فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_توپی
✅مواد لازم :
کیک شکلاتی ۳بسته ( از کیک های خونگی هم میتونید استفاده کنید)
خامه برای کیک (۴ق غ)
شیر (۱/۵لیوان)
شکر (۵ق غ)
ارد گندم(۶ق غ)
موز (۱عدد)
خامه (۳ ق غ)
وانیل (نوک ق)
گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
آرد سفید ۲لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ق چ سر خالی
نمک ۱ ق چ
شکر ۱ق چ
مواد داخلش هم کاملا سلیقه ایه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 نوع سالاد و مزه
سالاد ماکارونی ماستی
مواد لازم:
💜 1 کاسه ماکارونی آب پز شده
💜 1 کاسه کنسرو گارنیتور(سیب زمینی نگینی شده، هویج نگینی شده و نخود فرنگی که همه آب پز شدند)
💜 5_4 قاشق ماست
💜 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
💜 1 قاشق چایخوری نمک
💜 فلفل سیاه
💜 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید
تاراتور هویج ماستی
مواد لازم:
💜 6_5 عدد هویج رنده شده
💜 روغن مایع
💜 4_3 قاشق غذاخوری ماست
💜 1 قاشق چای خوری نمک
💜 فلفل سیاه
💜 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
هویج را رنده کنید داخل ماهیتابه بریزید یک دو قاشق روغن مایع بریزید و تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. سپس ماست، نمک، فلفل سیاه و سیر را به هویج سرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
خیار ماستی:
💜 3_2 عدد خیار
💜 4_3 قاشق غذاخوری ماست
💜 1 قاشق چای خوری نمک
💜 1 حبه سیر(به دلخواه)
خیار را رنده کنید و آب خیار را بگیرید. ماست، نمک، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سالاد ها را داخل کاسه های کوچک بریزید و صاف کنید و داخل بشقاب سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_گردو
اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم و بعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده(بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت) و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه. بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_لقمه_ای🍕
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#خوراک_دل_مرغ_بانوپز
.
دل مرغ یک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پیازیک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ایی یک عدد
ابلیمو مقداری
دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشکنه
موادلازم
گوجه ی اصل محلی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_متفاوت🥗
پنير فتا مكعبي خرد شده يا هر نوع پنير دلخواه
انواع فلفل دلمه رنگي مكعبي خرد شده
زيتون سياه و سبز حلقه شده
گوجه خشك خرد شده
دانه انار
ذرت
گردو
هويج رنده شده
نعناع
( پاپريكا، فلفل سياه ، آويشن ، سماق ، سياه دانه )
سبزيجات را با هم مخلوط كنيد پنير روي
سالاد بريزيد روغن زيتون با ادويه جات بالا به دلخواه مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_لبو_مزه_طلایی 😍😍
طرزتهیه:
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ نیم کیلو تقریبا چهار تکه
1 فنجان لپه دو ساعت داخل آب باشه
سیر له شده و زنجبیل تازه
ادویه مخلوط، زردچوبه، زیره سبز، گشنیز، فلفل سیاه، نمک،
دو عدد تخم مرغ
برش های کوچک نان تست
گشنیز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #مرغ رژیمی و خوشمزه ک مطمعنم عاشقش میشی حتما امتحان کن🤩
عناصر
• 10 عدد ران مرغ
• 4 سیب زمینی
• 1 فلفل قرمز
برای سس؛
• روغن زیتون
• آب لیمو
• نمک
• فلفل
• رزماری
• زنجبیل
• فلفل قرمز
• ادویه کاری
تمام مواد لازم را برای سس مخلوط کنید.
ران مرغ ، سیب زمینی و فلفل قرمز را به صورت کلیپ فرم دهید. و سس زده
40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله_عمودی #ژله
درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید
من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم
از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره
بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره
ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده لاکچری درست کن😍👇
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیر گرم
1 فنجان آب گرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
5 فنجان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه فنجان 200 میلی لیتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ژله انار و بستنی برای شب یلدا
ژله انار 1 بسته
بستنی وانیلی نصف لیوان
ژله آلوورا 1 بسته
انار یک عدد دانه شده
خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آب جوش و آب سرد به میزان لازم
خلال پسته برای تزئین مقداری
🍎🍮🍎🍮🍎
طرز تهیه ژله انار و بستنی برای شب یلدا
ابتدا ژله انار را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید. چند دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نجوشد. بعد از اینکه شکرهای آن حل شد میتوانید نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. تا وقتی ژله سرد میشود چند کاسه را پر از شکر یا نمک کنید. در این دستور ما از لیوانهای کترینگ استفاده کردهایم. بعد ژله را به این ظرفها اضافه کنید. حالا یک یا دو قاشق مرباخوری انار به ظرفها اضافه کنید.
نیم الی یک ساعت کاسهها را درون یخچال قرار دهید تا ژلهها خودشان را بگیرند. سپس ژله آلوورا با نصف لیوان آب جوش حل کرده و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از گرمای آن کم شد نصف لیوان بستنی ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. ژله که سرد شد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. ظرفهای ژله انار را از یخچال در آورده و ژله بستنی را که خوب سرد شده به آن اضافه میکنیم. لیوانها را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. در مرحله آخر آنها را تزئین کرده و میل کنید
🍎🍮🍎🍮🍎
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_هندوانه ژله_یلدا هندوانه🍉
ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود.😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه اسموتی پرتقال
🍊🍊🍊
1 فنجان آب پرتقال تازه
1 عدد موز رسیده یخ زده
1 عدد لیمو ترش، آب گیری شده به همراه کمی از پوست روی آن
نصف فنجان هلو یا انبه یخ زده
نصف فنجان آناناس یخ زده
یک فنجان یخ
2 قاشق چای خوری شیره افرا یا عسل
طرز تهیه اسموتی پرتقال و موز
همه مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه مخلوط کنید و با تکه های لیمو یا پرتقال برای تزئین سرو نمائید.
🍊🍊🍊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه اسموتی پرتقال
🍊🍊🍊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تصویری #ژله_هندوانه🍉😍
قسمت سفید رنگ ژله آلوئه ورا با شیر هستش میتونید به جای شیر از بستنی هم استفاده کنید
در ابتدا ژله سبز رنگ رو ته قالب بریزید بذارید ببنده بعد یک کاسه بذارید داخل قالب و داخلش رو پر یخ کنید بعد بقیه ژله سبز رو بریزید
نکته:وقتی کاسه رو داخل ظرف گذاشتید پر از یخ کنید و وقتی ژله بست و میخواستید کاسه رو خارج کنید یخها رو خارج کنید و اب داغ داخل کاسه بریزید تا کاسه راحت جدا بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری
🍗🍗🍗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_انار😍
نکته:
میتونید به جای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار یا از اسانس و رنگ خوراکی یا هر میوه ای استفاده کنید.
مواد لازم:👇
نشاسته گل 1/2لیوان
آب انار 1لیوان
پودر ژله انار 1بسته
شکر1لیوان
پودرژلاتین1ق م
آب 3ق غ
گلاب 3یا 4 ق غ
من از ظرف 16در20 استفاده کردم. دستور تهیه👇
کف ظرف کمی آب بپاشید و روش نایلون قرار بدید
روی نایلون رو با روغن مایع چرب کنید.
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه.
نشاسته رو با آب انار مخلوط کنید و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید.
روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید.
به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه.
حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه.
بلافاصله توظرف بریزید و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید.
تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بعد با چاقو یا کاتربه سایز دلخواه برش بدید و بعد در پودر نارگیل بغلتونید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد
▫️ران مرغ ۱ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ
▫️هویج رنده شده ۱ عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛