eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و همزن خیلی خوشمزه و آسون و بی درد سر که ۱۵ دقیقه ای داخل تابه آماده میشه پس تا آخر کلیپ با من همراه باش ❤💋 مواد لازم: آردبرنج:۲ لیوان(۲۵۰گرم) زرده تخم مرغ:۱عدد روغن جامد یاکره هم دمای محیط:(۱۰۰گرم) پودرهل: نصف ق چ پودر قند:۳/۴ لیوان(۱۰۰گرم) زعفران غلیظ دم کرده:۱ق غ گلاب:۲-الی۳ ق غ (درصورت نیاز اگر خمیر پودری شد ۲یا۳ ق غ شیر) ✅فر گازی:۱۸۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅فربرقی:۱۵۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅شعله پخش کن حتما ۱۰ دیقه از قبل گرم بشه ✅تابه معمولی حتما دم کنی بزارید. ✅زرده تخم مرغ:هم دمای محیط ✅خمیراصلا ورز ندید ✅آرد زیاد نریزید که شیرین موقع مهر زدن ترک میخوره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و همزن خیلی خوشمزه و آسون و بی درد سر که ۱۵ دقیقه ای داخل تابه آماده میشه پس تا آخر کلیپ با من همراه باش ❤💋 مواد لازم: آردبرنج:۲ لیوان(۲۵۰گرم) زرده تخم مرغ:۱عدد روغن جامد یاکره هم دمای محیط:(۱۰۰گرم) پودرهل: نصف ق چ پودر قند:۳/۴ لیوان(۱۰۰گرم) زعفران غلیظ دم کرده:۱ق غ گلاب:۲-الی۳ ق غ (درصورت نیاز اگر خمیر پودری شد ۲یا۳ ق غ شیر) ✅فر گازی:۱۸۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅فربرقی:۱۵۰درجه ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه ✅شعله پخش کن حتما ۱۰ دیقه از قبل گرم بشه ✅تابه معمولی حتما دم کنی بزارید. ✅زرده تخم مرغ:هم دمای محیط ✅خمیراصلا ورز ندید ✅آرد زیاد نریزید که شیرین موقع مهر زدن ترک میخوره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو روزای شلوغی که برای خونه تکونی دارین انتخاب ی غذایی که سریع آماده بشه کمک زیادی بهتون می‌کنه👍 از غذاهایی که علاوه براینکه طعم خوبی داره خیلی سریع آماده میشه😍🤤🤤🤤 ⭕احتیاج داریم به: گوشت چرخ‌کرده:۳۰۰ گرم پیاز رنده شده:ی عدد برای داخل گوشت : نصف قاشق غ نمک فلفل زردچوبه به مقدارلازم کره:۲۵گرم یا روغن ☑️سس: پیاز رنده شده:دو عدد نعناع خشک:یک تا دو قاشق غ رب انار:دوتا سه قاشق زردچوبه نمک فلفل به مقدارلازم آب:دولیوان 🟢پیاز را برای داخل گوشت آبش رو بگیرید 🟠 شده رو نیم ساعت تا ی ساعت داخل یخچال بذارید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پارت2 ✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته مرغ و سیب زمینی کریسپی کوکو مرغ و سیب زمینی . مواد لازم: مواد مخلوط مرغ👇 500 گرم سینه مرغ خرد شده 1 پیاز کوچک 1 حبه سیر رنده شده 1/2 هویج رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه مواد سیب زمینی👇 3 سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذا خوری آب نمک،پاپریکا،پودر چیلی،ادویه کاری،پودر سیر طرز تهیه در یک غذاساز مرغ خرده شده،پیاز،سیر،هویج و ادویه ها را با هم میکس کرده و بصورت کوفته ها یک اندازه مطابق ویدیو شکل دهید،سپس همه کوفته ها را در یخچال قرار دهید و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید(با رنده درشت)یا مطابق ویدیو سیب زمینی ها را ورقه ای خیلی نازک برش بزنید و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،سپس سیب زمینی های رنده شده را شسته و آبکش کنید بعد دریک کاسه بریزید و با آرد، نشاسته،دو قاشق آب و ادویه ها مخلوط کنید،در مرحله بعد کوفته ها از یخچال خارج کنید و با سیب زمینی رنده شده کاور کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید(حتما باید روغن داغ باشد)تا دو طرف آن برشته و کریسپی شود،نوش جان🧡 . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔😍 . . تجربه جالبی بود حتما امتحانش کنید 🥰🙌🏻 . . 🥖 موادلازم خمیر : . آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۱۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۵ گرم روغن زیتون : ۲۰ گرم آب ولرم : ۲۰۰ گرم . . 🥩 موادلازم همبرگر : . گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم . . نکات : . 🔸ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید . 🔸آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره . 🔸 میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید . 🔸قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید . . . .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🥕🌽🥒 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب اومدیم با یه شیرینی دیگه که برای عید عالیه همزن و پودر قند وکره و قالب نمیخواد شیرینی با روغن مایع مخصوص عید شکر دو سوم لیوان روغن دو سوم لیوان تخم مرغ دو عدد دو سوم لیوان نشاسته ذرت وانیل یک پنس بکینگ پودر دو ق چ برای دو رنگ شدن از پودر کاکائو و زعفرون استفاده کنید تخم مرغ وانیل و شکر و توی ظرفی بریزید و بک دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و پنج ثانیه هم بزنید در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید بعد خمیر و سه قسمت کنید. و یک قسمت و سفید و قسمت بعدی کاکائو ب بعدی زعفرون بزنید ورز بدید خیلی کم حالا لوله کنیدبا چنال طرح بدید و با چاق هم اندازه برش بزنید روش پخت شعله پخش کن بزارید توی تابه کاغذ روغنی بندازید و درب اون دم کنی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔😍 . . تجربه جالبی بود حتما امتحانش کنید 🥰🙌🏻 . . 🥖 موادلازم خمیر : . آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۱۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم نمک : ۵ گرم روغن زیتون : ۲۰ گرم آب ولرم : ۲۰۰ گرم . . 🥩 موادلازم همبرگر : . گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم . . نکات : . 🔸ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید . 🔸آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره . 🔸 میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید . 🔸قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید . . . .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری رب یک قاشق مربا خوری روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه پاپریکا یک قاشق مرباخوری مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند صدبرابر خوشمزه‌تره‌‌شون کن. 👌 دیگه از خوردنش دسسسست نمیکشی😍 . 700 گرم پسته رو داخل یه تابه بریزین . یک سوم پیمانه آب ، یک قاشق غذاخوری نمک ، مقداری عصاره زعفران و کمی آبلیمو، هم بزنین و روی پسته ها بریزین . چهل دقیقه روی حرارت کم زمان بدین تا رطوبتشون گرفته بشه . بفرمایید آماده شد 😍 به همین راحتی پسته‌های عیدتو خودت مزه دار کن و لذتشو ببر 😍 نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیچیدن پیراشکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️از پیچ های تند زندگی با آگاهی عبور میکنم، این روش موفقیت من است. ✨امروز روز جادویی و خاص من است، ✨امروز همه اتفاقات پیرامونم معجزه‌وار رقم می‌خورد ✨ چون من در سرزمینِ جادوییِ پروردگارم هستم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راه های بندگی خداوند این است: هر روز با شور و شوق از خواب بیدار بشی بهترین خودت باش، رویاهایی که خدا در قلبت قرار داده رو تعقیب کن. در سیاه چاله های زندگی گرفتار نشو از توهین و گناه خودت را خلاص کن از حرف های بقیه خودت را خلاص کن از تحقیر خود و احساس ناامیدی خلاص شو خدا همه اتفاقاتی که برای تو رخ میده را می بینه می دونه که چه اتفاقاتی ناعادلانه بوده می دونه چطور با تو رفتار شده هیچ اتفاقی برای خدا سورپرایز نیست اگر رو به جلو حرکت کنی نه تنها تو را از این شرایط خارج می کنه بلکه اوضاع بهتر از گذشته خواهد شد. روزتون پر برکت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤎الهی خدا بغلت کند، الهی کفه‌ی شادی‌های ترازوی زندگیت، همیشه سنگین‌تر از کفه‌ی غم‌هات باشد. الهی با بهترین‌ آدم‌ها معاشرت کنی و در سخت‌ترین دو راهی‌ها، بهترین تصمیم را بگیری. از خدا می‌خواهم به تو شجاعت و جسارتِ رسیدن به آرزوهات را بدهد و همیشه بلندپرواز بمانی از خدا می‌خواهم که صبورتر باشی، که هزار بار هم اگر ساختی و خراب شد، دوباره آستین بالا بزنی، جسورانه بلند شوی و از نو بسازی، که خستگی‌ناپذیر باشی و مصمم. از خدا می‌خواهم خوشبختی را به جان، لمس کنی و در هر نقطه‌ای از زندگیت که ایستادی، از کسی که هستی و چیزهایی که داری، راضی باشی. از خدا می‌خواهم هر صبح که چشم باز کردی، یاد کسی یا چیزی باشد که نور به قلبت بتاباند. و هر شب که چشم‌هات را بستی، به دستآوردها و چشم‌اندازهای تازه فکر کنی. که زندگیت پر شود از اتفاقات خوب و جهانت پر باشد از آدم‌های ناب.‌.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا لقمه ای طرز تهیه🔻🍕 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شیر :۴ لیوان خامه صبحانه:۲۰۰ گرم شکر:نصف لیوان وانیل:۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین:۴ قاشق غذاخوری سر پر آب سرد:نصف لیوان ژله آلوورا:۱ بسته آب جوش برای ژله:۱/۵ لیوان ژله انار: ۱ بسته اگه کم اومد میتونید نصف بسته ام درست کنید انار و خلال پسته ___ ✅وقتی پاناکوتا رو میریزین روی ژله دقت کنید داغ نباشه چون اگه داغ باشه با ژله قاطی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉ژله هندوانه🍉 همیشه قبل از شب یلدا هیجان و شور و شوق زیادی به سراغم می آید، شور و شوقی از جنس روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز، مگر می شود رسم و رسوم های این شب را ندید و اجرا نکرد، این ها همه بهانه های کوچک دور هم بودن و با هم خندیدن است. این شب ها و روزها یادآور می شوند که زندگی کوتاه است و حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد لبو مواد لازم : 400_450 گرم ترشی لبو یا 2_3عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده) 1.5 فنجان ماست (تقریباً 300 گرم) 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 حبه سیر 1 مشت گردو (خرد شده) 3_4 شاخه شوید (ریز خرد شده) 3_4 قاشق غذاخوری ذرت دستور پخت : اگر از چغندر ترشی استفاده می کنید، آن را به صورت نوارهای نازک برش دهید. اگر از چغندر تازه استفاده می کنید، آن را با پوست بجوشانید تا نرم شود، پوست آن را بگیرید و بعد از سرد شدن رنده کنید. سیر له شده، ماست، سس مایونز، گردو، شوید، ذرت را اضافه کرده، مخلوط کرده و سرو کنید. نوش جون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس پخته‌شده ۲ پیمانه لبوی پخته‌شده ۱ پیمانه، خردشده انار ۱ پیمانه کلم قرمز خردشده ۱ پیمانه گشنیز خردشده نصف فنجان برای سس: روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه آب لیموترش ۳ ق غ عسل نصف ق چ نمک و فلفل به میزان لازم در یک کاسه‌ی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه‌ی کوچک‌تر مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. سس را به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-300 گرم فیله مرغ -2 عدد پیاز -2 عدد هویج -4 عدد تخم مرغ -2 عدد چغندر(لبو) -2-3 حبه سیر -1 انار. -فلفل نمک (به میزان لازم). -1 ق غ سرکه -1 ق چ شکر سس مایونز مرغ را بجوشانید و به صورت نوار برش بزنید. پیاز را به صورت نوار برش زده و با سرکه، شکر، نمک، فلفل مرینیت کنید. هویج، چغندر رو بجوشونید و برنده کنید تخم مرغ آبپز شده رارنده کنید همه چیز را مزه دار کنید، و سیر رنده شده یا له شده را به هویج و چغندر اضافه کنید.یک لیوان را در وسط یک بشقاب بزرگ و صاف قرار دهید و آن را به صورت لایه لایه بریزید: - مرغ - پیاز ترشی- هویج - تخم مرغ - چغندر - روی هر لایه سس مایونز.روی آنها را به زیبایی و یکدست دانه های انار بپاشید.بگذارید سالاد کمی سرد شود.با احتیاط شیشه را بیرون آورده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛