ازاونجا که نوتلا گرون شده ، می تونید با جایگزینی شکلات صبحانه درست کنید .
مواد لازم🔻
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
شکر 210 گرم (یک لیوان)
شیر 160 گرم (3/4 لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
نوتلا یا شکلات صبحانه 80 گرم (3 ق غ)
پودر کاکائو 3 ق غ
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه🔻
مواد به دمای محیط برسد.
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم . پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم .
بیکینگ پودر و آرد رو 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
قالب میان تهی به قطر 25 سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر 23 سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم .
فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه 45 تا 50 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید .
بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم .
من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم (به روش بن ماری ) و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم.
در تابه دو طرفه روی گاز و در فر دست سازهم می تونید درست کنید .در مورد درجه و تایم دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نوتلا😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست
طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید
لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😋
براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست.
برا فینگر کلیپ اول🔻
ب ۵لایه نون تست
پنیر یا هر سسی ک دوس دارید
هویج خام یا نیم پز
خیار
پنیر ورقه ای گودا
کالباس
طرز تهیه🔻
کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه
روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده(اینکار برا چسبندگی بین لایههاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره)
بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته
لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم(دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم)
لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته
روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست
میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید،مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد،بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد 😁
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک بوقلمون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_زمینی🍰🍰
🔖مواد لازم :👇👇
سیب زمینی اب پز ورنده شده ۵۰۰گرم سبزیجات پخته شده_هویج، ذرت،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_سفید_گردویی😍😍
مواد اولیه :
شکر 50گرم
وانیل 1 ق چ
گردو خرد شده 100گرم
شکلات سفید 300گرم
شیر 150 میلی لیتر
طرزتهیه :
شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد.
از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.
بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مایه شکلاتیمون آماده هست.
شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید.
زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشکپلو
تقدیم به همه شما...
برای ۴ الی ۵ نفر
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد بزرگ
مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر
هویج: ۴ عدد
آب لیمو تازه: ۱ عدد
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
-ادویه:
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید)
.
کته:
برنج: ۴ پیمانه
آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره)
کره: ۳۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
.
زرشک: ۵ قاشق غذاخوری
خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری
زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید)
امیدوارم که لذت برده باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_چهار_کلم🥗🥗🥗
کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد
#سس
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده.سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_کلم_با_سس_سیر
سس مایونز
یک حبه سیر رنده شده
شوید
آبغوره
آویشن،نمک،فلفل
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ٢ساعت در یخچال گذاشته سپس کلم خرد شده میریزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشکپلو
تقدیم به همه شما...
برای ۴ الی ۵ نفر
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد بزرگ
مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر
هویج: ۴ عدد
آب لیمو تازه: ۱ عدد
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
-ادویه:
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید)
.
کته:
برنج: ۴ پیمانه
آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره)
کره: ۳۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
.
زرشک: ۵ قاشق غذاخوری
خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری
زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید)
امیدوارم که لذت برده باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
.
مواد لازم
⠀
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
.
مواد لازم
⠀
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یکشنبه تون بخیر🌸🍃
آرامــش بـا ارزشتـریـن 🌸🍃
حس دنیـاست
بـراتـون یـه دنیـا آرامـش🌸🍃
یـه دنیـا تنـدرستی
و یـک عـالمه خوشبختی🌸🍃
و بـرکت آرزومندم🌸🍃
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
3_4 حبه سیر
1 قاشق مرباخوری نمک
1قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1ق چایخوری فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
3قاشق غذاخوری روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
برای داخلش:
پنیر کاشار (پنیر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
1عدد تخم مرغ
2 ق غذاخوری آرد
1کاسه ذرت برشته
سس کچاپ و کاهو و پیاز حلقه ای برای تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ کنید (یا داخل غذا ساز).نمک وادویه جات و کمی روغن زیتون اضافه کنید و خوب ورز بدید. قالب گرد کوچکی به اندازه نانهای همبرگ انتخاب کنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگی برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تکه کوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر کنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهای برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. موقع سرخ کردن می تونید روی همبرگرها ورقه های پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو کردن از کمی سس کچاپ و کاهو وحلقه های پیاز می تونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر مرغ پنیری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چلو گوشت ویا چلو ماهیچه غذای اصیل وایرونی وبشدت خوشمزه وپرطرفدار
روش پخت من 🤗 روش پخت شما؟؟؟ برای چلو گوشت بهتره از ماهیچه گوسفند ویا گردن استفاده کنید که گوشتش بسیار نرم وخوشمزه اگر هم گیرتون نیومد از فیله گوساله استفاده کنید .
این مقدار برای پنج نفره
گوشت گوسفندی کیا گوساله به مقدار نفرات
پیاز بزرگ دو عدد
رب یک قاشق سر پر
چوب دارچین و برگ بو از هر کدام دو عدد
سیر پنج حبه
زعفران دم کرده.فلفل سیاه وروغن به مقدار لازم
تکه های گوشت رو آغشته به زعفران دم کرده وفلفل سیاه کنید.
قابلمه ویا ماهی تابه گود بزارید رو گاز مقداری روغن بریزید پیاز ریز خلالی شده اضافه زردچوبه بزنید هم بزنید تا پیاز ها آغشته به زردچوبه بشن.شعله کم باشه پیاز که کمی تفت خورد .تکه های گوشت رو بهش اضافه کنید.چند حبه سیر درسته درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه نرم بشه و کم کم سرخ بشن .
پیاز ها که دارن سرخ میشن رب گوجه فرنگی اضافه کنید وباهاش تفت بدید نزارید رب بسوزه وگرنه خورش تیره و تلخ میشه رب که تفت خورد آبجوش به اندازه ای بریزد که روی گوشت رو بگیره یکی دو تکه چوب دارچین و برگ بو اضافه کرده درشو بزارید تا گوشت کاملا بپزه و سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر پخت نمک بزنید بعد از پخت چوب دارچین و برگ بو خارج کرده اگه هم دوست داشتید حبه های سیر رو خارج کنید. من با پست قاشق خوب له کردم این روش پخت پیاز وسیر از بس که آروم پخته توش مشخص نیست شده لعاب سس سس خورش نباید رقیق و آبکی باشه
اگه رب دوست ندارید رب رو حذف کنید
#چلو
#چلو_گوشت
#چلو_ماهیچه
با باقالی پلو هم عالی میشه
عزیزان اگه از گوشت گوساله استفاده میکنید مقدار بیشتری آب بریزید .چون گوشت گوساله دیر پز تره
اگه عجله هم دارید تو زود پز بپزید .اگر تو زود پز می پزید کمی کمتر آب بریزید
با سیب زمینی سرخ شده، و هویج پخته و سرخ شده وچلو سرو کردیم😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛