فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
💓صبح تون سرشاراز
🌸لطف بی کران خدا
💓الهی گل لبخند رو لباتون
🌸همیشگی باشه
💓الهی عطر گلها
🌸دل آرای زندگیتون
💓وشادی نقل لحظه هاتون باشه
🌸صبحتون زیبا
#کیک_هویج_گردو
کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل😉
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۲۵۰ گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد روغن مایع سه چهارم لیوان هویج ۳۳۰ گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از ۴۵دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_میگو_سبزیجات
پلو میگو درست کنید اونم به این روش واز خوردنش لذت ببرید اصل این دستور هندیه ولی من دستکاری کردم که بیشتر به ذائقه ما خوش بیاد حتما امتحان کنید
طرز تهیه.......
مواد را واسه نیم کیلوبرنج میگم
توی تابه روغن بریزید وچند تا فلفل سیاه درسته ودوتا برگ بو ودوتا چوب دارچین بزرگ نباشه وحدود پنج دقیقه تفت دهیدتا عطرش بلند بشه بعد یه پیاز را اضافه وکمی سبک که شد پوره سیر وزنجبیل یک ق م باشه ویه فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه تا کمی طلایی بشن بعد حدود سیصد تا چهارصد گرم میگوی پلویی که تقریبا ریز است را اضافه وتفت مختصری بدین وبعد زردچوبه وادویه کاری و پودر زیره وتخم گشنیز وفلفل قرمز اضافه ومخلوط کنیدوبعد یه کاسه کوچک نخود فرنگی ویک هویج متوسط نگینی ریز خرد شده ولوبیا سبز وفیله یه گوجه متوسط وسفت را اضافه ویک قاشق پر رب ومخلوط کنید نمک هم بزنید ودر اخر حدود یک لیوان اب بریزید تا مواد ما نیم پز بشه وابش هم کاملا بخار بشه
تهدیگ دلخواه بذارید واز مواد میگویی ویه سیب زمینی متوسط نگینی سرخ شده را لابه لای برنج بریزید وبعد اطراف برنج را مرتب کنید روش هم چند سوراخ بزنید واب وروغن وزردچوبه را که یه جوش دادیم بریزید روش ودر صورت تمایل رنگ زعفران که عطاریها دارن ودم کنید .
نکته...... دانه برنج را کمی زنده تربردارید مثل زمانیکه لوبیا پلو درست می کتید
نکته....... نیازی به استفاده زعفران بجای رنگ زعفران نیست ندارید حذف کنید بیشتر واسه زیبایی برنج است واستفاده از زعفران عطر ادویه های درسته را کم می کنه ولی اگر دوست دارید میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو میگو سبزیجات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج #بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج بوقلمون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گوشت
مواد لازم🔻
پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه
آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم
شیر....ولرم یک پیمانه
آب....ولرم نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر ..دوقاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری
نمک... نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ....یک عدد
زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال
بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا ...به مقدار لازم
موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه
طرز تهیه🔻
شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گوشت😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی گردویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشترودل گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن گوجهای😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_کنتاکی
.
مرغ سوخاری براتون آوردم اونم چه مرغ سوخاری ای👌👌
اگرنکاتی که در ادامه میگم رو رعایت کنید یه مرغ سوخاری رستورانی برشته و مغز پخت و فوق العاده خوشمزه خواهید داشت
سعی کنید ادویه های دستور رو تغییر ندید تا به طعم مرغ سوخاری کنتاکی یا همون kfc برسید
.
مواد لازم
مرغ تکه شده: 2 کیلو
ماست: نصف لیوان
سرکه: یک چهارم لیوان
ادویه پاپریکا:1 ق غذاخوری
پودر پیاز: 1 ق مرباخوری
پودر سیر: 1 ق چایخوری
آویشن: 1 ق چایخوری
نمک: 2 ق غذاخوری
.
مواد لازم برای سس :
آرد: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: نصف پیمانه
بکینگ پودر : 2 ق چایخوری
آب: حدودا 1 لیوان
مابقی سس چاشنی مرغ
.
برای سوخاری کردن: 2 لیوان آرد
.
🔊سعی کنید از مرغ کوچک استفاده کنید تا داخل روغن کامل مغز پخت بشه .
طرز تهیه:
1.سینه و ران مرغ رو دو تکه کنید و با پوست بشورید و خشک کنید
2. ماست+سرکه+ ادویه ها رو با مرغ ترکیب کنید و کامل مخلوط کنید
روی مرغ رو بپوشونید و 12 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل مزه دار بشه
2. بعد 12 ساعت از یخچال خارج کنید و تقریبا نیم ساعت صبر کنید تا هم دمای محیط بشه
🔈اگر سرد باشه هنگام سرخ کردن دمای روغن رو پایین میاره
.
3.تکه های مرغ رو از مواد خارج کنید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید
مابقی سس چاشنی مرغ رو با
یک لیوان آرد + نصف لیوان نشاسته ذرت+2 قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید.
1 لیوان آب رو کم کم اضافه کنید تا سس به غلظتی که توی ویدئو میبینید برسه و خوب هم بزنید تا یکدست بشه
.
4.تکه های مرغ رو ابتدا داخل سس بزنید و چند لحظه نگه دارید سس اضافیش بریزه و بعد داخل 2 لیوان آرد بغلتونید
انقدر مرغ رو بغلتونید تا نهایتا مثل ویدئو بشه
.
5. داخل قابلمه گود روغن بریزید طوری که مرغ داخلش شناور بشه.
روی حرارت متوسط بذارید تا کاااامل داغ بشه دمای 175 مناسبه
اگر دماسنج ندارید یه تکه خیلی کوچک از مرغ بکنید و توی روغن بندازید اگر رو موند دما مناسبه اگر ته قابلمه رفت باید صبر کنید داغتر بشه
.
مرغ ها رو داخل روغن بریزید
و با دمای متسط بذارید سرخ بشه
دما باید طوری باشه که برای سینه حدود 15 دقیقه و ران 20 دقیقه زمان پخت طول بکشه تا کامل مغز پخت و برشته بشه
.
🔊🔊دمای روغن و شناور شدنش داخل روغن باعث مغز پخت شدن مرغ میشه پس حتما دقت کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ترخینه
قرص ترخینه اکثرا مغاز ها دارن
قرص ترخینه شامل
گندم ،دوغ،شلغم وبرگهای سبز شلغم
خلاصه وار توضیحی درباره قرص ترخینه
گندم رو تمیز میشورن سپس با آسیاب دستی خرد میکنن ومیپزن شغلم وبرگ های سبز شلغم رو شسته وخرد کرده همراه دوغ به گندم پخته وگرم اضافه کرده وخوب مخلوط میکنن (با هم نمیپزن)ودرشو میزارن یک هفته تا ده روز تا جا بیفته وترش بشه سپس با قاشق به اندازه نارنگی برداشته ورو پارچه تمیز میریزنومیزارن جلو آفتاب تا خشک بشه
عزیزان من برای پخت آش از گوشت استفاده نمیکنم خیلیا گوشت قرمز میریزن
قرص ترخینه رو خوب بشورید وبا مقدار زیادی آب بزارید نیم پز بشه سپس روغن حیوانی ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید باز درشو بزارید تا یکساعت دیگه بپزه
تو این فاصله چند عدد خرما هسته شو در میآریم وبا کمی آب میزاریم بپزه سپس از صافی رد کرده همراه یک پیاله چغندر پخته نگینی به آش اضافه میکنیم
یک ساعت آخر پخت لوبیای قرمز پخته و نخود سیاه پخته هم اضافه میکنیم نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه
عزیزان توجه کنید لوبیا و نخود باید کاملا پخته باشن چون ترشی قرص ترخینه مانع پخت آنها میشه
اگر نخود سیاه ندارید از نخود ابگوشتی استفاده کنید
اگر چغندرتون خام است با رنده ریز رنده کنید واوایل پخت آش اضافه کنید چون چغندر دیر پزه
اش ترخینه ترش مزه هست برای متعادل کردن ترشی من از خرما چغندر قند استفاده کردم دوست ندارید شما یکی دو قاشق شکر بریزید
ما تو آش ترخینه از پیاز داغ ونعنا داغ وسبزی آش استفاده نمیکنیم قرص ترخینه خودش شلغم فراوان داره
روغن حیوانی ندارید یا طعمش دوست ندارید از روغن جامد یا مایع استفاده کنید
میتونید از قبل قرص ترخینه رو خیس کنید وبعدا بپزید من فرصت نداشتم بدون خیس کردن پختم
این آش باید کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعلت لعاب گندم بعد از سرد شدن زیادی غلیظ وسفت میشه
زمان پخت 3 الی 4 ساعت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پپرونی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سوسیس پپرونی ..... 4 عدد
سوسیس کوکتل ..... 2 عدد
پیاز خرد شده ..... 1 عدد
سیر خرد شده ..... 2 حبه
گوجه فرنگی پوره شده ..... 2 عدد
فلفل دلمه ای ..... 1 عدد
پنیر خامهای ..... 1 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ..... 200 گرم
نمک و فلفل و اریگانو
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز داخل روغن تفت دهید تا سبک و نرم بشه. بهش سیر اضافه کنید تا عطر بلند بشه. سوسیس پپرونی و سوسیس کوکتل اضافه کنید. کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای و پوره گوجه اضافه کنید. بعد ادویه و پنیر خامه ای را بریزد تا پنیر با مواد یکدست بشه.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.
با یکی از خمیرها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.
روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گورخری
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
پودر کیک وانیلی : 1 بسته
خامه ترش : ¼ پیمانه
روغن گیاهی : ¼ پیمانه
آب : ¼ پیمانه
پودر کاکائو : ¼ پیمانه
پنیر خامه ای : ¾ پیمانه
خامه غلیظ (خامه قنادی) : ⅔ پیمانه
پودر شکر (شکر قنادی) : 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت خرد شده (مثل اوریو) : ¾ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.
یک سینی 10 در 15 اینچی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.
حالا تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن شود.
سپس خامه ترش، آب، روغن و پودر کیک را به تخم مرغ اضافه میکنیم و با سرعت کم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شود.
حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از آن ها پود کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم
هر کدام از مایه کیک ها را داخل قیف آشپزی با ماسوره ی کوچک میریزیم
حالا در طول سینی فر به صورت یکی در میان خط هایی از مایه کیک پایپ میکنیم تا جایی که سینی کاملا پر شود.
3 بار به سینی ضربه میزنیم تا هوای داخل مایه خارج شود سپس به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر می پزیم.
زمانی که هنوز داغ است ، کیک را روی یک دستمال قرار میدهیم.زمانی که هنوز گرم است با دستمال کیک را رول میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 30 تا 40 دقیقه کیک خنک شود.
زمانی که کیک در حال خنک شدن است، آیسینگ را آماده میکنیم. برای انی کار خامه و پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم زن میزنیم تا پف کند.
حالا کیک را پهن میکنیم و سطح آن را با آیسینگ می پوشانیم. مقداری بیسکوییت خرد شده روی آن میریزیم و دوباره به آرامی رول میکنیم. به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم.
نوش جان😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لیوانی
موادلازم:
500 گرم گوشت
1 عدد پیاز
3 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای قرمز بزرگ )
3 قاشق غذا خوری روغن مایع
1 عدد سیب زمینی
6 عدد خمیر میل فوی
نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ برای رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویههای گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید .
خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید
داخل سینی 2 لیوان اب گرم بریزید ودر فر 180-190 درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید.
پ.ن 1: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉)
پ.ن2:داخل سینی فر حتما 2 لیوان آب بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لیوانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله کیوی
موادلازم
ژله کیوی 1 بسته
برای محالبه:::
شیر 1 لیتر
پودرشکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آرد 3 ق غ
وانیل 1 بسته کوچک
کره یاروغن 1 ق غ
ابتدا ژله کیوی رو آماده کنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاکمی بسته بشه
شیر،شکر،آردذرت،آرد رو مخلوط کرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده 5 دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و کره رو مخلوط کرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت 3،4 ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون زیبا...
🕯✨🌙🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی در آخرین پنج شنبه
مهر ماه یاورمان باش
تامحتاج روزگارنباشیم
همدممان باش
تا که تنها در روزگاران نباشیم
کنارمان بمان
تا که بی کس ایام نباشیم
و خدایمان باش تا بنده
دیگری نباشیم
آخـــر هفتـــہ تون
در پناه خـــ♥ـــدای مهربان
❖