eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر فنجانی🤍🍫 برای کاسترد:👇 شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 1 زرده تخم مرغ 1 پاکت خامه 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ‌ برای لایه بیسکویتی:👇 1 بسته بیسکویت جو 1 فنجان فندق خرد شده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید) ‌ برای سس:👇 شکلات شیری 120 گرم 1 پاکت خامه ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا همه مواد را به جز پنیر و خامه در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شوند 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجانها بریزید ، سپس کاستارد را بریزید ،بیسکویت دوباره اضافه کنید و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بگذارید دسر خود را در یخچال تا سس شکلات آماده شود 🍫 ‌ برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ، 120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب شود و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فنجانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ ‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌ مواد لازم برای دوتا شیکمو 🤓😋 * سینه مرغ متوسط ۲ عدد * ژامبون گوشت یا مرغ ۱ برگ * پنیر ورقه ایی گودا ۲ ورق * آرد سفید قنادی ۲پ * پودر پاپریکا ۱ ق چ * فلفل سیاه ۱ ق چ * نمک ۱ ق چ * پودر سیر ۱ ق چ * آویشن ۱ ق چ * تخم مرغ ۲ عدد * آرد سوخاری ۲ پ * روغن سرخ کردنی ‌ نوش جان ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب هویج: گوشت چرخ کرده 250گرم سیب زمینی 🥔 1عدد رنده درشت هویج 1عدد رنده درشت ساقه پیازچه خردشده نمک وفلفل به زردچوبه البته سبزی معطر میتونید یا تلخون ویا ریحون خشک شده کمی اضافه کنید پنیر پیتزا ویا پنیر پارمسان میتونید استفاده کنید هردو طعمش عالی میشه پیاز 1عدد 🧅 ریز خرد کنید وکمی تفت دهید بعد دوقاشق رب بزنید و کمی آب اضافه کنید تا مثل سس شود هنگام که کباب هویج سرخ شد برروی شان میریزیم ودر فر به مدت 20دقیقه می‌گذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (کمر باریک ترک، 70 گرم) 1 استکان شیر (100 گرم) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 استکان شیره انگور (134 گرم) 1 استکان ارده (100 گرم) 3 عدد موز 2 لیوان آرد (لیوان دسته دار فرانسه) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو حدود 5 دقیقه خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه و هم بزنید. موز، ارده و شیره انگور را داخل ظرف دیگری بریزید و با چنگال له کنید و سپس مخلوط موزی را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه و هم بزنید(درکلیپ آرد قبل از مخلوط موزی ریخته شده است شما آرد را آخر بریزید) داخل قالب چرب شده بریزید. میتوانید روی کیک فندق خرد شده بپاشید. در فر 170 درجه بپزیدو 25 دقیقه اول فر رو باز نکنید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. توصیه میکنم کیک را ولرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با موز ارده و شیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر کاراملی قسمت بیسکویتی:::::: 15-20 عدد بیسکویت لیدی فینگر مقداری شیر (برای خیساندن) مواد کرمی سفید::::: 3 عدد زرده تخم مرغ 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 ق غ سر پر آرد 3 ق غ سر پر نشاسته ذرت 1 پاکت خامه (200میلی لیتر) 2 ق غ پنیر ماسکارپونه و‌ یا پنیر لبنه سس کارامل:::::: 1/5 لیوان شکر 2 ق غ کره 2 بسته خامه (جمعا 400 میلی لیتر) کلا تو این دسر 3 بسته خامه استفاده شده مواد کرمی سفید را در دسرهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید چون بسیار خوشمزه است طرز تهیه::::::: داخل قابلمه ای شیر و زرده تخم مرغ و آرد و نشاسته و شکر را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا بپزد (در حین پخت مدام هم بزنید تا ته نگیرد)وقتی پخت و قوام گرفت از حرارت برداید و هر از گاهی هم بزنید تا سطحش پوسته تشکیل نشود و کمی خنک شود وقتی از حرارتش کم شدروش را (مثل کلیپ) سلفون بکشیدواجازه دهید کامل خنک شود تهیه سس کارامل::::::: داخل قابلمه شکر بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود و اصلا هم نزنید (البته من طاقت نیاوردم و هم زدم)وقتی شکر ذوب شد و رنگش تیره و کاراملی شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و بعد 2 بسته خامه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا شکری که با اضافه کردن خامه سفت شده دوباره حل شود که حدودا 20 دقیقه طول میکشد وقتی شکر حل شد اجاق را خاموش و سس کارامل را کنار بذارید تا کامل خنک شود نکته مهم کامل خنک شدن مواد سفید کرمی و سس کارامل است سپس ابتدا به مواد کرمی یک بسته خامه اضافه کنید و 2 ق غ هم پنیر ماسکارپونه یا لبنه اضافه کرده و با همزن برقی بزنیدو بعد سس کارامل را بدون اینکه چیزی اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا حجمش 2 برابر شود و رنگش هم روشنتر شودظرف من قطرش 24 سانت و عمقش6 سانتی متر است ابتدا بیسکویت های لیدی فینگر را با شیر خیس کنید و کف ظرف بچینید سپس نصف مواد کرمی را روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید و بعد نصف سس کارامل را بریزید و دو مرتبه بیسکویت خیسانده را شده را بچینید و بقیه مواد کرمی را ریخته و در آخر سس کارامل ریخته و با تکه های کارامل و فندق یا گردو تزیین کنیدحتما 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهیداین کیک با قاشق سرو میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗🍚❤️😋 😍مواد لازم رشته پلو: برنج: 5 پیمانه رشته پلویی: 3 پیمانه سیب زمینی: 2 عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم 😍مواد مرغ رشته پلو: مرغ : 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست. رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست. مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد. رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست. این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند لايه براي لايه اول ژله از ژله انار استفاده كردم ليوان رو داخل قالب مافين كج گذاشتم و گذاشتم يخچال تا نيم بند بشه لايه بعدي ژله آلوئه ورا و بستني وانيلي هست و مجدد ميذاريم يخچال و لايه بعديش ژله انار و بستنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرمی، انار خامه قنادی: ۲۰۰ گرم، ۱۰۰ گرم کره، نوک ق چ خ وانیل پودر ژله انار دو بسته، پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ بیسکوئیت پتی بور دو بسته، پودرقند ۲ ق غ خ 👇🏽👇🏽 🔸قالب رو چرب کرده و ژله انار آماده شده ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده.پنیر،خامه،وانیل ،پودرقند رو خوب باهمزن میزنیم و پودر ژلاتین بن ماری شده هم اضافه کرده و یک لایه روی ژله ریختم و مجدد میذاریم یخچال تا نیم بند بشه بعد از ژله و انار دون شده ریختم و مجدد مواد پنیری و در آخر هم بیسکوئیت پودر شده که با کره ذوب شده مخلوط کردم ریختم سطحشو صاف میکنیم سلفون میکشیم داخل یخچال میذاریم تا ۶ ساعت و داخل ظرف موردنظرمون برمیگردونیم و باد سشوار گرم میدین که یکدست برگرده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یلدایی میتونید برای خوشگل شدن میوه خشکارو‌ داخل کاکائو که به روش بن ماری ذوب شده بزنید و روی اون پودر نارگیل، خلال پسته،یا کنجد بریزن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یلدایی دو عدد سینه مرغ ودو عدد تخم مرغ پخته و رنده شده گردو ،خیارشور ،جعفری،پیازچه خرد شده، کنسرو سبزیجات پخته شده(هویج، ذرت، نخودفرنگی) 👇🏽👇🏽 نمک و فلفل، کمی آبلیمو و ۲ قاشق سس مایونز و ۱ قاشق ماست خامه ای رو مخلوط کرده داخل سلفون میپیچیم مثل توپ و داخل یخچال میذاریم چند ساعت بمونه بعد از سلفون درمیاریم و داخل ظرف انار میزنیم که کاملا همه جای توپک مرغ انار داشته باشه.و با جعفری ساطوری شده تزئین و با نون تست میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 😋 🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ميوه ای نان هاي تارت آماده بود كه داخلشو از مواد پنيري چيز كيك و ژله انار پر كردم و با انار تزئين كردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دنبال یه دسر خوشگل و متفاوت برای شب یلدا هستی، این پست مخصوص خودته😍 بدون قالب هم میتونی درستش کنی، تا انتهای کلیپ همراه من باش🌹 ‌ 📍مواد لازم برای ژله ویترینی مغز دار یلدایی : 🥣ژله آلوئه ورا ۱ بسته + ۱ لیوان آب جوش + نصف لیوان آب سرد ‌ 🥛شیر ۳ لیوان 🥄شکر ۳-۴ ق غ 🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ 🥄پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی + یک سوم لیوان آب سرد 🥄وانیل نوک ق چ 🥣کمی زعفران دم کرده 🥄هل ساییده شده نصف ق چ به دلخواه و یا گلاب ۲ ق غ ‌ 🍌موز ۲ عدد 🥣مغز پسته، گردو و یا… 🥄انار دون شده ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد ۱ پیمانه ▫️شکر ۱/۲ پیمانه ▫️ماست ۱/۲ پیمانه ▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه) ▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستای جامبوروحدود ۱۵دقیقه بانمک وروغن بجوشونیدتانرم‌بشه.اگه خواستیدتوآبجوش رنگ غذابزنیدتارنگی بشه محتویات داخل ازژامبون،ذرت شیرین،خیارشور وسس هزارجزیره استفاده شده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️یک کیلو سیب زمینی ▫️دو عدد زرده تخم مرغ ▫️پنیر پارمسان (به دلخواه) ▫️دو عدد تخم مرغ کامل ▫️آرد سوخاری ▫️نمک ،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب آبپز کرده بعد پوست کنده با گوشتکوب له می کنیم اجازه می دهیم خنک شود حالا ادویه نمک و پنیر پارمسان (دلخواه) و دو عدد زرده تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط می کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته در دست به شکل استوانه در آورده اول در مخلوط دو تخم مرغ کامل که هم زده ایم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سپس سرخ می کنیم . بهتر است ظرف گود کوچکی برای سرخ کردن استفاده کنید تا سیگارتهای سیب زمینی در روغن غوطه ور شده و هر طرفشان یکسان سرخ شود 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛