فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_کنتاکی
.
مرغ سوخاری براتون آوردم اونم چه مرغ سوخاری ای👌👌
اگرنکاتی که در ادامه میگم رو رعایت کنید یه مرغ سوخاری رستورانی برشته و مغز پخت و فوق العاده خوشمزه خواهید داشت
سعی کنید ادویه های دستور رو تغییر ندید تا به طعم مرغ سوخاری کنتاکی یا همون kfc برسید
.
مواد لازم
مرغ تکه شده: 2 کیلو
ماست: نصف لیوان
سرکه: یک چهارم لیوان
ادویه پاپریکا:1 ق غذاخوری
پودر پیاز: 1 ق مرباخوری
پودر سیر: 1 ق چایخوری
آویشن: 1 ق چایخوری
نمک: 2 ق غذاخوری
.
مواد لازم برای سس :
آرد: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: نصف پیمانه
بکینگ پودر : 2 ق چایخوری
آب: حدودا 1 لیوان
مابقی سس چاشنی مرغ
.
برای سوخاری کردن: 2 لیوان آرد
.
🔊سعی کنید از مرغ کوچک استفاده کنید تا داخل روغن کامل مغز پخت بشه .
طرز تهیه:
1.سینه و ران مرغ رو دو تکه کنید و با پوست بشورید و خشک کنید
2. ماست+سرکه+ ادویه ها رو با مرغ ترکیب کنید و کامل مخلوط کنید
روی مرغ رو بپوشونید و 12 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل مزه دار بشه
2. بعد 12 ساعت از یخچال خارج کنید و تقریبا نیم ساعت صبر کنید تا هم دمای محیط بشه
🔈اگر سرد باشه هنگام سرخ کردن دمای روغن رو پایین میاره
.
3.تکه های مرغ رو از مواد خارج کنید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید
مابقی سس چاشنی مرغ رو با
یک لیوان آرد + نصف لیوان نشاسته ذرت+2 قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید.
1 لیوان آب رو کم کم اضافه کنید تا سس به غلظتی که توی ویدئو میبینید برسه و خوب هم بزنید تا یکدست بشه
.
4.تکه های مرغ رو ابتدا داخل سس بزنید و چند لحظه نگه دارید سس اضافیش بریزه و بعد داخل 2 لیوان آرد بغلتونید
انقدر مرغ رو بغلتونید تا نهایتا مثل ویدئو بشه
.
5. داخل قابلمه گود روغن بریزید طوری که مرغ داخلش شناور بشه.
روی حرارت متوسط بذارید تا کاااامل داغ بشه دمای 175 مناسبه
اگر دماسنج ندارید یه تکه خیلی کوچک از مرغ بکنید و توی روغن بندازید اگر رو موند دما مناسبه اگر ته قابلمه رفت باید صبر کنید داغتر بشه
.
مرغ ها رو داخل روغن بریزید
و با دمای متسط بذارید سرخ بشه
دما باید طوری باشه که برای سینه حدود 15 دقیقه و ران 20 دقیقه زمان پخت طول بکشه تا کامل مغز پخت و برشته بشه
.
🔊🔊دمای روغن و شناور شدنش داخل روغن باعث مغز پخت شدن مرغ میشه پس حتما دقت کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ترخینه
قرص ترخینه اکثرا مغاز ها دارن
قرص ترخینه شامل
گندم ،دوغ،شلغم وبرگهای سبز شلغم
خلاصه وار توضیحی درباره قرص ترخینه
گندم رو تمیز میشورن سپس با آسیاب دستی خرد میکنن ومیپزن شغلم وبرگ های سبز شلغم رو شسته وخرد کرده همراه دوغ به گندم پخته وگرم اضافه کرده وخوب مخلوط میکنن (با هم نمیپزن)ودرشو میزارن یک هفته تا ده روز تا جا بیفته وترش بشه سپس با قاشق به اندازه نارنگی برداشته ورو پارچه تمیز میریزنومیزارن جلو آفتاب تا خشک بشه
عزیزان من برای پخت آش از گوشت استفاده نمیکنم خیلیا گوشت قرمز میریزن
قرص ترخینه رو خوب بشورید وبا مقدار زیادی آب بزارید نیم پز بشه سپس روغن حیوانی ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید باز درشو بزارید تا یکساعت دیگه بپزه
تو این فاصله چند عدد خرما هسته شو در میآریم وبا کمی آب میزاریم بپزه سپس از صافی رد کرده همراه یک پیاله چغندر پخته نگینی به آش اضافه میکنیم
یک ساعت آخر پخت لوبیای قرمز پخته و نخود سیاه پخته هم اضافه میکنیم نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه
عزیزان توجه کنید لوبیا و نخود باید کاملا پخته باشن چون ترشی قرص ترخینه مانع پخت آنها میشه
اگر نخود سیاه ندارید از نخود ابگوشتی استفاده کنید
اگر چغندرتون خام است با رنده ریز رنده کنید واوایل پخت آش اضافه کنید چون چغندر دیر پزه
اش ترخینه ترش مزه هست برای متعادل کردن ترشی من از خرما چغندر قند استفاده کردم دوست ندارید شما یکی دو قاشق شکر بریزید
ما تو آش ترخینه از پیاز داغ ونعنا داغ وسبزی آش استفاده نمیکنیم قرص ترخینه خودش شلغم فراوان داره
روغن حیوانی ندارید یا طعمش دوست ندارید از روغن جامد یا مایع استفاده کنید
میتونید از قبل قرص ترخینه رو خیس کنید وبعدا بپزید من فرصت نداشتم بدون خیس کردن پختم
این آش باید کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعلت لعاب گندم بعد از سرد شدن زیادی غلیظ وسفت میشه
زمان پخت 3 الی 4 ساعت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پپرونی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سوسیس پپرونی ..... 4 عدد
سوسیس کوکتل ..... 2 عدد
پیاز خرد شده ..... 1 عدد
سیر خرد شده ..... 2 حبه
گوجه فرنگی پوره شده ..... 2 عدد
فلفل دلمه ای ..... 1 عدد
پنیر خامهای ..... 1 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ..... 200 گرم
نمک و فلفل و اریگانو
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز داخل روغن تفت دهید تا سبک و نرم بشه. بهش سیر اضافه کنید تا عطر بلند بشه. سوسیس پپرونی و سوسیس کوکتل اضافه کنید. کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای و پوره گوجه اضافه کنید. بعد ادویه و پنیر خامه ای را بریزد تا پنیر با مواد یکدست بشه.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.
با یکی از خمیرها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.
روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گورخری
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
پودر کیک وانیلی : 1 بسته
خامه ترش : ¼ پیمانه
روغن گیاهی : ¼ پیمانه
آب : ¼ پیمانه
پودر کاکائو : ¼ پیمانه
پنیر خامه ای : ¾ پیمانه
خامه غلیظ (خامه قنادی) : ⅔ پیمانه
پودر شکر (شکر قنادی) : 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت خرد شده (مثل اوریو) : ¾ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.
یک سینی 10 در 15 اینچی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.
حالا تخم مرغ را به مدت 5 دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن شود.
سپس خامه ترش، آب، روغن و پودر کیک را به تخم مرغ اضافه میکنیم و با سرعت کم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شود.
حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از آن ها پود کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم
هر کدام از مایه کیک ها را داخل قیف آشپزی با ماسوره ی کوچک میریزیم
حالا در طول سینی فر به صورت یکی در میان خط هایی از مایه کیک پایپ میکنیم تا جایی که سینی کاملا پر شود.
3 بار به سینی ضربه میزنیم تا هوای داخل مایه خارج شود سپس به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر می پزیم.
زمانی که هنوز داغ است ، کیک را روی یک دستمال قرار میدهیم.زمانی که هنوز گرم است با دستمال کیک را رول میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 30 تا 40 دقیقه کیک خنک شود.
زمانی که کیک در حال خنک شدن است، آیسینگ را آماده میکنیم. برای انی کار خامه و پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم زن میزنیم تا پف کند.
حالا کیک را پهن میکنیم و سطح آن را با آیسینگ می پوشانیم. مقداری بیسکوییت خرد شده روی آن میریزیم و دوباره به آرامی رول میکنیم. به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم.
نوش جان😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لیوانی
موادلازم:
500 گرم گوشت
1 عدد پیاز
3 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای قرمز بزرگ )
3 قاشق غذا خوری روغن مایع
1 عدد سیب زمینی
6 عدد خمیر میل فوی
نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ برای رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویههای گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید .
خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید
داخل سینی 2 لیوان اب گرم بریزید ودر فر 180-190 درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید.
پ.ن 1: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉)
پ.ن2:داخل سینی فر حتما 2 لیوان آب بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لیوانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله کیوی
موادلازم
ژله کیوی 1 بسته
برای محالبه:::
شیر 1 لیتر
پودرشکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آرد 3 ق غ
وانیل 1 بسته کوچک
کره یاروغن 1 ق غ
ابتدا ژله کیوی رو آماده کنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاکمی بسته بشه
شیر،شکر،آردذرت،آرد رو مخلوط کرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده 5 دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و کره رو مخلوط کرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت 3،4 ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون زیبا...
🕯✨🌙🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی در آخرین پنج شنبه
مهر ماه یاورمان باش
تامحتاج روزگارنباشیم
همدممان باش
تا که تنها در روزگاران نباشیم
کنارمان بمان
تا که بی کس ایام نباشیم
و خدایمان باش تا بنده
دیگری نباشیم
آخـــر هفتـــہ تون
در پناه خـــ♥ـــدای مهربان
❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب سه جانبه 🍞🌶
به ازای یک سینه مرغ:
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف(تا یک) قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
رزماری - اگه تازه باشه عالیه (اختیاری): چند برگ
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
آب نصف لیمو تازه
ماست: ۱ قاشق غذا خوری
سیخهای حلزونی روی تابه چدنی، یا داخل ماهیتابه به خوبی میپزه. هر طرف ۳ الی ۴ دقیقه.
سبزیجات:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه(هر رنگی): ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
اسفناج: در حد ۵-۶ برگ (جعفری هم خوبه)
نمک و فلفل
نون تست: ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
شوید: یک قاشق چایخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅مواد لازم :
ورقه لازانیا
گوشت چرخ کرده
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
سیر
رب گوجه
پنیر پیتزا
ادویه های دلخواهتون
( فلفل سیاه+نمک+آویشن+پودر پاپریکا +زردچوبه+ادویه کاری من استفاده میکنم )
✅طرز تهیه :
ابتدا سیر و پیاز رو تفت میدیم یکم ک طلایی شدن گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم
بعد ادویه های مورد نظرتون رو اضافه کنید من نمک فلفل سیاه ادویه کاری آویشن و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا زدم
قارچ هامون رو هم که جدا همراه نمک و ابلیمو سرخ میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم
بعد فلفل دلمه ای و رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب قاطی میکنیم
آخر سر خیلی کم (1/4لیوان) آب اضافه میکنم در حدی که مواد لازانیا یکم باز بشه
❌ورقه های لازانیا رو هم همراه نمک بریزید تو ابجوش تا نرم بشن ❌
✳️حالا بریم سراغ سسمون
مواد لازم برای سسش (سس بشامل )
آرد 2ق/غ
شیر1/5لیوان
کره50گرم
نمک کم
ابلیمو نصف ق/چ
✅ آرد رو روی شعله ملایم تفت میدیم تا کرم رنگ بشه
بعد بهش کره اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم
تا حالت خمیری بشه
بعد بهش شیر و کمی نمک و ابلیمو اضافه میکنیم
و خوب بهم میزنیم تا سس کمی غلیظ بشه
و دیگه بردارید و بزارید کنار✅
❇️حالا کف قالبتون رو چرب کنید
ورقه های لازانیا رو بچینید با سس بشامل سطح ورقه هارو اغشته کنید
بعد مواد گوشتتون رو بریزید 👌
همین طور یه لایه سس یه لایه مواد رو بریزید
و لایه آخر باز ورقه لازانیا بزارید
و روشو کامل با پنیر پیتزا بپوشونید
برای تزئینش فلفل دلمه و گوجه رو ریز خورد کنید و بریزید رو پنیر و دیگه بزارید توی فر یا اون تستر
با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج_کرمدار
حجم پیمانه: 200 میلیلیتر (تقریبا 200گرم)
مواد لازم:
4 عدد تخممرغ
1 پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه روغن مایع
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوی وانیل
1پیمانه پوره اسفناج (فقط برگهای اسفناج رو پوره کنید)
مواد محلبی:
1 لیتر شیر
1پیمانه نشاسته
2قاشق غذاخوری آرد
1پیمانه شکر
1بسته کرم شانتی
مواد میانی:
1 پیمانه بلوبری، توتفرنگی و یا موز
مقداری چیپس شکلاتی
طرز تهیه :
برای درست کردن محلبی، همه مواد بهغیر از کرم شانتی را هم بزنید و روی شعله قراردهید، تا به قوام رسیده و غلیظ شود. بعد از اینکه محلبی آماده شد، آن را کناربگذارید تا خنک شود.
برای درست کردن کیک، ابتدا اسفناجها رو پوره کنید. سپس تخممرغ و شکر را هم بزنید. روغن را به اسفناج اضافه کرده هم بزنید و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.سپس آرد، بیکینگپودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.از قالب به قطر 22-24سانتیمتر استفاده کنید.قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 17درجه، حدود 45دقیقه بپزید. پخت کیک را با خلال دندان بررسی کنید.
کرم شانتی را داخل محلبی سرد شده بریزید و با همزن بزنید. در نهایت شکلات و تکههای میوه رو داخل محلبی بریزید و مخلوط کنید.
میان کیک را برش زده و داخل آن را کمی با قاشق خالی کنید تا کمی گود شود.داخل گودی تکه های میوه بچینید. سپس محلبی را روی میوهها بریزید. سطح محلبی را صاف کنید و روی محلبی کیک پودر شده بریزید حداقل 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
نوشجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفناج کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
◀️ مواد خمیر:
آرد نان فانتزی 1 کیلو گرم
خمیرمایهی فوری 15 گرم
شکر 100 گرم
عسل 40 گرم
شیرخشک قنادی 30 گرم
رازیانه ¼ ق چ
معادل 2 گرم تقریبا
روغن مایع یا کره 100 گرم
من از روغن حیوانی استفاده کردم
آب 600 گرم
.
◀️ مواد میانی:
گردو 100 گرم
شکر 100 گرم
دارچین دو و نیم ق چ معادل 7 گرم
جوز هندی 1 ق چ معادل 2 گرم
هل ⅕ ق چ معادل 5 گرم
وانیل 5 گرم
روغن مایع یا کره آب شده 70 گرم
آب 30 گرم
آرد 100 گرم
دربارهی آرد باید بگم اگه ارد رو بو بدید خیلی طعم بهتری میگیره.
من 50 گرم آرد سفید قنادی استفاده کردم و 50 گرم سویق خالص خراسان رو استفاده کردم.
◀️ خب بریم سراغ مراحل پخت:
ابتدا مثل همهی خمیرها مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و بعد آب و روغن رو اضافه کنید و 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر کاملا نرم و منسجم بشه.
.
توی ظرف مناسب بذارید و روشو با سلفون بپوشونید.تا دوبرابر بشه.
.
◀️ حالا مواد میانی:
گردو رو آسیاب کنید.
همهی مواد رو باهم ترکیب کنید.
روغن و آب رو اضافه کنید و ورز بدید و توی دست فشار بدید تا منسجم بشه مثل توی عکس👌
.
◀️ سپس پف خمیر رو بگیرید.
اونو به تکههای 50 گرمی تقسیم کنید.
از مواد میانی بینش بذارید و چونه کنید.
سپس تمام چونهها رو با کف دست و با یک فشار صاف کنید تا مواد میانی به صورت یکدست پخش بشه.
حالا یا با دست یا با وردنه به قطر 10 سانت بازش کنید مثل عکس👌
.
اینجا به خمیر استراحت بدید تا کمی ور بیاد.
◀️ فر رو روی 220 درجه روشن کنید و 20 دقیقه گرم کنید.
.
وقتی خمیر ور اومد باید قالب بزنید.
❌ دقت کنید قالب باید کاملا روی خمیر فشار بیاره و به کف کار بچسبه وگرنه موقع پخت پف میکنه و شکلش رو از دست میده.
قالبهای بیرونی آهنیه اما قالبهای ما پلاستیکیه و زور زیادی نداره پس خیلی محکم فشار بدید.
من برای همین وزن چونه رو 50 گرمی گرفتم.
و اگر قالب ندارید به هر شکلی که میخواین فرم بدید. دو نمونه در عکسهای بالا هست.
مهم طعمشه😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت ترکی خوشمزه 😍
گوشت چرخ کرده 500 گرم
4 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
نمک و فالفل سیاه و قرمز و زیره و پول بیبرمقداری
آرد 1 قاشق غذا خوری
1 عدد تخم مرغ
جعفری خورد شده مقداری
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل در اسلاید قابل مشاهدست 🤗
برای شکل دادن هم میتونید توی دست به صورت قلقلی دربیارید ویا میتونید از قالب استفاده کنید😍 نوش جان 🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛