#هاتچاکلت ایتالیایی😋🍫
مواد لازم:👇
115 گرم شکلات 50 درصد
یک و نیم پیمانه شیر کامل
دو قاشق سوپخوری شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
روش تهيه:👇
شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبحتون به نیکی وعافیت
🌱عشق و زیبایی طبیعت
🌸گوارای وجودتان باد
🌱گذر ثانیه های عمرتان توام
🌸با آرامش،عشق و شادی
🌱با یک بغل شمیم سرسبز
🌸صبح سه شنبه تون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سالاد سزار با فیله مرغ🥳
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر پاناکوتا رعفرونی😚
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش باقالی پلو با مرغ😛
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی نارگیلی🥳
#پارت_دوم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی نارگیلی🥳
#پارت_اول
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر ترکی سارای سارماسی😎
#پارت_دوم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر ترکی سارای سارماسی😎
#پارت_اول
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن حبوبات
✔️پخت و نپختن آن كاملا سليقه ایه، من روش استفاده كردن رو به اشتراك ميزارم، شما دوست نداشتين همينجورى خام بدون پخت بزارين.
✔️همه ى حبوبات جز جو پوست كنده و لپه و عدس نيازى به پخت ندارن فقط كافيه ١ ساعت خيس خورده باشن.
✔️اما بقيه ى حبوبات رو از شب قبل خيسانده.
✔️هر يك ماه يه بار براى مصرف خود خيسانده و فريز كرده.
✔️راستش من از همون اول به همين روش فريز ميكنم و فقط يك بار در آشپزى هاى خودم بدون پخت فريز كردم كه از طعمش موقع پخت خوشم نيومد.
✔️من حبوباتى رو كه در آشپزى كار ميكنم را از شب قبل با اب سرد خيس ميكنم و براى گرفتن نفخ ان خيار رو نصفه و توى ابش مى اندازم.
✔️روز بعد به نوبه شستشو ميدم و با اب سرد ميزارم جوش بياد ، كه نيم ساعت كامل پخت بشه و ابكش و اب سرد كشيده تا خنك بشه و بعد سرد شدن بسته بندى كرده.
✔️پهن كردن روى دستمال براى جلوگيرى از برفك گرفتن حبوبات در يخچال هست.
حبوبات آماده براى پخت غذا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریز_کردن_حبوبات☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کنسرو قارچ خونگی😛
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🎂🍝🎂🍝🎂