eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
◀️ مواد خمیر: آرد نان فانتزی 1 کیلو گرم خمیرمایه‌ی فوری 15 گرم شکر 100 گرم عسل 40 گرم شیرخشک قنادی 30 گرم رازیانه ¼ ق چ معادل 2 گرم تقریبا روغن مایع یا کره 100 گرم من از روغن حیوانی استفاده کردم آب 600 گرم . ◀️ مواد میانی: گردو 100 گرم شکر 100 گرم دارچین دو و نیم ق چ معادل 7 گرم جوز هندی 1 ق چ معادل 2 گرم هل ⅕ ق چ معادل 5 گرم وانیل 5 گرم روغن مایع یا کره آب شده 70 گرم آب 30 گرم آرد 100 گرم درباره‌ی آرد باید بگم اگه ارد رو بو بدید خیلی طعم بهتری میگیره. من 50 گرم آرد سفید قنادی استفاده کردم و 50 گرم سویق خالص خراسان رو استفاده کردم. ◀️ خب بریم سراغ مراحل پخت: ابتدا مثل همه‌ی خمیرها مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و بعد آب و روغن رو اضافه کنید و 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر کاملا نرم و منسجم بشه. . توی ظرف مناسب بذارید و روشو با سلفون بپوشونید.تا دوبرابر بشه. . ◀️ حالا مواد میانی: گردو رو آسیاب کنید. همه‌ی مواد رو باهم ترکیب کنید. روغن و آب رو اضافه کنید و ورز بدید و توی دست فشار بدید تا منسجم بشه مثل توی عکس👌 . ◀️ سپس پف خمیر رو بگیرید. اونو به تکه‌های 50 گرمی تقسیم کنید. از مواد میانی بینش بذارید و چونه کنید. سپس تمام چونه‌ها رو با کف دست و با یک فشار صاف کنید تا مواد میانی به صورت یکدست پخش بشه. حالا یا با دست یا با وردنه به قطر 10 سانت بازش کنید مثل عکس👌 . اینجا به خمیر استراحت بدید تا کمی ور بیاد. ◀️ فر رو روی 220 درجه روشن کنید و 20 دقیقه گرم کنید. . وقتی خمیر ور اومد باید قالب بزنید. ❌ دقت کنید قالب‌ باید کاملا روی خمیر فشار بیاره و به کف کار بچسبه وگرنه موقع پخت پف میکنه و شکلش رو از دست میده. قالب‌های بیرونی آهنیه اما قالب‌های ما پلاستیکیه و زور زیادی نداره پس خیلی محکم فشار بدید. من برای همین وزن چونه رو 50 گرمی گرفتم. و اگر قالب ندارید به هر شکلی که میخواین فرم بدید. دو نمونه در عکسهای بالا هست. مهم طعمشه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه فومن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت ترکی خوشمزه 😍 گوشت چرخ کرده 500 گرم 4 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز نمک و فالفل سیاه و قرمز و زیره و پول بیبرمقداری آرد 1 قاشق غذا خوری 1 عدد تخم مرغ جعفری خورد شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن مراحل در اسلاید قابل مشاهدست 🤗 برای شکل دادن هم میتونید توی دست به صورت قلقلی دربیارید ویا میتونید از قالب استفاده کنید😍 نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت ترکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کنجد خام 150 گرم شکر قهوه ای 60گرم سفیده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری کنجد و شکر قهوه ای را محلوط کنید سپس سفیده و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.مواد باید انسجام داشته باشن و‌لی خیلی سفت هم نباشن. پس اگر‌انسجام کافی نداشتن کم کم کنجد اضافه کنید . در سینی بر کاغذ روغنی بندازید با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید با قاشق کاملا فشرده کنید و روی کاغذ روغنی بذارید با پشت قاشق تختش کنید تا کاملا مغزپخت بشه. با فاصله بذارید. در فر گرم شده با حرارت 180 در فرهای برقی و 10-15 درجه بیشتر در فرهای گازی به مدت حدودا 10-14 دقیقه قرار بدید.(اطراف کوکی‌ رنگ بگیره آمادست). بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید پیشنهاد می کنم به یک طرف کوکی عسل بمالید و‌‌ پودر پسته بزنید خیلی خوشمزه تر میشه‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی کنجدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشکنه😋😋😋 یادی کنیم از غذاهای قدیمی تر که زمانی واسه خودشون برو بیایی داشتن و زینت سفره ها بودن. من که خیلی اشکنه دوست دارم و هرچندوقت یه بار درست میکنم.شما چطور؟ فقط اشکنه با اینکه فوق العاده ساده و از مواد کمی درست میشه ،هرکی یه جور درستش میکنه و بعضی چیزا بهش اضافه یا کم میشه.منم اینجوری درست میکنم.جدیدا هم بهش گوجه فرنگی اضافه میکنم که دوست عزیزی بهم این پیشنهاد رو داد و منم برای اولین بار امتحان کردم و پسندیدم.اشکنه با ترشی فوق العاده میشه هرچند که نان و ترشی و سبزی افتخار نداشتن که بااین غذا یه عکس یادگاری بگیرن 😊😃 پیاز ریزخردشده 1/2 زردچوبه 1 قاشق مرباخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی درشت خردشده 1 عدد تخم مرغ 3 عدد نمک،فلفل سیاه به میزان لازم شنبلیله خشک 1 تا 2 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد خردشده آب 6پیمانه داخل قابلمه روغن بریزید،پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی شه.زردچوبه،نمک،فلفل و آرد رو هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت آب رو اضافه کنید.حالاسیب زمینی و گوجه فرنگی و سبزی رو اضافه کنیدو حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینیها بپزه. شنبلیله عطر خیلی خوبی داره و من بیشتراین سبزی رو استفاده میکنم ولی میتونید کمی تره خرد شده هم بریزید توش.در صورت لزوم آب جوش اضافه کنید.اگر دوست داشتید یه مقدار ترش باشه میتونید 1 پیمانه گوجه سبز یا آلبالوی بدون هسته و یا 1/2 پیمانه آلوبخارا استفاده کنید.در آخر هم تخم مرغهارو در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغها ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترد سوخاری ⬇️مواد؛ 🍂5 لیوان آرد گندم کامل (550 گرم) 🍂1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز (25 گرم) 🍂2 قاشق چایخوری نمک (12 گرم) 🍂4 قاشق غذاخوری کره (200 گرم) 🍂1 لیوان آب (200 گرم) 🍂2 تخم مرغ 🍂5 قاشق غذاخوری زیره سیاه کنجد ⬇️ساخت؛ مواد بجز کنجد را داخل کاسه بریزید و مواد را خمیر کنید ،خمیر را ورز دهید ، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند. خمیر را به صورت نازک روی پیشخوان که آرد پاشیده اید بغلتانید ، در حین انجام این کار ، کنجد را قبل از نازک شدن بیش از حد خمیر روی آن بریزید و به وردنه کشیدن ادامه دهید.(وردنه روی کنجد ها کشیده تا به خورد خمیر برود)) خمیری را که آنقدر نازک باز کرده اید که پاره نشود، روی سینی با کاغذ روغنی ببرید. اگر از سینی سرریز می شود ، لبه های اضافی خمیر را بریده تا شکل سینی را گرفته و خمیر را با چنگال سوراخ کنید . (یعنی چنگال را بیرون بکشید) خمیر را به صورت مربع برش دهید ، سپس هر مربع را به صورت مورب برش دهید ، بگذارید 10 دقیقه بماند و بعد از آن در فر 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید نکته ؛ زیره سیاه را به خمیر اضافه می کنیم! کنجد روی آن. از کنجد برشته استفاده کرد،می توانید از کنجد بو داده یا بدون بو داده استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترد سوخاری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته: سس مورد استفاده از ترکیب میکس صیفی جات، رب گوجه، آب مرغ به همراه ادویه جات لازم میباشد.‌ ‌ ادویه جات مورد استفاده ی من شامل : زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز وسیاه، زنجبیل، هل، پودرسیروبرگ بو میباشند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛