eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای ژله انار و بستنی برای شب یلدا ژله انار 1 بسته بستنی وانیلی نصف لیوان ژله آلوورا 1 بسته انار یک عدد دانه شده خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری وانیل یک قاشق چایخوری آب جوش و آب سرد به میزان لازم خلال پسته برای تزئین مقداری 🍎🍮🍎🍮🍎 طرز تهیه ژله انار و بستنی برای شب یلدا ابتدا ژله انار را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید. چند دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نجوشد. بعد از اینکه شکرهای آن حل شد می‌توانید نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. تا وقتی ژله سرد می‌شود چند کاسه را پر از شکر یا نمک کنید. در این دستور ما از لیوان‌های کترینگ استفاده کرده‌ایم. بعد ژله را به این ظرف‌ها اضافه کنید. حالا یک یا دو قاشق مرباخوری انار به ظرف‌ها اضافه کنید. نیم الی یک ساعت کاسه‌ها را درون یخچال قرار دهید تا ژله‌ها خودشان را بگیرند. سپس ژله آلوورا با نصف لیوان آب جوش حل کرده و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از گرمای آن کم شد نصف لیوان بستنی ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. ژله که سرد شد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. ظرف‌های ژله انار را از یخچال در آورده و ژله بستنی را که خوب سرد شده به آن اضافه می‌کنیم. لیوان‌ها را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. در مرحله آخر آنها را تزئین کرده و میل کنید 🍎🍮🍎🍮🍎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_هندوانه ژله_یلدا هندوانه🍉 ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود.😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه اسموتی پرتقال 🍊🍊🍊 1 فنجان آب پرتقال تازه 1 عدد موز رسیده یخ زده 1 عدد لیمو ترش، آب گیری شده به همراه کمی از پوست روی آن نصف فنجان هلو یا انبه یخ زده نصف فنجان آناناس یخ زده یک فنجان یخ 2 قاشق چای خوری شیره افرا یا عسل طرز تهیه اسموتی پرتقال و موز همه مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه مخلوط کنید و با تکه های لیمو یا پرتقال برای تزئین سرو نمائید. 🍊🍊🍊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه اسموتی پرتقال 🍊🍊🍊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تصویری 🍉😍 قسمت سفید رنگ ژله آلوئه ورا با شیر هستش میتونید به جای شیر از بستنی هم استفاده کنید در ابتدا ژله سبز رنگ رو ته قالب بریزید بذارید ببنده بعد یک کاسه بذارید داخل قالب و داخلش رو پر یخ کنید بعد بقیه ژله سبز رو بریزید نکته:وقتی کاسه رو داخل ظرف گذاشتید پر از یخ کنید و وقتی ژله بست و میخواستید کاسه رو خارج کنید یخها رو خارج کنید و اب داغ داخل کاسه بریزید تا کاسه راحت جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 نکته: میتونید به جای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار یا از اسانس و رنگ خوراکی یا هر میوه ای استفاده کنید. مواد لازم:👇 نشاسته گل 1/2لیوان آب انار 1لیوان پودر ژله انار 1بسته شکر1لیوان پودرژلاتین1ق م آب 3ق غ گلاب 3یا 4 ق غ من از ظرف 16در20 استفاده کردم. دستور تهیه👇 کف ظرف کمی آب بپاشید و روش نایلون قرار بدید روی نایلون رو با روغن مایع چرب کنید. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه. نشاسته رو با آب انار مخلوط کنید و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید. به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه. حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه. بلافاصله توظرف بریزید و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید. تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بعد با چاقو یا کاتربه سایز دلخواه برش بدید و بعد در پودر نارگیل بغلتونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 😋 ▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد ▫️ران مرغ ۱ عدد ▫️پیاز بزرگ ۱ عدد ▫️سیر ۲ حبه ▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد ▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ ▫️هویج رنده شده ۱ عدد ▫️کنجد به میزان لازم ▫️نان تست به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ 🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره بعد هم با سس میل کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس من از خانه شیرین شده قنادی استفاده کردم پستای پایین نحوه فرم گرفتن خامه بصورت ویدئو گذاشتم استوری هم هایلات میکنم جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید .اواخر کار چند قطره رنگ خوراکی قرمز زدم کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم بعد از خیس کردن لایه نازک خانه وکمی شکلات چیپسی وصاف کنید هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید.دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید.با قلم مو خطوط سبز رنگ از طول بکشید .سپس ژل بریلو سبز رنگ تو قیف بریزید و طبق فیلم بریزید رو کیک یکی دوساعت بزارید یخچال سپس انتفال بدید به سینی مورد نظر. بریلو لوازم قنادیا دارن برای کیک هندوانه برش کیک کیک اسفنجی هر چه نازکتر باشه قشنگتره مابین لایه ها لایه نازک خامه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کرم 1پاکت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است) نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) یک بسته بیسکوییت پتی بور برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید. در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید. موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید. مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6 تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود. در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شیر چهار الی پنج تکه سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم سیر یک بوته رنده شده پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم فلفل سبز تند دو عدد آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز رو تفت بدید طلای که شد سیر رو اضافه کنید وباهاش تفت بدید سبزی سرخ شده همراه ادویه ومقداری شنبلیه خشک ویک قاشق آرد همه رو با هم تفت داده تمرهندی از الک رد شده به همراه مقداری آب اضافه کرده درشو میزاریم حدود نیم ساعت تا سبزی بپزه در این فاصله ماهی رو دوباره شسته خشک و سرخ میکنیم عزیزان سرخ کردن ماهی اختیاریه خیلی ها ماهی رو خام میریزین دوست دارید خام بریزید سرخ کنید مجلسی تره ماهی سرخ شده رو اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا بپزه جابیفته به اصلاح روغن پس بده عزیزان توجه کنید چون تمرهندی شوره ده دقیقه آخر پخت که قلیه داره جا میفته اون وقت تست کنید اگه کم نمک بود ‌نمک بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار رو میتونید نصف کنید برنج چهار پیمانه لوبیا چشم بلبلی یک لیوان شوید تازه 300 گرم تکه های مرغ 300 ویا 400گرم پیاز یک عدد بزرگ زعفران دم کرده فراووووون😍 سیر سه حبه اگر برگ سیر تازه داشتید 100 گرم خیلی خوشمزه تره من نداشتم حبه سیر زدم روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی رو خیس کنید. مرغ رو به تکه های نواری باریک برش بزنید من از مخلوط سینه وران استفاده کردم . یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید زعفران ونمک وفلفل بزنید وچند ساعتی کنار بزارید تا مرغ مزه دار بشه.زعفران هر چه بیشتر باشه پلو خوشمزه تره برنج رو خیس کنید. شوید رو بشورید وخرد کنید. لوبیای خیس خورده رو با مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه مقداری روغن بریزید تو ماهی تابه ،مرغ مزه دار شده رو بریزید .شعله رو کم کنید، درشو بزارید تا باشعله کم آب بنداز وتکه های مرغ بپزه. مرغ که پخته شد وداره سرخ میشه سیر رنده شده و شوید خرد شده بریزید وباهاش تفت بدید لوبیای پخته شده هم اضافه وباهاش تفت بدید.وکنار بزارید بزارید آبش کشیده بشه وگرنه پلو نرم وشفته میشه برنج رو به آب در حال جوش اضافه کرده نمک وکمی زردچوبه بزنید برای رنگ دهی دانه های برنج. اطراف دونه ای برنج که نرم شد ووسطش کمی سفت بود برنج رو آبکش کنید.از برنج چلو کمی رنده تر آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ویک لایه برنج ولایه مواد مخلوط تا تموم بشه اگر شوید تازه کم بود مقداری شوید خشک بزنید. دم کنی گذاشته و بزارید رو گاز با شعله کم تا بخار ازش بلند بشه .روغن روش بریزید دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه. من این پلو رو با خرما دوست دارم😍 اگه داشتید با روغن حیوانی عالی میشه. عزیزان که پستای قبل سوال کردن چرا وقتی که برنج بخار کرد روش روغن میریزید اینکار باعث میشه که برنج دون دون و شفته نشه شوید تازه در دسترستون نبود شوید خشک بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما بورک گوشت مواد داخل بورک: 2 قاشق سرو(قاشق بزرگ)روغن زیتون 750 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری رب فلفل نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه) برای خمیر: 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4 الی 4.5 لیوان آرد برای باز کردن خمیر: 1 کاسه نشاسته پودری(ذرت یا گندم) برای چرب کردن خمیر: 2 لیوان روغن مایع برای روی بورک: 1 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری ماست نصف قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه: روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید با حرارت زیاد تا وقتی آب گوشت کشیده شود تفت بدید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید.در این حین ادویه ها و نمک را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدید.وقتی پیاز ها نرم شدند رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پیاز کاملا تفت خورد جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده هم بزنید.مواد گوشتی را از روی اجاق برداشته کنار بذارید سرد شود. برای آماده کردن خمیر شیر ،ماست ،تخم مرغ، روغن مایع ،نمک و بکینگ پودر را را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. ابتدا 4 لیوان و یا کمتر بریزید و ورز بدید و اگر نیاز بود باز اضافه کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.خمیر آماده شده را به 20 چانه تقسیم کنید، چانه ها را داخل ظرف در داری که کف آن آرد پاشیده اید بذارید و 20 دقیقه با در بسته استراحت بدید. چانه های استراحت کرده را بصورت 2 جفت نشاسته بپاشید و به بزرگی بشقاب سرو باز کنید، روی یکی از خمیرها نشاسته بمالید و خمیر دیگر را روی آن بذارید و باز روی خمیر نشاسته بریزید و هر دو خمیر را با هم بصورت نازک باز کنید. وقتی کاملا نازک باز کردید با روغن مایع چرب کنید، از وسط نصف کنید و مثل فیلم در قسمت کنار مقداری مواد گوشتی بذارید و رول کنید سپس در اطراف خود بگردانید شکل گل بدید.بورکها را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. تمام چانه های دیگر را به همین شکل آماده کنید.مجموعا 20 عدد بورک میشود. روی بورکها مخلوط تخم مرغ،ماست و روغن مایع بمالید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها سرخ شود بپزید و گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ😋 این کیک بدون همزن و راحت و سریعه روی گاز و بصورت تابه ای هم قابل پخت هست. مواد لازم🔻 آرد سفید قنادی ۱ و۱/۳ پیمانه ( ۲۰۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ق س شیر گرم ۱ پیمانه سر پر (۲۵۰ گرم) شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) کمتر هم میشه ریخت روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم) سرکه سفید ۱ق غ وانیل ۱/۸ ق چ 👇ادامه👇 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 برای طعم بهتر سعی کنید حتما مقداری رنده پوست پرتقال یا لیمو یا کمی اسانس دلخواه هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، درون ظرفی دیگر شیر گرم (داغ نباشه )شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید طوری که دانه های شکر کاملا حل بشه(اگر کم شیرین دوست دارین می تونید چند قاشق از شکر کم کنید) روغن مایع وسرکه را اضافه کنید کمی هم بزنید.در نهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه وبا همزن دستی مخلوط ومایه کیک را یکدست کنید. ترکیب شیر وسرکه باعث ایجاد بافت نرم کیک میشه پس حدفش نکنید، قالب سایز ۱۸ یا ۲۰ مایه کیک را درون قالب بریزید ودر فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود نیم ساعت زمان دهید تا کیک بپزد، پخت کیک را با خلال دندون چک کنید خمیر نباشه. بعد از سرد شدن درون ظرف دربسته نگهداری شود. میتونید یکی دو ق از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد کوفته قلقلی🔻 150-200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عددپیاز رنده شده 2 ق غ روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پودر فلفل قرمز 1 ق چ پودر فلفل سیاه وپول بیبر(فلفل قرمز پرک شده ترکیه ) مواد سس بشامل با بادمجان🔻 2 ق س خوری کره 2 ق س پر آرد بادمجان کبابی له شده(500-600 گرم ) 500 میلی لیتر شیر نصف ق چ نمک و فلفل سیاه پنیر پیتزا رنده شده برای رویش طرز تهیه🔻 تمام مواد کوفته قلقلی را با هم مخلوط کنید و ورز بدید و در کمی روغن تفت داده و کنار بذارید.بادمجانها را کبابی کرده و پوستش رو گرفته وله کنید و کنار بذارید. برای تهیه سس بشامل🔻 آرد را در کره4-5 دقیقه تفت بدید و بعد بادمجان کبابی و نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت داده و در انتها شیر را اضافه کنید و تا وقتی که به جوش بیاد خوب بپزید.پیاله ها ویا هر ظرف مناسب دیگه را مثل کلیپ به ترتیب اول سس بشامل بادمجانی بریزید و بعد کوفته قلقلی و سپس پنیر را ریخته و در سینی فر بچینیدکمی هم آب در سینی فر بریزیدسپس در فر 250 درجه تا زمانی که پنیر به خوبی آب بشه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره بادمجون با کوفته و سس😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1.5 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 ق م خمیر مایه خشک فوری 1 ق م نمک 6 لیوان آرد 2 تا 3ق غ روغن مایع برای داخل پیده🔻 2 عدد پیاز 3 عدد فلفل سیوری (فلفل سبز ) 3تا 4 ق غ روغن مایع 500 گرم گوشت چرخ شده 2 عدد گوجه فرنگی 1 ق م نمک 1 ق م نعناع 1 ق چ پول بیبر (فلفل پرک ترکی قرمز) 1 ق چ‌ زیره 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ آویشن 7تا8 ساقه جعفری طرز تهیه🔻 نکته :اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید با یک لیوان شیر ولرم دستور و یک ق غ شکر با هم در ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید و درب آن را گذشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود در غیر این صورت خمیرمایه فوری نیاز به استراحت ندارد. برای خمیر🔻 شیرولرم و آب ولرم و شکر و نمک و خمیر مایه را در ظرفی بریزید با هم ترکیب کرده و سپس آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد .بعد از اینکه خمیر مورد نظر را به دست آوردید روی آن دو تا سه ق غ روغن مایع بریزید و خمیر را ورز بدید تا روغن به خورد خمیر برود .روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.در این حین مواد داخلی را آماده کنید.در یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را در روغن بریزید و تفت داده و سرخ کنید و سپس فلفل سبز و گوشت چرخ کرده را اضافه و در حین تفت دادن گوشت گوجه رنده شده و ادویه ها را اضافه کنیدو در آخر جعفری خرد شده روبریزید و هم بزنید و تفت بدید و زیر گاز را خاموش کرده و مواد داخلی را گنار بزارید تا خنک شود. خمیر استراحت کرده و پف کرده را بردارید و کمی پف آن را بگیرید و به سه چانه مساوی تقسیم‌ کنید.هر چانه را با وردنه مثل کلیپ باز کرده و از مواد داخلی وسط ان بزارید و کناره ها و لبه های خمیر را با دست جمع کرده و روی مواد داخلی بیاورید و خمیر را ببندید و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بزارید و مانند ویدئو به آن شکل بدید.در اخر روی خمیرهای شکل داده شده زرده تخم مرغ که با کمی شیر مخلوط کرده اید بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای200درجه و به مدت 20دقیقه بپزید. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات پخت🔻 ابتدا گوشت را جداگانه تفت میدهیم تا آب آن جمع شود سپس فلفل دلمه و پیاز را تفت میدهیم به همراه سیر له شده. سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و همراه ادویه ها تفت میدهیم نون ترتیلا رو مثلثی برش میزنیم و 20 دقیقه داخل مواد قرار میدهیم و داخل فر میگذاریم در نهایت در کف ظرف کاغذ روغنی میذاریم ابتدا ترتیلا و بعد موادمون رو بهش اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم. مواد لازم🔻 گوشت راسته گوساله نواری : 500 گرم پیاز خلالی متوسط : 2 عدد فلفل دلمه خلالی : 2 عدد سیر: 2 حبه پنیر پیتزا: 300 گرم فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم مواد لازم نون🔻 نان ترتیلا: 3 عدد کره : 100 گرم نمک و پودر سیر و فلفل سیاه: 1 قاشق سوپ خوری جعفری خورد شده : یک دوم پیمانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناچو گوشت😋 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شاه پسند من😋 زرده تخم مرغ یک عدد پودر هل نصف قاشق چایخوری پودر قند 120 گرم روغن جامد 120 گرم ارد 120 گرم ارد نخودچی 120 گرم اول زرده و پودر قند و روغن رو پنج دقیقه با همزن میزنیم بعد ارد ها رو اضافه میکنیم و هل هم میریزیم بعد خوب با دست ورز میدیم سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم تا شکل خمیر بشه اولش حالت پودری داره باید اونقدر ورز بدیم تا خمیر بشه بعد در فر 170 درجه پخت را انجام میدهیم نکته: شکل اصلی این شیرینی همون مدل گرد و سادست که بعد پخت باید روشو داخل شکلات اب شده بزنیم و بعد داخل پودر پسته یا پودر نارگیل یا خلال بادوم بزنیم که من بصورت ساده درست کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیا سفید یک لیوان گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی دو.ق.غ فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه(زردچوبه، پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم بپزه و جا بیفته. برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره بریزید، من لیمو عمانی ریختم میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایتالیایی😋🍫‌ ‌ مواد لازم:👇 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت روش تهيه:👇 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_دورچین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛