eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌یک لیوان چای مهر با دو حبه قند محبت و یک دنیا عشق تقدیم به شما خوبان جسم و روحتون پرنشاط سلام. صبحتون بخیر 🌺 @ashpaziykhs💐
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴سس مایونز خانگی🔴 مواد لازم: 🔺0.25 استکان سرکه 🔺0.75 استکان روغن مایع 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (پخته) 🔺1 قاشق چایخوری نمک 🔺1 قاشق مرباخوری خردل 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (خام) طرز تهیه: تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود وسس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دستور پخت شیرینی آب دندون  به این شیرینی خوشمزه باب دندون هم میگن. مواد لازم برای تهیه شیرینی آب دندون آردبرنج الک شده یک و یک دوم پیمانه آرد شیرینی پزی الک شده نصف پیمانه روغن جامد صاف شده یک پیمانه (میتونید نصفشو کره انتخاب کنید) پودرقند الک شده نصف پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق جای خوری پودرهل یک قاشق مرباخوری (از پودرهل مرغوب و پرعطر استفاده کنید) بکینگ پودر یک قاشق چای خوری طرز تهیه شیرینی آب دندون  ابتدا روغن و پودرقند را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا پوک شود. زرده و وانیل را اضافه کرده دوباره با همزن ۲ دقیقه دیگه می زنیم. بعد از آن همزن را کنار گذاشته آردهای الک شده را با هم مخلوط می کنیم و نصفشو به موادمون اضافه میکنیم و بالیسک بهم میزنیم. بعد بقیه آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دست هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم . میتونید به نصف خمیرتون کمی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کنید. خمیر را به مدت ۱۲ ساعت در محیط اشپزخونه قرارمیدهیم. البته باید محیط اشپزخونه سرد و خنک باشه درغیراینصورت دریخچال قراردهید. بعد از استراحت خمیر، کاغد روغنی روی سینی پهن میکنیم و از خمیر گلوله های یکدست اندازه گردوی ریز برداشته در دست گرد می کنیم. روش شکل انداخته و تخم خرفه میپاشیم. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ربع قرار می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه شیرینی آب دندون را چک کنید، چون دمای فرها متفاوته همین که زیرش تعییر رنگ داد کافیه. برای من یه ربع زمان برد اصلا به شیرینی ها دست نمیرنیم تا زمانی که کاملا خنک بشه. امیدوارم که درست کنید و لذت بیرید. نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_آب_دندون #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: سفیده تخم مرغ.................۱۲۵گرم شکر....................................۲۰۰گرم پودربادام درختی..................۹۰گرم پودر شکر...........................۵۰گرم ارد ذرت یا نشاسته ذرت............۱۰گرم رنگ ویلتون یا رنگ ژله ای وانیل ...............................دیمی درجه فر ...........................۱۲۰ طرز تهیه: پودربادام وارد ذرت و پودرشکر را با هم مخلوط کرده و ۴بار از الک ریز رد میکنیم تا مواد کاملا ریز و یکدست شوند سپس سفیده ها را ک از قبل داخل یخچال گذاشتیم و خنک شدن داخل همزن میریزیم و با دور تند قاطی میکنیم تا سفیده ها کاملا فرم بگیرین وقتی سفیده ها فرم گرفت وانیل رو اضافه میکنیم و شکر را نیز ارام بهش اضافه کرده و بعد رنگ را اضافه میکنیم مواد داخل همزن را میریزیم تو یک ظرف و موادی ک الک کردیم رو اروم اروم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل سینی فر ک کاغذ انداختیم شروع میکنیم به قیف زدن و در انتها با درجه ۱۲۰میندازیم داخل فر نکته های مهم: ۱:میتونین بجای پودر بادام از پودر پسته یا بادام هندی استفاده کنین ۲:اجازه بدین سفیده داخل همزن کاملا فرم بگیره ۳:مواد خشک رو حتما الک کنین چندین بار تا ریز شوند و با هم مخلوط شوند ۴:هنگام ریختن مواد خشک داخل سفیده حواستان باشد زیاد هم نزنین به دلیل اینکه پف سفیده شما میخوابه ۴:اندازه قیف زدن شما باید به اندازه زرده تخم مرغ باشد و فاصله بین قیف زدن باید به اندازه ۲تا زرده تخم مرغ خالی باشد ۵:وقتی داخل سینی قیف زدین چند بار سینی را به میز بزنین تا مواد یکدست شوند ۶:بعد از قیف زدن با انگشت دست نوک شیرینی ماکارون رو کاملا صاف کنین تا یکدست شود ۷:بعد از قیف زدن سینی ماکارون را بزارین تا کاملا استراحت کنه و روش به شکلی بشه ک وقتی دست میزنین خمیر به دستتون نچسبه ۳۰دقیقه استراحت کافیه ۸:درجه فر ۱۲۰و زمان پخت طولانی هست نشانه پخت ماکارون این هست ک به راحتی از کاغذ جدا بشه فلینگ ماکارون خیلی متنوع هست و میتونه در واقع همه چیزی باشه کرمفیل کرم شکلاتی خامه شکلاتی و...... اما بنده دو مدل فلینگ خاص بهتون معرفی میکنم تا از اینها هم استفاده کنین کرم فلینگ نوع اول: شیر ...........................۱۰۰گرم شکر...........................۳۰گرم خامه صبحانه............۱۰گرم عسل.......................یک قاشق شیرخشک.................۲۵گر طرز تهیه: به غیر از شیر خشک همه مواد را روی حرارت میزاریم و اروم قاطی میکنیم تا کم کم شروع به جوشیدن بکنه وقتی شروع کرد به جوشیدن حرارت رو کم میکنیم و اروم اروم شیرخشک رو اضافه میکنیم و همچنان ک شیرخشک رو اضافه میکنیم با دست دیگه شروع به هم زن میکنیم تا کوله نشه وقتی کاملا کرم پخت میزاریم سرد میشه و برای فلینک استفاده میکنیم کرم فلینک نوع دوم: اب...........................۱۰۰گرم شکر........................۵۰گرم نشاسته گل............۲۵گرم شیر........................۵۰گرم وانیل..................نصف قاشق اب و شکر رو بزارین رو حرارت تا به جوش بیاد نشاسته و شیر و وانیل رو داخل ی ظرف هم بزنین تا کاملا نشاسته داخل شیر اب بشه و حل بشه اب و شکر شروع به جوشیدن کرد نشاسته و شیری ک با هم قاطی کردین اروم اضافه کنین و در حال اضافه کردن مدام قاطی کنین تا یکدست بپزه بزارین سرد بشه و فلینگ کنین میتونین داخل اب رنگ دلخواه بریزین تا قلینگتون خوش رنگ بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_ماکارون_فرانسوی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این کیک خیلی خوشمزه تقدیم به شما عزیزان ❤ . کیک دو رنگ : تخم مرغ 3 عدد شیر 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1/2 لیوان بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری  پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری  وانیل 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه: در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه. در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید. سس_پرتقال پودر ژله پرتقال...1 ق غ نشاسته ذرت...1 ق غ آب پرتقال.... ۱ پیمانه شکر....4ق غ طرز تهیه سس پرتقال: تمام مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم وروی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم،وهم میزنیم تا کمی غلیظ شود، بعد که کیک سرد شد و از قالب خارج کردیم سس رو روی کیک میریزیم . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#کیک_دو_رنگ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کلم مشهدی مواد لازم: گوجه فرنگی سفت (بدون پوست و چرخ شده) 10 عدد گل کلم (بلانچ و گل شده) 150 گرم هویج (نگینی خردشده) 2 عدد سیر (بدون پوست و خردشده) 1 بوته سیاه دانه 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم سرکه 160 میلی لیتر طرز تهیه: گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود و به غلظت مناسب برسد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره گوجه فرنگی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در این فاصله، گل کلم، هویج، سیر، سیاه دانه، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و سرکه و عصاره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، طوریکه روی سبزیجات را کاملاً بپوشانند. درِ ظرف را محکم ببندید و به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، ترشی گل کلم آماده سرو است. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترشی_کلم_مشهدی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای چهار نفر آب : ۲ لیتر روغن : ۱۰۰ گرم گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم کشک : ۱ لیوان بادمجان : ۱ کیلو گرم لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم نخود: ۸۰ گرم بلغور گندم : ۲۵۰ گرم نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه : به میزان لازم نعنا داغ : ۱ قاشق سوپخوری سیر داغ : ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ : ۳عدد ( چهار قاشق غذاخوری ) طرز تهیه آش بادمجان برای درست کردن آش بادمجان بهتر است که از شب قبل حبوبات را بخیسانید. گوشت را با پیاز و یک لیتر و کمی فلفل سیاه در داخل قابلمه مورد نظر بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گوشت شروع به پختن نماید. پس از اینکه گوشت کاملا پخته و نرم شد آن را از قابلمه خارج کرده و به قسمت های خیلی کوچک تقسیم می کنیم یا می توان آن را ریش ریش نیز کرد. در مرحله بعدی طرز تهیه آش بادمجان, حبوبات را در درون آب جوشیده گوشت با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شوند. پس از آن گندم بلغور را به آن اضافه کنید تا خوب لعاب بدهد. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید سپس آن ها را با کمی زردچوبه در داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن آن ها را به مواد دیگر آش اضافه کرده تا کمی جوش بخورند. گوشت را به همراه نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ داخل آش بریزید تا بجوشد و کمی جا بیفتد. هنگامی که آش لعاب داد کشک را نیز به آن اضافه کرده تا خوب حل شود. پس از آن که آش آماده شد آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید و با سیر داغ و پیاز داغ و کشک باقیمانده آن را تزئین کنید. 🍆نوش جون🍆 👇👇👇👇😋😋