فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحم،بنامِ اربابم حسین(علیه السلام)
عالم،به عشقِ روی تو بیدار می شود🖤
هر روز،عاشقـانِ تو بسیـارمی شود🖤
وقتی،سـلام می دَهَمت،در نگاهِ من🖤
تصویرِ کربلای تو، تکرار می شود🕌
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله 🖤
بورک نودل
چند نکته:
☘️از خمیر یوفکا تاریخ جدید استفاده کنید چون تبلیغ میشه نمیتونم مارک خمیر رو بگم. ☘️وقتی از خمیر استفاده میکنید حتماً روی مابقی خمیر رو بپوشونید چون زود خشک میشه وموقع پیچیدن اذیت میشید. ☘️من مواد رو چشمی ریختم شما هم میتونید اندازه مواد رو کم یا زیاد کنید.
15تا 20 عدد ورق یوفکا
2بسته نودل با طعم دلخواه
1عدد فلفل سبز یا قرمز
2 قاشق غذاخوری سس کچاب
1 قاشق غذاخوری رب انار
1 قاشق مرباخوری سس تند
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک وروغن
1 قاشق غذاخوری آرد وکمی آب(برای درست کردن خمیر)
طرز تهیه :
اول کار مواد میانی رو آماده کردم.
توی تابه کمی روغن مایع ریختم وسس کچاب وسس تند ورب انار رو به همراه فلفل قرمز خرد شده تفت دادم وبعد نودل و1 لیوان آب رو بهش اضافه کردم بعد ادویه نودل ریختم وگذاشتم نودل با بقیه مواد پخته وآب آن کشیده بشه وگذاشتم کنار👩🍳👩🍳
بعد یه ورق از خمیر را برداشتم واز مواد نودل که خنک شده با کمی پنیر پیتزا گذاشتم وطبق ویدئو رول کردم ودر آخر با آرد وآب که خمیر درست کرده بودم کمی خیس کردم وبعد در روغن داغ شده سرخ کردم وگذاشتم روی دستمال کاغذی تا روغن اضافه کشیده بشه وبعد میتونید با سس تندیا سس کاب سرو کنید 😊😋
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
هویج 1 عدد
کلم سفید و بنفش با میزان لازم
خیارشور 3 عدد
ذرت 4 ق غ
نخودفرنگی یک پیمانه
زیتون چند عدد
سس مایونز 2 ق غ
ماست در صورت دلخواه 3 ق غ
سس فرانسوی درصورت دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین .
سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه .
بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین .
نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم 15 دقیقه بپزه .
خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم .
همه موادرو با هم مخلوط کردم .
برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
500 گرم گوشت چرخکرده (نیم کیلو)(گوشت گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)گوشت با چربی کم
1 پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته شود)
1/2 لیوان آرد سوخاری(لیوان دسته دار فرانسوی )
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد
مقداری روغن برای سرخ کردن
پنیر قالبی چدار یا موزارلا مکعبی خرد شده(یا پنیر پیتزا رنده شده)
مواد سس قرمز🔻
1 قاشق چایخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و فلفل طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
تمام مواد گوشت،پیاز،جوش شیرین،نمک، ادویه،روغن و آب (آب باعث میشه کباب آبدار و خوشمزه تر بشود)را در یک کاسه ریخته و به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید در مرحله بعد مواد گوشتی را به چند توپک تقسیم کنید(سایز سلیقه ای هست)سپس روی نایلون گذاشته و پهن کنید و مانند فیلم چند تکه پنیر وسط آن بگذارید (ترجمه از آشپزی_خلاق )و به کمک نایلون آنرا بسته ومانند نیم دایره شکل دهید(میتوانید از لبه کاسه کوچک استفاده کنید و شکل دهید،اطمینان حاصل کنید که لبه های گوشت کامل بسته شده و باز نمیشود موقع سرخ کردن)،سپس آنرا در یک ظرف بگذارید و روی ظرف سلفون بکشید برای حداقل 3 ساعت در یخچال گذاشته،بعد از گذشت زمان استراحت از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه با روغن خیلی کم و روی حرارت ملایم گریل کنید،این کباب را میتوانید در کنار پوره سیب زمینی،انواع پلو و سبزیجات سرو و نوش جان کنید🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_زردآلو
#دسر_میوه_ای
پوره زردآلو
شیر یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ)
شکر 2 ق غ ( میزان شکر متغیر بستگی به ترشی و شیرینی زردآلو و ذایقه شما دارد)
زرده تخم مرغ 1 عدد
نشاسته ذرت 20 گرم (2 ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی 150 گرم (2 تا 3 ق غ)
برای تهیه پوره زردآلو :زردآلو نیم کیلو (حدودا 15 عدد) ،آب یک لیوان ،شکر 200 گرم (نزدیک یک لیوان) (میزان شکر بستگی به ترشی و شیرینی زردالوتون و ذایقه شما دارد)
پوره زردآلو : زردآلوها رو هسته اش رو جدا کردم و بعد میکس کردم و له کردم .شکر و آب رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مواظب باشید ته نگیره حدودا نیم ساعتی برای من زمان برد بپزه و نرم بشه . بعد از صافی رد کردم تا یکدست بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه .
برای مراحل بعدی
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و یکدست بشه .
داخل ظرفی زرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . نشاسته ذرت و شیر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی که داشت غلیظ میشد بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از مدتی که دوباره مواد شروع کرد به غلیظ شدن از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته و خنک بشه . فقط برای اینکه رویه نبنده هم می تونیدیک نایلون روش بکشید و یا اینکه مدام چک کنید و هم بزنید که بعد از خنک شدن رویه نبنده .
بعد از خنک شدن هر دو که گرمی نداشتند ، پوره زردآلو رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
برای خامه هم یک کم با قاشق زدم که روان بشه و داخلش ریختم . اگر خامه قنادی استفاده می کنید چون شیرین هست به میزان شکرتون و شیرینی دسرتون توجه کنید .
اگر مثل من دوست داشتید می تونید دو رنگ کنید ویک کم برداریدو رنگ بریزید .
قالب رو من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد اول کرم رنگی رو ریختم و گذاشتم یخجال و بعد از این که از نیم بند شدن کمی سفت تر شد لایه بعدی رو ریختم و گذاشتم یخچال . حدودا 6 ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته
مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من از سبزی خشک استفاده کردم نمک وفلفل وزردچوبه همه رو به چرخ کرده اضافه من از چرخ کرده گوساله استفاده کردم با هم مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی گردوی خرد شده کمی پیاز داغ وزرشک ویک عدد الو بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویکی دو قاشق رب وکمی زردچوبه بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من کمی لپه هم زدم وقتی به جوش اومد کوفته ها را به آرامی میزاریم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه
چند نکته در مورد کوفته
آگه لپه دوست ندارید، بریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋
وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید.
همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش
پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط
عزیزان مخلوط گوشت گوسفند وگوساله برای کوفته عالیه👌
من همیشه اندازه ها رو چشمی میزنم
برای حدود چهارصد گرم گوشت چرخ کرده نیم پیمانه لپه ونیم پیمانه برنج کافیه
عزیزان من این دفعه کوفته ها را کوچکتر درست کردم ومیانشون هیچی نزاشتم فقط مواد کوفته هستش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوشمزه_شدن_سوپ
یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی #گوجه_سبز
(مقدارها برای شیشه یک لیتری میباشد)
برای شیشه های کوچکتر نصف این مقدار استفاده شود.
گوجه سبز به مقدار لازم
1 حبه سیر
6 عدد دانه فلفل سیاه
1 ق م دانه خردل زرد
1 ق م تخم گشنیز
1 عدد برگ بو
1 ق غ سنگ نمک
1 ق م شکر
1/5 (فنجان چای) سرکه سیب
آب جوش (آشامیدنی)
🥂🌯 🌯🥂
ابتدا شیشه را با آب جوش بشورید و تمیز و خشک کنید اگر شیشه یا هر ظرفی که استفاده میکنید درش وخودش زنگ زدگی یا کثیفی داشته باشد ترشی خراب خواهد شد.
گوجه سبزها را شسته و کامل خشک کنید
ابتدا داخل شیشه برگ بو قرار دهید سپس گوجه سبزها را بریزید سنگ نمک و شکر را بریزید و فلفل سیاه دانه ای و تخم خردل و تخم گشنیز را بریزید و یک عدد سیر هم قرار دهید سپس سرکه را هم بریزد و در آخر آب جوش داغ (سرد نباشد) را تا جایی که سطح گوجه سبز ها را بپوشاند بریزید در شیشه را محکم ببندید و برعکسش کنید تا وکیومشود
در جای خشک و خنک نگه دارید
2 هفته بعد ترشی آماده است
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_شکلاتی
(مناسب برای رویه و میان کیک)
کرم شکلاتی که برای رویه کیک و حتی ما بین کیک می تونید استفاده کنید کرم خوشمزه و عالی هستش☺😋 .
من نسبت کم درست کردم مواد رو هر چند برابر که دوست دارید می تونید بکنید دو برابر سه برابر و .... .
نشاسته ذرت 6 گرم (1 ق م)
آرد سفید 10 گرم ( 1 ق غ)
شیر نصف لیوان
شکر 40 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) (البته این میزان رو به دلخواه نسبت به این که شیرین تر و یا تلخ تر دوست داشته باشید زیاد و کم می تونید بکنید .)
پودر کاکائو (2 ق غ ) (میزانش دل به خواهی )
کره 20 گرم
شکلات تخته ای مقداری
نشاسته رو با کمی آب سرد مخلوط کردم .
همه مواد رو جز کره داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم .
مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ بشه . آخر هم کره رو اضافه کردم و بعد از روی حرارت برداشته بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم بیسکوییت"
بیسکوییت پتی بور شکلاتی 1 بسته
مواد کرم
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه بسته به ذائقتون میتونین میزان شکر رو تغییر بدین
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری وانیلتون اگر ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری کافیه
قالب دلخواهتون رو کمی چرب کنین و کیسه فریزر یا سلیفون پهن کنین توش فیکس کنین که خوب بچسبه بعدا دسرتون راحت از قالب خارج شه حالا
اول بریم سراغ تهیه کرم
حدود یک لیوان از شیرتون که سرد هم باید باشه تو کاسه بریزین و با آرد و نشاسته خوب با همزن دستی مخلوط کنین که یکدست شه و گلوله باقی نمونه و این مواد رو به بقیه شیر اضافه کرده تخم مرغ و شکر ریخته و با همزن دستی مجدد خوب بزنین تا مواد یکدست شه مواد کرم را روی حرارت ملایم قرار داده مرتب بهمش بزنین که ته نگیره و غلیظ شه
وقتی به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه کرده خوب همش بزنین
از روی حرارت بردارین تا داغه باید استفاده کنین لایه اول بیسکوییت هارو بزارین کرم داغ روش بریزین و لایه لایه این کار رو تکرار کنین میتونین از شوکورول و یا میوه و شکلات چیپسی هم بین لایه ها استفاده کنین
لایه هارو تا انتهای قالب به همین ترتیب بچینین لایه ی آخر رو با بیسکوییت تموم کنین
کیسه بکشین روی قالب و بزارینش تو یخچال بعد از 4 تا 5 ساعت که دسر خنک شد و جا افتاد از یخچال خارج کرده به راحتی از قالب جدا کنین و روی ظرف مورد نظر برش گردونین کیسه را باز کرده با سس شکلات و میوه به دلخواه تزئین کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پنبه_ای بدون_فر
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 لیوان (میشه شیر هم استفاده کرد)
روغن مایع نصف لیوان
آرد سفید قنادی 2 لیوان
شکر 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1/4 ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو بهش اضافه کردم و کمی زدم و بعد ماست رو بهش اضافه کردم و یه کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم و به تدریج و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم زدم .
درون قالبم رو که چرب کردم (روغن جدا کننده که قبلا گفتم 50 گرم کره یا روغن جامد نرم شده رو با 50 گرم روغن مایع و 50 گرم آرد سفید با همزن 7 دقیقه بزنین . این رو داخل ظرف درب بسته درون یخچال نگه داری کنین هر وقت خواستین بیارین و ازش استفاده کنین ) موادم رو داخلش ریختم . من از قالب میان تهی با قطر 20 استفاده کردم . لبالب پف کرد اگه قالب بزرگتر باشه بهتره .
قابلمه ای رو روی حرارت قرار دادم از یه رینگ یا سبد یا الک هر چی که براتون مقدوره کفش قرار بدین . در قابلمه رو بزارین یه ربع با حرارت کم گرم بشه مثل فر .
بعد از یه ربع قالب رو داخل قابلمه روی رینگ قرار دادم درش رو گذاشتم . لازم به دم کنی نیستش در قابلمه من خوب چفت نمیشد به خاطر این گذاشتم . قبل از 30 دقیقه در باز نشه . مدت پخت برای من با حرارت کم حدودا یک ساعت طول کشید . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . اگه روش طلایی شده دلیلیش اینه که من بعد از پخت قالب رو برگردوندم توی یه تابه که چرب کردم روی شعله مستقیم قرار دادم یه کوچولو تا روش هم خوش رنگ بشه نزارین همموردی نداره .
بعد هم که کیک پخت و کمی خنک شد برگردوندم و روش کمی پودر قند الک کردم . بسیار بسیار بافت نرم و عالی داره .
در فر خواستین با دمای 180 درجه حدودا به مدت 45 تا 50 دقیقه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود عالی برای مهمونی
نون تست ها رو دورش رو گرفتم و با وردنه کمی صاف کردم و بعد قالب زدم . می تونبن قالب هم نزنین ولی به نظرم این طوری مرتب تر در میادش .
بعد قالب مافین رو کمی چرب کردم و بعد نان تست ها رو داخلش قرار دادم و 5 تا 10 دقیقه توی فر قرار دادم .
بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و داخلش سالاد الویه ریختم .
✅🔴از هر نوع سالادی بخواین می تونین استفاده کنین .
و یا حتی می تونین گرم سرو بشه و مواد مایه ماکارونی و پنیر پیتزا بریزین و کمی توی فر بزارین .
موادی که برای سالاد الویه به کار بردم .
سیب زمینی متوسط 3 عدد
سینه مرغ نصف عدد
تخم مرغ 1 عدد
هویج 1 عدد
خیارشور 2 عدد
نخودفرنگی 2 تا 3 ق غ
سس مایونز به میزان لازم .
سیب زمینی رو پختم و رنده کردم .
مرغ رو پختم و رنده کردم .
تخم مرع رو پختم و رنده کردم .
هویج رو پختم و ریز خرد کردم .
اینا رو با هم مخلوط به اصافه نخود فرنگی و سس مایونز و نمک و کمی اب مرغ ریختم و خیارشور رو هم ریز خرد کردم و مخلوط کردم .
این میزان موادی که استفاده کردم حدودا بین 25 تا 30 عدد تست کاپ به دست میادش .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_قفقازی
مواد لازم و طرز تهیه خوراک قفقازی .... بادمجان . قارچ. هویج. لوبیای سبز. همشون به حالت خلالی و مقداری بیاز داغ گوشت چرخ کرده نمک ادویه و کدو البته من کدو نمیزنم چون بدون اونم خوشمزه میشه همشونو جدا جدا به حالت خلال میکنیمدبعد سرخشون میکنیم در اخر هم چرخ کرده رو سرخ میکنیم اگه خواستی با سینه مرغ درست کنید که من ایندفعه با سینه مرغ درست کردم زعفران و مقداری هم دارچین یادتون نره بعد سرخ کردن همشونو با هم مخلوط میکنید و روشو با گردو و پیاز داغ وماست موسیر تزیین میکنید و نوش جان❤❤❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#بریانی_گوشت
گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزهاتزئین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛