میتوانید با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
500گرم گوجه سبز (میتونید کمتر یزید) 600 گرم گوشت گوسفندی 1 عددپياز خلال شده ​​گوجه فرنگی بدون پوست 2تا1عددخوردشده 1سرسیر کوچیک خوردشده(میتونیدکمتربریزید) فلفل سبز رب گوجه فرنگی روغن زیتون آویشن، فلفل سیاه، زیره، نمک طرزتهیه : درظرف موردنظر گوجه سبز وگوشت+پیاز وسیر+گوجه +ادویه جات و رب گوجه وفلفل سبز وروغن زیتون راریخته ومخلوط میکنیم. روی ظرف را باکاغذ روغنی یافویل پوشانده(روی فویل باچنگال چند سوارخ ایجاد کنید) ودرفر بادمای 180 به مدت 1تا1/5گذاشته تاپخته شود ودر آخرکاغذ روغنی رابرداشته و گریل راروشن کرده تا روی خوراک کمی برشته شود👌🤓🤗 لذتشو ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊 عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقط‌چشمی زدم‌تقریبی مینویسم😄 مواد کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده حدود 300 گرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار 300 گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم 😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸﷽🌸 صبح آمده است برخیز وبگو :بسم الله سرشار ز نعمتی تو ماشاءالله بسپار به دوست هرچه را میخواهی لاحول ولا قوه الا بالله صبحتون بخیر و الهی دلتون زلال وآسمانی زندگیتون پاک وخدایی 🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام، به سه شنبه 💕یازدهمین روز خرداد 🌸خوش آمدید 💕آرزو میکنیم 🌸دراین روز زیبا 💕دلتون پر از محبت 🌸روزتون پر از رحمت 💕زندگیتون پر از برکت 🌸لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸عاقبتتون ختم به خیر باشه #
حلوا عمانی مواد لازم ساگو یک و نیم لیوان شیر خشک یک لیوان شکر پنج لیوان پودر هل دو ق غذا خ روغن یا کره یک لیوان مغزیجات دست ودلباز قهوه عربی دلخواه یک ق مربا خ زعفران بمقدار دلخواه آب هفت لیوان گلاب یک لیوان طرز تهیه: ساگو رو با دو و نیم لیوان آب جدا از اون هفت لیوان آبی که داریم چند ساعت خیس میکنیم. بعد ساگو با ابش و شیر خشک رو با هم داخل میکسر کرده تا نرم بشه. شکر رو کاراملی میکنیم(ميزان كارملي كردن شكر به خودتون بستگي داره كه بخوايين تيره باشه يا روشن) بعد هفت لیوان ابي كه داشتيم رو به شکر اضافه میکنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد حل شدن ساگو نرم شده رو اضافه کنید ودو ق روغن هم بریزین مواد باهم مخلوط کنید تا زمانی که حلوا خودش رو بگیره باقی روغن و یک لیوان گلاب تا آخر پخت بهش اضافه کنید خوب باهم يكدست بشن. در پانزده دقیقه اخر زعفران و (مكسرات يعني اجيل هاي دلخواهتون) و قهوه عربی و هل رو اضافه کرد ودر ظرف سرو ریخته ونوش جان کنید. زمان پخت هم تا زماني كه حلوا از ظرف جدا بشه. نكته: 🔸هنگام كاراملي كردن شكر بايد حواستون باشه كه نسوزه وگرنه حلوا مزه ي تلخي ميگيره. 🔸كاراملي كردن شكر يعني اينكه شكر و به تنهايي بزاريد روي حرارت تا خودش كم كم اب بشه و تغيير رنگ بده اما سعي كنيد اصلا با قاشق بهش نكشين بجاش قابلمه رو تكون بدين و بچرخونين. 🔸اگر ميخوايين ميزان شيريني حلوا كمتر باشه شكر يك ليوان كمتر استفاده كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون مغزدار مواد لازم: آرد حدود 3 و1/2 ليوان شكر 3/4 پيمانه تخم مرغ1 عدد كره 100 گرم شير1/2 ل آب ولرم1/2 ل پودر مخمر2ق غ پودر هل 1 ق چ نمك نوك ق چ شكر براى خمير مايع 1 ق چ زعفران كمى به دلخواه مواد ميانى شكر قهوه اى يا سفيد 1/2 پيمانه كمى بيشتر كره نرم هم دماى محيط100 گرم دارچين 1 ق چ براى رومال زرده تخم مرغ و زعفران دم كرده و يك ق غ شير طرز تهيه : كره را روى حرارت ملايم ذوب مى كنيم بعد شير و شكر را اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم تا شكر حل بشه وقتى حل شد از روى حرارت بر ميداريم ميزاريم خنك بشه بعد يك ق چ شكر و مخمر را مخلوط مى كنيم آب ولرم را اضافه مى كنيم ميزاريم ده دقيقه تا به عمل بياد بعد نصف بيشتر آرد و نمك پودر هل وا داخل ظرف گود الك مى كنيم و وسط آرد را گود مى كنيم و تخم مرغ خمير مايع عمل امده و مخلوط كره كه خنك شده اضافه مى كنيم هم ميزنيم تا مىاد مخلوط بشه باقيمانده آرد را كم كم اضافه مى كنيم تا خمير جمع بشه و ورز ميدهيم تا خميرى نرم بدست بياد و به دست نچسبد بعد خمير يك و نيم ساعت استراحت ميدهيم تا حجم خمير دو برابر بشه. بعد از استراحت پف خمير را ميگيريم كنى آرد روى ميز كار مى پاشيم و خمير را با وردنه به شكل مستطيل باز مى كنيم و مواد ميانى را باهم مخلوط مى كنيم و روى خمير مى ماليم وكمى گردو روش ميريزيم و از وسط خمير را تا ميكنيم و به شكل نوارى برش مى دهيم و ميپيچيم بعد داخل قالب كاپ كيك كپسول ميزاريم و نون را داخل آن قرار ميدهيم و دو باره نيم ساعت بهش استراحت ميدهيم بعد مواد رومال را مخلوط مى كنيم و روى نونها رومال ميزنيم بعد داخل فر از قبل گرم شده با دماى 180 به مدت 20 دقيقه ميپزيم تل وقتى كه روى نونها طلاى بشه نكته من به جاى زرده كره رومال زدم و بعد از پخت روى مونها كره و عسل مخلوط كردم و ووى نونها با برس رومال كردم براى خوشرنگ شدن و براق شدن نونها ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان مغز دار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله و پودینگ قهوه این دسر طعم و عطر فوق العاده ای داره که عاشقش میشین و از لایه های ژله قهوه و پودینگ قهوه تشکیل شده. ابتدا مطابق رسپی زیر ژله و پودینگتون و اماده کنید و بزارید خنک بشه. کف قالب و کمی با روغن جدا کننده چرب کنید و از ژله یه لایه داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که سطح روی ژله کمی حالت چسبندگی داشته باشه. در این زمان یک لایه پودینگ اضافه کنید و همین کار و ادامه بدین تا قالب پر بشه . 👈دوستان می تونید به جای لایه های پودینگ قهوه از پاناکوتای نسکافه یا حتی ژله بستنی قهوه استفاده کنید. . ژله قهوه مواد لازم . پودر ژلاتین : 1/4 پیمانه آب سرد: 8 قاشق سوپخوری قهوه آماده:2/5پیمانه شکر:5 قاشق سوپخوری . پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید . نکته 👈:برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه . نکته👈:میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید. پودینگ قهوه. موادلازم: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری آب سرد: نصف پیمانه شکر: 3 قاشق غذاخوری شیر: 3 پیمانه قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه کره: 1 قاشق مربا خوری دارچین: 1 قاشق چایخوری . طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل میکنیم. قهوه دلخواه را اماده میکنیم. نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل میکنیم. داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود. سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین . روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه نکته: از هر قهوه یا نسکافه میتونید استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله و پودینگ قهوه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فکر کنم اشتباهی نوشتم 😄باید مینوشتم کباب تابه ای😊 عزیزان هم میتوتید کبابی کنید هم تو روغن سرخ کنیدآگه تو روغن سرخ کنید میشه کتلت 😉آگه رو زغال کبابی کنید میشه کوبیده مرغ به هر دو روش خوشمزس میتونید رژیمی تو فر هم بزارید فقط به این نکته توجه کنید هنگامی که زغال یا تو فر کباب میکنید کمی چربی گوشت رو تمیز شسته وباهاش چرخ کنید که زیاد خشک نشه آگه چربی نداشتید هنگام کباب کردن رو زغال یکی دو بار با برس کره روش بمالید بسی خوشمزه میشه میخواید تو فر بزارید کمی کره حدود نصف قاشق با موادش مخلوط کنید تا آبدار باشه من سرخش کردم عزیزان آگه سیخ ندارید با دست یا‌با کباب زن بزنید . از مخلوط سینه وران استفاده کنید 350گرم سینه و150گرم ران رو چرخ کنید یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رو رنده وابشو بگیرید مقداری نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید وخوب ورز بدید تا منسجم بشه(حدود ده دقیقه ورز دادن میخواد)سپس دوسه ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره بعدا به سیخ بکشید یا با دست فرم بدید وسرخ کنید وبا برنج زعفرانی نوووووش جان بفرمایید 😋 میتونید شب آماده کنید وبزارید یخچال وفردا سرخش کنید عزیزان تو هر ماهی تابه نچسب میتونید درست کنید عزیزان مرغ رو میتونید چرخ کنید وفریزیر بزارید واسه روزی که میخواید؛ مال من فریزیری بود البته بدونه پیاز وادویه😊فریزیر کنید سیخ ها لوازم قنادیا و پلاستیکی فروشا دارن هنگام درست کردن وبه سیخ کشیدن کمی دستتون رو خیس کنید برای خوش رنگ شدنش میتونید کمی زعفران بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون_فر تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان (میشه شیر هم استفاده کرد) روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی 2 لیوان شکر 1 لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1/4 ق چ نمک 1/4 ق چ همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو بهش اضافه کردم و کمی زدم و بعد ماست رو بهش اضافه کردم و یه کم زدم . آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم و به تدریج و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم زدم . درون قالبم رو که چرب کردم (روغن جدا کننده که قبلا گفتم 50 گرم کره یا روغن جامد نرم شده رو با 50 گرم روغن مایع و 50 گرم آرد سفید با همزن 7 دقیقه بزنین . این رو داخل ظرف درب بسته درون یخچال نگه داری کنین هر وقت خواستین بیارین و ازش استفاده کنین ) موادم رو داخلش ریختم . من از قالب میان تهی با قطر 20 استفاده کردم . لبالب پف کرد اگه قالب بزرگتر باشه بهتره . قابلمه ای رو روی حرارت قرار دادم از یه رینگ یا سبد یا الک هر چی که براتون مقدوره کفش قرار بدین . در قابلمه رو بزارین یه ربع با حرارت کم گرم بشه مثل فر . بعد از یه ربع قالب رو داخل قابلمه روی رینگ قرار دادم درش رو گذاشتم . لازم به دم کنی نیستش در قابلمه من خوب چفت نمیشد به خاطر این گذاشتم . قبل از 30 دقیقه در باز نشه . مدت پخت برای من با حرارت کم حدودا یک ساعت طول کشید . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . اگه روش طلایی شده دلیلیش اینه که من بعد از پخت قالب رو برگردوندم توی یه تابه که چرب کردم روی شعله مستقیم قرار دادم یه کوچولو تا روش هم خوش رنگ بشه نزارین هم‌موردی نداره . بعد هم که کیک پخت و کمی خنک شد برگردوندم و روش کمی پودر قند الک کردم . بسیار بسیار بافت نرم و عالی داره . در فر خواستین با دمای 180 درجه حدودا به مدت 45 تا 50 دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون خوشمزه و عالی ،برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه . یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه آرد 2/5 لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی من ارد نانوایی استفاده کردم) شیر ولرم 1 لیوان شکر 1 ق غ پودر خمیر مایه 1 ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن) روغن مایع 1/4 لیوان کره 25 گرم نمک 1 ق چ زردچوبه مقداری (به دلخواه) نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت 10 دقیقه تا به عمل بیاد. توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه . بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم 20 دقیقه دیگه استراحت کنه . بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم . نون ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین . یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن . اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه . ِ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊 عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقط‌چشمی زدم‌تقریبی مینویسم😄 مواد کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده حدود 300 گرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار 300 گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم 😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک آلبالو تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 100 گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر 200 گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو 120 میلی (نصف لیوان) آلبالو 200 تا 250 گرم آرد سفید 280 گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 5گرم (1 ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر 25 در حدودا 20 سانت (یا دایره ای به قطر 23 سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر 180 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛