😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍
موادلازم
_شیر دو لیوان
_آرد 1.5 فنجان
_ران مرغ 12 عدد
_پاپریکا 2 ق چ
_فلفل سیاه 1 ق چ
_نمک 1 ق چ
_پودر سیر 1 ق
_ریحان خشک 1 ق
_پودر کاری 1 ق
_آرد سوخاری 300 گرم
_روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان
.
در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در دمای 200 درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( 5 دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید )
پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍نوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کریسپی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده .
ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 .
برای 3 تا 4 نفر
آلبالو 350 گرم (بدون هسته )
برنج 3 پیمانه
شکر 160 گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . 350 گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل 2 لیوان آلبالو شد .
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه .
بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم .
برنج رو آبکش کردم .
کف قابلمه سیب زمینی و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این کار رو انجام بدین حتما تا نسوزه .
لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . اگر خواستین یه کم ادویه پلویی هم می تونین بریزین .
من خود آلبالوها رو یه کم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم برای تزیین داخل دیس روی برنج قرار بدم .
و بعد گذاشتم دم بکشه .
بدای کوفته قلقلی هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز کردم و قلقلی کردم و سرخش کردم .
و موقع کشیدن روی پلو قرار دادم .
می تونین خود قلقلی ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 3تا 4 ق غ
ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونر خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_کلم
برنج دو پیمانه
لپه نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده
پیاز بزرگ یک عدد
رب یک قاشق
رب انار دوقاشق
سماق نصف لیوان
شکر در صورت تمایل دو قاشق
روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم
موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه دلمه چرب وچیلی نباشه دلمه نیست😉 تفت که خورد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز رب میزنیم وباهاش تفت میدیم. لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه) برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت وا نره
میرم دنبال درست کردن سس به چند شیوه هستش خانواده من با سماق دوست دارند سماق که دونه هاش درشته(سوپر مارکتا وعطاریا دارن) مقداری آب میریزیم تو ماهی تابه کوچک ومیزارم رو گاز سماق اضافه میکنیم ،یکی دو جوش بزنه کافیه از صافی رد میکنیم ترش وشیرین دوست دارید یکی قاشق شکر میریزیم ومیریزیم رو دلمه که نیم پز شده 😋دوباره در قابلمه رو بزارید تا دلمه بپزه و آبش کاملا کشیده شه
بعضی از خانوما از رب وسرکه وبعضی از دوشاب برای سس استفاده میکنند همه رو امتحان کردم این بستگی به ذایقه شخصی طرف داره که چه جوری درست میکنن ودوست دارن همشون یکی از یکی خوشمزه تر نووووش جان من کمی گوجه فرنگی خشک شده هم بینشون
ته ظرف سرو کمی سس میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید
برای تهیه سس هم یکی دوقاشق روغن بریزید تو ماهی تابه تا گرم بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید وتفت دهید سپس یک لیوان آب بریزید نمک وفلفل و آویشن وپودر سیر ویک قاشق چای خوری شکر ویک قاشق غذاخوری سرکه بریزید توش وبزارید سس بجوشه وغلیظ شه
عزیزان به سس دو قاشق سرکه ونصف قاشق شکر بزنید عالی میشه
عزیزان خیلی وقتا گوشت نمیریزم عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگر سوخاری
🍴مواد لازم🍴
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چای خوری
پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای
خیار شور خرد شده
سس مایونز : 300 گرم
خردل : 2 قاشق چای خوری
سرکه : 1 قاشق چای خوری
شکر : 1 قاشق چای خوری
پودر سیر : 1 و ½ قاشق چای خوری
پودر پیاز : 1 و ½ قاشق چای خوری
پاپریکا : 1 و ½ قاشق چای خوری
فلفل سفید : مقدار کمی
آرد : 2 پیمانه
تخم مرغ هم زده : 3 عدد
آرد سوخاری پانکو : 2 پیمانه
👩👩🍳طرز تهیه👩🍳
1. ابتدا پیاز را پوست کنده و به ل حلقه ای ببرید.
2. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر ترکیب کنید.
3. مخلوط گوشت را با اندازه های کوچک بردارید به شکل کتلت های کوچ داخل حلقه های پیاز پرس کنید و یک ورقه پنیر و کمی خیارشور ریز شده بریزید، سپس یک تکه گوشت دیگر داخل پیاز قرار دهید.
4. برگر های کوچک درست شده را به ترتیب یکبار در ظرف آرد سپس 2 مرحله در ظرف تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.
5. مواد مورد نیاز سس را با هم داخل یک کاسه ترکیب کنید تا سس آماده شود.
6. روغن را در دمای 160 درجه سانتی گراد داغ کنید و برگر ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که ترد و مغزپخت شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مچبوس_ماهی
اگر تا حالا مچبوس را امتحان نکردین واسه یکبار ارزشش را داره درست کنید وواسه همیشه جزی برنامه غذایتون بشه
طرز تهیه راحت است یه پیاز بزرگ نگینی خرد شده وپوره چند حبه سیر ورنده رنجبیل وفلفل دلمه مکعبی خرد شده را توی روغن تفت بدین تا سبک بشه بعد ادویه های درسته که شامل چوب دارچین چند دانه هل ومیخک وفلفل سیاه و برگ بو و ولیموعمانی است را اضافه وتفت دهید تا عطرش بشام برسه بعد فیله یه دونه گوجه ودوقاشق رب اضافه وتفت دهید رنگ مچبوس نباید قرمز بشه بعد زردچوبه وگرد لیمو وفلفل قرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیز را اضافه وتفت دهید در صورت تمایل یه بوته سیردرسته وفلفل سبز اضافه وتفت دهید بعد کمی گشنیز بریزید زیاد نباشه نیازی نیست پر سبزی بشه وتفت دهید نمک اضافه کنید ودر اخر ماهی را از قبل سرخ شده را اضافه وتفت دهید زیاد زیرورو نکنید که له بشه ودر اخر ابجوش بریزید واجازه بدین نیم ساعت بجوشه وبعد ماهی را بیرون بیارید وبرنج را اضافه کنید ابش که کشیده شد ماهی را روی برنج بذارید ودم کنید ونوش جان
نکته..... من از ماهی قباد وشیر استفاده کردم بهترین گزینه ماهی هامور است ولی با هر نوع ماهی که گوشت نسبتا سفتی داره می شه درست کرد به جزئ ماهی قزل الا که اصلا مناسب نیست
سرخ کردن ماهی ........ من ماهی را با ترکیب ادویه هایی که خودم درست می کنم کاملا اغشته به ادویه می کنم وسرخ می کنم اگر ندارید فقط زردچوبه بزنید وسرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مچبوس ماهی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_با_گوشت
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ
اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن .
برای 3 تا 4 نفر
سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا 400 گرم
گوشت 400 گرم
برنج 3 تا 4 پیمانه
ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم )
نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم
سیر در صورت دلخواه یه حبه
پیاز 1 عدد
برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم .
برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکشکردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم .
در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه .
برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم 4 تا 5 ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 .
اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی پلو با گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیارشور
مواد لازم🔻
خیار مخصوص شور (گلخونه ای نباشه )
آب جوشیده ی سرد شده
نمک
سرکه سفید
سیر
فلفل تند
ترخون ،نعنا یا شوید
نخود
طرز تهیه🔻
خیار ها و سبزی و سیر و فلفل رو تمیز بشورین و بزارید تو صافی تا کاملا خشک بشن.به خاطر اینکه رنگ خیار شورتون سفید نشه
ظرفی که میخواید خیارشور توش بچینید هم تمیز بشورید و بزارید خشک بشه
خیارهارو با خلال دندون یا سوزن استریل یه سوراخ بزنید
خیار ها توی ظرف بچینید، سیر و فلفل و بینشون بزارید و چند تا نخود و روش سبزی بزارید(من خشک استفاده کردم )
برای هر یک لیوان آب ،یک قاشق غذا خوری نمک و یک سوم لیوان سرکه سفید بریزید
مخلوط اب و سرکه بزارید به دمای اتاق برسه و بعد بریزید روی خیار و در ظرف رو محکم ببندین
و بعد بزارید یک روز بیرون یخچال بمونه دیگه بزارید یخچال، سه تا هفت روز که شد اماده خوردن میشن.
⚠️نکاتی که باید رعایت بشه:
اول اینکه حتما مواد خشک شده باشن و ظرفی که میخوایم داخلش شورمون رو درست کنید خشک باشه.
دوم اینکه برای ترد شدن ،خیارها یه سوراخ زده بشع و نخود خام چند تا دونه بندازید.
اگر میخواید خیار شورتون بیرون یخچال نگهداری بشه حتما داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از بستن در شیشه ها اونا رو داخل یه قابلمه ی اب در حال جوش بزارید (آب تا نیمه ی شیشه ها بیاد)،نیم ساعت بجوشه بعد حالت سروته شیشه هارو بچینید روی یه حوله یا دستمال تا خنک بشه.
با این روش میتونید بیرون یخچال نگه دارید
فقط وقتی درش رو باز کردید برای استفاده بقیه باید بره یخچال.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خانگی😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_ماکارونی
برای 3 تا 4 نفر
ماکارونی طرح دار نصف بسته (250 گرم)
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ 4 عدد
گوشت مرغ یک تا دو تکه
نخود فرنگی 2 تا 3 ق غ
هویج یک عدد کوچک
آویشن و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه .
من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین .
یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه .
می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ماکارونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ
دوستاي گلم🙌🏻اينم دلمه هاي امروز من 😋 😋😋 واقعا يكي از خوشمزه و خوشخوراك ترين غذاهاست. براي فريز كردن كافيه مقداري اب بزاريد جوش بياد برگ هاي شسته شده رو دو دقيقه داخل اب قرار بديدتا نرم بشه و سپس ابكش كنيد و با اب خنك بشويد بعد كه ابش رفت فريز كنيد به همين راحتي 😊 طرز تهيه برای پنج نفر
مواد لازم : يك پيمانه لپه پخته شده
نصف پيمانه برنج شسته شده ( خام)
گوشت چرخی سیصد گرم
آب یک و نیم پیمانه
سبزی مخصوص دلمه
برگ مو به مقدار لازم
پیاز دو عدد متوسط
رب انار نصف پیمانه
اب یک پیمانه
سرکه یک چهارم پیمانه
شکر دو ق غ پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخي و ادويه جات اضافه شود. مقداري سبزي مخصوص دلمه ( نعناي خشك دو ق غ-ترخون_ جعفري- ريحون- مرزه- كمي تره) اضاف كنيد من بیشتر از نصف پیمانه سبزیجات خشک ریختم .بعد برنج اضافه كنيد كمي تفت دهيد و خاموش كنيد، برگها را شسته مقداري اب ميزاريم تا جوش بياد برگ ها را ميريزيم تو اب جوش تا ديديم برگ ها نرم شدم ابكش ميكنيم، دو دقيقه بيشتر نميشه، مواد را بين برگ ها گذاشته و ميپيچيم، كف قابلمه مقداري برگ ميزاريم تا ته نگيره، و دلمه ها رو روش ميچينيم كنار هم و بدون فاصله تا اخر، بعد با حرارت كم و يك و نيم ليوان اب و دو ق غ روغن مايع ، روغن برا براق شدن دلمه هست ،به مدت يك ساعت و حتما حتما هم بايد يه بشقاب چيني بزاريد رو دلمه ها تا تكون نخورن و باز نشن تا اخرين لحظه، بعد از يك ساعت سركه و و یک ليوان اب و نصف ليوان رب انار و دو ق غ شكر اضافش ميكنيم اروم از گوشه قابلمه اضافه میکنیم تا دلمه ها تكون نخورن، حرارت کم باشه تا اروم اروم دلمه ها مزه دار بشن و کامله کامل پخته شن،، اخر كار مزش رو امتحان كنيد اگه دوس داشتيد ميتونيد ترش تر يا شيرينترش كنيد ، يه بشقاب چيني و سنگين رو حتما بزاريد هيچ مشكلي هم برا بشقاب به وجود نمياد،ميتونيد بيست دقيقه اخر هم چنتا گوجه سبز اضافش كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_بامیه_با_مرغ
این خورش مناسب این فصله اگر میخواید با گوشت قرمز درست کنید اینو هم امتحان کنید طعمش عااالیه
تکه های مرغ رو با پیاز تفت بدید زردچوبه وفلفل بزنید. وقتی باهم تفت خوردن آب بریزید به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ رو بگیره درشو بزارید تا نیم پز بشه.تا مرغ نیم پز میشه.گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وخرد کنید.
ساقه بامیه رو جدا کنید. از ته نزنید.
مقداری روغن تو ماهی تابه بریزید بامیه رو شسته واضافه کنید .درشو بزارید تا با شعله کم تفت بخوره. بامیه رو از ماهی تابه خارج کرده گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید نمک،زردچوبه،یک عدد فلفل سبز بزنید درشو بزارید تا سرخ بشه.
وقتی که مرغ نیم پز شد.
گوجه فرنگی سرخ شده وبامیه تفت خورده اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید با شعله کم جابیفته. این خورش نباید رقیق وابکی باشه.
اگر گوجه تون بی رنگه میتونید نصف قاشق رب بزنید
عزیزانی که در مورد فریزیر کردن بامیه سوال کرده ساقه بامیه رو جدا میکنم از نه نزنید دقیق مثل فیلم میزارم با حرارت کم کمی بپزه و تفت بخوره بعد از سرد شدن به اندازه مصرف تو نایلون فریزیر میریزیم وفریزیر میزارم.
میتونید خام خم فریزیر کنید ولی این نوع واسه فصل زمستون که استفاده کنید بوی خامی نمیده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش بامیه با مرغ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون_مرغ
گردوی چرخ شده 300گرم
1عدد سینه ی مرغ کامل
پیاز بزرگ رنده شده
رب انار 3قاشق
شکر 3قاشق (درصورت دلخواه)
نمک،فلفل
25گرم کره برا تفت دادن مرغ
آب سرد
@leila.lb1359_
بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️
رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره
تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊
نکته ها🔹️🔹️🔹️
رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست.
برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن .
فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن
دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو هم میشه با کوفته قلقلی درست کرد هم با مرغ
اگه بخواید با کوفته قلقلی درست کنید کوفته ریزه دها رو که سرخ کردید به همراه آلبالو لابلای پلو میریزید
من امروز با مرغ درست کردم مرغ حلزونی پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم منتهی بعضی از عزیزان حوصله ندارن بگردن دوباره دستورشو پست بعدی میفرستم
عزیزان آلبالو پلو هم با آلبالو تازه میشه درست کرد هم با مرباش
این اندازه واسه سه نفره
البالوی بدون هسته سیصد گرم
شکر دوسوم لیوان
برنج دو لیوان
سینه مرغ نصف عدد
دستور مزه دار کردن مرغ حلزونی پست بعدی میفرستم
هسته آلبالو رو دربیارید شکلش تغییر نکنه
شکر رو روش بپاشید وحدود یکساعت بزارید تا آلبالو کمی آب بندازه البته من چون عجله داشتم فرصت نکردم یکساعت بزاریم
شعله گاز متوسط باشه شکر آلبالو که باهم پختن وقوام اومد گاز رو خاموش کنید(لازم نیست زیاد قوام بیاد)تو آبکش بریزید وکنار بزارید
برنج رو که قبلا شستیم و خیس کردیم تو آب درحال جوش میریزیم کمی نمک میزنیم برنج آلبالو پلو نباید زیاد له بشه کمی زنده تر از چلو ابکش کنید برنج رو که آبکش کردید ته دیگ مورد نظر بزارید برنج آلبالو رو به تناوب بریزید اخر سر چند قاشق از آب آلبالو وکمی زعفران دم کرده، روش بریزید و دم کنی بزارید
وبزارید رو گاز با شعله خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه روغن روش بریزید ، حدود 40 آلی یکساعت دم می کشه
تا پلو دم میکشه مرغ رو سرخ کنید یا خورشت رو براش درست کنید اینو بگم خورشت آلبالو پلو بدون رب باشه خوشمزه تره
از آب باقی مانده آلبالو واسه شربت استفاده کنید
موقع دم کشیدن پلو شعله گاز زیاد نباشه به دلیل شیرینش آل ممکنه ته دیگ زود بسوزه
اگه دوست دارید پلو شیرین باشه یک لیوان شکر بریزید ولی این اندازه نه ترش نه شیرین
میخواید با مربا درست کنید باید تو آبکش بریزید تا شهد ازش جدا بشه میخواید آلبالو رو برای آلبالو پلو فریزیر کنید هسته رو جدا کنید شکر رو بپاشید روش وفریزیر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛