فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی درست کن محشرههه
مواد
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_هندوانه_اي
#ويژه_شب_يلدا🍉
يه بسته ژله انار و با يه ليوان آب داغ حل كردم به روش بن ماري خنك كه شد همينجوري تو ظرف خودش گذاشتم
تو يخچال كه خنكتر بشه وقتي ژله تو كف ظرف يكم بسته شد با قاشق بهم زدمش و نصف ق م كنجد سياه اضافه كردم و با ژله كاملا مخلوط كردم و ريختمش تو قالب ناودوني(اگه اين قالب و نداشتين ميرونيد از يه ظرف چهارگوش استفاده كنيد وبهصورت كج بذاريد ژله ببنده )
بعد اينكه بسته شد ژله شير خنك شده كه به يه ليوان شير يه ق چ پودر ژلاتين و دو ق غ شكر زده بودم وريختم اونم كه بسته شد ژله طالبي حل شده خنك با دو ق غ شير كه رنگش از شفافيت دربياد واصافه كردم بهتره يه شب تو يخچال بمونه بعد تو ظرف برگردوندم و برش زدم 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_هندونهای🍉
پودینگ ها و یا ژلههای به رنگ سبز پررنگ و کمرنگ و قرمز رو به ترتیب داخل ظروف مربا بریزید و با قاشق شیک سرو کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ یونانی😋😋😋
۳/۴ پ ماست
۱/۲ پ ابلیمو
۲ق روغن زیتون
۲ ق سرکه
۶ حبه سیر
طرزتهیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_پنیری😋😋
3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم)
2 عدد هویج، رنده شده
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سس فلفل قرمز
3-4 قاشق غذاخوری آرد
پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه.
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_سیب👩🍳
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر(طبق ترجمه دوستان مقدار شکر یک لیوان کافیه)
1 لیوان سرخالی روغن مایع
2 و نیم لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2 و نیم قاشق چای خوری)
1 قاشق مرباخوری دارچین
3 عدد سیب(پوست سیب را بکنید و در اندازه کوچک خرد کنید)
🥮🍎
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ترشی هفت بیجار🤤
🍣✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #دسر_شکلاتی 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پروتئین_بار👩🍳
خرما ۱۰الی ۱۵عدد(باتوجه با ذائقه)
کره بادام زمینی ۲قاشق غذا خوری
آجیل سویا ۴۰ گرم
آردنخود ۴۰گرم
جودوسر فوری ۳۰گرم
دانه چیا اختیاری
قهوه دمی ۲تا۴قاشق
دارچین
آجیل دلخواه
🍪🥜✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه
همه ی توضیحات توی فیلم داده شده,فقط یه نکته رو بگم قبل اینکه بهم بد و بیراه بگین😄
درسته اکبر جوجه غذای چرب و مضریه,ولی قرار نیس هر روز بخوریمش,چند ماه در میون درست کنین ولی حالا که میخواین درست کنین تو مصرف روغن صرفه جویی نکنین و مرغ رو از قبل آبپز نکنین😄
این روغن رو بعد سرد شدن بریزین توی یه بطری و کنار بذارین و میتونین دوباره باهاش اکبرجوجه درست کنین یا مرغ سرخ کنین یا توی خورشت استفاده کنین,چون روغنش طعم مرغ میگیره خواهشا چیز دیگه ای باهاش درست نکنین😄😄 .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خونگی .🎥🔝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سلام دوستای گلم منمن اومدم با دستور پخت #نان_بربری
انقدر بافتش لطیفه دلم قنج میره🥰😆
برای 4 بربری نازک
آرد 1 کیلویی
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک
نمک 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری شکر
600 میلی لیتر آب گرم
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
برای روغن کاری:
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری خامه ترش
خمیر نرم را ورز دهید.
آن را با یک حوله میپوشونیم و توی جای گرم قرارمیدیم و اجازه دهید تا خمیر عملدبیاد و پف کنه
خمیر را مطابق ویدیوبه 4 قسمت تقسیم کنید.
2 قسمت را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید.
وسط خمیر ها رو تا میزنیم ، بین خمیر ها فاصله ایجاد می کنیم.
روی آن را با حوله بپوشانید و بگذارید تا پف کنه
بعد ، تخم مرغ را با خامه ترش مخلوط کرده و گلوله های خمیر را چرب کنید.
با استفاده از انگشتان خود خمیر را پهن کنید و در صورت تمایل کنجد را بپاشید.
در دمای 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
دقیقاً 15 دقیقه طول کشید ، اما شما باید چک کنید
بعد از پخت با حوله آشپزخانه بپوشانید
نوش جاااان
🛑.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #دسر_شکلاتی 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ترشی_آلبالو
مواد لازم:
دو و نيم كيلو آلبالو
چند شاخه نبات
دو قاشق غذا خوري سر خالي نمك
و به مقداري كه روي آلبالو هارو سركه بگيره از سركه ي سفيد استفاده كردم.
طرز تهیه:
آلبالو هارو شستم و ريختم تو آبكش تا آب اضافه اش خارج شه بعد داخل شيشه ريختم و روي آلبالو ها تا حدي كه رويش رو بگيره سركه اضافه كردم بعدم چند تيكه نبات و يه قاشق نمك ريختم تو شيشه و دربشو بستم و تماااااام
نکات:
بهتره آلبالو ترشي رو توي يخچال نگهداري كنيد تا از له شدن و ليز شدنش جلوگيري بشه . چنانچه يخچالتون جا نداره يه جاي خشك و خنك ترجيحا واسش پيدا كنيد. جهت تهيه ي آلبالو ترشي بهتره از سركه و همچنين نبات سفيد استفاده كرد چرا كه بقيه ي سركه ها باعث تغيير رنگ آلبالو ها تون ميشن . البته اگه مث من رنگش واستون اهميت داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_پلو
مواد لازم :
300 گرم گوشت گوسفندی
یک پیمانه لپه پخته
لیمو امانی دو عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ادویه دلخواه
چوب دارچین الزامی
سیب زمینی یک عدد
طرز تهیه:
من مواد قیمه رو مثل خورشت بدون کم و کسر درست کردم کم آب که شد ابتدا کف برنج ته دیگ سیب زمینی میزارم و بعد یک لایه برنج زعفرانی و بعد مواد قیمه رو اضافه میکنم و لایه بعد برنج سفید 45 دقیقه دم میزارم و آماده سرو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک صدف تُرد با جامبو شلز😍👇
تو ویدیو امروز قراره با هم یه میان وعده،اسنک یا حتی شام راحت و سریع بنام پاستا صدفی تُرد در فر (جامبو شلز شکم پُر) درست کنیم که باهاش میتونی همه رو سوپرایز کنی😍پس این ویدیو رو لایک کن و بریم سراغش✌️👇
.
✳️مواد اولیه مورد نیاز برای 3تا4 نفر:
-گوشت چرخکرده 250گرم
-پیاز متوسط 1عدد
-فلفل دلمه ای کوچک 1عدد
-جامبو شلز صدفی دُرُشت 300گرم
-رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
-پنیر پیتزا یا موزارلا 150گرم
-روغن زیتون
-ادویه ها:
-پاپریکا-فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-پودر گوجه-زردچوبه-اگر دوست داشتی آویشن
.
⛔️چندتا نکته خیلی مهم:
تایم پخت پاستا با برندهای مختلف متفاوته ولی همین که کاملا نرم شد،آبکش کن.
-پاستا رو باید با آب سرد بشوری و بهتره که روی پارچه تمیز خُشکش کنی.
-حین شُستن پاستا،سعی کن تکه هارو جدا کنی که نچسبه بهم
-برای پُرکردن پاستا،اصلا عجله نکن.به آرومی انجامش بده
-اگر هوا پز داری میتونی داخل اون سرخ کنی
-تکه های پاستا رو تقسیم به کوچیک و بزرگ کن.اونایی که کوچیکه پُر کن و با بزرگا،کاور کن.
-تایم پخت پانزده تا بیست دقیقه در 200تا250درجه سانتیگراد هست.تایم پخت فرها و بقیه توسترها متفاوته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک صدف ترد با جامبو شلز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای فوری 😍
خیلی سریع این لذیذ کم هزینه رو درست کن که همه عاشقش میشن
سه عدد سیب زمینی رو خلالی کنین
داخل تابه نصف فنجان روغن بریزین و داغ که شد سیب زمینی ها رو بریزین و بزارین کمی پخته بشه و زیر و رو کنین
سه عدد تخم مرغ رو با یک دوم فنجان شیر هم بزنین
فلفل دلمه سبز و قرمز نگینی شده از هر کدوم یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری آرد
کمی نمک
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
باهم کاملا یکدست کنین
مواد رو، روی سیب زمینی ها بریزین و درشو ببندین
وقتی تخم مرغ ها پخته شد برگردونین و سمت دیگه هم ده دقیقه بپزه
کمی پنیر پیتزا بریزین و اجازه بدین آب بشه
بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈مواد لازم
1عدد تخم مرغ
نصف استکان یا 35گرم ایرمیک(سمولینا)
1استکان پودرشکر(50گرم)
1استکان روغن مایع(40گرم)
1استکان ماست(85گرم)
150گرم کره یا مارگارین آب شده
1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
1پاکت بگینک پودر 10گرمی یا2.5قاشق چایخوری
از 3لیوان کمی بیشتر آرد
👈برای آغشته و کاور کردن
1.5 استکان ایرمیک
👈برای شربت
3لیوان شکر
3.5لیوان آب
2قاشق غذاخوری آب لیمو
👈طرز تهیه
ابندا برای شربت اب و شکر را در قابلمه بریزید به هم بزنید و روی شعله متوسط بزارید تا جوش بیاورید.10دقیقه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد آب لیمو را در آن بریزید و 5دقیقه دیگر بجوشانید و بزارید سرد شود.
برای خمیر ایرمیک و پودرشکر ،تخممرغ،
ماست،مارگارین آب شده (کره) و وانیل را در ظرف گود یا کاسه بزرگی بریزید و به هم بزنید
1لیوان آرد از 3لیوان و بگینک پودر را هم بریزید .باقی آرد را یواش،یواش اضافه کنید تا با اضافه کردن آرد خمیر جمع شود. باید خمیری بدست آورید که قوام آن به نرمی لاله گوش باشد
از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید .آنها را به شکل رول باز کنید .مانند آنچه که در ویدئو می بینید دوسر خمیر را به هم برسانید و فشار دهید وبا هم یکی کنید و شکل قطره به آن بدهید و با ایرمیک آغشته کنید و وسط آنها را بادام یا فندق بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه تا زمانی که روی آنها سرخ شود بپزید.بعد از پخت وقتی که تاتلی ها از داغی افتادند و سرد شدند با ملاقه روی آنها شربت بریزید و پخش کنید ..سپس روی آنها را با یک پارچه یا دستمال تمیز به مدت 2ساعت بپوشانید تا شربت را جذب کنند .از این مقدار مواد 34عدد تاتلی بدست آمد.نوش جان💞
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله حلزونی
طرز تهیه: ابتدا فیله های مرغ رو به صورت نوارهای باریک و نازک برش میزنم و با زعفرون، نمک و فلفل، پودر سیر، پاپریکا و کمی لیمو ترش و پیاز مزه دار میکنیم و به مدت یک الی دوساعت داخل یخچال استراحت میدم و بعد رول میکنیم و داخل سیخ میزنیم و داخل ماهی تابه که کمی با روغن چرب کردم دو طرفش رو سرخ میکنیم🥰 کنارشم میتونید کمی گوجه سرخ کنید و تمام...
برای سالاد:
کلم قرمز و سفید خورد شده رو با هویج رنده شده و شوید تازهی خورد شده و مقداری ذرت مخلوط کردم و به مقدار دلخواه سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی نمک و لیموترش به سالاد اضافه کردم و مخلوط کردم🧡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ حلزونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه سیب دارچین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یا کلوچه سیب دارچین
(از ليوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی استفاده کنید )
موادلازم:👇
4-5 عدد سیب پوست کنده و نگینی خرد شده
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری دارچین
همگی را خوب مخلوط کنید
به اضافه کمی گردو خرد شده و پود نارگیل
مواد لازم برای کیک:
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
1 استکان شیر(80 گرم یا کمی کمتر از نصف لیوان )
100 گرم کره آب شده
1 بسته وانیل5گرمی ترک (یا1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر )
2.5 لیوان آرد
طرزتهیه:
تخم مرغها وشکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود سپس شیر و کره آب شده خنک را اضافه کنید وکمی هم بزنید، آردو بیکینگ پودر از قبل الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود( قوام مايه کیک در ویدئو نشون داده شده)، سپس در قیف با سر ماسوره دلخواه بریزید و روی سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده طبق ویدئو شکل بديد و مقداری از مخلوط سیب و گردو و کمی به دلخواه پودر نارگیل بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه تا پخته شود (بستگی به دمای فر شما دارد ،مدت پخت کلوچه ها زیا نشود).
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛