شوید لوبیا پلو
برای 3 تا 4 نفر
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا_نارگیلی
#کیک_شربتی
تخم مرغ 3 عدد
روغن 60 میلی (یک چهارم لیوان)
شکر 80 گرم ( یک سوم لیوان)
شیر 160 میلی ( دو سوم لیوان)
پودر نارگیل 70 گرم (دو سوم لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
وانیل یا هل نصف ق چ
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
برای شربت
شکر دو سوم لیوان
آب دو سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب یک چهارم لیوان
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب پنج دقیقه زدم . وانیل یا هل رو اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم . پودر نارگیل هم اضافه کردم می تونین کمتر و بیشتر هم پودر نارگیل بریزید و حتی قابل حذف هم هست و همچنین می تونین از انواع پودرها مثل پودر پسته و بادام و ... هم استفاده کنید .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و ترکیب کردم .
داخل قالب به انداره 15 در 25 سانت کفش کاغذ روغنی انداختم و یا می تونید با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنید . در مورد اندازه قالب این بستگی داره که دوست داشته باشید ارتفاع کیک بیشتر بشه یا کمتر . مایه کیک رو ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه که از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط ، به مدت 40 و 45 دقیقه قرار دادم .البته دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید .
بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم . کاغذ روعنی رو کندم و دوباره کیک رو داخل قالب قرار دادم وبرش ( هر شکل مربع و یا لوزی) دادم .
روی کیک که خنک شده و از دما افتاده ، شربت خنک ریختم . هر چه قدر بیشتر بمونه داخل یخچال خوشمزه تره .
برای شربت : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا زمانی که شکر حل بشه و بجوشه و بعد زعفران اضافه کردم جدودا ده دقیقه روی گاز بمونه و آخر هم گلاب اضافه کردم . می تونین هل هم داخل شربت بریزید .
پ.ن : بدون فر به راحتی این کیک رو داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم رو به کم باشه . تابه از یک ربع قبل مثل فر گرم بشه و بعد مایه کیک بریزید درش رو بزارید و تایم بدید حدود 10 تا 15 دقیقه البته حتما خودتون چک کنید . اگر تابه دو طرفه هم باشه به راحتی می تونید برگردونید تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شیرعسلی زعفرانی
مواد لازم🔻
شیر 4لیوان
شیرعسلی نصف لیوان
خامه صبحانه یه بسته
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ 2عدد
نشاسته ذرت 3ق غ
پودر ژلاتین 3ق غ
وانیل کمی
زعفران غلیظ 2ق غ
آب 1چهارم لیوان
طرز تهیه🔻
آب و ژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه
شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم
شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم
تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده
یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین
✅بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیاپلو
مواد لازم🔻
لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
برنج: 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
زعفرون هر چقدر کَرَمته
نکات پخت🔻
لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید.
ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای عالی با عطر و طعم #کدوسبز 👌👌👌
مواد تشکیل دهنده
1عدد پیاز
5 عدد کدوسبز متوسط
250 گرم گوشت گوساله
2عدد گوجه فرنگی متوسط
نمک
فلفل سیاه
برای سس بشامل
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
پنیر رنده شده
طرز تهیه
کدو را بشویید و داخل آنرا کمی خالی کنید پشت آنرا با چنگال شیار بزنید و در آب جوش بگذارید تا کمی پخته شود.
پیاز و فلفل را خرد کنید و با کره یا روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی رنده شده و بعد گوشت چرخ شده و ادویه جات را به ترتیب داخل تابه بریزید تا پخته شود.
برای سس بشامل کره را روی حرارت آب کنید و آرد را بریزید و هم بزنید تا سرخ شود شیر را اضافه کنید تا سس یکنواختی درست شود.
کدو ها را داخل سینی فر بگذارید مخلوط گوشت را داخل آن بریزید و بعد سس بشامل و در آخر پنیر رنده شده بر روی آن بریزید.
بعد داخل فر بگذارید تا پنیر آن آب شود و طلایی شود.
بپزید و لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه با کدو😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ فلن کیک👆👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان كباب گيلاني
4 عدد بادمجان متوسط
گردو 150 گرم
رب انار 3 قاشق غ
رب الوچه يا رب انار ترش 2 قاشق غ
پياز 1 عدد
سير 3 حبه
سبزي معطر 2 قاشق غ
نمك و فلفل و زردچوبه
گوجه فرنگي ( دلخواه )
زرشك براي تزيين ( دلخواه )
بادمجان هارو بعد از اينكه پوست گرفتيد بزاريد كلاه بادمجان باقي بمونه و وقتي ميخواييد شكمشو باز كنيد 2 سانت از بالا و 2 سانت از پايين رو فاصله بزاريدبعد از اينكه داخل و خارج بادمجان هارو نمك زدين بزاريد تو اب كش و 1 ساعت بمونه كه اب و تلخيش گرفته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مک اند چیز
برای تهیه مک & چیز به ماکارونی فرمی به شکل دلخواه، سس بشامل ، پنیر چدار، پنیرگودا،پنیر موزارلا، آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا نیاز دارید.
پنیر شامل: 150 گرم پنیر چدار + 150 گرم پنیر گودا + 150 گرم پنیر موزارلا را رنده و مخلوط کنید( انتخاب نوع پنیر و مقدار آن سلیقه ایی است).
ماکارونی: یک بسته ماکارونی فرمی ( صدفی، حلزونی، پیکولی یا....) را به مدت 8 الی 10 دقیقه در آب جوش حاوی نمک بجوشانید و آبکش کنید.
سس بشامل: 1/5 الی 2 ق غ آرد را در 25 گرم کره با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیری شود و به آن 3 لیوان شیر را کم کم اضافه و مدام هم بزنید تا آرد در شیر حل و گلوله نشود. و به میزان لازم آویشن ، پودر سیر، فلفل سیاه و یا پاپریکا اضافه کنید. بخاطر شوری پنیر نمک اضافه نکنید. وقتی کمی غلیظ شد به آن 2/3 مخلوط پنیر را اضافه تا پنیر در سس آب و حل شود. در این زمان حرارت را خیلی کم کنید و ماکارونی آبکش شده را اضافه و مخلوط کنید و مواد را در هر مدل ظرف دلخواه که قابلیت فر را داشته باشد پر کنید. سطح آنرا صاف و کناره ها را از دیوار ظرف کمی جدا کنید تا پنیر هنگام آب شدن در فر لبریز نشود. با 1/3 مخلوط پنیر که کنار گذاشته بودید روی سطح مواد را پوشش دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 بمدت 20 الی 25 دقیقه چشمی در حدی که روی سطح برشته شود از فر خارج و نوش جان کنید .
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند چیز😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نوشیدنی تابستونی
مواد لازم🔻
1.5 لیوان آناناس خردشده و یخزده
1 عدد پرتقال بدون هسته
1 عدد موز کوچیک
1 عدد هلوی یخزده
1/2 لیوان آب آناناس
4 تکه یخ قالبی
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
چوب و پودر دارچین برای تزیین.
طرز تهیه🔻
1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکههای یخ رو داخل دستگاه مخلوطکن بریز و بذار حسابی ترکیب شن.
2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن.
3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی.
4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی تابستونی چند میوه، با دارچین😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کنجدی
مواد لازم🔻
نصف لیوان آب گرم
یک ق چ نمک
دو ق غ خ شکر
یک ق غ خ خمیر مایه
یک لیوان شیر
نصف لیوان روغن
آرد قنادی
یک ق چ خ بکینگ پودر
طرز تهیه🔻
آب گرم در حدی که دست نسوزه رو داخل لیوانی ریخته نمک و شکر رو بهش اضافه کرده هم بزنید تا حل شه ، یه قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه کنیدکمی هم بزنید روشو بپوشونید و بزارید جای گرم به مدت ده دقیقه .یه لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن مایع بریزید داخل کاسه ای ، خمیر مایع که عمل اومده رو اضافه کنید بعد کم کم آرد اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم بزنید آرد اولی که اضافه کردین یک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی ارد اضافه کنید که دیگه سخت بشه با قاشق هم بزنید و خمیر لطیفی به دست بیاد مثل کلیپ (اندازه آرد دقیق مشخص نیست) دستتون و چرب کنید و خمیر رو حسابی ورز. بدید جوری باشه که به کاسه اصلا نچسبه روشو سلفون کشیده و بزارید جای گرمی به مدت یکساعت که حجمش دو برابر بشه.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کنجدی😋
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دورنگ
مواد لازم🔻
3لیوان آرد
5عدد تخم مرغ
1لیوان روغن مایع
1لیوان شیر
1/5لیوانشکر
2ق چ بیکینگپودر
نصفقچوانیل
طرز تهیه🔻
👈اولفر رو روشن میکنیم
👈قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم
👈آرد و بیکینگ پودر و 3بار الک میکنیم
👈حالا شکر/وانیل/تخممرغ هارو با دور تند همزن میزنیم تا خوب پف و سفید و کشدار بشه
👈روغن رو اضافه و چند دور میزنیم
👈شیر رو هم ریخته و باز چند دور میزنیم همزن رو کنار میزاریم
👈 آرد رو در 3مرحله به مایع کیک اضافه و با لیسک قاطی میکنیم وقتی یکدست شد.
👈مواد رو دو قسمت میکنیم
👈به یه قسمت 2قاشق پودر کاکائو میریزیم + 2،3 قاشق شیر ریخته و هم میزنیم تا یکدست بشه
👈همونطور که استوری دیدین من مواد رو هم زمان از دوطرف در قالب ریختم و طبقهی وسط فر گذاشتم تا بپزه.
✅دمای فر 175 درجه مدت پخت 50 دقیقه
✅اندازهی قالب 26 سانت تو خالی
بهتره دمای فر و زمان پخت رو با فر خودتون تنظیم کنین.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دو رنگ😋
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸✨صبح یکشنبه تون
متبرک به ذکر پرنور🌸✨
🌸صلـوات🌸
بر حضرت محمد (ص) و آل مطهرش🌸
🌾🌸اَللّهُمَ
🌾🌸صَلَّ
🌾🌸عَلی
🌾🌸مُحَمَّدٍ
🌾🌸وَآلِ
🌾🌸 مُحَمَّد
🌾🌸وَعَجِّل
🌾🌸فَرَجَهُم
🌾🌸وَ اَهلِک
🌾🌸عَدُوَّهُم...
🌾🌸 اَللّهُــــمَّ
🌾🌸عَجـِّل لِوَلیِّکَ
🌾🌸الفَـرَج
#تهچین_قابلمه_ای
.
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل
زعفران سه قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان
دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه
.
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه
.
زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید .
تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم.
روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم
.
کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم
روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یکساعت نیم میپزیم
.
برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم
.
اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید
.
نکات مهم👇
.
میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید
.
میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید
.
برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه
.
لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه
.
برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه
.
برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه
سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین قابلمه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد توپی
برای 18 عدد توپک
سیب زمینی 3 عدد
خیار شور 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سس مایونز 2 ق غ
کره مقداری
کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم
کاهو به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم .
برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین)
از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم .
این شکلی توپک ها رو درست کردم .
کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم .
داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛