#باقالی_پلو_با_ماهیچه
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید .
دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم)
ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید
سیر اختیاریه میتونید نزنید😊
#باقالی_پلو
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید .
آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه.
حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید.
کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂
عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم
بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قلقلی تابستوتی:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز یک عددمتوسط
سیر یک حبه و یا پودر سیر
زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
شکر سه قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
آلبالو من چشمی ریختم شما 300 گرم بریزید یا چشمی😅
.
پیاز رو رنده کنید یک مقدار آبش رو بگیرید گوشت و ادویه ها رو داخلش بریزید خوب ترکیب کنید و بعد قلقلی کنید👌🏼
.
داخل تابه روغن بریزید قلقلی هارو داخلش بزارید خوب سرخ بشه
.
آلبالو های بدون هسته رو داخل کره تفت بدین سه قاشق شکر بهش اضافه کنید و بعد به قلقلی ها معرفیشون کنید
.
قلقلی ها اینا آلبالها😅
آلبالوها اینا قلقلیا🤣
.
بزارید تا قشنگ باهم آشنا بشن و یک مقدار مواد جا بیفته .
این ترکیب رو میتونید برای آلبالو پلو هم استفاده کنید و لا به لای برنجتون بریزید و بزارید دم بکشه ولی ما با نان خوردیم و خیلی ترکیب خوشمزه و خوبی شد ترش شیرین و ناب
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا
مواد لازم::::::
4-5 تخم مرغ
300 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر روغن مایع
حدود 350 گرم آرد
نمک
فلفل سیاه
آویشن زیره تخم گشنیز
پودر سیر
زنجبیل
1 ق غ بیکینگ پودر
سوسیس یا کالباس خانگی
پیازچه
پیاز عسلی
گوجه فرنگی
پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا
قارچ تفت داده شده
زیتون
ذرت
فلفل دلمه ای
تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست
کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت
25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر داريم خوشمزه و خوشگل
حتما خوشتون مياد راحتم درست ميشه
مرحله ي اول 1/2 فنجان شيرعسل رو روي حرارت ملايم بگذاريد و يك فنجان شير اضافه كنيد و بهش دو قاشق سوپخوري سرپُر پودر ژلاتين اضافه كنيد و هم بزنيد، مقداري از مواد رو داخل قالب بريزيد وبگذاريد تا ببنده.
حالا دو فنجان شير كم چرب رو روي حرارت بگذاريد و يك فنجان هم شير پرچرب اضافه كنيد و 1/5 فنجان هم خامه شكلاتي از هر نوعي دوست داشتيد بهش اضافه كنيدو مخلوط كنيد و دو تا سه قاشق سرپُر پودر ژلاتين بريزيد و مخلوط كنيد و روي لايه ي قبل بريزيد و بگذاريد ببنده و همينطور لايه لايه ادامه بديد تا قالب پر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما!!🥐☕️😍
این نون یکی از نون های پر طرفدار برای صبحانه و یا میان وعده در کشور ترکیه هست که هر روز صبح از نانوایی ها گرفته تا سراسر شهر فروخته میشه...
مثل پوچا که قبلاً براتون گفتم، ميتونه با سبزی، ساده، پنيري و يا با خمير زيتون (اِزمِه) و یا حتی شکلاتی باشه، در كل يك نوني شبيه گيسو يا نون شيرماله خودمونه مواد لازم:
2 ليوان شير ولرم
نصف ليوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق غذا خوری کره آب شده
1 بسته مخمر/مایا تازه یا 1 پاکت و نصفی خشکش
3 قاشق غذا خوری شکر (2 تا هم میشه
1 و نیم قاشق مربا خوری نمک
2 عدد سفیده تخم مرغ برای خود خمیر
2 عدد زردهاش برای مالیدن روی خمیرها
آرد به مقدار لازم حدوداً 8-7 لیوان
نصف دسته شوید
کره برای زمان ورز دادن و شکل دادن خمیر (حدود 150 گرم)
شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین 5 دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین (تخم مرغ ها، روغن و کره و نمک) وقتی همه مواد مخلوط شد شروع کنین آرد رو یواش یواش اضافه کنین تا حدی که نه سفت باشه نه آنقدر شل باشه که به دستتون بچسبه. دقت کنین که این خمیر یک خمیر نرم هست. هرچی نرم تر خفیف تر و دلچسب تر... شوید خورد شده رو وسط خمیر رخته و آروم آروم با همه خمیر مخلوطش کنین، مثل تصویر
خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه حداقل 2 برابر بزرگتر از خودش و روی کاسه رو با دستمال نم بپوشونین. حدود 40-30 دقیقه تا یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد و پر از حباب بشه.(به 2 برابر اندازه اولش که رسید یعنی اینکه خمیرمون حاضره روش رو باز کنین و برای پیچیدن خمیر آماده بشین
دستهاتون و سطح میز رو با یکم روغن مایع چرب کنین از خمیر تکه های کوچک جدا کرده و گردش کنین، روی هر کدوم مقداری کره گذاشته و قشنگ با دستتون کره رو سطح خمیر پخش کنین. هرچی کره قشنگ تر پخش بشه نونمون لایه لایه تر و سبک تر میشه
مثل تصویر خمیرهاتون رو بپیچین و توی سینی فر بچینین
زرده های تخم مرغ رو با چنگال یکم بزنین و روی نوناتون بمالین (میتونین با 2-1 قاشق غذا خوری آب یکم رقیقش کنین)
دوباره نیم ساعت صبر کنین تا ور بیان و بعد سینی رو توی فری که از قبل رو 180 درجه داغ کردین گذاشته و تا وقتی روشون برشته و خوشرنگ بشه بپزین نوش جون!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گورخری
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
پودر کیک وانیلی : 1 بسته
خامه ترش : ¼ پیمانه
روغن گیاهی : ¼ پیمانه
آب : ¼ پیمانه
پودر کاکائو : ¼ پیمانه
پنیر خامه ای : ¾ پیمانه
خامه غلیظ (خامه قنادی) : ⅔ پیمانه
پودر شکر (شکر قنادی) : 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت خرد شده (مثل اوریو) : ¾ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.
یک سینی 10 در 15 اینچی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.
حالا تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن شود.
سپس خامه ترش، آب، روغن و پودر کیک را به تخم مرغ اضافه میکنیم و با سرعت کم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شود.
حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از آن ها پود کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم
هر کدام از مایه کیک ها را داخل قیف آشپزی با ماسوره ی کوچک میریزیم
حالا در طول سینی فر به صورت یکی در میان خط هایی از مایه کیک پایپ میکنیم تا جایی که سینی کاملا پر شود.
3 بار به سینی ضربه میزنیم تا هوای داخل مایه خارج شود سپس به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر می پزیم.
زمانی که هنوز داغ است ، کیک را روی یک دستمال قرار میدهیم.زمانی که هنوز گرم است با دستمال کیک را رول میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 30 تا 40 دقیقه کیک خنک شود.
زمانی که کیک در حال خنک شدن است، آیسینگ را آماده میکنیم. برای انی کار خامه و پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم زن میزنیم تا پف کند.
حالا کیک را پهن میکنیم و سطح آن را با آیسینگ می پوشانیم. مقداری بیسکوییت خرد شده روی آن میریزیم و دوباره به آرامی رول میکنیم. به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم.
نوش جان😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر 3.5 لیوان
پودر ژلاتین 35 گرم (3.5 ق غ سر صاف)
شکر 70 ، 80 گرم (یک سوم لیوان)
پودر گل محمدی 2 ق م
خامه صبحانه یا خامه قنادی 2 تا 3 ق غ
گلاب 2 تا 3 ق غ
طرز تهیه🔻
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
3 لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه .
ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه .
مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل 6 ، 7 ساعتی قرار دادم .
وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
⚠️نکات🔻
جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه .
میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گل محمدی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از یا صاحب الزمان ادرکنی💚
☘💚
ای دیدنت بهانه ترین خواهش دلم
فڪری بڪن برای من و آتش دلم
دست ادب به سینه ی بیتاب میزنم
سلام بر تو ای حضرت آرامش دلم
اللهم عجل لولیک الفرج
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚
ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید دو الی سه لیوان
نمک ی قاشق سر خالی
سبزی معطر شوید و ترخان چند ساقه اگر تازه در دسترس نیست مثل من سبزیهای خشک معطر بریزید من شوید و نعنا و رزماری ریختم البته خشک
سیر چند حبه ی کمگلپر و من رز ماری داشتم اونم دلبخواهی اضافه کردنش
اگر فلفل تندد هم داشتین دو سه عدد اتیشی در غیر این صورت نصف قاشق چایخوری پودرش
من یک قاشق از اون ادویه مامان مامان بزرگم هم میزنم اموزششو پستهای پایبن تر گذاشتم های لایتش میکنم پیدا کنید
چند نکته بعضی ها ی تایم محدود بامیرو میحوشونن تو سرکه و اب و نمک که زود نرم بشه من دوست ندارم؛من ترد دوست دارم از اب جوشیده هم استفاده نمیکنم میخوام تمام سرکه سفید باشه و ترد این سلیقه ای ی نکته مههم سر بامیرو زیاد برش نزنین به گوشت برسه ترشیتون لزج میشه این خیلی مهم
من همه موارد میریزم تو ظرف ی سه تادشش روز استراحت میدم البته چک کنید چون ممکنه زودتر رسیده باشه
ولی به شدت جذاب و خوش عطر و طعم اول حجم کم درست کنید بعد اگر دوست داشتید بیشترش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈مواد لازم
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان یا یک چهارم لیوان روغن
5-6 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ(ده گرم)
1استکان یا نصف لیوان آب ولرم
1استکان یا نصف لیوان شیر ولرم
1عدد سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر
1قاشق مرباخوری محلب( محلب یا آلبالوی تلخ درختی با پیشینه و نسب ایرانی است که میوه ان شبیه آلبالو هست وهسته ی میوه را آسیاب کرده و در خمیرهایی مثل نان وشیرینی استفاده میشود و باعث خوش عطر شدن وترد شدن خمیر میشود از عطاریها تهیه کنید و اگر در دسترس ندارید نریزید )
حدود4.5تا5 لیوان آرد
دو بسته کیک کاکائویی و یا بسته بزرگ (جمعا500گرم استفاده کردم)
1 قاشق چایخوری دارچین
1.5لیوان کشمش
نصف لیوان بادام پرک
نصف لیوان گردوی پودر شده یا مغز فندق پودر شده
2تا3 قاشق غذاخوری کاکائو
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
3تا4 قاشق غذاخوری شکر
سه چهارم استکان شیر یا از نصف لیوان کمی کمتر
👈برای رومال نانها
1 زرده تخم مرغ + 1 قاشق چایخوری ماست
بادام پرک ، پودر پسته ، فندق ، گردوی خرد شده
👈طرز تهیه
1. خمیر مایه خشک فوری ، شکر ، آب ولرم ، شیر ولرم ، سفید تخم مرغ ، روغن ، محلب را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
(اگر خمیر مایه تون معمولی هست با آب ولرم و یک ق غ شکر در یک ظرف بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود و در ادانه دستور به مواد دیگر اضافه کنید در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد)
2. در آخر آرد را به آرامی و کم کم و کنترل شده اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست آورید که به دست نمی چسبد .
3. روی خمیر آماده شده را به سلفون بپوشانید و 1 ساعت خمیر را استراحت بدید
4. در این بین مواد داخلی را آماده کنید کیک کاکائویی را با دست خرد کنید و به جز شیر تمام مواد لازم مواد داخلی را اضافه کرده و با دست با هم مخلوط کنید و ورز بدید و در آخر شیر را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیری به دست آورید که کمی به دست بجسبد(مانند قوام ویدئو)
5. از خمیر ساده چانه های کوچکی بگیرید و با دست به شکل بیضی باز کنید .از قبل از مواد داخلی خمیری هم تکه هایی بگیرید و به آنها شکل رول دهید و کنار بزارین .👇🏻👇🏻👇🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان هلالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان هلالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی تنوری با سس قارچ و خامه.
دستور تهیه :👇
(سیب زمینی تنوری)
سیب زمینی رو درشت خرد کنید، بهتره که با پوست باشه تو این روش،
اما من دوست ندارم😁
یه قابلمه آب رو جوش بیارید
و سیب زمینی ها رو داخلش بریزید
سه تا پنج دقیقه زمان بدید تا له نشه
من کمی زردچوبه هم میریزم
که خوشرنگ تر بشه
آبکش کنید و فورا داخل آب سرد
با چند تکه یخ بریزید
سرد که شد دوباره آبکش کنيد بزارید خووووب خشک بشه
میتونید تو این مرحله سیب زمینی رو داخل روغن داغ سرخ کنید یا اگه تنوری میخواین
به روش زیر عمل کنید :
داخل تابه بریزید یکم روغن و نمک و فلفل قرمز و آویشن و به دلخواه رزماری
و پودر سیر بریزید
همه رو باهم مخلوط کنید
توی فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه بزارید و هر ده دقیقه سیبها رو زیر و رو کنید تا خوب سرخ بشن ممکنه
کمتر طول بکشه ممکنه بیشتر
برای من توی توستر با المنت زیر و رو همینقدر زمان برد.
(سس قارچ و خامه)
مقداری قارچ رو با حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه
بعد قارچها رو از تابه در بیارید و با یه قاشق غذاخوری کره یه حبه سیر رنده شده
رو تفت بدید
یه قاشق آرد سفید رو اضافه و تا جایی که از خامی در بیاد تفت بدید
قارچ رو به تابه برگردونید و یک لیوان شیر گرم رو کم کم اضافه کنید
نمک فلفل آویشن فراموش نشه
یکم که قوام اومد خامه رو بریزید و تا سس داغه روی سیب زمینی ها بریزید
اگه سس رو آماده کردین و
گذاشتین بمونه سس میبنده
یکم شیر بریزید و دوباره سس رو گرم کنید مشکلی نداره
من عجله داشتم و سس رو زیاد گرم نکردم همونطور که میبینید یکم سفت شده 😁
سیب زمینی های نیم پخت شده رو میتونید دو ساعت فریز کنید بعد سرخ کنید اینطور ترد تر و خوشمزه تره😋
نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی تنوری با سس قارچ و خامه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# شیرموز _بستنی
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛