فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه ای گوشتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_مرغ_پنیری
طرزتهیه
سینه ی مرغ رانازک ببرید وطبق فیلم باوردنه روی آن بکشیدتانازک ترشود.
سپس مقداری نمک وفلفل روی آن ریخته ویک لایه ژامبون ویک لایه پنیر(میتوانیدکالباس راحذف کنید یا قارچ وگوشت تفت داده شده به جایش بگذارید)روی آن گذاشته ورولشان کنید.
سپس رول هارابترتیب درآردوتخم مرغ زده شده وپودرنان(یاپودرسوخاری)غلتانیده وبا خلال دندان محکمشان کنید.
درانتهاآنهارادرروغن داغ باشعله کم سرخ کنیدتامغزپخت شوند ونوش جان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه_جنوبی .
سيب زميني متوسط سه عدد
پياز يك عدد بزرگ
جعفري،تره خورشده يك فنجان
نمك،فلفل قرمز،زردچوبه
پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد،
سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين...
نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ،
داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه😋👌.
نووش جان💗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه آبادان
پیاز : 2 عدد
فلفل دلمهای: 2 عدد
سیر: 5 حبه
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
جعفری: 3 دسته (اندازه سلیقهای- مشابه فیلم)
ادویه:
فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری (قابل حذف)
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری (قابل حذف)
نمک: 2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه: 1 قاشق چایخوری
.
بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید.
7-8 دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست.
.
شما میتونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه آبادان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب بادمجان و قارچ(بدون گوشت)
موادلازم:
1 عدد بادمجان دلمه ای بزرگ(اگر کوچک بود بیشتر)
400گرم قارچ
2 عدد فلفل بزرگ ترکیه ای
2 عدد فلفل سبزشیرین
1 عدد پیاز
1_3حبه سیر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1.5 لیوان آب گرم
نمک
برای رویش:
1 لیوانپنیر پیتزا رنده شده و سس بشامل
طرز تهیه سس بشامل(سس سفید):
1 قاشق آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامیش از بین برود سپس کره را اضافهکرده و با آن تفت دهید،حالا دو لیوان شیر افزوده و وقتی کمی غلیظ شود و گلوله آرد باقی نماند از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
طرز تهیه:
بادمجان ها را به ضخامت 1.5تا 2 سانتی برش بزنید و 20 دقیقه در آب و نمک قرار دهید.سپس خوب خشک کنید و در روغن داغ پشت و رویشان را سرخ کنید.
فلفل ها و پیاز،را خرد کرده و با دوقاشق روغن تفت دهید،حالا قارچ و نمک و ادویه های دلخواه اعماز پول بیبر(فلفل قرمزپرکترکیه ای) و سیر رنده شده را افزوده و تا آبش کشیده شود باهم تفت داده و کنار بگذارید.
حالا در ظرف مورد نظر بادمجان ها را چیده و رویشان از مایه قارچی قرار داده و سپس رویشان سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید،در آخر سسی که از ترکیب رب و آب درست کرده اید کف ظرف ریخته و در دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب بادمجان و قارچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترکی
مواد لازم:
1 فنجان آب گرم
1.5 فنجان شیر گرم
روغن نیم فنجان (60 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته مخمر
6.5-7 فنجان آرد
در یک کاسه شیر ، آب ، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن و نمک را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. 1 ساعت استراحت دهید
خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده به یک ورقه پخت روغنی منتقل دهید. دست ها را با روغن کنید و با انگشتان نان ها را فشار دهید. بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
سس را بریزید
برای سس👇👇
2 تخم مرغ
1 فنجان ماست
کنجد
100میلی لیتر روغن نباتی
در اخر در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید ، تا قهوه ای طلایی شوند.
نوش جان😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ترکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍩🍫کیک داخل لیوان مقوایی
مواد کیک👇🏼
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 فنجان روغن مایع
1 ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی
2/5 ق چ بکینگ پودر
2/5 لیوان آرد
2 ق غ پودر کاکائو
مواد رویه👇🏼
200 گرم خامه (یک پاکت)
150 گرم شکلات اشکی یا شکلات تخته ا
2 ق غ شکلات صبحانه نوتلا یا هر مارک دیگری
طرز تهیه👇🏼
تخم مرغ و شکر را خوب با همزن برقی بزنید
شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و بزنید
بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و بزنید
مایه کیک را داخل لیوان های یک بار مصرف مقوایی بریزید طوری که به اندازه 2 انگشت از سر لیوان خالی بماند
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید
بعد از خنک شدن ،کیک ها را از داخل لیوان خارج کنید (با قیچی لیوان ها را برش بزنید)
تهیه مواد رویه👇🏼
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و شکلات صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید و 10-15 دقیقه داخل یخچال بگذارید و داخل قیف ریخته و روی کیکها را به شکل دلخواه تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک داخل لیوان مقوایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_کریسپی_فریبا
طرز تهیه...... بهتره سیب زمینی سایز نسبتا کوچک باشد از اونهائیکه پوست خیلی نازک وروشنی دارن چون قراره با پوست درست بشه البته بدون پوست هم می شه ولی پوست سیب زمینی خیلی مفیده واصلا طعم بدی نداره
بعد از ابپز کردن با چنگال یا گوشت کوب یه فشار به سیب زمینی بیاربد مثل فیلم تا بازبشه بعد بهتره روغن زیتون باشه یا کره یا ترکیب هردو اول کمی کره بعد روغن زیتون روی سطح سیب زمینی بریزید خیلی کم نباشه چون باید ترد باشه بعد نمک وفلفل سیاه بزنید ودر فری که از قبل با دمای 200درجه گرم شده طبقه وسط حدود 45تا یک ساعت تا وقتیکه زیر سیب زمینی کاملا طلایی بشه ودر اخر گریل را روشن کنید تا سطحش نیز برشته بشود بسیار ترد وخوشمزه است جعفری تازه روش بریزید وبا سس کچاب تا داغ است میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_چیزبرگر
برای خمیر ،من از دستور خمیر جادویی(همه کاره) استفاده کردم
برگر ها ترکیبی از گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده و آب گرفته،دو حبه سیر رنده شده،نمک،فلفل سیاه،پودر زیره و پودر آویشنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور لازانیا خوشمزه برای مهمونیا که خیلی عالیه و نیازی به برش نداره😍
300 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
نصف لیوان پوره گوجه فرنگی
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا
برای سس بشامل:
2 ق غ کره
2 ق غ آرد
3 فنجان شیر
نمک
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید
داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید
لازانیا رو در آب جوش در حدود 8 دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه)
هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
🌹با این دستور حدود 30 عدد ناگت خواهید داشت.
مرغ چرخکرده 500 گرم
بهتر است برای لطافت و نرمی ناگت از نسبت مساوی ران و سینه مرغ چرخ شده استفاده کنید.
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد درشت
لازم نیست زیاد از حد آب پیاز را بگیرید
سیر رنده شده 3 تا 5 حبه
خمیر وسط 3 عدد نان ساندویچی
استفاده از خمیر باعث پوک شدن و لطافت ناگت شده و مانع خشک شدن ناگت در زمان سرخ شدن میشود.
چند قاشق شیر برای خیس شدن خمیر نان
پنیر پیتزا 7 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا باعث انسجام ناگت و نرمی آن میشود
پودر سوخاری نارنجی
من به جای پودر سوخاری نارنجی از مخلوط پفک پودر شده و آرد سوخاری استفاده کردم
2 تا 3 عدد تخم مرغ
.
چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری
چاشنی بندری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری
این میزان چاشنی بندری طعم تند ملایمی به ناگت میده ولی اگه به تندی حساس هستید میتوانید از 1 قاشق مرباخوری چاشنی بندری استفاده کنید
چاشنیها حاوی نمک و ادویه هستند و طعم فوق العاده عالی و حرفه ای به ناگت میدن
گوشت مرغ چرخ شده+پیاز رنده شده +سیر+پنیر پیتزا را مخلوط کنید.
چند قاشق شیر روی مغز نان باگت بریزید و صبر کنید تا مرطوب و خیس شود و به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا کاملا چسبنده و منسجم شود.
سپس خمیر ناگت را دو قسمت کنید.
به هر قسمت چاشنی مورد نظر را اضافه و مخلوط کنید.
روی سطح کار کمی آرد سفید بریزید و هربار مقداری از خمیر #ناگت را روی آرد بریزید و به ضخامت 1سانت باز کنید.
سپس به فرم دلخواه کاتر بزنید.
ناگتها را 1ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و زمان کاور شدن در تخم مرغ و آرد سوخاری فرم آنها خراب نشود.
در این مرحله میتوانید ناگتهای کاتر زده شده را برای 1 ماه فریز کنید و در زمان نیاز از فریز خارج کرده و در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
ناگتها را در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری یا مخلوط آرد سوخاری و پودر پفک بغلتانید.
سپس در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
اگه ضخامت ناگتها بیشتر از 1 سانت باشد یا حرارت زمان سرخ کردن زیاد باشد ناگت خوب مغزپخت نمیشود.ضخامت کمتر ناگت هم باعث خشک شدن آن در زمان سرخ شدن میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كورن_داگ
خمير: ½ لیوان آرد ذرت رو با ½ لیوان آرد سفيد مخلوط كن، ٢ تخم مرغ اضافه و ½ لیوان شير و نمک-فلفل و بكينگ پودر و پودر سير بزن، پنيرگودا رو دور سوسيس رول و باسيخ فيكس كن بعد روي خمير و ارد سوخاري بزن سرخ كن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قند_هندوانهای یلدایی
شکر
دوسوم فنجان برای قرمز
نصف فنجان برای سبز
نصف فنجان برای سفید
سفیده ی تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق چ
رنگ دلخواه ژله ای
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر، نمکُ با همزن بزن تا زمانی که پفی و غلیظ بشه. آرد الک کرده رو کم کم به مخلوط اضافه کن و هم بزن، شیر نارگیلُ اضافه کن، بزن تا یکدست بشه. خمیرُ به 4 قسمت تقسیم کن و در هر قسمت رنگ قرمز، زرد، سبز بریز و یک قسمتشم ساده، هر قسمت رو جداگانه در قیف بریز. قالب رو با روغن چرب کن، روش کنجد سیاه بپاش. بخارپز یا فر دست ساز رو از قبل گرم کن. اول خمیر قرمز یا زرد بریز، بعد خمیر سفید بریز، سپس خمیر سبز رو روی خمیر سفید بریز. ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه بخارپز کن، و بعد پخت بلافاصله از قالب خارج کن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی یلدایی🍉
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۸۰ گرم
نمک: ½ قاشق چخوری
بیکینگ پودر: ¼ قاشق چخوری
آرد همه منظوره: ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
شیر نارگیل: ۱۹۰ سیسی (۱۱۰ آبجوش+ ۸۰ میلی لیتر شیرنارگیل رو خوب مخلوط کن)
روغن: ۵۰ میلی لیتر
رنگ سبز
رنگ قرمز
رنگ زرد
کنجد سیاه برشته شده
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه تون عالی🌼🌸
ان شـاءالله
امروز بهترین روز🌼🌸
زندگیتون باشـه 🌼🌸
حــال خـوب
دلخـوشی فراوان 🌼🌸
رزق و بـرکت بسیار
لبریز از شـادی و آرامش🌼🌸
موفقیت پـی درپـی و
نگـاه مـهربان خــدا نصیبتون 🌼🌸