بیسکویت شکلاتی قالبی :
اول از هرچیزقالب سیلیکونی راباشکلات که به روش بن ماری آب کرده ایم آغشته میکنیم وبابرس خوب همه جای آن را شکلات میرنیم.
قالب رادریخچال گذاشته حدودربع ساعت تا شکلاتها ببندندودوباره از یخچال بیرون آورده وباز شکلات میزنیم تا لایه شکلاتی ضخیم تر شودوباز میزاریم توی یخچال تا شکلاتها سفت شوند.
یک قوطی خامه صبحانه (۲۰۰گرمی)راروی حرارت گذاشته تا داغ شود(نجوشد)وحدود۲۰۰تا۲۴۰ گرم شکلات سفید رااضافه وازروی حرارت برمیداریم وخوب مخلوط میکنیم ومیزاریم کنار.
۳بسته بیسکویت پتی بور(۲۰۰تا۲۵۰گرم)راخرد کرده خامه شکلاتی راکه کنارگذاشته بودیم رااضافه ومخلوط میکنیم.
گردو وپسته خردشده (به میزان لازم)را ریخته وکمی وانیل ورنده پوست یک تادوعدد پرتقال رااضافه ومخلوط میکنیم.
طبق فیلم درقالب روی شکلاتها ریخته وخوب فشار داده۲تا۳ ساعت گذاشته دریخچال وبعد به خیلی آروم از قالب درآورده تا شکلاتها فرمشون خراب نشه ،براحتی از قالب در میان
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت شکلاتی قالبی
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_بوقلمون_درسته_درفر
مواد لازم:
1عدد بوقلمون کامل
3ق چ روغن زیتون
3عدد پیاز متوسط خرد شده
3عدد هویج درشت خرد شده
فلفل دلمه خرد شده 2عدد متوسط
سیب زمینی 3عدد پوست گرفته ودرشت خرد شده
3حبه سیر
چند شاخه آویشن
2عدد بلال تکه تکه شده
نمک_فلفل سیاه_فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران دم شده غلیظ 2ق غ
✍طرزتهیه:
هر چیزی که داخل شکم بوقلمون هست رو خارج کنید وخوب شسته وتمیز کنید پوست رو جدا نکنید .اگر روی پوست موهای ریز هست بعد از اینکه بوقلمون رو شستید بزارید خشک شه واونو چند لحظه روی شعله اجاق گاز بگیرید تا موها بسوزه .بعد پیاز خرد شده نمک وادویه ها وزعفران و روغن زیتون وسیر خرد شده وآویشن رو باهم خوب مخلوط کرده وبا دست این مواد رو روی پوست وداخل شکم ماساژ بدین تا طعم بگیره وتو همون مواد بخوابونید به مدت ۸ساعت .بعد از این مدت اون رو داخل سینی فر گذاشته و ۳لیوان آب اضافه کرده وداخل فر با دمای کم بزارید تا بپزه ویک ساعت مانده به پایان پخت هویج وبلال وفلفل دلمه وسیب زمینی خرد شده رو اضافه کنید .
نکته:من از بوقلمون محلی استفاده کردم وزمان پختش نسبت به بوقلمون پرورشی بیشتره از ساعت ۷/۵گذاشتم تو فر تا ساعت ۱تقریبا شش ساعت زمان برد تا بپزه.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_قرابیه
موادلازم📝
بادام سفید پوست گرفته ۸۵۰گرم
سفیده تخم مرغ ۶۰۰گرم
پودر نارگیل ۱پیمانه
ابلیمو ۳قاشق سوپ خوری
وانیل ۱قاشق چای خوری
✍طرز تهیه:
اول بادوم رو پودرش میکنیم و با شکر و ۲۰۰گرم از سفیده خوب قاطی میکنیم و میزاریم یخچال تا ۸ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد از استراحت خمیر رو با ۱۰۰گرم سفیده دوبار چرخ میکنیم تا خمیری کاملا چسبنده به دست بیاد بعد از اینکه خمیر رو ۲بار چرخ کردیم میریزیم داخل همزن و ابلیمو و وانیل و نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و همزن رو روشن میکنیم و کم کم سفیده باقی موندرو به خمیر اضافه میکنیم اگه یهو سفیده رو بریزین خمیرتون گوله میشه پس باید کم کم اضافه کنین شاید سفیده کم نیاز باشه
خمیرتون باید صاف و یکدست بشه همه نکات با فیلم نشان داده شده اندازه غلظت مواد کاملا تو فیلم معلومه وقتی این حالت نواری شد خمیر رو میریزیم تو قیف و توی سینی کاغذ مخصوص خیاطی میزاریم و شروع میکنیم به قیف زدن وقتی قیف زدیم کاغذ رو بر میگردونیم تو ظرفی که پسته و خلال داره و باز بر میگردونیم تو سینی باید همه جای شیرینی پسته و خلالی بشه چون این کار سختی هست و میزان مغزی باید زیاد باشه روش همینجوری بریزین بعد
شیرینی رو میزاریم داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰اماده کردیم و حدودا ۱۸ الی ۲۰ دیقه امادس شیرینی طلا یی باید بشه زیاد بمونه خشک میشه
نکته :حتما باید خمیرتون ۸ساعت استراحت کنه
سفیده هارو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون گوله نشه.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ساندویچی
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_سیر رو خودتون تهیه کنید
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزشی_پیتزا_با_نان_لواش_در_تابه
@ashpaziykhs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب خونگی و کنسرو کردن
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیوی_تهیه_کوکوی_کدو_و_پیازچه👆
کدورنده شده ساقه پیازچه خردشده باکمی جعفری خردشده تخم مرغ وادویه کمی آرد و جوش شیرین را باهم مخلوط و سرخ کنید.
@ashpaziykhs
#سس_گوجه_فرنگی
مواد لازم سس گوجه فرنگی در 5 دقیقه
کره 100 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آب 1 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه ½ پیمانه
فلفل و نمک به میزان لازم
طرزتهیه سس گوجه فرنگی در 5 دقیقه
کره را در یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس رب گوجه فرنگیو آرد و نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت می دهیم. می گذاریم کمی سرخ شوند. پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، آب را در آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد. پس از اینکه کمی جوشید و غلیظ شد، آبلیمو را داخل آن می ریزیم و می گذاریم کمی غلیظ و مناسب شود.
نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_كروكت_گوشت_و_پنير
مواد لازم:
گوشت چرخكرده. ٥٠٠گرم
تخم مرغ دو عدد
نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها
فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها
آويشن نصف ق.م
پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط
سير رنده شده. دوحبه
آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم
✍طرز تهيه:
گوشت چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورش_باقلا_قاتق
مواد لازم برای 4 نفر
باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم
شوید (خشک) ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حبه
کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب ۱ لیتر
طرز تهیه
۱-ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم
۲-سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط میكنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همانطور روی حرارت باقی میگذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له میشود).
۳-پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را اضافه میكنیم.این تخممرغها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوشطعم میكنیم.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کیک_شیر_داغ
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1/5لیوان
شکر 1/5لیوان
آرد 3 لیوان
وانیل کمی
پکینگ پودر 1ق م
کره 50 گرم
✍طرز تهیه:
کره رو با شیر روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا کره به آرامی ذوب شه. تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا رنگ مواد کرم شه.آرد و پکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک بصورت دورانی در یک سمت هم بزنید اکنون شیر و کره که در حال جوش بود رو آرام آرام به مواد اضافه کنید. اگر خواستید کیکتون دو رنگ بشه کمی از مواد رو برداشته و بهش پودر کاکاوو اضافه کنید. کف قالب رو چرب کرده بعد آرد پاشی کنید و بعد آرد اضافی رو تکونده و مواد رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه به مدت 45 الی 1ساعت بگذارید.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت_کشک_بادمجون
تارت كشك بادمجون
ارد ٣ ليوان ،خمير مايه ١ق غ، شكر ١/٥ ق چ ،نمك نصف ق چ ،شير خشك قنادي ٣ق غ،روغ زيتون يا مايع ٣-٤ ق غ ، اب به ميزان لازم
١/٤ اب ولرم و شكر وخمير مايه رو با هم هم ميزنيم و ميزاريم كنار تا عمل بياد
بعد مواد خشك رو با خمير مايه عمل اومده و روغن مخلوط ميكنيم و بعد به ميزان نياز اب اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم تا خمير نرمي بدست بياد و روش رو ميپوشونيم و به مدت ١ساعت يا تا زماني كه حجم خمير ٢برابر بشه استراحت ميديم به خميرمون
بعد اينكه خمير اماده شد كف و ديواره هاي قالب تارت رو با خمير ميپوشونيم و با چنگال از چندين جا سوراخ ميكنيم تا زياد پف نكنه و بشه داخلش مواد گذاشت
اگه بخوايين تو قالب هاي كوچيك سرو كنين بزارين نون بپزه و بعد داخلش رو پر كنين ولي تو قالب بزرگ مشكلي پيش نمياد و ميتونين مواد كشك بادمجون رو بريزين رو خمير و روش رو با خمير نازك تزيين كنين ،من برا تزيين از نوارهاي نازك خميري و گل هاي مينا استفاده كردم بعد روش زرده تخم مرغ و زعفران دم كرده زدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت تقريبا ٣٥ دقيقه
نكته :١_ميتونينمياد
اينكه خميرتون رنگ بگيره داخل خمير از كمي زرد چوبه و يا زعفران دم كرده استفاده كنين
٢-ميتونين شير خشك رو از دستور حذف كنين و هيچ مشكلي پیش نمیاد
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_دوغ
مواد لازم
سبزی (تره یک دسته کوچیک زیاد نباشه گشنیز و شوید) یک کیلو
نخود پخته شده ۱/۲ لیوان
برنج ۱ پیمانه
دوغ تازه ترش ۱/۵لیتر
ماست دو لیوان
نمک، فلفل و نعناع و سیر تازه خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج و سبزی اش و نخود و فلفل و یک قاشق غذا خوری نعناع خشک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و یک لیتر اب بریزید بزارید تا نیم ساعت بپزد. بعد ماست را انقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 دقیقه
سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کنید و باز هم می زنیم تا کاملا یکدست و شل شود. تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ بشکنید و باز هم بزنید تا کاملا تخم مرغ از هم باز شود. تخم مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری میکند. مخلوط دوغ و تخم مرغ را که کاملا یکدست شد توی قابلمه بریزید روی حرارت زیاد اجاق بگذارید و با قاشق چوبی هم بزنید .
دائم هم بزنید تا دوغ نبرد و شعله را هم روی زیاد نگه دارید. انقدر هم بزنید تا برنج نسبتا پخته شود و غلظت دوغ طوری بشود که رد آن روی قاشق چوبی بماند و کم کم آش شروع به قل قل کردن کند. حدودا ۴۰ دقیقه تا رسیدن به این مرحله طول خواهد کشید . در این زمان برای جلوگیری از سر رفتن آش کمی شعله را ملایم کنید ، توجه داشته باشید که اگر زیادی شعله را کم کنید دوغ خواهد برید .
اگر برگ سیر دم دستتان هست با سبزیجات بریزید تا آش طعم بهتری بگیرد. وقتی رنگ سبزی آش کمی تیره شد.در اخر نمک را به آش اضافه کنید.
۲۰ تا ۱۵ دقیقه پس از این مرحله آش شما آماده شده .در نهایت توجه داشته باشید که آش دوغ رقیق است بگذارید آنقدر آش قل بخورد تا برنج آن را غلیظ کند . برخی دوست دارند آش را با کوفته قل قلی میل کنند. گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و نمک و بدون زردچوبه ورز بدهید و بصورت کوفته های ریز کامل سرخ کنید و همراه با آش آماده کنید. توجه داشته باشید که در نهایت رنگ آش سفید باشد به همین دلیل از اضافه کردن زرد چوبه و هر ماده رنگ دهنده دیگر خودداری کنید
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_آش_دندونی
مواد لازم :
گندم پوست کنده ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
لوبیا سفید ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
ماش ۱ لیوان
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
آب گوشت به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
✍️طرزتهیه:
ابتدا تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم
شوند و نفخ آنها گرفته شود.حال تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.اکنون پس
از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب
بیاندازد.و باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.حالا وقتی آش خوب
لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم.
باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن
را تزئین کرده و سرو می کنیم.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱