فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سـلام به همه دوستان
🍃سـلام خدای مهربان
🌸سـلام شور دوباره
🍃سـلام طراوت عشق
🌸سـلام آوای زندگی
🍃به اولین روز هفته
🌸خـوش آمدین
🍃امروز با لبخند شروع کنید
🌸روزتـون راجشن بگیرید
🍃درپناه لطف الهی
🌸شروع هفته تون پر برکت
#دلمه_کلم
برنج دو پیمانه
لپه نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده
پیاز بزرگ یک عدد
رب یک قاشق
رب انار دوقاشق
سماق نصف لیوان
شکر در صورت تمایل دو قاشق
روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم
موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه دلمه چرب وچیلی نباشه دلمه نیست😉 تفت که خورد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز رب میزنیم وباهاش تفت میدیم. لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه) برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت وا نره
میرم دنبال درست کردن سس به چند شیوه هستش خانواده من با سماق دوست دارند سماق که دونه هاش درشته(سوپر مارکتا وعطاریا دارن) مقداری آب میریزیم تو ماهی تابه کوچک ومیزارم رو گاز سماق اضافه میکنیم ،یکی دو جوش بزنه کافیه از صافی رد میکنیم ترش وشیرین دوست دارید یکی قاشق شکر میریزیم ومیریزیم رو دلمه که نیم پز شده 😋دوباره در قابلمه رو بزارید تا دلمه بپزه و آبش کاملا کشیده شه
بعضی از خانوما از رب وسرکه وبعضی از دوشاب برای سس استفاده میکنند همه رو امتحان کردم این بستگی به ذایقه شخصی طرف داره که چه جوری درست میکنن ودوست دارن همشون یکی از یکی خوشمزه تر نووووش جان من کمی گوجه فرنگی خشک شده هم بینشون
ته ظرف سرو کمی سس میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید
برای تهیه سس هم یکی دوقاشق روغن بریزید تو ماهی تابه تا گرم بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید وتفت دهید سپس یک لیوان آب بریزید نمک وفلفل و آویشن وپودر سیر ویک قاشق چای خوری شکر ویک قاشق غذاخوری سرکه بریزید توش وبزارید سس بجوشه وغلیظ شه
عزیزان به سس دو قاشق سرکه ونصف قاشق شکر بزنید عالی میشه
عزیزان خیلی وقتا گوشت نمیریزم عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی_سه_رنگ
رنگ اول(شکلاتی تیره)
2 لیوان آب
2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید)
شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید)
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
رنگ دوم(شکلاتی روشن)
2لیوان شیر
2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو
(دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه)
شکر به میزان لازم
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سوم(ژله شیر)
2 لیوان شیر
2 قاشق خامه صبحانه
1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
شکر به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه
مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه
کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید
دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند.
در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت #دسر رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده
بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
جنس قالب من پلاستیکی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_نسکافه_ای
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی 150 گرم (یک لیوان)
شکر 220 گرم ( یک لیوان)
آب یک لیوان
نسکافه 2 ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم)
روغن مایع 60 میلی( 1/3 لیوان)
کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 2 تا 3 ق غ
پودر هل نصف ق چ
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه .
آرد رو الک کردم ، من آرد گندم (نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا 45 دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم . میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا .
بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین .
من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم 20 دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
نکات : جای نسکافه می تونین پودر کاکائو هم بریزین .
آرد حتما الک کنین تا گوله نشه .
میزان کره و روغن تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که ترکیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعی کنین ترکیب روغن مایع و کره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . کره هم باعث خوشمزگی و لطافت و نرمی میشه .
می تونین هر طور بخواید تزیین کنین چه به این شکل که من درست کردم و چه حتی داخل دیس می تونین بریزین و تزیین کنین .
برای من حدودا 15 تا 16 عدد این شکلی شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
ابتدا پودر کاکائو را الک و بعد پیمانه کنید
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه
ماست نباید ترش باشه و بهتره غلیظ باشه،من از ماست سون استفاده میکنم
در صورتی که نخواید داخل کیک از مغزیجات استفاده کنید میتونید به جای ماست،شیر جایگزین کنید.
روغن 1/2 پیمانه
مغز فندق یا گردوی نگینی شده یا شکلات چیپسی 1/2 پیمانه(به دلخواه)
به دلیل اینکه مایه کیک غلیظ هست ،مغزیجات به هیچ عنوان داخل کیک تهنشین نمیشن
همه مواد را از 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید
فر برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید
کف قالب 23 یا 25 سانت را با روعن جامد یا کره نرم کاملا چرب کرده و با مخلوط آرد و پودر کاکائو آردپاشی کنید و کنار بگذارید.
آرد+پودر کاکائو+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.
روغن و ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن با دور تند همزن بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه کرده و آرام مخلوط کنید و در پایان مغز خرد شده دلخواه را اضافه کنید(قابل حذف)
مواد را در قالب بریزید و بلافاصله در فر قرار داده به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
سپس روی توری خنک کننده برگردانید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن روی کیک را با گاناش تزیین و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کشمشی
سلام دوستان گلم یه نون لطیف و خوشمزه و عالی 😍 می تونید هر چیزدلخواه جز کشمش داخل این نون استفاده کنید .
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 400 گرم ( حدودا دو و دو سوم لیوان)
آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
شکر 50 گرم (3 ق غ)
کره 50 گرم ( می تونید جاش همین میزان روعن مایع بریزید)
کشمش 3 تا 4 ق غ
داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه ای تخم مرغ ، کره نرم ، شیر ولرم و مابقی شکر رو ریختم و مخلوط کردم .خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و شروع کردم به ورز دادن خمیر ، میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . 10 دقیقه خمیر رو ورز دادم . داخل طرفی که کمی چرب کردم خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم.
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . کشمش رو شستم و خشک کردم و به خمیر اضافه کردم و
مخلوط کردم .من خمیر رو 9 قسمت کردم .داخل قالب گردبه قطر 23 سانت کاغذ روغنی انداختم .این چونه ها رو به شکل دلخواه داخل قالب چیدم .نحوه شکل دادن ، طرح دادن و گداشتن قالب کاملا اختیاری هستش ، شما هر طور دوست دارید می تونید شکل بدید .
روش رو پوشوندم 25 دقیقه استراحت داشته باشه .
برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال زدم ، زعفران غلیظ و 1 ق م خامه یا ماست ریختم و ترکیب کردم و روی خمیر رومال زدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم .ظرف حاوی آب داخل فر به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون قرار دادم .طبقه وسط با دمای 190 درجه حدودا 30 تا 40 دقیقه قرار دادم .تا زمانی که رویه نون داره تغییر رنگ میده و برای خوش رنگ شدن رویه میشه گریل رو آخر کار یکی دو دقیقه روشن کرد . بعد از پخت از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم که گرمیش بره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده
گشنیز و یا جعفری
پیازچه
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
گوجه فرنگی له شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی
ادویه ( زیره، فلفل سیاه، پاپریکای تند، نمک و...)
طرز تهیه🔻
گوشت چرخ کرده،سیر،پیازچه،پیاز و گشنیز رو با هم مخلوط و بعد گردش میکنیم.توی تابه با یکم روغن زیتون بی بو تفتش میدیم تا رنگش عوض شه، گوشت ها رو برمیداریم و توی همون تابه یکم روغن، پیازچه و سیر له شده میریزیم. یکم که تفتش دادیم بهش رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و دوباره یکم تفتش میدیم، نمک، پاپریکای تند، زیره و فلفل سیاه و گوجه فرنگی له شده رو اضافه میکنیم. میذاریم حدود 5 دقیقه بمونه و غلیظ شه؛ بعد گوشت هایی که آماده کردیم رو میذاریم داخلش و دربش رو میذاریم تا حدود 5 دقیقه بپزه.
در آخر هم با برنج سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو😋
مواد لازم🔻
برگ مو
برنج یک پیمانه پلوپزی
لپه نیمپز دو سوم پیمانه پلوپزی(میتونید به اندازه برنج اضافه کنید)
گوشت 250 گرم
پیاز یک عدد
سبزی شامل جعفری،گشنیز،ترخون، مرزه،نعناع،پیازچه
زردچوبه، ادویه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و مقداری پودر سیر
آلوچه به میزان لازم
رب گوجه یک ق خ
رب انار یک ق خ
👇ادامه👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
برگارو با مقداری نمک و سرکه بشورید و بعد 2 تا 3 دقیقه در آب جوش قرار بدید تا رنگشون کمی تغییر کنه.
پیاز رو در مقداری روغن تفت بدید زردچوبه رو بهش اضافه کنید و بعد هم گوشت رو اضافه کنید و بعد از تفت دادن،ادویه جات و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد هم لپه نیمپز شده رو با گوشت مقداری تفت بدید و بعد هم برنج رو به همراه یک لیوان آب اضافه کنید تا مقداری بپزه و در آخر سبزیجات ساطوری خرد شده رو بهش اضافه کنید و بعد از مقداری تفت خوردن مواد دلمه ما آماده است.
بعد از مواد لای برگها بزارید و همه رو بپیچید و کف قابلمه رو مقداری روغن بریزید و چند تا برگ یا مثل من پیاز قرار بدید و دلمه هارو روشون بچینید بین دلمه ها آلوچه قرار بدید و اگه دوست داشتید میتونید از غوره یا فلفل هم استفاده کنید.
مقدای روغن رو گرم کنید، رب گوجه و رب انار رو بهش اضافه کنید تفت بدید و بعد مقداری آب اضافه کنید مواد رو ترکیب کنید و روی دلمه ها بریزید.
روی دلمه ها حتما یک بشقاب قرار بدید تا دلمه ها در حین پخت باز نشوند.
اگه دوست دارید دلمه های درخشانی داشته باشید نیم ساعت آخر پخت مقداری روغن روی دلمه ها بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_باسیب_زمینی_د_فر
مرغ سیب زمینی سس مایونزنمک فلفل سیاه پاپریکا رب گوجه سبزی معطرهمه رامخلوط میکنیم فویل روی ظرف میکشیم درفر180درجه30دقیقه میزاریم بپزه فویل رابرمیداریم شعله بالاروشن میشه تاطلایی شن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خرمایی
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...
بسته به جنس آرد،ممکن است آرد کمتری مصرف شود.
روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید.
💥مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
💥حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
💥این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
بعد نانهای خرمایی رو در فر قرار بدید برای حدود 20 دقیقه تا بپزند.
در صورت نیاز چند ثانیه گریل را روشن کنید.
💥مواظب باشید نانها را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید وگرنه خشک و سفت میشوند.
حتما از ابتدای روشن کردن فر،کف آن ظرف آب قرار دهید.
.این دستور با کلمپه کرمانی متفاوته ،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مشکوفی_سه_رنگ_قالبی
مواد لازم :
شير :3 پيمانه
(نوع پيمانه ليوان دسته دار فرانسوى)
نشاسته:3 ق غ خ
شكر:3 ق غ خ
گلاب :1 تا 2 ق غ خ اندازش بستگى به طعم و عطر خودتونه
كره :1 ق غ خ
زعفران :به مقدار دلخواه
به ازای هر لیوان شیر 1 قاشق غ خ نشاسته و شكر هستش
دستور تهیه :
✅نشاسته را با شیر سرد حل می کنیم و بسته به ذائقه به آن شکر اضافه کرده روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. و بعد گلاب و زعفران دم کرده و در آخر کمی کره اضافه می کنیم و شعله رو خاموش و
داخل ظرف ریخته و سرو میکنیم.
اما من به خاطر سه رنگ بودنش همه مواد رو با هم درست كردم به غير از زعفران
✅دسر رو به سه قسمت مساوى تقسيم كردم به يكى زعفران و به يكى يك ق غ خ پودر كاكائوو( پودر رو اول با كمى يك ق غ خ شير مخلوط و بعد اضافه كردم تا گلوله نشه )و رنگ ديگه همون رنگ سفيد خودش
✅بعد قالب رو چرب كردم ' اول رنگ زرد زعفرانى رو ريختم و گذاشتم يخچال تا ببنده و بعد دو تا از گلبرگا رو رنگ قهوه اى و دوتاشو سفيد و گذاشتم يخچال و در اخر مابقى رنگا رو به نوبه طبق فيلم لايه لايه رو هم ريختم و بعد بسته شدن هر لايه لايه ى دوم رو روش ريختم تا اخر ك مشكوفى تموم بشه و در اخر به مدت 3/4 ساعت گذاشتم يخچال
✅و بعد بسته شدن از يخچال بيرون اورده و20 دقيقه اى تو دماى اشپزخونه ميزاريم و كناره هاشو ازاد و همينطور طبق فيلم ك ميبينيد قالب رو دو تا دور كمى كج كرده و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده
✅اگر قالبى درست ميكنيد به (ازاى هريك ليوان شير يك ق غ خ پودر ژلاتين لازمه )اول قالب رو با پيمانه اندازه بگيرين و به تعداد پيمانتون درست كنيد ،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛