فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ســــــلام
🌸صبحتون به زیبـایی گَـل
🌹قـلبتون به زلالی آب
🌸وکارهای روزمرهتون روان و جاری
🌹چـون جویبار
🌸یک دنیـا خوشبختی بـرای
🌹تک تک شما عزیزان آرزومندم
🌸صبح زیبای یکشنبه تون بخیر
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_داوود_پاشا
#خورشت #غذای_ملل #غذای_ترکی
موادلازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
پیاز ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
نعنا خشک یک قاشق چایخوری
اب جوش یک تایک ونیم لیوان
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم وبه شگ فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه وسپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قلیه_تن
چند نکته مهم ..... دوستان قلیه اصلش با ماهی است حالا ماهیهای خاص جنوب که عالی می شه ولی خیلی از شما دوستان دسترسی بهش ندارید با تن ماهی هم خیلی خوشمزه می شه
نکته اول...... سبزی قلیه باید کاملا ریز باشه از گشتیز استفاده می شه من پاک کرده وخرد شده نیم کیلو بودو هم میتونید با پیاز وسیر سرخ کنید هن جداگانه که من همیشه جدا با حرارت کم خوب سرخ می کنم که رنگش کاملا تیره می شود این از سبزی
نکته دوم..... دوستان انواع تمرهندی توی بازار موجوده تمری که من استفاده می کنم بدون هسته است البته با هسته هم عالیه حدود 60گرم باشه وبا ابجوش ازچند ساعت قبل خیس میدم بعد چنگ میزنم وعصاره را از صافی رد می کنم وبا چهار لیوان اب مخلوط می کنم وبا دوقاشق ارد معمولی وارد که صاف شد از صافی رد می کنم تمام مراحل در فیلم هست
ادامه کار.... پیاز را توی روغن تفت دهید بعد پوره چند حبه سیر را اضافه وسرخ کنید طلایی که شد یه قاشق چایخوری شمبلیله خشک بریزید تفت دهید باعث می شه لعاب قلیه سبز خوشرنک بشه بعد یک قاشق رب بزتید وتفت دهید وبعد سبزی سرخ شده وزردچوبه وادویه مخلوط وفلفل قرمز که باید خوب بریزید تا تند بشه ودر صورت تمایل فلفل سبز تند درسته ویه دونه گوجه چهار قاچ نه بیشتر همه را مخلوط وبعد اب وتمر وارد مخلوط شده را اضافه وسر قابلمه را کج بذارید حدود بیست دقیقه بعد دوتا یا بیشتر تن ماهی را اضافه حتما روغن تن را دور بریزید وبعد بهم نزنید تا تن له بشه وسر قابلمه را کج بذارید وحرارت ملایم تا حدود دوساعت تا قلیه لعاب بیندازه و حتما به روغن بشینه وبا برنج یا گمنه(للک) یا برنج با رشته محلی سرو کنید با برگ تربچه سفید محشرررره😋
تمام نکات را ریز به ریز گفتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه تن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشفیل
توجه کنید اگر به شهد چند قاشق گلوکز اضافه کنید عالی میشه گلوکز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروی بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوکز گذاشتم گلوکز در دسترس عموم نیست. شهدهای قنادی گلوکز میریزن
گلوکز لوازم قنادیا دارن توجه کنید شهد باید مثل عسل روان باشه
عزیزان آرد تو شیرینی گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وکم کم آرد پاشیدن خمیری بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادی به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه
حتما از زرده تخم مرغ استفاده کنید .
زرده دو عدد
شیر نصف لیوان یک ذره کمتر
ماست سفت وشیرین دو قاشق
روغن جامد یا کره دو قاشق
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
آرد سفید شیرینی پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید کمی کمتر ویا کمی بیشتر بستگی به آب خوری آرد داره
وانیل چند قطره میتونید به جای وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل بریزید.
ماست و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید تا ماست پف کنه وبالا بیاد
زرده رو خوب بزنید.وانیل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستی دودقیقه میزنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا جای که امکان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته کار انتقال بدید وبا آرد پاشی و ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد .یک ذره کاسه رو چرب کرده خمیر رو برگردونید داخل کاسه روی خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میکنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الی دو میل باشه) با قالب شیرینی پزی هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ کرده وگوشفیلها رو سرخ میکنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردی حدود دو الی سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه
عزیزان شهد در کیفیت گوشفیل،بامیه،زولبیا خیلی مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینی شکرک میزنه اگه به اندازه کافی قوام نیاد شیرینی نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت کم باشه سعی کنید از جوهر لیمو استفاده کنید
روغن گوشفیل با حرارت کم داغ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری 😍
بچه هاااا اینم دستوری خوشمزه ای که خیلی ها دوس داشتن زودتر یاد بگیرن😍
مواد لازم :
۲ عدد سیب زمینی بزرگ
ماست نصف لیوان
نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه (حتما اندازه کنین)
پودر سوخاری نصف لیوان
طرز تهیه :
سیب زمینی هارو حلقه های تقریبا نازک بزنین ، نه خیلی کلفت نه خیلی نازک ، با چاقو هم میشه راحت این کارو کرد ، بعد داخل یه ظرف بزرگ بریزین و ماست و ادویه و پودر سوخاری رو بهش اضافه و قشنگ هم بزنین تا مواد به همجای سیب زمینی ها برسه بعد فر رو گرم کنین و بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه ، به همین سادگی و راحتی😍
به این ترکیب مواد بالا میشه روغن هم اضافه کرد👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا فصلشه کمپوت سیب درست کن! کاملا خونگی و بدون نگهدارنده و مختص بچههایی که میوهی خام نمیخورن!!! تازه موندگاریشم زیاده. 😍
پس با ما همراه شو تا طرز تهیهشو یاد بگیری!
ابتدا سه عدد سیب سفت رو پوست بگیرین ؛
دانه هاشونو جدا کنین؛
و به ابعاد دلخواه برش بزنین .
دو لیوان آب و دو قاشق غذاخوری سرکه
روش بریزین و برای اینکه سیاه نشن، دو-سه دقیقه زمان بدین تا داخل این محلول بمونه.
یه قابلمه رو روی حرارت بذارید و
یک پیمانه آب،
سه قاشق غذاخوری شکر،
و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
داخلش بریزید.
وقتی شکر حل شد، سیبا رو داخل قابلمه بریزید و درشو ببندید و ده دقیقه زمان بدین تا سیب ها پخته بشن.
ولی مواظب باشید نرم و له نشن!!!
آخرای پخت دو قاشق غذاخوری گلاب هم داخلش بریزید.
سیب ها رو همینطوری که داغن، داخل شیشههای در فلزی بریزین و از آبِ داخل قابلمه، پرشون کنید.
درشونو محکم ببندید و ۷ ساعت بصورت سر و ته بذارید بمونن. بعدم داخل یخچال بذاریدشون.
به همین آسونی یه کمپوت خوشششمزه و سالم درست کردی که همه طرفدارشن. 😍
اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید.
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_مرغ
مواد لازم ۶ عدد
سینه مرغ ۳ عدد
نان برگر ۶ عدد
مواد مزه دار کردن 👇
شیر ۱ و نیم پیمانه
نصف لیمو
سس تند ۲ قاشق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
مواد روکش 👇
ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چ خ
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ )
مواد سس برگر👇
سس مایونز ۲ قاشق غ خ
سس کچاب ۱ قاشق غ خ
سس خردل ۱ قاشق غ خ
نصف لیمو
خیار شور ۲ عدد رنده شده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صد گرم کره ،
و 2 پیمانه شیر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه.
از روی حرارت بردارید و کمی نمک و شکر بهش بزنین و با همزن خوب یکدست کنین.
از یه صافی ردش کنین و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ببرین تا کمی گرم بشه .
یه لیموی تازه رو آب بگیرید و چهار قاشق غذاخوری از آبِ لیمو رو داخل شیر بریزین.
کمی شکر هم اضافه کنین.
همونطور که میبینید شیر دلمه میبنده .
درشو بذارید و حرارت رو خاموش کنید .
بعد از ده دقیقه، داخل یه پارچه تمیز بریزین تا آب اضافیش خارج بشه و بعد روش یه نایلون بزارین .
بعد از سه چهار ساعت، یه پنیر ماسکارپونهی خوشمزه داریم😍
بللله به همین آسونی میتونی توی خونه یه همچین پنیر لذیذی درست کنی و از خوردنش لذت ببری 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛