فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسنک _سیب زمینی
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسنک _سیب زمینی
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
پارت اول
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
پارت دوم
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گوجه_فرنگی
لوبیا چیتی از شب قبل خیس کنید صبح بزارید تا بپزه
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود بعد آب بریزید تا آب جوش بیاید.حالا خرده برنج که یک ساعت قبل خیس کردید به داخل قابلمه اضافه کنید. برنج که نیم پز شد سبزی اش (جعفری گشنیز)اضافه کنید کمی که جوشید گوجه رنده شده را اضافه کنید تا داخل اش بجوشد در نهایت لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم در آش را بگذارید تا آش جا بیافتد
در آخر کار نمک و آبغوره(بسته به ذائقه خودتون آبغوره اضافه کنید ) را به آش اضافه میکنیم.
.من از گوجه خشک شده هم در آش استفاده کردم که در طعم و عطر آش تاثیر زیادی داره اگه خواستید استفاده کنید با سبزی آش داخل آش بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گوجه_فرنگی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پرتقالی
تکه های مرغ به تعداد افراد
پیاز یک عدد
آب پرتقال 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
برگ بو در صورت دلخواه
آب لیمو یا شکر یا عسل در صورت دلخواه
کره 1 ق غ به دلخواه
تکه های مرغ رو با زعفران و فلفل و نمک مخلوط کردم و گذاشتم یخچال دو سه ساعتی بمونه و مزه دار بشه . اگر فرصت دارید خیلی خوبه که تکه های مرغ از قبل مزه دار بشه اگر فرصت ندارید ایراد نداره و از زعفران و زنجبیل و فلفل در موقع سرخ کردن استفاده بشه .
یک دونه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم و تکه های مرغ رو روی پیاز ها قرار دادم و تفت دادم و اگر دوست دارید می تونید یک قاشق کره بریزید . دوست ندارید نریزیر . کمی زعفران هم باز ریختم . در تابه رو گذاشتم تا با آب پیاز بپزه . حرارت هم کم باشه .
حدودا 8 عدد پرتقال رو آبش رو گرفتم . دو لیوان اب پرتقال لازم دارم . آب پرتقال طبیعی هم باشه . انتخاب پرتقال هم در این غذا تاثیر میزاره . وقتی آب پرتقال رو گرفتم از صافی رد کردم .
وقتی اب پیاز کشیده شد آب پرتقال رو اضافه کردم . اضافه کردن آب پرتقال اگر از اول باشه ممکنه باعث تلخی بشه . در تابه رو گذاشتم تا بپزه، نمک هم اضافه کردم . با توجه به نوع پرتقال و بسته به علاقه تون شکر و اب لیمو می تونید بریزید . اگر شیرین هست می تونید اب لیمو و اگر ترش می تونید شکر بریزید .
اگر خواستید مثل من می تونید یک دقیقه اخر کار یک قاشق عسل اضافه کنید و بعد از حرارت بردارید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پرتقالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویج خفن و فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن شینسل از سینه مرغ استفاده میکنیم سینه رو از وسط نصف میکنیم وهر نصف رو به چند لایه برش میزنیم
ویک کیسه فریزیر رو باز کرده و رو سینه مرغ میکشیم وبا بیفتک میکوبیم تا بافتش کمی از هم باز شه سپس با برس زعفران دم کرده روش میمالیم با پیاز خلالی ونمک وفلفل مزه دار میکنیم چند ساعتی گذاشتمش یخچال
موقع پخت پیازها رو ازش جدا کنید
سه کاسه بزارید
تو یکی یک عدد تخم مرغ بشکنید وخوب بزنید
دیگری کمی آرد سفید(آرد گندم)
سومی آرد سوخاری
سینه مرغ رو ابتدا در آرد سفید بغلتانید آرد به همه جاش برسه
بعدا در تخم مرغ زده شده سپس در آرد سوخاری بغلتانید
ماهی تابه رو ،رو گاز بزارید وکمی روغن بریزید شعله متوسط باشه دو طرف سینه ها رو توش سرخ کنید
تا یکطرف که سرخ نشده برگردونید (یک طرف که خوب سرخ شد برگردونید طرف دیگه)
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم
پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
بریم سراغ دستور سیب زمینی
سیب زمینی رو شسته وبا پوست بپزید توجه کنید زیاد نپزه که وا بره سپس سیب زمینی رو قاچ برش بزنید تو ماهی تابه بچینید نمک وفلفل وپاپریکا چند قاشق روغن وپنیر پیتزا روش بریزید وبزارید رو گاز با حرارت ملایم تا سرخ بشه وپنیر آب بشه عزیزان میتونید توی فر بزارید که عالی میشه من بخاطر عزیزانی که فر ندارن رو گاز پختم.برای سس چند عدد گوجه فرنگی رو پوست گرفته ریز خرد کنید، بزارید رو گاز با شعله کم بپزه با گوشت کوب حسابی بکوبید نصف قاشق رب رو با دو قاشق روغن تفت بدهید ،همراه نمک وفلفل وپودر سیر ویک قاشق شکر قهوه ای ودو قاشق سرکه ویک قاشق جعفری خرد شده به گوجه فرنگی اضافه کرده درشو بزارید تا آروم جوش بزنه وسس غلیظی در بیاد.شکر قهوه ای نداشتید نصف قاشق شکر سفید بزنید
نان باگترو تست کنید سیب زمینی و تکه های مرغ روش بجینید واز سس بریزید روش دوست داشتید چند برش خیار شور هم بزنید این ساندویج بسیار خوشمزس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از ❄️ تبلیغات آشپزی خاص❄️
برادرشوهرم بااون مادره حساسش پاشنه ی درِ خونه ی یه دختر چهل سالرو از جا کنده !😳😐🤦♀
بالاخره مادرشوهرم رو راضی کرد😒
منم که بدجنسسس🥶 همش منتظر بودم یه پیر دختر بیاد اما دختر نگو بلا بگو😳
بسکه سرو صورتش سفیدو بی لک بود😳
دستاش که انگار دست نوزاد بسکه سفید و نرم و لطیف بود😢
وای از ابروی پهن و مژه هاش نگم که 😢
جالب اینجاس کنار برادرشوهرم یذره بچه دیده میشد😊
همینه دیگه پسره خودشو میکشته واسش😏 منم که این وسط فکر خودم🙈باهاش طرح دوستی ریختم گفت 😅😜
اینجاست عالیه 👇😍
http://eitaa.com/joinchat/2148794399Cbcad438a26
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده مخلوط 500گرم
پیاز رنده شده یکعدد
نمک،زیره.انواع فلفل سیاه سفیدقرمز بدلخواه.
مواد سیب زمینی🔻
2 عدد سیب زمینی پخته
1 ق غ کره
نمک
مقداری کنسرو مخلوط ذرت و نخود فرنگی و هویج «و یا مقداری ذرت و نخود فرنگی و هویج را بپزید»
پنیر پیتزا
سس برای پخت🔻
آب داغ یک لیوان پر
🍅رب گوجه فرنگی یک تا دوقاشق غذاخوری
نمک،فلفل🧂🧂
طرز تهیه🔻
👈🏻گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده بدون آب رو باادویه ها مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید و روی میز کار سلفون پهن کنید و
👈🏻مواد گوشتی را بر روی سلفون مرتب پهن کنید و به شکل مستطیل در بیاورید
👈🏻و حالاکنسرو سبزیجات وفلفل دلمه بریزید
👈🏻سیب زمینی پخته و کره و ادویه ها را بکوبیدتا یکدست شوند
👈🏻 درابتدای رول سیب زمینی و دراطرافش،پنیر پیتزا هم بگذارید و محکم باکمک نایلون رول کنید.
👈🏻رولت را روی سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بگذارید و روی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
👈🏻10 دقیقه آخر پخت مواد سس را با هم مخلوط کنید و کاغذ روغنی روی رولت را برداشته و سس را روی رولت بمالید و ده دقیقه با سس بپزید سپس برش زده و سرو کنید.
👈🏻میتوانید درتابه روغن ریخته ورولت را چرخانده وسرخ کنید وباسس بپزید.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش برای پخت سینه مرغ 👌
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر
🕊🌸روزتـون پراز موفقیت
🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا
🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت
🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با دستور خوشمزه ترین ترشی
#ترشی_مخلوط
گل کلم
کلم سفید
کلم بنفش
هویج
سیر
سرکه
آب جوشیده سرد شده یک لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور چيپسه ماكارونى اوردم براتون😋😋😋. خيلى راحت ميتونيد تو خونه درست كنيد. و اينقدر ترد ميشه اين دستور كه نگم براتون😍😍حتما حتما امتحانش كنيد 😋. اين چيپس شما با هر طعمى كه دوست داريد ميتونيد مزه دارش كنيد.
مواد لازم 👇🏻:
.
6پیمانه آب
1قاشق چای خوری روغن
1قاشق چای خوری نمک
250گرم ماکارونی
3قاشق چای خوری آرد ذرت
کمی نمک فلفل و پودر پاپریکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی
مواد لازم
فلفل سبز قلمی تند نیم کیلو
یک ونیم کیلو گوجه فرنگی تپل وگوشتی ورسیده
سیر چند حبه هویج چند تکه خرد شده هویج شیرینه کمی تندی فلفل رو میگیره.
ترخان و ریحان ونعنا خشک دو قاشق وتخم گشنیز کمی
سرکه حدود دو لیوان و نمک حدودا یک قاشق بعد از یکهفته ازش بچشید کم نمک بود نمک بزنید.
همیشه برای ترشیجات از نمک دانه درشت بدون ید استفاده کنید.
فلفل رو خرد کرده برای خرد کردن فلفل حتما از دستکش استفاده کنید.
یک لیوان سرکه با دو لیوان آب ومقداری نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
فلفل خرد شده بریزید ،بزارید ده دقیقه با سرکه و آب ونمک بپزه. سپس آبکش کنید.
فلفل ها رو همراه مابقی مواد تو شیشه بریزید.
گوجه فرنگی رو خرد کرده بزارید رو گاز با شعله متوسط تا بپزه و نرم بشه سپس داخل آبکش بریزید چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه دوباره از الک رد کنید.وقتی از الک رد کردید بزارید رو گاز نمک بزنید. این قسمت یادم رفته ادیت کنم سس که جوش آمد و غلیظ شد سرکه بریزید.
(مقدار سرکه به اندازه ای باشه وقتی میریزید رو مواد روی مواد رو بگیره) بزارید یک الی دو جوش بزنه داغ داغ بریزید روی مواد فوری درشو کیپ ببنیدید .شیشه رو وارونه کنید تا درش پرس بشه وهوا نفوذ نکنه. دو الی سه روز دمای اتاق بزارید سپس داخل یخچال یکفته بعد قابل مصرفه حتماااا امتحان کنید طعمش عااالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خامه_کشی
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس من از خانه شیرین شده قنادی استفاده کردم پستای پایین نحوه فرم گرفتن خامه بصورت ویدئو گذاشتم استوری هم هایلات میکنم
جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید .اواخر کار چند قطره رنگ خوراکی قرمز زدم
کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید
با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم
بعد از خیس کردن لایه نازک خانه وکمی شکلات چیپسی وصاف کنید
هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید.دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید.با قلم مو خطوط سبز رنگ از طول بکشید .سپس ژل بریلو سبز رنگ تو قیف بریزید و طبق فیلم بریزید رو کیک یکی دوساعت بزارید یخچال سپس انتفال بدید به سینی مورد نظر.
بریلو لوازم قنادیا دارن
برای کیک هندوانه برش کیک کیک اسفنجی هر چه نازکتر باشه قشنگتره
مابین لایه ها لایه نازک خامه بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"دلمه بادمجان با گوشت و پنیر"
بادمجان بدون تخم 2 تا 3 عدد
بهتره بادمجون کپل انتخاب کنین که مواد توش جا شه
گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم میتونین از سویای خیس کرده هم استفاده کنین
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه رنده شده ریز 2 عدد
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه زردچوبه
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه ای نگینی 2 قاشق غذاخوری پر
جعفری تازه خرد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا مقدار دلخواه
سس روی مواد
سس گوجه سالسا 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 استکان
فلفل و گوجه برای تزئین
خب حالا اول بادمجونارو بشورین از وسط نصف کنین حسابی نمک پاشی کنین چند دقیقه بمونه تا زهرابش گرفته بشه
بعد بشورینش و خشکش کنین
حالا گوشتای توی بادمجونو بتراشین و خارج کنین حسابی ریز یزش کنین
گوشت چرخکرده تون رو با پیاز و ادویه خوب تفت بدین تا سرخ شه
حالا سیر ، بادمجون ریز شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنین تفت بدین تا خوب سرخ شه
رنده گوجه و سس رو اضافه کنین و در آخر که خواستین زیر گاز رو خاموش کنین جعفری را اضافه کنین و یه تفت بدین مواد رو بزارین کنار
حالا بادمجونارو خوب سرخ کنین اول مقداری پنیر بریزین توش بعد مواد گوشت رو اضافه کنین ، توی دلمه هارو که پر کردین روش میتونین فلفل و گوجه بزارین
آب جوش و سس را مخلوط کنین و بریزین کف ظرف
ظرفتون رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بمونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛