eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 تخم مرغ 4 عدد ارد سفید 2 لیوان شیر پرچرب 1 لیوان سرخالی روغن مایع 1 لیوان سر خالی بیکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1 ق چ 🔸تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی و روشن شود سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در نهایت ارد را که با بیکینگ پودر سه بار الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و در قالبی که با روغن جدا کننده چرب کردیم ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 گازی یا 160 برقی طبقه وسط به مدت 45 دقیقه و با گاناش تزئين كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه 9 تیر ماهـتون شاد الهي سهم امروزتون🌹🍃 اززندگي فراواني نعمت عشق ماندگارروزی فراوان🌹🍃 اتفاقات لذت بخش حرفهای امیدوارکننده 🌹🍃 وروزی شاد باشه 🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨معجزه حركت ماست اراده و تلاش و پشتكار ماست✨🌸 🌸✨روحيه شكست ناپذيرى ماست معجزه افكار مُثبت و رو به رُشد ماست✨🌸 🌸✨ما موجیم زنده به آنیم که آرام نگیریم آسودگی ما، عدم ماست✨🌸
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان کندو عسلی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی مواد لازم :👇 آرد قنادی 2 پیمانه بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم) شکر 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود دستور تهیه :👇 کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. پف خمیر را بگیرید. ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه) چانه ها را با وردنه باز کنید از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید. سپس به آرامی رومال کرده فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید. قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید. میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره فر برقی دما 160 درجه میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با سس قارچ.حتما حتما امتحان کنید عالیه عالیه😋😋 مواد لازم سینه مرغ دو عدد نازک برش بزنید و با بیفکوب بکوبید یا گوشتکوب یا وردنه یا حتی با پایین لیوان کره به میزان لازم سیر حدود سه حبه خامه یک سوم پیمانه جعفری به میزان لازم شیر یا اب مرغ یک لیوان درصورت تمایل پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه قارچ حدود 200 گرم ارد یک ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم مرغ هارو با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید با بیف کوب بکوبید در روغن کم بگذارید تا خوب پخته بشه بعد در همون روغن قارچها رو تفت بدید و بعد سیر ها رو تفت بدید به همراه کره و یک ق ارد رو اصافه کنید هم بزنید تا ارد گوله نشه اب مرغ یا شیر رو اضافه کنید تند تند هم بزنید به غلظت که رسید قارچها و مرغ رو اصافه کنید خوب مرغ ها رو به سس آغشته کنید بعد با جعفری خرد شده یا پنیر پارمزان سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه برای 2 تا 3 نفر سینه یا فیله مرغ یک عدد پاستا پنه 250 گرم (نصف بسته) قارچ 6 تا 7 عدد شیر 1 تا 2 لیوان کره 1 ق غ سیر 3 تا 4 حبه پنیر پارمسان یک بسته 100 گرم ( یک کم کمتر می تونین بریزین) خامه صبحانه 100 گرم (2 تا 3 ق غ) نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم جعفری در صورت دلخواه پاستا رو داخل آب جوش به همراه کمی نمک میزاریم بجوشه و یک کم بپزه و بعد آبکش کردم . توی یک تابه کمی روغن ریختم و سینه های مرغ رو که نواری برش دادم رو سرخش کردم و نمک و فلفا ریختم و بعد از تابه بیرون آوردم . اگر بتونین گریل هم کنین و از قبل مرغ رو مزه دار کنین که بی نهایت عالیه . داخل همون تابه کره ریختم . سیر رو ریز خرد کردم و داخلش ریختم خیلی کم تفت دادم . بعد قارچ های ورقه ای شده رو ریختم و با حرارت بالا تفت دادم این شکلی آب هم نمی اندازه . حالا شیر رو اضافه کردم اگر دوست دارین که شلکی تر باشه دو لیوان و یا یک کم بیشتر بریزین . بعد وقتی شیر جوشید خامه رو که یک کم با چنگال زدم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل ریختم . مرغ رو اضافه کردم و بعد پاستا رو . کمی آویشن ریختم و پنیر پارمسان و در آخر کمی جعفری خرد شده و بلافاصله از حرارت برداشتم . برای رویه و تزیین هم یک کم جعفری و پنیر پارمسان ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه بادمجان مواد میانی دلمه رو مثل دلمه برگ مو درست کردم: اول یک پیمانه برنج و نصف پیمانه لپه رو جدا گذاشتم نیم پز بشه. البته لپه رو بیشتر پختم. بعد توی تابه پیاز داغ درست کردم حدودا 4 تا پیاز رو تفت دادم تا طلایی شد. دوتا برای سس و دوتا برای مواد دلمه. گوشت چرخکرده 300 گرم رو هم اضافه کردم. کمی که تفت دادم، اول ادویه ها شامل نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقتون، و بعد 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم بعد سبزی دلمه نیم کیلو (ک شامل جعفری، گشنیز،تره، مرزه و نعنا) را اضافه کردم نیاز ب سرخ کردن نداره همین ک نرم شد کافیه.لپه و برنج که آبکش کرده بودم رو اضافه کردم.مواد میانی آماده شد. رب گوجه باعث میشه مواد دلمه خودشو بگیره و دونه دونه نباشه. بعد سر فلفل بادمجون و گوجه ها رو بریدم. داخلش رو خالی کردم. و از مواد توش پر کردم. بعد تو قابلمه یه قاشق روغن ریختم و نصف پیاز داغی ک اماده کرده بودم. ادویه ها شامل نمک و زردچوبه یک قاشق چایخوری و فلفل قرمز یا سیاه ب مقدار لازم. بعد دو قاشق رب گوجه رو هم تفت دادم تا خوب رنگ بده و از خامی دربیاد و 4 عدد گوجه رو نگینی کردم و بهش اضافه کردم نیاز نیست له بشه و تغیر رنگ بده کمی ک از خامی در اومد و نرم شد کافیه. سه لیوان اب ریختم و وقتی جوش اومد و فلفل و بادمجون و گوجه ک شکم پر کردم رو توش گذاشتم. درب قابلمه رو گذاشتم تا اروم اروم بپزه. یه کمی هم از سس توی قابلمه، توی فلفل و بادمجون و گوجه ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛