eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک پیتزا مواد لازم:::::: 4-5 تخم مرغ 300 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر روغن مایع حدود 350 گرم آرد نمک فلفل سیاه آویشن زیره تخم گشنیز پودر سیر زنجبیل 1 ق غ بیکینگ پودر سوسیس یا کالباس خانگی پیازچه پیاز عسلی گوجه فرنگی پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا قارچ تفت داده شده زیتون ذرت فلفل دلمه ای تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت 25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید . آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه. حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂 عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خسرو شاهی سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد قارچ 6 تا 7 عدد سیر یک حبه در صورت تمایل (یا پودر سیر) سیب زمینی 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز ( یا ماست) به میزان لازم سینه مرغ رو با یک پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و برگ بو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم توی ظرفی میتونین همه رو با هم مخلوط کنین یا می تونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و آویشن و یکعدد آب لیموی تازه و سس با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلالی سرخ شده دورش ریختم و با سبزی تزیین کردم می تونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین ، که من نصفش روبرای تزیین استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1.5 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 ق م خمیر مایه خشک فوری 1 ق م نمک 6 لیوان آرد 2 تا 3ق غ روغن مایع برای داخل پیده🔻 2 عدد پیاز 3 عدد فلفل سیوری (فلفل سبز ) 3تا 4 ق غ روغن مایع 500 گرم گوشت چرخ شده 2 عدد گوجه فرنگی 1 ق م نمک 1 ق م نعناع 1 ق چ پول بیبر (فلفل پرک ترکی قرمز) 1 ق چ‌ زیره 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ آویشن 7تا8 ساقه جعفری طرز تهیه🔻 نکته :اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید با یک لیوان شیر ولرم دستور و یک ق غ شکر با هم در ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید و درب آن را گذشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود در غیر این صورت خمیرمایه فوری نیاز به استراحت ندارد. برای خمیر🔻 شیرولرم و آب ولرم و شکر و نمک و خمیر مایه را در ظرفی بریزید با هم ترکیب کرده و سپس آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد .بعد از اینکه خمیر مورد نظر را به دست آوردید روی آن دو تا سه ق غ روغن مایع بریزید و خمیر را ورز بدید تا روغن به خورد خمیر برود .روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.در این حین مواد داخلی را آماده کنید.در یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را در روغن بریزید و تفت داده و سرخ کنید و سپس فلفل سبز و گوشت چرخ کرده را اضافه و در حین تفت دادن گوشت گوجه رنده شده و ادویه ها را اضافه کنیدو در آخر جعفری خرد شده روبریزید و هم بزنید و تفت بدید و زیر گاز را خاموش کرده و مواد داخلی را گنار بزارید تا خنک شود. خمیر استراحت کرده و پف کرده را بردارید و کمی پف آن را بگیرید و به سه چانه مساوی تقسیم‌ کنید.هر چانه را با وردنه مثل کلیپ باز کرده و از مواد داخلی وسط ان بزارید و کناره ها و لبه های خمیر را با دست جمع کرده و روی مواد داخلی بیاورید و خمیر را ببندید و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بزارید و مانند ویدئو به آن شکل بدید.در اخر روی خمیرهای شکل داده شده زرده تخم مرغ که با کمی شیر مخلوط کرده اید بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای200درجه و به مدت 20دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ 🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید . آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه. حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂 عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قلقلی تابستوتی: گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز یک عددمتوسط سیر یک حبه و یا پودر سیر زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم شکر سه قاشق غذا خوری کره 50 گرم آلبالو من چشمی ریختم شما 300 گرم بریزید یا چشمی😅 . پیاز رو رنده کنید یک مقدار آبش رو بگیرید گوشت و ادویه ها رو داخلش بریزید خوب ترکیب کنید و بعد قلقلی کنید👌🏼 . داخل تابه روغن بریزید قلقلی هارو داخلش بزارید خوب سرخ بشه . آلبالو های بدون هسته رو داخل کره تفت بدین سه قاشق شکر بهش اضافه کنید و بعد به قلقلی ها معرفیشون کنید . قلقلی ها اینا آلبالها😅 آلبالوها اینا قلقلیا🤣 . بزارید تا قشنگ باهم آشنا بشن و یک مقدار مواد جا بیفته . این ترکیب رو میتونید برای آلبالو پلو هم استفاده کنید و لا به لای برنجتون بریزید و بزارید دم بکشه ولی ما با نان خوردیم و خیلی ترکیب خوشمزه و خوبی شد ترش شیرین و ناب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا مواد لازم:::::: 4-5 تخم مرغ 300 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر روغن مایع حدود 350 گرم آرد نمک فلفل سیاه آویشن زیره تخم گشنیز پودر سیر زنجبیل 1 ق غ بیکینگ پودر سوسیس یا کالباس خانگی پیازچه پیاز عسلی گوجه فرنگی پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا قارچ تفت داده شده زیتون ذرت فلفل دلمه ای تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت 25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر داريم خوشمزه و خوشگل حتما خوشتون مياد راحتم درست ميشه مرحله ي اول 1/2 فنجان شيرعسل رو روي حرارت ملايم بگذاريد و يك فنجان شير اضافه كنيد و بهش دو قاشق سوپخوري سرپُر پودر ژلاتين اضافه كنيد و هم بزنيد، مقداري از مواد رو داخل قالب بريزيد وبگذاريد تا ببنده. حالا دو فنجان شير كم چرب رو روي حرارت بگذاريد و يك فنجان هم شير پرچرب اضافه كنيد و 1/5 فنجان هم خامه شكلاتي از هر نوعي دوست داشتيد بهش اضافه كنيدو مخلوط كنيد و دو تا سه قاشق سرپُر پودر ژلاتين بريزيد و مخلوط كنيد و روي لايه ي قبل بريزيد و بگذاريد ببنده و همينطور لايه لايه ادامه بديد تا قالب پر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما!!🥐☕️😍 این نون یکی‌ از نون های پر طرفدار برای صبحانه و یا میان وعده در کشور ترکیه هست که هر روز صبح از نانوایی ها گرفته تا سراسر شهر فروخته میشه... مثل پوچا که قبلاً براتون گفتم، ميتونه با سبزی، ساده، پنيري و يا با خمير زيتون (اِزمِه) و یا حتی شکلاتی باشه، در كل يك نوني شبيه گيسو يا نون شيرماله خودمونه مواد لازم: 2 ليوان شير ولرم نصف ليوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 1 قاشق غذا خوری کره آب شده 1 بسته مخمر/مایا تازه یا 1 پاکت و نصفی خشکش 3 قاشق غذا خوری شکر (2 تا هم میشه 1 و نیم قاشق مربا خوری نمک 2 عدد سفیده تخم مرغ برای خود خمیر 2 عدد زرده‌اش برای مالیدن روی خمیرها آرد به مقدار لازم حدوداً 8-7 لیوان نصف دسته شوید کره برای زمان ورز دادن و شکل دادن خمیر (حدود 150 گرم) شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین 5 دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین (تخم مرغ ها، روغن و کره و نمک) وقتی همه مواد مخلوط شد شروع کنین آرد رو یواش یواش اضافه کنین تا حدی که نه سفت باشه نه آنقدر شل باشه که به دستتون بچسبه. دقت کنین که این خمیر یک خمیر نرم هست. هرچی نرم تر خفیف تر و دلچسب تر... شوید خورد شده رو وسط خمیر رخته و آروم آروم با همه خمیر مخلوطش کنین، مثل تصویر خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه حداقل 2 برابر بزرگ‌تر از خودش و روی کاسه رو با دستمال نم بپوشونین. حدود 40-30 دقیقه تا یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد و پر از حباب بشه.(به 2 برابر اندازه اولش که رسید یعنی اینکه خمیرمون حاضره روش رو باز کنین و برای پیچیدن خمیر آماده بشین دست‌هاتون و سطح میز رو با یکم روغن مایع چرب کنین از خمیر تکه های کوچک جدا کرده و گردش کنین، روی هر کدوم مقداری کره گذاشته و قشنگ با دستتون کره رو‌ سطح خمیر پخش کنین. هرچی کره قشنگ تر پخش بشه نونمون لایه لایه تر و سبک تر میشه مثل تصویر خمیرهاتون رو بپیچین و توی سینی فر بچینین زرده های تخم مرغ رو با چنگال یکم بزنین و روی نوناتون بمالین (میتونین با 2-1 قاشق غذا خوری آب یکم رقیقش کنین) دوباره نیم ساعت صبر کنین تا ور بیان و بعد سینی رو توی فری که از قبل رو 180 درجه داغ کردین گذاشته و تا وقتی روشون برشته و خوشرنگ بشه بپزین نوش جون! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گورخری مواد لازم تخم مرغ بزرگ : 6 عدد پودر کیک وانیلی : 1 بسته خامه ترش : ¼ پیمانه روغن گیاهی : ¼ پیمانه آب : ¼ پیمانه پودر کاکائو : ¼ پیمانه پنیر خامه ای : ¾ پیمانه خامه غلیظ (خامه قنادی) : ⅔ پیمانه پودر شکر (شکر قنادی) : 3 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده (مثل اوریو) : ¾ پیمانه ‌‌ طرز تهیه ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم. یک سینی 10 در 15 اینچی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم. حالا تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن شود. سپس خامه ترش، آب، روغن و پودر کیک را به تخم مرغ اضافه میکنیم و با سرعت کم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شود. حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از آن ها پود کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم هر کدام از مایه کیک ها را داخل قیف آشپزی با ماسوره ی کوچک میریزیم حالا در طول سینی فر به صورت یکی در میان خط هایی از مایه کیک پایپ میکنیم تا جایی که سینی کاملا پر شود. 3 بار به سینی ضربه میزنیم تا هوای داخل مایه خارج شود سپس به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر می پزیم. زمانی که هنوز داغ است ، کیک را روی یک دستمال قرار میدهیم.زمانی که هنوز گرم است با دستمال کیک را رول میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 30 تا 40 دقیقه کیک خنک شود. زمانی که کیک در حال خنک شدن است، آیسینگ را آماده میکنیم. برای انی کار خامه و پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم زن میزنیم تا پف کند. حالا کیک را پهن میکنیم و سطح آن را با آیسینگ می پوشانیم. مقداری بیسکوییت خرد شده روی آن میریزیم و دوباره به آرامی رول میکنیم. به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر 3.5 لیوان پودر ژلاتین 35 گرم (3.5 ق غ سر صاف) شکر 70 ، 80 گرم (یک سوم لیوان) پودر گل محمدی 2 ق م خامه صبحانه یا خامه قنادی 2 تا 3 ق غ گلاب 2 تا 3 ق غ طرز تهیه🔻 پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . 3 لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم . وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه . مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل 6 ، 7 ساعتی قرار دادم . وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ⚠️نکات🔻 جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه . میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛