eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش باقلوا با خمیر یوفکا خانگی🍯 . ✔️لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر است معادل چهارپنجم لیوان فرانسوی ✔️فنجان استفاده شده 125 میلی لیتر است معادل نصف لیوان فرانسوی . مواد خمیر👇 1 عدد تخم مرغ 1 فنجان چایخوری روغن مایع 1 فنجان ماست 1 فنجان آب 2 ق غ سرکه 1 پنس نمک 4 لیوان آرد . مواد رویه👇 200 گرم کره یا مارگارین 1 فنجان روغن مایع . مواد شربت👇 4 لیوان شکر 5 لیوان آب 2-3قطره آب لیمو . بازکردن خمیر👇 پودر نشاسته ذرت . داخل خمیر👇 گردو، فندق یا پسته . طرز تهیه👇 مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و آرد را کم کم اضافه کنید و تا خمیر به دست نچسبد و ورز دهید، سپس خمیر را به 15 چانه تقسیم کرده و گرد کنید و داخل بشقاب یا سینی بچینید و رویشان را بپوشانید و2-3ساعت داخل یخچال استراحت دهید میتوانید یک شب هم استراحت دهید چون هرچه خمیر بیشتر استراحت کند راحترباز خواهد شد خمیرهای استراحت کرده را به ترتیب باز کنید چانه خمیر را با نشاسته فراوان و تاجایی که میتوانید نازک باز کنید. هرچه خمیر نازکتر باشد باقلوای بهترو با کیفیتی خواهید داشت خمیر باز شده را به 4 قسمت برش بزنید و همانطور که در فیلم میبینید هم میتوانید شکل باقلوا میدیه و هم شکل لانه بلیل دهید،همه خمیر را به همین شکل انجام دهید میتوانید به مدل های دیگر هم شکل دهید 👈وقتی یک چانه را باز میکنید، روی بقیه خمیر ها را بپوشانید و پنجره های باز خانه را هم ببندید چون خمیر خیلی سریع خشک میشود. خمیر شکل داده را داخل سینی فر بچینید و کره و روغن را با هم مخلوط کنیدو روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود، سپس از حرارت بردارید و وقتی روغن ولرم شد، روی باقلواها به طور مساوی بریزید. و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گرادتا موقعی که داخلش کامل بپزد و سطحش طلایی و برشته شود بپزید.(داخل رسپی اصلی مدت زمان ننوشته ولی حدود 50 دقیقه تا یک ساعت زمان میخواهد 👈اگر داخل باقلوا خوب نپزد وقتی شربت بریزید دسرتان خمیر خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2 عدد تخم مرغ 1 ق چ نمک 2 ق چ شکر 1 ق غ پودر خمیر فوری 1 و نیم لیوان شیر ولرم(300 میلیلیتر) 1 و نیم لیوان آب ولرم( 300 میلیلیتر) 3 و نیم لیوان آرد الک‌شده 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 1 عدد فلفل سبز خورد شده پنیر پیتزا 1 عدد پیاز خورد شده 1 پیمانه جعفری خورد شده 1 عدد سیبزمینی رنده شده . ابتدا تخم مرغ و نمک و شکر و پودر خمیر فوری و مخلوط میکنیم و بعد شیر ولرم و آب ولرم و میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه سپس آرد دوبار الک شده رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و در جای گرم چهل دقیقه استراحت میدیم ،بعد فلفل و پیاز و جعفری خورد شده و سیبزمینی رنده شده و پنیر پیتزا میریزیم و داخل تابه نچسب رو با روغن مقداری چرب میکنیم ، یک ملاقه از مواد ریخته و از دو طرف سرخ میکنیم تا طلایی رنگ بشه و در حین پخت مرتبا اطراف نون رو کره یا روغن بزنید تا خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 پنجشنبہ تون 💝پر از عشق ومحبت 🌸پر از موفقيت وسرافرازی 💝پر از صلح وسازش 🌸پر از دوستی ومهربانی 💝پر از دلخوشى 🌸و پر از خبرهای خوب 🌸آخرهفتہ تون بی نظیر 💝دلتون گرم به عشق به خـ💕ــدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ امروز را از دست ندهیم 🤔 ضمانتی برای طلوع خورشید فردا ☀️ وجود ندارد 😇 زندگی را زندگی کنیم 💙 🌸 #
کلم برگ سوخاری مواد لازم: 120 گرم آرد گرم (1 لیوان) 150 گرم سیب زمینی آب پز (2/3 لیوان) کلم 2 قاشق غذاخوری ذرت آب پز 2 قاشق غذاخوری نخود سبز 2 قاشق غذاخوری هویج ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر لبنه 1 یا قاشق غذاخوری فلفل قرمز آب نصف یک لیمو ½ قاشق چایخوری ادویه فلفل قرمز ½ قاشق چای خوری ماسالا ½ قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری جوش شیرین روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: آرد ، پودر فلفل قرمز ، نمک و جوش شیرین را در کاسه بریرید، سپس آب را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. برگ های کلم را درون آب نمک قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سیب زمینی ها را بجوشانید و پوره کنید. سیب زمینی های پوره شده ، نخود ، ذرت ، هویج ، پنیر لبنه ، فلفل چیلی ، ماسالا ، نمک و آب لیمو را به سیب زمینی ها اضافه کنید ، با هم مخلوط کنید. یک تکه کلم را بردارید ، آن را با مخلوط آماده پر کنید ، درون سس فرو کنید و در روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی یه شکلات سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، مقدار مواد و توضیحات روی کلیپ هست فقط چند تا نکته ی مهم و فوت کوزه گری داره پس خوب دقت کنید. -راستی مقدار مغزیجات نصف پیمانه هستش تو کلیپ یادم رفته بنویسم . نکات مهم :👇 نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه و البته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه. اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه. دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن مطابق فیلم از حرارت بردارید. بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه، اگرم زیاد تغییر رنگ ‌بده سوهان طعم سوخته میده سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه، سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته، شاه دونه، فندق، بادام هندی و ... دستور و نسبت مواد همینه. هر چهار تا مغز رو‌ داخل کلیپ گذاشتم تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال ‌پسته بریزید _وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه (چون داخلش کره داره) میتونید به مواد روی حرارت زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری اضافه کنید ولی من نزدم با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره. نوش جان⁦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم شیر....ولرم یک پیمانه آب....ولرم نصف پیمانه روغن مایع....نصف پیمانه شکر ..دوقاشق غذاخوری خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری نمک... نصف قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ....یک عدد زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری پنیرپیتزا ...به مقدار لازم موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه طرز تهیه🔻 شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه‌ای مرغ😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
・・・ دیزی_سنتی (یا همون آبگوشت) 🥩🍅🧅🥔 برای 4 نفر: نخود: 120 گرم لوبیا سفید: 120 گرم گوشت گوسفندی: 400 گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: 30 گرم گوجه: 7 الی 8 عدد متوسط پیاز: 2 عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -زیره:1/4قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) پودر مرزه: دو ق چ رب : دو ق غ سیب زمینی: 2 عدد نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه. رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. در نهایت، استخون‌هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌کوب بکوبید و نوش جان کنید. مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ تنوری مرغ به تعداد لازم پیاز 1 عدد سس مایونز 1 ق غ ماست 3 ق غ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم فلفل دلمه ای 1 عدد هویج 1 عدد آب لیمو 2 تا 3 ق غ روغن زیتون به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم . روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه . داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه . از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین . بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم . داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم . مرغ ها رو چیدم . اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم . روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر 180 درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم . می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین . اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم . و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا مواد لازم:::::: 4-5 تخم مرغ 300 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر روغن مایع حدود 350 گرم آرد نمک فلفل سیاه آویشن زیره تخم گشنیز پودر سیر زنجبیل 1 ق غ بیکینگ پودر سوسیس یا کالباس خانگی پیازچه پیاز عسلی گوجه فرنگی پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا قارچ تفت داده شده زیتون ذرت فلفل دلمه ای تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت 25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید . آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه. حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂 عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خسرو شاهی سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد قارچ 6 تا 7 عدد سیر یک حبه در صورت تمایل (یا پودر سیر) سیب زمینی 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز ( یا ماست) به میزان لازم سینه مرغ رو با یک پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و برگ بو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم توی ظرفی میتونین همه رو با هم مخلوط کنین یا می تونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و آویشن و یکعدد آب لیموی تازه و سس با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلالی سرخ شده دورش ریختم و با سبزی تزیین کردم می تونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین ، که من نصفش روبرای تزیین استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛