فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒تزيين #مبوه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام مجلسی فوری 😍
فیله مرغ 1 کیلوگرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه 2 برش
- گوجه فرنگی 2-3 عدد
- لواش 4 ورق
- نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد علاقه
- پنیر موزارلا 250 گرم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم :👇
خمیر هزارلا ۱ بسته
خامه قنادی به میزان دلخواه
پودر قند به میزان دلخواه
پودر پسته به میزان دلخواه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته فوری
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_خیار
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مرغ پنیر درست کنید و لذتشو ببرید
تمام مواد و طرز تهیه ت فیلم مشخصه فقط چند تا نکته☝️
چون قسمت ران مرغ چربی بیشتری داره اگه از ترکیب سینه و ران استفاده کنید بهتره.
ادویه ها و سبزیجات مورد استفاده کاملا سلیقه ایه می تونید فقط از نمک و فلفل سیاه و جعفری استفاده کنید.
بهتره سیر و فلفل دلمه رو جدا گانه رنده بزنید و بعد به مرغ اضافه کنید.
مقدار و نوع پنیر هم بستگی به ذائقه خودتون داره.
حتما بعد از آماده کردن توپکها حداقل بیست دقیقه تو یخچال بذارید تا موقع سرخ کردن وانره(البته به ندرت این اتفاق میفته)
برای مهمونی از قبل توپکها رو آماده کنید و تو ظرف دربسته تو یخچال بذارید و بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از سرو غذا،سرخ کنید،
بهتره برای سرخ کردن از یه ظرف گود و کوچیک استفاده کنید تا توپکها در روغن شناور باشن و سریع سرخ بشن،هر سری سرخ کردن بیشتر از پنج دقیقه طول نمی کشه.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد
متفاوت و زیبا
بچهها اگه رنده نداشتین
می تونین خیارها را با پوست کن برش بزنین
مواد سالاد
هویج
سیر
گشنیز
نمک
فلفل
سینه مرغ
نخود سبز
گوجه فرنگی
امیدوارم تزیین کنین و لذت ببرین😘😇
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر
🕊🌸روزتـون پراز موفقیت
🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا
🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت
🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده سبزی آرایی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_فانتزی_مرغ🥘
1.مرغ اب پزونگینی شده 250گرم _مرغ راباپیازداغ تفت داده نمک،فلفل وزعفران بزنیدوبااب خییلی کم بپزید پس ازپخت خییلی ریزنگینی کنید،ازهمه قسمتهای مرغ هم می تونید استفاده کنید ولی باسینه مرغ خیلی بهتره،
2.سیب زمینی ریزنگینی شده وتفت داده شده یاابپز 250 گرم
3.هویج رنده ریزشده خام 1عدد کوچک
4.ماست چکیده یاماست سفت 1/2لیوان
5.نمک،فلفل،نصف عصاره مرغ،زعفران ودارچین یااویشن_ یکی به دلخواه _ به اندازه کافی
6.تخم مرغ 3 عدد
7.پیازداغ نگینی 2ق غ
موادخشک شامل مرغ ابپز نگینی شده وسیب زمینی نگینی ،هویج وپیازداغ راداخل ظرفی باهم خوب مخلوط کنید_مواد داغ وروغنی نیزنباشند
تخم مرغها راداخل ظرف دیگری شکسته خیلی خیلی خوب هم بزنید _این مرحله خیلی مهمه که کوکوبوی تخم مرغ نگیره پس تخم مرغها راحسااابی هم بزنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آبنباتی
🍬🍭🍡🍬🍭🍡🍢
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باهم یه تزیین خوشگل #پیاز ببینیم
روی #خورشت #قورمه_سبزی خیلی #دلبری میکنه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درباره پیمانه وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ته_دیگ 😋🤤
👩🍳
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی رو رنده درشت میکنیم ، در آب سرد به مدت 15 دقیقه میزاریم و بعد آبکش میکنیم.(سعی کنید آب سیب زمینی ها را کاملا بگیرید و برای این کار میتوانید با پشت قاشق کمی فشار دهید.)
2. کف قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی را با زعفران ، زردچوبه و نمک با مخلوط میکنیم و کف قابلمه پهنش میکنیم.
3. اجازه میدیم دو الی سه دقیقه خودشو بگیره بعد برنجمون رو میریزیم.(من برای زیبایی بیشتر ته دیگم، سیب زمینی ای را ورقه ای بریدم، با کاتر قنادی قلب سایز بزرگ، قالب زدم. آنها را در کف قابلمه به شکل گل چیدم و بعد رویشان سیب زمینی رنده شده ریختم.)
4. حدودا 45 دقیقه نیازه تا ته دیگ کاملا پخته و برشته بشه.
5. در آخر برنج رو سرو کرده و ته دیگ رو قالبی درمیاریم.(من برنج و ته دیگم رو باهم دیگه قالبی در آوردم که برای این کار باید برنج رو قبل از دم گذاشتن کم کم روی ته دیگ بریزید و هر بار با پشت کف گیر آن را فشرده کنید.) نکته:
1. اگر دوست دارید برنجتون کاملا سفید باشه و رنگ زرد ته دیگ رو به خودش نگیره باید صبر کنید ته دیگ کمی سرخ شود و بعد برنج را رویش بریزید. (در این صورت ته دیگ پر رنگ تری خواهید داشت)
2. اگر مایلید که برنجتون رنگ زعفرونی ته دیگ رو به خودش بگیره باید برنج رو بلافاصله روی سیب زمینی های رنده شده ای که هنوز سرخ نشده اند بریزید.(در این مدل ته دیگ کمرنگ خواهد شد)
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسنک _سیب زمینی
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسنک _سیب زمینی
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
پارت اول
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
پارت دوم
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گوجه_فرنگی
لوبیا چیتی از شب قبل خیس کنید صبح بزارید تا بپزه
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود بعد آب بریزید تا آب جوش بیاید.حالا خرده برنج که یک ساعت قبل خیس کردید به داخل قابلمه اضافه کنید. برنج که نیم پز شد سبزی اش (جعفری گشنیز)اضافه کنید کمی که جوشید گوجه رنده شده را اضافه کنید تا داخل اش بجوشد در نهایت لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم در آش را بگذارید تا آش جا بیافتد
در آخر کار نمک و آبغوره(بسته به ذائقه خودتون آبغوره اضافه کنید ) را به آش اضافه میکنیم.
.من از گوجه خشک شده هم در آش استفاده کردم که در طعم و عطر آش تاثیر زیادی داره اگه خواستید استفاده کنید با سبزی آش داخل آش بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گوجه_فرنگی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛