eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس پرتقالی فندقی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید. در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریتاتا مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بستنی طالبی👆👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتوان هرروز وهرشب روی لب،لبخند داشت میتوان باکهکشانِ این جهان پیوند داشت باامیدوعشق دنیاجای خوبی میشود میتوان هرلحظه رویاهای بیمانند داشت طلوعتون قشنگ😍🌸🍃
🔷 🍑 😋 زردآلو رسیده شیرین 2کیلو شکر 1 کیلو آب 1 لیتر 🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است. هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید. شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید. ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه) کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه. بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2 لیوان پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) شکلات تخته ای 80 گرم پودر قهوه یا نسکافه ( 1 بسته ، 1 تا 2 ق غ) گلوکز 1 ق م (قابل حذف ) شکر 3 ق غ (میران شکر بستگی به ذایقه خودتون داره و تلخی و شیرینی شکلاتتون خودتون چک کنین ) خامه صبحانه یا قنادی 100 گرم (2 تا 3 ق غ ) میزان خامه رو می تونین به دلخواه کم و زیاد کنین روی نصف لیوان آب سرد پودر زلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و شکلات و پودر قهوه یا نسکافه و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم نمی خواد بجوشه اصلا . به دلخواه گلوکز ریختم (بابت شفاف شدن دسر هست و قابل حذفه) و بعد ژلاتین حل شده و هم دما با مواد رو ریختم و بعد مخلوط کردن از حرارت برداشتم . وقتی مواد از گرمی افتاد بهش خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم و در یخچال یه شب تا صبح گذاشتم تا ببنده . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . و به دلخواه تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موکا شکلاتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک‌پلو برای 4 الی 5 نفر روغن: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد بزرگ مرغ: 150(تا180) گرم برای هر نفر هویج: 4 عدد آب لیمو تازه: 1 عدد رب گوجه: 1/5 قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری پودرسیر: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: 2 لیوان (در 1 ساعت زمان پخت در 4 مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: 4 پیمانه آب: 4 تا 6 پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: 30 گرم نمک: 1 قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: 5 قاشق غذاخوری خلال بادوم: 3 قاشق غذاخوری خلال پسته: 3 قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): 2 قاشق غذاخوری کره: 20 گرم شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واما دستور: تخم مرغ 3 عدد (همدمای محیط) آرد کیک پزی 2 لیوان یا پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری پودر هل 1/2ق چ وانیل 1/4 ق چ شیره 2/3 لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما) من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود 1/3 لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه، روغن مایع 1/2 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان گلاب 1/4 لیوان خرما 1/2 لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید) کشمش 2/3 لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید) گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید، درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید، شیر وگلاب 1دقیقه هم زده سپس روغن چند ثانیه خرما در حد مخلوط شدن درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید قالب سایز 22 چرب واردپاشی شده ویا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد) مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید در فر از 20دقیقه قبل گرم 170 درجه حدود 45 دقیقه پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کماج ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛