eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم... ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید. به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید) سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد. مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. روغن به مقدار لازم یه عدد پیاز نگینی خرد شده 300 گرم گوشت چرخ شده نمک و فلفل، پودر سیر ،زنجفیل ، جعفری خشک یا تازه ، آویشن ذرت نخود فرنگی پخته دو حبه سیر له شده پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بهش گوشت رو اضافه کنین و خوب تفت بدین بعد ادویه هارو رو اضافه کنید بگذارید فلفل دلمه ای و ذرت و نخودفرنگی پخته و بعد رب تفت بدین و بزارین کنار😋 ... بعد خمیر رو مثل تصویر باز کنید و از مواد بریزید توش اگه دوست داشتین پنیر پیتزا هم بریزید و مثل تصویر بپیچید و به تا خمیر به هم بچسبه بعد تو روغن داغ سرخ کنید چند تا نکته ✅خمیر جادویی همه کاره رو بهتون آموزش دادم تو هایلایت استوری هست ✅2 از هر موادی که دوست دارید می تونید داخل خمیر استفاده کنید یا هر چیزی که دوست ندارید کم کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازاونجا که نوتلا گرون شده ، می تونید با جایگزینی شکلات صبحانه درست کنید . مواد لازم🔻 تخم مرغ 4 عدد روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان) شکر 210 گرم (یک لیوان) شیر 160 گرم (3/4 لیوان) آرد سفید 300 گرم (2 لیوان) نوتلا یا شکلات صبحانه 80 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 3 ق غ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسد. تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم . پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم . بیکینگ پودر و آرد رو 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . قالب میان تهی به قطر 25 سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر 23 سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم . فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه 45 تا 50 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم . من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم (به روش بن ماری ) و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم. در تابه دو طرفه روی گاز و در فر دست سازهم می تونید درست کنید .در مورد درجه و تایم دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁‍♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😋 براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست. برا فینگر کلیپ اول🔻 ب ۵لایه نون تست پنیر یا هر سسی ک دوس دارید هویج خام یا نیم پز خیار پنیر ورقه ای گودا کالباس طرز تهیه🔻 کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده(اینکار برا چسبندگی بین لایه‌هاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره) بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم(دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم) لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید،مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد،بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد 😁 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 🔖مواد لازم :👇👇 سیب زمینی اب پز ورنده شده ۵۰۰گرم سبزیجات پخته شده_هویج، ذرت، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه شما... برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید) امیدوارم که لذت برده باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🥗🥗 کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده.سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مایونز یک حبه سیر رنده شده شوید آبغوره آویشن،نمک،فلفل همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ٢ساعت در یخچال گذاشته سپس کلم خرد شده میریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه شما... برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید) امیدوارم که لذت برده باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم ⠀ مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم یک قاشق نمک یک قاشق پاپریکا نصف قاشق کاری 500 گرم ماست ⠀ آشپزی ⠀ مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید. نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید ⠀ مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه. ⠀ مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم ⠀ مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم یک قاشق نمک یک قاشق پاپریکا نصف قاشق کاری 500 گرم ماست ⠀ آشپزی ⠀ مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید. نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید ⠀ مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه. ⠀ مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یکشنبه تون بخیر🌸🍃 آرامــش بـا ارزش‌تـریـن 🌸🍃 حس دنیـاست بـراتـون یـه دنیـا آرامـش🌸🍃 یـه دنیـا تنـدرستی و یـک عـالمه خوشبختی🌸🍃 و بـرکت آرزومندم🌸🍃
مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ 3_4 حبه سیر 1 قاشق مرباخوری نمک 1قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1ق چایخوری فلفل سیاه زیره و آویشن ( در صورت تمایل ) 3قاشق غذاخوری روغن زیتون نان همبرگر به تعداد برای داخلش: پنیر کاشار (پنیر پیتزا هم میشه) برای رویش : 1عدد تخم مرغ 2 ق غذاخوری آرد 1کاسه ذرت برشته سس کچاپ و کاهو و پیاز حلقه ای برای تزیین داخل همبرگر طرز تهیه:✍✍✍ مرغها را همراه با سیر چرخ کنید (یا داخل غذا ساز).نمک وادویه جات و کمی روغن زیتون اضافه کنید و خوب ورز بدید. قالب گرد کوچکی به اندازه نانهای همبرگ انتخاب کنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگی برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تکه کوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر کنید و خوب اطرافشو ببندید. وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهای برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. موقع سرخ کردن می تونید روی همبرگرها ورقه های پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه) برای سرو کردن از کمی سس کچاپ و کاهو وحلقه های پیاز می تونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛