فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتوان هرروز وهرشب
روی لب،لبخند داشت
میتوان باکهکشانِ این جهان
پیوند داشت
باامیدوعشق
دنیاجای خوبی میشود
میتوان هرلحظه
رویاهای بیمانند داشت
طلوعتون قشنگ😍🌸🍃
🔷#مربا_زردآلو_آفتابی 🍑 😋
زردآلو رسیده شیرین 2کیلو
شکر 1 کیلو
آب 1 لیتر
🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است.
هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید.
شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید.
ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه)
کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه.
بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه
معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موکا_شکلاتی
شیر 2 لیوان
پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ)
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر قهوه یا نسکافه ( 1 بسته ، 1 تا 2 ق غ)
گلوکز 1 ق م (قابل حذف )
شکر 3 ق غ (میران شکر بستگی به ذایقه خودتون داره و تلخی و شیرینی شکلاتتون خودتون چک کنین )
خامه صبحانه یا قنادی 100 گرم (2 تا 3 ق غ ) میزان خامه رو می تونین به دلخواه کم و زیاد کنین
روی نصف لیوان آب سرد پودر زلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و شکلات و پودر قهوه یا نسکافه و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم نمی خواد بجوشه اصلا .
به دلخواه گلوکز ریختم (بابت شفاف شدن دسر هست و قابل حذفه)
و بعد ژلاتین حل شده و هم دما با مواد رو ریختم و بعد مخلوط کردن از حرارت برداشتم .
وقتی مواد از گرمی افتاد بهش خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل قالب ریختم و در یخچال یه شب تا صبح گذاشتم تا ببنده .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
و به دلخواه تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موکا شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشکپلو
برای 4 الی 5 نفر
روغن: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد بزرگ
مرغ: 150(تا180) گرم برای هر نفر
هویج: 4 عدد
آب لیمو تازه: 1 عدد
رب گوجه: 1/5 قاشق غذاخوری
-ادویه:
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
پودرسیر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
آب: 2 لیوان (در 1 ساعت زمان پخت در 4 مرحله اضافه کنید)
.
کته:
برنج: 4 پیمانه
آب: 4 تا 6 پیمانه (به نوع برنج بستگی داره)
کره: 30 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری (یا بیشتر)
.
زرشک: 5 قاشق غذاخوری
خلال بادوم: 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته: 3 قاشق غذاخوری
زعفرون (دم شده): 2 قاشق غذاخوری
کره: 20 گرم
شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کماج
#کیک_بدون_شکر
واما دستور:
تخم مرغ 3 عدد (همدمای محیط)
آرد کیک پزی 2 لیوان یا پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری
پودر هل 1/2ق چ
وانیل 1/4 ق چ
شیره 2/3 لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما)
من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود
اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود 1/3 لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه،
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر گرم 1/2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
خرما 1/2 لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید)
کشمش 2/3 لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید)
گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید،
درون ظرفی دیگر
تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید،
شیر وگلاب 1دقیقه هم زده
سپس روغن چند ثانیه
خرما در حد مخلوط شدن
درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید
دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید
قالب سایز 22
چرب واردپاشی شده ویا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد)
مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید
در فر از 20دقیقه قبل گرم 170 درجه حدود 45 دقیقه
پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کماج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کماج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ : تقریبا یک کیلویی
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم
زعفرون : به میزان لازم
آب : یک لیوان
روغن : دو لیوان
کره : 100 گرم
مواد لازم برای سس🔻
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و زردچوبه : به میزان لازم
رب انار ترش یا ملس : دو قاشق غذاخوری
آب : یک فنجون
طرز تهیه🔻
مرغ رو مطابق ویدیو باید برش بزنید. به مرغ ادویه و زعفرون و پیاز اضافه کنید و چند ساعت تو یخچال استراحت بدید. توی یه قابلمه آب و روغن و کره بریزید و مرغ رو بذارید تا بپزه. درِ قابلمه رو بذارید. دوساعت با شعله کم بذارید بپزه. بعد اینکه آبش کشیده شد بذارید تا توی همون روغن سرخ بشه و حسابی طلایی بشه. اواخر پخت یه پیاز و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز بریزید کنار مرغ تا خوشمزه تر شه.
برای درست کردن سس🔻
برای درست کردن سس اکبر جوجه روش های مختلفی هست. این مدل ما میپسندیم و خیلی خوشمزه تر میشه.از روغن همون قابلمه کمی بردارید و توی یه تابه بریزید. پیاز خیلی ریز یا رنده کنید و سرخ کنید. بعدش سیر له شده یا رنده شده اضافه کنید. در ادامه ادویه هارو بریزید و رب انار هم اضافه کنید. یک استکان آب بریزید و چند دقیقه بذارید تا سس غلیظ بشه. حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دندونی
مواد لازم🔻
گندم 5 پیمانه
نخود 1 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
عدس 2 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم
نمک
فلفل قرمز و سیاه
زردچوبه
دارچین
روغن حیوانی
قلم گوسفند یا گوساله
طرز تهیه🔻
همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید.
میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه.
اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم.
تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره.
تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم.
من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید.
گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم.
گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن.
آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛