eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دلمه بادمجان مواد میانی دلمه رو مثل دلمه برگ مو درست کردم: اول یک پیمانه برنج و نصف پیمانه لپه رو جدا گذاشتم نیم پز بشه. البته لپه رو بیشتر پختم. بعد توی تابه پیاز داغ درست کردم حدودا 4 تا پیاز رو تفت دادم تا طلایی شد. دوتا برای سس و دوتا برای مواد دلمه. گوشت چرخکرده 300 گرم رو هم اضافه کردم. کمی که تفت دادم، اول ادویه ها شامل نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقتون، و بعد 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم بعد سبزی دلمه نیم کیلو (ک شامل جعفری، گشنیز،تره، مرزه و نعنا) را اضافه کردم نیاز ب سرخ کردن نداره همین ک نرم شد کافیه.لپه و برنج که آبکش کرده بودم رو اضافه کردم.مواد میانی آماده شد. رب گوجه باعث میشه مواد دلمه خودشو بگیره و دونه دونه نباشه. بعد سر فلفل بادمجون و گوجه ها رو بریدم. داخلش رو خالی کردم. و از مواد توش پر کردم. بعد تو قابلمه یه قاشق روغن ریختم و نصف پیاز داغی ک اماده کرده بودم. ادویه ها شامل نمک و زردچوبه یک قاشق چایخوری و فلفل قرمز یا سیاه ب مقدار لازم. بعد دو قاشق رب گوجه رو هم تفت دادم تا خوب رنگ بده و از خامی دربیاد و 4 عدد گوجه رو نگینی کردم و بهش اضافه کردم نیاز نیست له بشه و تغیر رنگ بده کمی ک از خامی در اومد و نرم شد کافیه. سه لیوان اب ریختم و وقتی جوش اومد و فلفل و بادمجون و گوجه ک شکم پر کردم رو توش گذاشتم. درب قابلمه رو گذاشتم تا اروم اروم بپزه. یه کمی هم از سس توی قابلمه، توی فلفل و بادمجون و گوجه ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه 1 لیتر شیر 3 زرده تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن) 1 لیوان شکر 1 بسته وانیل ( 1/4 قاشق چایخوری پودری) 1 بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید) 1 قاشق مربا خوری نسکافه رو به 1 پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید . کیک پایه رو تکه کنید . برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید . تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته . بعد از سرد شدن آماده سرو است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از استراحت خمیرها را درفر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست دقیقه پخت دهید یا درون تابه روی گاز بپزید به اینصورت که :در ابتدا تابه را با حرارت ملایم حدود پانزده بیست دقیقه گرم کنید سپس نانها را با حرااارت ملااااااایم بپزید هر ازگاهی این طرف اون طرف کنید، بافتها نانها در فر پوکتر خواهد بود بعد از پخت از وسط برش بزنید کمی داخل نان را خالی کنید وبرای سرو ساندویچ استفاده کنید وقتی ازدما افتادن داخل نایلون نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوکوم آلبالو مواد لازم: 5 لیوان آب آلبالو (طبیعی استفاده کردم) 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه استفاده کرد فقط براق نمیشه) 1 قاشق مرباخوری کره طرز تهیه: آب آلبالو ، شکر و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید. وقتی جوشید شعله را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید. داخل لیوان هایی که با آب خیس کردید و یا داخل قالب سیلیکونی خیس شده با آب بریزید. وقتی در دمای اتاق سرد شد داخل یخچال بذارید و یک شب و یا 4_3 ساعت نگه دارید تا سفت شود. برای اینکه از لیوان راحت خارج شود با چاقو از کناره های لیوان جدا کنید و یا اگر در قالب ریختید از قالب جدا کنید و مثل فیلم در پودر نارگیل بغلتانید . نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلبر دوداغی نوتلایی (لب دلبر) مواد لازم برای خمیر: 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم) به اندازه نوک انگشت نمک 1 قاشق مرباخوری شکر نصف استکان روغن مایع (40 گرم) نصف پاکت وانیل شکری (2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2_2ونیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید، خمیری نیمه نرم که به دست نچسبد درست خواهد شد) طرز تهیه: تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به 10 چانه مساوی تقسیم کنید، با کمک نشاسته به اندازه بشقاب باز کنید. وسط تمام خمیرهای باز شده را به نشاسته آغشته کرده روی هم قرار دهید و هر 10 خمیر را با هم به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. به کمک لیوان به شکل دایره ببرید، وسط آن گردو و یا فندق بذارید. به شکل نیم هلال ماه ببندید. داخل سینی فر که با کره چرب شده بچینید، و با کمک فرچه روی تاتلی ها به مقدار زیاد کره آب شده بمالید. داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه زیر و رویش طلایی شود بپزید. برای شربت: 2 لیوان شکر 1ونیم لیوان آب شکر و آب را داخل شیرجوش بجوشانید. بعد از اینکه 5_6 دقیقه جوشید زیر اجاق را خاموش کنید. تاتلی لب دلبری که از فر خارج شده، تا وقتی گرم هست شربت ولرم را روی آن بریزید(تاتلی گرم و شربت سرد باشد) . وقتی سرد شد وسط آن به کمک قیف نوتلا بریزید. نوش جان ❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه : یک لیوان و نیم بلغور گندم(من ازآرد بلغور استفاده کردم) چون آرد بلغور کم گیر میاد شما از بلغور نیم دانه استفاده کنید و 3 ساعت خیس کرده سپس صافش کنید . یک لیوان گوشت چرخی یک عدد پیازمتوسط نمک 2قاشق مرباخوری، ادویه جات مخصوصازیره سیاه 1قاشق چایی خوری ابتدا بلغور را 3 ساعت بخیسانید . بلغور رابعداز خیساندن صاف کنید و در غذاساز باپیاز خوب میکس کنید . ( ولی اگر آرد بلغور بود با گوشت ورز دهید )سپس گوشت چرخی وسایر مواد را اضافه کنید، تاخمیری شکل شود، من داخل کبه با گوشت مرغ پخته شده وریش ریش شده همراه باقارچ پیازداغ و نخود فرنگی و کمی ذرت وگردو که باهم تفت دادم استفاده کردم، بنابه سلیقه خودتان داخل کبه راپرکنید یک ظرف بنا به سایز کبه تون انتخاب کنید روی ظرف کیسه گذاشته وروی کیسه رابا آب مرطوب کنید وتکه ای از مواد را روی کیسه باز کنید و در دایره اول مواد بگذارید دایره دوم راروی اولی قراردهید واطراف کبه را با کیسه خوب ببندید ( طبق فیلم ) کبه ها را خوب پرس کنید کبه های آماده را روی کیسه گذاشته و پس از اتمام کار کبه ها رابا روغن کم سرخ کنید و درب ماهیتابه راببندید.موفق باشید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛