#کراکت_سیب_زمینی
🔸1/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه
2/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید
3/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین
4/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید
5/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید.
میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی 4_5 عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون کره ای سه رنگ
موادلازم :
خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شکر 1/2 پیمانه
شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
خامه بسته صورتی 3 قاشق غذاخوری
بهبود دهنده 1/2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو وقهوه باهم 2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 1/4پیمانه
وانیل کمی،نمک کمی
آرد حدودبه میزان لازم
کره برای لایه وسط خمیرها 100 گرم ذوب شده ولی خنک
طرز تهیه:
اول شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم می ریزیم ومیزاریم 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ وکره و وانیل و نمک وشیرخشک وبهبود دهنده وخامه رو اضافه با هم می زنیم وبه مایع خمیر آماده اضافه کنیدو مواد رو به 3 قسمت (2 قسمت مساوی و 1 قسمت کمی بزرگتر ) تقسیم می کنیم وقسمت بزرگتر رنگ سفید خمیره ، به دوقسمت بعدی به یکیشون نسکافه واگه خواستی خوشرنگ تر بشه میتونی کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنی وبه دیگری کاکائو وقهوه رواضافه و با آرد به شکل خمیری که زیاد سفت نباشند ولی به دست نچسبند آماده میکنیم به1/3 بزرگتر خمیر ساده سفید رو با آرد آماده وهر3خمیر رو در3 ظرف جدا گانه روش سلفون می کشیم و تا 1ساعت استراحت میدیم .بعد استراحت خمیر های رنگی رو هر کدام به 4 قسمت وسفید رو به 5 قسمت تقسیم و خمیر سفید رو به شکل مستطیل حدود 25*20 پهن و کره رو با برس روش میمالیم ولایه بعدی خمیره کاکائویی به همان اندازه باز وروی خمیر سفید گذاشته ودوباره کره مالیده وسپس خمیر نسکافه ای رو به همان اندازه باز وروی خمیر های قبلی گذاشته ومجدد کره مالیده وتا اتمام خمیرها بهمین تربیت کار رو به اتمام میبر یم فقط لایه اول وآخر کارمون خمیر ساده سفید هستش وروی لایه آخری کره مالیده نمیشود حالا از طول خمیرها رو به 10 قسمت تقیسم وهرکدام رو مثل نان سمیت پیچیده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، ودر فر 180 درجه حدود45 دقیقه گذاشته بعد آماده شدن نوش جان بفرمای ،
نکته: نسبت به نوع و دمای فر این تایم می تونه متفاوت باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای سه رنگ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه صبحانه ی عالی😍😋
مواد لازم:
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری تر پیاز ریز شده
1قاشق غذاخوری هویج ریز شده
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سوسیس ریز شده
1قاشق چایخوری نمک
1قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
گوجه هارو به صورت دایره ای برش بدین داخلشو خالی کنین و ریز ریز کنید تخم مرغ، ترپیاز، هویج، سوسیس، آرد نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید دایره ی گوجه هارو تو ماهیتابه با کمی روغن بزارید مواد و داخلش پر کنید و زیر و روش کنید که آماده بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحانه عالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ماست ولیمو
مواد لازم:
ارد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
طرز تهیه
ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ماست و لیمو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکیز گردویی
یه شیرینی راحت و خوش طعم و خوشمزه و با بافتی نرم .
برای حدودا 30 عدد شیرینی
کره 100 گرم ( روغن جامد یا نیمه جامد هم میشه)
پودر قند 40 گرم ( حدودا 1/4 لیوان)
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1/2 ق چ
زعفران غلیظ 1 ق م
آرد سفید 160 گرم ( یه لیوان یه کم بیشتر)
گردو و شکلات و پودر پسته به میزان لازم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره نرم و پودر قند الک شده رو با همزن 5 دقیقه زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . پودر هل و زعفران رو اضافه کردم .
آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد با نوک انگشت مواد رو جمع کردم .
خمیر استراحت نمی خواد .
ازش گوله هایی برداشتم و بعد روش سفیده تخم مرغ زدم و گردو قرار دادم .
در سینی فر چیدم .
فر از یه ربع قبل گرم کردم و در فر 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت روش کمی شکلات آب شده و پودر پسته ریختم .
بدون فر توی فر دست ساز می تونین درست کنین .
ماندگاری شیرینی حدودا 3 تا 4 هفته در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد. در صورت استفاده از روعن جامد ماندگاری کمی بالاتر می رود .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات و تجربیات در مورد قورمه سبزی
ابتدا تشریف ببرید سبزی فروشی و مقداری سبزی تازه رو تهیه کنید. بگید سبزی مخصوص قورمه سبزی میخوام خودشون میدونن چی بدن😁(تره_ جعفری_ شمبلیله_ اسفناج_ گیشنیز _ مقدار تره یکم بیشتر)
سبزی ها رو پاک میکنیم بعدم میشوریم و بعد ریزززززززز خرد میکنیم . ریزه ریزه ریز☺خب سبزی های خرد شده رو میریزیم توی قابلمه و کمی تفت میدیم در حدی که اب های اضافی سبزی تبخیر بشه و یکم بخار پز شه ( بدون روغن)
بعد که خنک شد میتونید بسته بندی و فریز کنید. اما بازم میگم راز یک قورمه سبزی خوب سبزی تازس😋این از این
تقریبا سه کیلو سبزی پنج بسته میشه پنج بسته برای پنج بار برای ی خانواده چهار نفری،
یه بسته سبزی رو توی تابه میریزیم و با حرارت کم اجازه میدیم حسابی اب سبزی تبخیر شه و بعد روغن اضاف میکنیم. روغن میخوره دوباره بهش روغن اضاف میکنیم حرارت باید کم باشه و کم کم روغن اضاف کنیم و مرتب هم بزنیم . تقریبا چهل دقیقه باید رو گاز بمونه تا حسابی تیره شه. بعد از این زمان گوشه تابه رو کمی روغن بریزید و مقداری شنبلیله خشک تقریبا دو ق غ پودر شده بریزید و تفت دهید تا کمی تیره شه بعد به بقیه سبزی ها اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. خاموش کنید .نصف لیوان لوبیای قرمز رو که از شب قبل خیس کردید بهتره با مقداری اب روی حرارت بزارید ده دقیقه ای بجوشه و بعد ابکش کنید.
در طول زمانی که سبزی ها دارن سرخ میشن مقداری گوشت رو با یک پیاز متوسط تفت بدید و کمی زرد چوبه و پودر لیمو عمانی و فلفل و لوبیا رو اضاف کنید درب قابلمه رو ببنید اجازه بدید بوی عطر گوشت و مواد بلند شه بعد با مقداری اب اجازه بدید بپزه. بعد از یک ساعت سبزی اماده رو به گوشت اضاف کنید دو عدد لینو عمانی رو که از قبل با مقداری اب خیس کردید به خورش اضاف کنید درب مقداری نمک اضاف کنید و درب قابلمه رو ببنید، ( موقع پختن گوشت ب گوشت نمک نزنید چون باعث میشه گوشت دیر پز بشه و بافتش سفت شه) یکی دو ساعت با حرارت کم اجازه بدید گوشت و سبزی حسابی بپزن و به روغن بیوفتن . نیم ساعت اخر یکم ابلیمو یا اب نارنج به خورش اضاف کنید و درب قابلمه رو کمی کج بزارید طوری ک کامل بسته نشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️کره 100گرم
▫️روغن مایع 80 گرم
▫️پودر قند 200 گرم
▫️آرد 200 گرم
▫️نشاسته ذرت 1 ق س
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️شیر 1/4 پیمانه سرخالی
▫️وانیل 1/2ق چ
▫️بکینگ پودر 1ق چ
▫️پودر نارگیل 4ق غ
▫️آب کمپوت آناناس 1/4پیمانه سرخالی
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هممیزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدیم .
اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #خورشت_فسنجون 🥘 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لا به لای گل سرخ🌸🍃
در میان کوچه ی سبز خیال🌸🍃
شادیت حس قشنگیست🌸🍃
که من میطلبم، ای دوست🌸🍃
#صبحتون_زیبا🌸🍃
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز در آهنگ صبح
🌼شعـری باید گفت
🌸پُر از طلوع
🌼قصہ ای باید گفت
🌸پُر از هیجان
🌼و ترانہ باید خواند
🌸پُر از پرواز
🌷صبحتون پرازانرژی مثبت و
خبرهای خوش😍
#خورش_کدو_گوجه 🥘 😋
🔸ابتدا به ازای هر نفر یک یا دو عدد کدو رو تمیز شسته پوست کنده و از طول دو یا سه برش بدید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید (چون کدو هنگام سرخ شدن خیلی کم روغن میبره) سپس گوجه ها رو هم نمک زده ورقه ورقه کرده یا درسته سرخ کنید و کنار بزارید.
تو ماهی تابه ی دیگه یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید سپس قطعه های مرغ یا گوشت قرمز رو تو پیازها با کمی زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید بعد مقداری آب جوش اضافه کنید و بزارید قطعه های مرغ پخته بشن در اواخر پخت ، کدوها و گوجه های سرخ شده رو کنار مرغها بچینید ، دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب غوره و نصف استکان زعفران دم شده هم اضافه کنید و ده دقیقه ای اجازه بدید تا خورش جابیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_البالو_شکلات
کره 100 گرم (من مارگارین استفاده کردم 120 گرم)
شکر قهوه ای 1/2پیمانه (100گرم) 👈شکر قهوه ای من ایرانی هست رنگش روشنه اگر خارجی بزنید رنگ کوکی تیره تر وقشنگتر میشه
شکر سفید 1/4پیمانه (50گرم)
اگر شکر قهوه ای نداشتین کلا نصف لیوان شکر سفید بریزید (از پودر شکر هم میشه استفاده کرد)
تخم مرغ 1عدد
آرد سفید قنادی 1 و2/3 پیمانه ( 250 گرم )
بیکینگ پودر 1/2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
شکلات چیپسی 1/4 پیمانه
آلبالوی هسته گرفته ونصف شده 1/2 پیمانه پر
🍒🍒
(هسته البالوها رابگیرید ازوسط نصف کنید بریزید داخل ابکش که اب اضافشون بره که کوکی خمیر نشه ،حتی می تونید درسته استفاده کنید) .
👈کره نرم شده در دمای محیط +شکر سفید+شکر قهوه ای را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وسبک شود
سپس تخم مرغ همدمای محیط +وانیل را افزوده وخوب مخلوط کنید تا دونه های شکر کاملا حل بشه،
درنهایت ارد وبیکینگ پودر الک شده را کم کم بیفزایید هم بزنید تا خمیر لطیفی ویکدستی شکل گیرد
ارد را بریزید اگر خمیر خیلی شل نبود اضافه کردن ارد کافیه در غیر اینصورت یکی دو قاشق دیگه بیشتر بریزید(یعنی اگر خمیر خیلی شل بود ارد اضافی بزنید اگر چسبنده بود نزنیداااا کمی میمونه یخچال چسبندگی رفع میشه)
شکلات چیپسی والبالو را به خمیر اضافه کنید کمی مخلوط کنید مایه کوکی چسبنده هست کمی دریخچال استراحت بدین
بعد از خمیر گوله هایی به اندازه دلخواه بردارین با دست گرد کنید
(اگر منظم بودن شکلشون براتون مهم نیست با قاشق یا اسکوپ بردارین وبدون گرد کردن داخل قالب بگذارید )
داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختین بچینید
ودر فر ازقبل گرم 170درجه حدود ده تا بیست دقیقه
بستگی به سایز کوکی ودمای فر داره
بپزید (فقط زیاد از حد نپزین خشک وسفت میشن)
زیرشون طلایی ومغزشون پخته بشه
🍒برای ترد تر شدن کوکی می توان مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کرد
این میزان مواد حدود 20 عدد کوکی خواهد شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی آلبالو شکلات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی آلبالو شکلات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک از این سریعتر و آسونتر نداریم خیلی هم خوشمزه ست
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه
مقدار مواد اولیه و مراحل کار روی ویدئو تایپ شده
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
گلاب 1 ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل 1/4 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_هویج
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ ونصف قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته شود.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن مایع را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را و خوب مخلوط کنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا شود بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید.
-اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شلتر باشه و بتونید ماسوره بزنید.
-حلوای بسیار خوشمزه و خوش طعمی هست.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید.
-نیازی نیست از قبل شربت درست کرده و مصرف کنید در نهایت دونه های شکر با حرارت آرد و روغن ذوب میشه ولی میتونید شکر و گلاب رو روی حرارت بزارین تا فقط شکر حل بشه بعد به آرد و روغن اضافه کنید فرقی نداره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛