eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا بریم سراغ جوجه کباب برای ۲تا ۳ نفر سینه مرغ یک عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ سیر یک حبه روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ آب نصف عدد لیمو ترش سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم. برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره . بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم. گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) آرد سفید ۲۵۰ گرم( یک و دو سوم لیوان) نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۲ ق غ) ( جایگزین آرد سفید می شود) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ ق چ ( میزان دلخواه و قابل حذف) گلابی ۲ تا ۳ عدد کره و شکر رو با همزن خوب ۳ تا ۴ دقیقه زدم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم . با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کررم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . به خاطر وجود کره و ماست غلظت مایه کیک سفت هست نگران نشید . گلابی ها رو برش دادم و ورقه ای کردم قالب به قطر ۲۳ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و روی کاغذ رو با کره چرب کردم و کفش یک قاشق شکر پاشیدم . از گلابی ها روش چیدم و روی گلابی ها شکر و پودر دادچین و نشاسته ذرت پاشیدم و بعد مایه کیک رو ریختم و صاف کردم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت و یک کم از دما افتاد از قالب خارج کردم . زیاد نمونه چون گلابی و میوه ته کیک هست بمونه اکر خیلی خنک بشه می چسبه . بعد کاغذ روغنی رو برداشتم . نکات : حتی المقدور مواد رو جایگزین نکنید . مخصوصا ماست که بهتره باشه . می تونید گلابی ها رو کف نچینید و ردی کیک بچینید در این صورت فقط می تونید روی گلابی ها کمی پودر دارچین و پودر قند الک کنید . بدون فر داخل تابه دو طرف و یا فر دست ساز میشه . فقط در تابه حواستون باشه که کفش نسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید. نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید... بسته به جنس آرد،ممکن است آرد کمتری مصرف شود. روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه. حدود 10 دقیقه ورز بدید. 💥مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه. خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید. 💥حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید. داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید. سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید. 💥این نان نیازی به استراحت دوم نداره از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید. بعد نانهای خرمایی رو در فر قرار بدید برای حدود 20 دقیقه تا بپزند. در صورت نیاز چند ثانیه گریل را روشن کنید. 💥مواظب باشید نانها را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید وگرنه خشک و سفت میشوند. حتما از ابتدای روشن کردن فر،کف آن ظرف آب قرار دهید. .این دستور با کلمپه کرمانی متفاوته ، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتمادستور را بخونید 👇 همگی تن ماهی را به روشهای مختلف ممکنه درست کنید من همیشه این مدلی درست می کنم طعمی متفاوت وبسیار خوشمزه حقیقت از یه نفر که مطعم دارن وکارشون همینه ساندویچی وفطایر و این چیزا یاد گرفتم اگر دوست دارید امتحان کنید طرز تهیه..... دوتا سه تا پیاز را نیم خلالی یا نگینی خرد کنید وتوی روغن ترجیحا زیتون تفت دهید پوره سیر وزنجبیل اضافه کنید وتفت دهید تا طلایی بشه جعفری تازه ریز خرد شده را اضافه حدود یک لیوان می شه خرد شده اضافه ونمک حواستان باشه تن ماهی خودش نمک داره من نزدم وفلفل سیاه بزنید وتفت دهید ویک تا دوقاشق از مواد را بردارید واسه سس ومن سه تا قوطی تن اضافه کردم وتفت دادم ودر صورت تمایل یه تکه ذغال را افروخته کنید وتوی فویل بذارید وکمی روغن بریزید ودر تابه را بذارید تا دودی بشه میتونید تا زمان تمام شدن دود صبر کنید یا چند ثانیه بعد بردارید بستگی داره که چقد دوست دارید بوی دود بگیره بعد ذغال رابردارید وشعله پخش کن بذارید با حرارت خیلی کم تا مواد پخته بشه سس ساندویچ ...... دوقا شق ماست ویک قاشق ارده اگر نبود یک قاشق سس مایونز ومواد پیاز وجعفری را که برداشتیم ساطوری کنید تا ریز بشه واضافه ونمک وفلفل ومخلوط کنید نکته...... ماست به واسطه ارده ومواد جعفری که سیرو زنجبیل داشت طبع کاملا گرم داره وارده هم طبع گرم داره بنابراین مشکلی نداره یا کلا با هر سسی که دوست دارین میل کنید ولی سس اصلی این ساندویچ اینه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ گریل مواد لازم: 1 سینه مرغ (فیله شده) مواد مرینیت مرغ::::: 2_3 ق غ روغن زیتون پودر پاپریکا پودر فلفل چیلی نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم مواد سالاد:::::: 1_2 عدد خیار خرد شده 1 لیوان کاهو ی خرد شده چند عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز خرد شده مواد سس رنچ::::::: 1 لیوان ماست 1_2 ق غ سس مایونز 1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر نمک فلفل سیاه طرز تهیه: ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه مواد 1 لیوان آب شیر 1 لیوان آب 2قاشقخمیر مایه 1 تخم مرغ (روی زرده) 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق چایخوری نمک به اندازه آرد برای ملات داخلی 250 گرم گوشت گاو 1 پیاز متوسط 3-4 فلفل چیلی جعفری نصف لیوان چای روغن 2 گوجه فرنگی رنده شده فلفل قرمز فلفل سیاه نمک آماده سازی بیایید خمیر را ورز داده و تخمیر کنیم ، مواد را برای پر کردن مخلوط کرده ، سبزیجات را خیلی ریز خرد کرده ، خمیر را با وردنه و آرد بغلتیم ، حلقه هایی را به شکل بشقاب پهن کرده و داخل پر کرده قرار دهیم ، لبه ها را همانطور که در ویدئو نشان داده شده است ، درست کنیم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا طرز تهیه: ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بذارید برای آماده سازی سس ::::::رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط و کنار بذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته وابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا مواد لازم برای خمیر::::: 1 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان آب گرم 1 ق غ خمیر مایه فوری 1/2 لیوان روغن 2 ق چ شکر دانه ریز 1 ق چ نمک 4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود) مواد سس:::::: 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق چ پودر آویشن مواد پیتزا:::::: سوسیس یاژامبون(کالباس) زیتون فلفل سبز قارچ پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد را واسه نیم کیلو برنج میگم مرغ بهتره با پوست باشه ولی اگر مثل من پوست مرغ دوست ندارید اشکالی نداره بدون پوست باشه توی قابلمه یه قاشق روغن بریزید با یه پیاز ویه گوجه ودوتا فلفل سبز تند وسه تا چهار حبه سر بریزید توی قابلمه مرغ را روی مواد بذارید وبعد چوب دارچین وبرگ بو که عطاری داره وچند دانه میخک وهل و دانه فلفل سیاه ودوتا لیموعمانی درسته که سوراخ کردیم را اضافه وزردچوبه وادویه مخلوط ویه تفت خیلی مختصری بدین وابجوش بریزید تا کاملا مرغ پخته بشه بعد پخت مرغ را بیرون بیارید ورومال زعفران کنید وسرخ کنید اب مرغ را از صافی رد کنید وبرنجی را که حدود ربع ساعت خیس خورده اضافه کنید اب مرغ در حد یه بند انگشت روی برنج باشه اصلا نبایددانه برنج شفته ونرم بشه به هر حال هر کسی قلق برنجی که استفاده می کنه توی دستش است اب برنج که کاملا کشبده شد برنج راجمع کنید وزعفران در گلاب حل شده را روی سطح برنج بدین وحشو را یک طرف ومرغ را هم در کنارش بذاربد ودم کنید حشو..... سه تا پیاز را نگینی خرد وتوی تابه بدون روغن تفت دهید تا کارامل پیاز ازاد بشه وگاهی هم یه کم اب بریزید تا کارامل کف تابه با پیاز مخلوط بشه وقتی رنگ پیاز به سمت قهوه ای رفت روغن اضافه کنید با لپه پخته وکشمش وپودر زیره وپودر دارچین وپودر هل وپودر لیمو عمانی سیاه وکمی زردچوبه ومخلوط کنید واماده است دقوس...... مچبوس بدون دقوس نمی شه یه دونه پیاز را توی روغن تفت بدین پوره سیر اضافه وتفت دهید رب گوجه ونمک وفلفل سیاه اضافه وتفت دهید وبعد پوره گوجه فرنگی اضافه وخیلی کم اب وبذارید تا بپزه وجابیفته وبا مچبوس واقعا عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی😋 مواد لازم🔻 پوره طالبی ۳ لیوان شکر نصف لیوان(میزان شکر به میزان شیرین بودن طالبی بستگی داره میتوتید کمتر یل بیشتر بریزید) ژله طالبی ۱ بسته آبجوش ۱ لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ آب سرد ۱/۴ لیوان خامه ۲ ق غ بستنی لیوانی ۱ عدد طرز تهیه🔻 آبجوش رو به ژله طالبی اضافه کنید و روی بخار کاری بزارید تا ژله حل بشه ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه طالبی خرد شده رو داخل مخلوط کن بریزید تا پوره بشه ژله و ژلاتین که خنک شدن، خامه، بستنی و شکر رو اضافه کنید مخلوط کن رو روشن کنید تا مواد یکدست بشن قالب رو با دستمال کاغذی آغشته به روغن چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره بعد از اینکه دسر سفت شاطرافش رو آزاد کنید و اون رو داخل ظرف که مرطوبش کردید برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
35.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ:4عدد شکر:1/2 پیمانه وانیل:1/4ق.چ آرد: 125گرم(1پیمانه) طرز تهیه تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا سبک و کرم رنگ بشه( تنها عاملی که باعث می شه کیک پف کنه همین هم زدنه،پس خوب هم بزنید).آردوسه بار الک کنید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک آروم مخلوط کنید. درجه ی فر:175 درجه و به مدت 35 تا 40 دقیقه برارین تا بپزه نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما به شنبه خوش‌آمدید🌹 🌺صبح بوی زندگی ، 🌼بوی راستگویی ، بوی دوست داشتن 🌺و بوی عشق و مهربانی می‌دهد 🌼دوست خوبم ; هر کجا هستی باش... 🌺آسمانت آبی ، دلت از غصهٔ دنیا خالی 🌼لطف خدا شامل حالت و 🌺روزتون سراسر خیر و برکت
صبحانه جذاب مواد لازم برای درست کردن ۶ رول🔻 ‎•شش عدد نون تست ‎•دو عدد تخم مرغ ‎•شیر ۸۰ میلی لیتر ‎•یک مقدار نمک ‎•شش عدد پنیر گودا ‎•سه عدد بیکن یا ژامبون پخته شده ‎•شش عدد سوسیس پخته شده ‎•کره یا روغن برای پخت و پز ‌ طرز تهیه🔻 ۱.کناره های شش نون تست رو کات میکنیم و با وردنه جوری پهنش میکنیم که حالت مستطیلی شکل به خودش بگیره(طولش باید زیاد باشه که راحت رول بشه) ۲.دو عدد تخم مرغ و ۸۰ میل شیر و یه مقدار نمک رو انقدر هم میزنیم تا یک دست شه. ۳.سوسیس و بیکن هامونو سرخ میکنیم. ۴.پنیر گودا و نصف بیکن و یک سوسیس رو داخل نون تستی که با وردنه پهنش کردیم رول میکنیم،داخل مایع شیر و تخم مرغ میچرخونیم و بعد توی کره داغ شده سرخش میکنیم. ۵.حواستون باشه که زود بچرخونینش،فوری آماده میشه ۶.با سس قرمز نوش جان کنین. ⚠️نکات🔻 اگه بیکن نداشتین از ژامبون استفاده کنین سوسیس این سایزی گیرتون نمیاد،باید هات داگ فرانکفورتر بگیرید و به اندازه نون تست برش بدید. ‌ 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه جذاب😋 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم چیز مواد لازم🔻 پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم) آب جوش دو لیوان پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمارکت ها موجود است) خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته) (من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید) طرز تهیه🔻 پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه . پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم . اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین . داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه. به خاطر اینکه این دسر برای مهمونی بود اون تیکه آخر فیلم هم که همیشه قاشق می زدم رو نتونستم انجام بدم دسر رو خراب نمیشه کرد. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ کدو مواد لازم🔻 برای ۳ نفر کدو حلوایی خرد شده ۳۵۰ گرم (۲ لیوان خرد شده) سیب زمینی ۱ عدد هویج ۱ عدد بلغور جو یک سوم پیمانه دال عدس یک سوم پیمانه پیاز یک عدد آب مرغ ۲ تا ۳ لیوان نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زنجبیل و ... کره ۱ ق غ طرز تهیه🔻 پیاز رو با یه کم کره تفت دادم . بهش ادویه جات اضافه کردم . هویج و سیب زمینی و کدوحلوایی رو هم ریختم و آب مرغ اضافه کردم . اکر آب مرغ ندارین می تونین عصاره مرغ رو با آب ترکیب کنین و داخلش بریزین . گذاشتم یه کم بپزه . بلغور جو و دال عدس رو از قبل خیس کردم . داخلش ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه زودی می پزه . بعد با گوشت کوب برقی میکسش کردم . نمکش رو هم چیدم . یه کم حعفری هرد شده داخلش ریختم . دو قاشق خامه رو با مواد سوپ مخلوط کردم و داخلش ریختم . ریختن خامه دل به خواهی هست ولی خوب خوشمزه اش می کنه 😁😊 . و بعد از حرارت برداشتم و بعد آماده سرو هستش . با آب لیمو تازه ، لیموی تازه نوش جان کنین که خیلی میچسبه. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛