eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : پودر نارگیل چرب: 90 گرم(معادل یک لیوان فرانسوی سرپر) شکر : 180 گرم( معادل یک لیوان فرانسوی سرخالی) سفیده تخم مرغ : 90 گرم( معادل سه تخم مرغ متوسط) روغن مایع :60 گرم (معادل یک سوم لیوان) وانیل: نوک قاشق چایخوری آب لیمو :یک قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین نکته❌❌ اگر پودر نارگیلتون درشته، با استفاده از آسیاب ریزش کنید. داغ زدن مواد درماهیتابه نباید بیشتر از 10 دقیقه باشه. حرارت باید ملایم باشه، تاحدی که وقتی به مواد دست میزنیم انگشت نسوزه . فر از نیم ساعت قبل روی دمای 200 درجه گرم بشه. وقتی سینی شیرینیارو تو فر میزارین دما رو روی 175 تنظیم کنین. ده دقیقه اول در فر رو باز نکنین. مدت زمان پخت این شیرینی 15 دقیقه در شعله پایین و یکی دو دقیقه گریل برای طلایی شدن روی شیرینیاست. مدت زمان پخت باتوجه به متفاوت بودن دمای فر شما متفاوت خواهد بود یعنی ممکنه یکی دودقیقه فرق داشته باشه. اندازه این شیرینی بسته به اندازه ایه که پایپ می کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
نان شیر شکلاتی مواد لازم: 1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر) کره ذوب شده 60 گرم تخم مرغ:1عدد مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم) برای داخل نان: شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر (پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه) طرز تهیه: همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه) اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید. سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن) زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه: سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید) فلفل سیاه ۱/۲ ق م پاپریکا ۱ق م پیاز ۱عدد درشت زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید) فلفل دلمه ای ۱عدد درشت ذرت ۱ کاسه ماست خوری قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست) سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید، حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید، دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از: سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست سس مایونز ۳ ق غ پر سس خردل ۱ق غ پر خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ) جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت پخته شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید (اب مرغ کاملا کشیده شود) درنهایت قارچ تفت داده شده ومقداری پنیر پیتزا(پنیر دلخواه و قابل حذف هست) قارچ را هم خرد کردم وبا حرارت بالا و مقدار کمی کره یا روغن و۱ق غ آبلیمو تفت دادم، درون نان ساندویچی یه لایه از سس بمالید کمی کاهو و گوجه بگذارید وبه مقدار دلخواه از مخلوط مرغ و قارچ و نوش جااان 🛑 اگر ذرت یا قارچ یا سس خردل نداشتین حذف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین ) ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیر یا ماست 3 ق غ نمک کمی خمیر مایه 1 ق غ همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین. این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه طبق فیلم قالب یا سینی رو چرب کنید و ارد بپاشید یه چونه از خمیر رو بردارین و با ته یک لیوان که توی ارد زدین پهن کنید بعد میتونید یه کمی کچاپ بریزد و مواد گوشت یا مرغ که درست کردین بریزیم و در اخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه و گوجه رو بریزین دور خمیر رو با زرده تخم مرغ یا کره با برس بکشید و کنجد و سیاهدونه بپاشید توی فر از قبل گرم کردین بزارین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید تا پنیر برشته بشه من پیاز رو خورد کردم توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه زدم و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم کمی ادویه مرغ و نصف حبه عصاره مرغ و نمک و فلفل قرمز زدم پیتونید قارچ هم ریز خورد کنید و تفت بدین و اضافه کنید . این مقدار خمیر زیادی بهتون میده میتونید نصفشو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که هم با فر پختم وهم داخل تابه دستور به این صورت هست: آرد ۳ پیمانه (آرد نان فانتزی یا کیک پزی هم میشه) حدود ۴۵۰ گرم آب ولرم ۱پیمانه (ممکنه ۱/۴ پیمانه بیشتر نیاز باشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شکر ۱ق غ سرصاف نمک ۱ق چ روغن مایع ۳ ق غ 👈آرد را الک کنید،همه مواد را باهم مخلوط کنید درنهایت اب ولرم اضافه شود(اب سرد یا خیلی داغ نباشد ) اگر خمیر خییلی سفت بود ۱/۴ پیمانه آب اضافه تر کنید ولی در کل این خمیر قبل از ور امدن ،نسبت به خمیرهای دیگه کمی سفت تر هست، مواد را مخلوط کنید خمیر نسبتا سفتی شکل میگیره خمیر را با دست خووب ورز بدین (با دست خیس می تونید ورز بدین ) یا ۱۰۰ مرتبه کف ظرف بکوبید خمیر نرم ولطیف میشه خمیر را با پوشش حدود نیم تا یک ساعت در محیط استراحت دهید، پس از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را ۶قسمت کنید هر قسمت را چانه کنید،به چانه های خمیر با پوشش ده دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه پهن کنید، خمیرهای پهن شده را دوباره با پوشش بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید این استراحتها باعث بافت خوب نان میشه،پس حتما رعایت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮 😋 ▫️۸ عدد تخم مرغ ▫️۱ فنجان پنیر پیتزا ▫️۲ قاشق چایخوری آویشن ▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه ▫️۴ قاشق چایخوری روغن زیتون ▫️یک دوم فنجان پیاز خرد شده ▫️۲ فنجان اسفناج شسته شده. 🔸اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید. اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید. تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید. با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید اینقد خوشمزه است که باورتون نمی شه بچه ها عاشقش می شن 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۵۰ گرم آرد جوانه گندم و ۲۰۰ گرم آرد گندم سبوس دار رو داخل ظرف مناسبی الک کنین. کمی نمک ، ادویه مخصوص کماچ شامل : ✅( زیره سبز و سیاه ، بادیون ،سیاه دانه ، تخم گشنیز از هرکدام یک قاشق چایخوری آسیاب کنین، نصف این مقدار رو داخل خمیر بریزین و بقیه رو با خرما نرم کنین ) یک قاشق غذاخوری زرد چوبه ، ۸۰ گرم ماست، و یک پیمانه آب و نصف پیمانه روغن رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی بهتون بده . خمیر رو داخل نایلون بزارین و نیم ساعت استراحت بدین ۲۵۰ گرم خرما رو از هسته جدا کرده و بهمراه مقداری روغن و بقیه ادویه کماج مخلوط کنید و به شکل گلوله های کوچیک در بیارین. خمیر رو به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنین کمی وسط خمیرها رو گود کرده و خرماها رو وسطشون بذارید و ببندین و روی سطحی که چرب کردین بچینین . مهر مخصوص کماج رو هم چرب کنین و خمیر ها رو مهر بزنین . روشونو با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنین و داخل روغن داغ و فراوان دو طرفشونو سرخ کنین . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
دسر فنجانی🤍🍫 برای کاسترد:👇 شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 1 زرده تخم مرغ 1 پاکت خامه 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ‌ برای لایه بیسکویتی:👇 1 بسته بیسکویت جو 1 فنجان فندق خرد شده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید) ‌ برای سس:👇 شکلات شیری 120 گرم 1 پاکت خامه ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا همه مواد را به جز پنیر و خامه در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شوند 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجانها بریزید ، سپس کاستارد را بریزید ،بیسکویت دوباره اضافه کنید و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بگذارید دسر خود را در یخچال تا سس شکلات آماده شود 🍫 ‌ برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ، 120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب شود و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فنجانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ ‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌ مواد لازم برای دوتا شیکمو 🤓😋 * سینه مرغ متوسط ۲ عدد * ژامبون گوشت یا مرغ ۱ برگ * پنیر ورقه ایی گودا ۲ ورق * آرد سفید قنادی ۲پ * پودر پاپریکا ۱ ق چ * فلفل سیاه ۱ ق چ * نمک ۱ ق چ * پودر سیر ۱ ق چ * آویشن ۱ ق چ * تخم مرغ ۲ عدد * آرد سوخاری ۲ پ * روغن سرخ کردنی ‌ نوش جان ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب هویج: گوشت چرخ کرده 250گرم سیب زمینی 🥔 1عدد رنده درشت هویج 1عدد رنده درشت ساقه پیازچه خردشده نمک وفلفل به زردچوبه البته سبزی معطر میتونید یا تلخون ویا ریحون خشک شده کمی اضافه کنید پنیر پیتزا ویا پنیر پارمسان میتونید استفاده کنید هردو طعمش عالی میشه پیاز 1عدد 🧅 ریز خرد کنید وکمی تفت دهید بعد دوقاشق رب بزنید و کمی آب اضافه کنید تا مثل سس شود هنگام که کباب هویج سرخ شد برروی شان میریزیم ودر فر به مدت 20دقیقه می‌گذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (کمر باریک ترک، 70 گرم) 1 استکان شیر (100 گرم) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 استکان شیره انگور (134 گرم) 1 استکان ارده (100 گرم) 3 عدد موز 2 لیوان آرد (لیوان دسته دار فرانسه) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو حدود 5 دقیقه خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه و هم بزنید. موز، ارده و شیره انگور را داخل ظرف دیگری بریزید و با چنگال له کنید و سپس مخلوط موزی را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه و هم بزنید(درکلیپ آرد قبل از مخلوط موزی ریخته شده است شما آرد را آخر بریزید) داخل قالب چرب شده بریزید. میتوانید روی کیک فندق خرد شده بپاشید. در فر 170 درجه بپزیدو 25 دقیقه اول فر رو باز نکنید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. توصیه میکنم کیک را ولرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با موز ارده و شیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر کاراملی قسمت بیسکویتی:::::: 15-20 عدد بیسکویت لیدی فینگر مقداری شیر (برای خیساندن) مواد کرمی سفید::::: 3 عدد زرده تخم مرغ 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 ق غ سر پر آرد 3 ق غ سر پر نشاسته ذرت 1 پاکت خامه (200میلی لیتر) 2 ق غ پنیر ماسکارپونه و‌ یا پنیر لبنه سس کارامل:::::: 1/5 لیوان شکر 2 ق غ کره 2 بسته خامه (جمعا 400 میلی لیتر) کلا تو این دسر 3 بسته خامه استفاده شده مواد کرمی سفید را در دسرهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید چون بسیار خوشمزه است طرز تهیه::::::: داخل قابلمه ای شیر و زرده تخم مرغ و آرد و نشاسته و شکر را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا بپزد (در حین پخت مدام هم بزنید تا ته نگیرد)وقتی پخت و قوام گرفت از حرارت برداید و هر از گاهی هم بزنید تا سطحش پوسته تشکیل نشود و کمی خنک شود وقتی از حرارتش کم شدروش را (مثل کلیپ) سلفون بکشیدواجازه دهید کامل خنک شود تهیه سس کارامل::::::: داخل قابلمه شکر بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود و اصلا هم نزنید (البته من طاقت نیاوردم و هم زدم)وقتی شکر ذوب شد و رنگش تیره و کاراملی شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و بعد 2 بسته خامه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا شکری که با اضافه کردن خامه سفت شده دوباره حل شود که حدودا 20 دقیقه طول میکشد وقتی شکر حل شد اجاق را خاموش و سس کارامل را کنار بذارید تا کامل خنک شود نکته مهم کامل خنک شدن مواد سفید کرمی و سس کارامل است سپس ابتدا به مواد کرمی یک بسته خامه اضافه کنید و 2 ق غ هم پنیر ماسکارپونه یا لبنه اضافه کرده و با همزن برقی بزنیدو بعد سس کارامل را بدون اینکه چیزی اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا حجمش 2 برابر شود و رنگش هم روشنتر شودظرف من قطرش 24 سانت و عمقش6 سانتی متر است ابتدا بیسکویت های لیدی فینگر را با شیر خیس کنید و کف ظرف بچینید سپس نصف مواد کرمی را روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید و بعد نصف سس کارامل را بریزید و دو مرتبه بیسکویت خیسانده را شده را بچینید و بقیه مواد کرمی را ریخته و در آخر سس کارامل ریخته و با تکه های کارامل و فندق یا گردو تزیین کنیدحتما 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهیداین کیک با قاشق سرو میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗🍚❤️😋 😍مواد لازم رشته پلو: برنج: 5 پیمانه رشته پلویی: 3 پیمانه سیب زمینی: 2 عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم 😍مواد مرغ رشته پلو: مرغ : 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست. رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست. مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد. رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست. این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛