eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بال عسلی تند یه آموزش بسیار خوشمزه و راحت براتون دارم. که برای میز مهمانی، یا به عنوان مزه یا یه شام خوشمزه ی راحت بی نهایت عالیه... نکته اول اینکه ادویه ها رو به دلخوان میتونید کم، زیاد یا جایگزین یا حذف کنید... پس سخت نگیرید...کتف و بال هم با قسمت های دیگه مرغ قابل جایگزینی هستش... . یک کیلو کتف و بال مرغ رو با 4 الی 5 ق غ عسل، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری یا ادویه مرغ، پاپریکا ، نمک و مقداری روغن مایع یا زیتون یا کره ذوب شده مزه دار کنید . و بذارید حداقل 1 تا 2 ساعت مزه دار بشه سیب زمینی خلالی هم با نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخوه یا آویشن و کمی روغن یا کره مزه دار کنید بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید کنارش هم سیب زمینی ها رو بچینید. و در فر 200 درجه بذارید تا هم بپزن و هم کاملا طلایی بشن این غذا رو میتونید رو شعله گاز درست کنید یا رو آتیش کباب کنید طعم دوست داشتنی و باحالی داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 8 عدد قارچ بزرگ 2 سینه مرغ 2_3 حبه سیر 1 عد پیاز مقداری خامه صبحانه مقداری سس مایونز نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر دولیوان آب دو ونیم لیوان گردو خردشده دوقاشق غذاخوری ابتدایک لیوان ازشکررو میزاریم روی حرارت ملایم تاکاراملی بشه بعدمابقی شکررو میریزیم حالا بهش آب رواضافه میکنیم اجازه میدیم شکرکاملاحل بشه ومطابق فیلم کارامل کف کنه وحباب بزنه تواین مرحله یک مقدارازموادروداخل آب میریزیم اگرمنسجم شد یعنی آبنبات ماآمادس حالا بهش گردورواضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم ظرف موردنظر روچرب میکنیم موادروداخل سینی میریزیم واجازه میدیم تاکاملا سردبشه بعدبرش میدیم وکنارچای نوش جان میکنیم نکته:بعدازاینکه ازروی حرارت برداشتیم چندثانیه هم میزنیم بعدداخل سینی میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم:👇 🍒4 لیوان شیر (اندازه لیوان 200 میلی لیتر است) 🍒2 قاشق غذاخوری آرد 🍒2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍒1 لیوان شکر 🍒1/2 ق وانیل 🍒کره 1 قاشق غذاخوری 🍒یک بسته شکلات تلخ حدودا ۸۰ گرم 🍒1 بسته پنیر لبنه یا خامه ای حدودا ۳۰۰ گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا تابه ای در 🔟 دقیقه🍕🍕🍕 مواد لازم برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 قاشق غذا خوری روغن 6 قاشق غذاخوری ماست یک قاشق چای خوری سر خالی نمک 1 قاشق چای خوری مخمر 3 فنجان آرد برای تهیه سس؛ 1 قاشق چای خوری رب گوجه 1 قاشق چای خوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق هک روغن زیتون اضافه کنید . برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و .. . طرز تهیه: مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس ، زیتون، قارچ ، فلفل و .. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید.. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با گوشت و سبزیجات😋 مواد لازم🔻 ۱ عدد پیاز خردشده، ۱ عدد هویج بدون پوست ریز خردشده، ۱ عدد ساقه‌ی کرفس ریز خردشده، ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده، ۲ حبه سیر رنده‌شده، ۱ عدد گوجه‌فرنگی خردشده، ۳ عدد گوجه‌فرنگی ریز رنده‌شده، ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، ۱ لیوان آب یا عصاره‌ی گوشت، ۱ بسته پاستا پنه، ۱ عدد برگ بو، ۱ لیوان شیر، ۱.۵ قاشق چایخوری نمک، ۱.۵ قاشق چایخوری فلفل و مقداری پنیر پارمزان پودری برای تزیین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 1. پیاز، کرفس و هویج رو داخل تابه با روغن حدود ۵ دقیقه تفت بده تا کمی نرم بشن و بعد سیر رو بریز. 2. بعد از چند ثانیه، وقتشه که گوشت رو اضافه کنی. تقریباً ۱۵ دقیقه زمان بده تا حرارت ببینه و دیگه رب رو اضافه و ترکیب کن. 3. گوجه‌های خردشده، گوجه‌های رنده‌شده، آب گوشت و برگ بو رو بریز، در تابه رو ببند و بذار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی بین ملایم و متوسط بمونه تا آب اضافه‌اش بخار شه. 4. بعد از این مدت، برگ بو رو بردار و شیر رو بریز. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‌ی دیگه زمان بده که روی شعله باشه و به غلظت برسه. 5. داخل قابلمه آب بریز و بذار تا به جوش بیاد، پاستای پنه رو اضافه کن و مقداری نمک هم روش بریز. وقتی که پخت و نرم شد، آبکشش کن. 6. برو سراغ مخلوط گوشت؛ نمک و فلفل سیاه رو بریز، پاستای آبکش‌شده رو بیار داخل تابه و حسابی با مواد ترکیب کن. 7. پاستا آمادست و میتونی بری برای سرو! از پنیر پارمزان برای تزیینش استفاده کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ماهیتابه‌ای؛ بدون نیاز به فر😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو داخلش بریزی میتونی طعم و عطر خوبی از کاکائو رو بگیری. طرز تهیه🔻 1. ۳ عدد تخم‌مرغ و ۱۰۰ گرم شکر رو با دور تند همزن برقی حسابی ترکیب کن. 2. ۱۲۰ گرم آرد نول (سفید) یا قنادی (میشه حدود ۱ لیوان پر) روی ترکیبِ تخم‌مرغ بریز و با لیسک به صورت دورانی هم بزن. 3. ۴۰ گرم کره‌ی آب‌شده، ۱ قاشق چایخوری پودر وانیل و ۴۰ میلی‌لیتر (تقریباً یک پنجم لیوان) شیر به محتویات ظرف اضافه و با لیسک مخلوط کن. 4. سطوح داخلی تابه‌ای که انتخاب کردی رو چرب کن و مایه‌ی کیک رو داخلش بریز. 5. تابه رو چند بار روی سطح بکوب تا مواد صاف و ثابت بشه؛ درش رو ببند و روی حرارت خیلی ملایم گاز بذار. 6. بعد از حدود ۴۰تا ۵۰ دقیقه آمادست و میتونی برش گردونی داخل ظرف. 7. روی کیک رو هرجوری که دوست داری تزیین کن و برو برای سرو 🙌🏾 (من از توت‌فرنگی استفاده کردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یک پای خوشمزه 😍😋 که خیلی ها دوسش دارند . این پای با سیب خوشمزه تره البته بنا به سلیقه خودتون می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید. آرد سفید 360 گرم (تقریبا دو و یک سوم لیوان) کره سرد 150 گرم پودر شکر یا شکر 60 گرم (3 تا 4 ق غ) شیر 60 گرم ( تقریبا یک چهارم لیوان) وانیل 1/4 ق چ سیب 4 تا 5 عدد (متوسط) شکر 100 گرم (تقریبا نصف لیوان) کره 25 گرم دارچین 1 ق م جوز هندی نوک قاشق کره و شیر خنک هست . کره رو تیکه تیکه کردن و تا زمانی که بخوام استفاده کنم داخل یخچال بود . آرد الک شده و پودر شکر (یا شکر) و وانیل رو با هم مخلوط کردم . کره رو داخل ریختم و با نوک انگشت با هم ترکیب و مخلوط کردم که حالت پودری میشه .از غذاساز هم می تونید استفاده کنید . شیررو کم کم داخلش ریختم و خمیر رو جمع کردم .ورز دادن نمیخواد که به روغن نیفته و خمیرتارت و پای این شکلین و یکدست خیلی نیستند .خمیر که جمع شد به مدت یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . برای مواد سیبی : سیب رو پوست کندم و رنده کردم . همراه شکر و دارچین و جوز هندی ( دل به خواه) مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا آب سیب کشیده بشه و کاراملی بشه و بعد از حرارت برداشتم . خمیر رو از یخچال بیرون اوردم اگر خیلی سفته پنج ده دقیقه بیرون باشه و بعد که کمیبه دما رسید روی صفحه کار کمی ارد پاشیدم .یک مقدار از خمیر روپهن کردم حدودا به قطر3 میلی و بعد داخل قالب به قطر 24 سانت انداختم و پهن کردم .کف خمیرچنگال زدم و موادسیبیروداخلشریختم و یکدست کردم .مابقی خمیر رو هم پهن کردم و به درازا برش دادم و روی خمیر قرار دادم . طرح و شکل دل به خواهی هست .آخر هم برای دورش دو تا از خمیر رو به دور هم تاب دادم و پیچیدم و دور موادم قرار دادم . برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ و 1 ق م شیر استفاده کردم و حتی می تونید رومال هم نزنید . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط ، 30 ، 35 دقیقه قرار دادم .دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنید و در آخر هم کمی پودر قند روش الک کردم. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم ژله ويتريني كه فكر كنم همه ديگه بلديد توت فرنگي و گل خوراكي و نعنا رو ته قالب ميچينيم و يك ساشه پودر ژلاتين رو با يك پيمونه آب داغ و نصف پيمونه شكر و كمي آبليمو مخلوط كنيد و داخل قالب بريزيد و بگذاريد ببنده كه من توصيه ميكنم بجاش از ژله آلوئه ورا استفاده كنيد خيلي خوشمزه تر ميشه. لايه بعديم كه از مخلوط يك ساشه پودر ژلاتين و يك پيمونه شير پرچرب(داغ باشه كه ژلاتين داخلش حل بشه)و نصف پيمونه شكر درست ميشه و روي لايه قبلي ريخته ميشه و ميره داخل يخچال تا ببنده. اين نوع ژله خيلي شيكه من خيلي دوسش دارم❤️❤️واقعا ويترينيه😋 نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری سوخاری مواد لازم سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۲ پیمانه پنیر رنده شده چدار ۱ پیمانه پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه ادویه شامل نمک و فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری و پودر سیر , پودر پیاز , زیره : ۱ قاشق چای خوری همچنین فلفل هندی و پونه کوهی : ½ قاشق چای خوری حلقه پیاز به تعداد لازم برای مواد آماده شده مواد بالا را تر کیب کنید و درون حلقه پیاز قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر نگهداری نمایید سپس آن را آغشته به آرد الک شده، تخم مرغ و پودر سوخاری نموده و‌در روغن سرخ کنید... نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼سلام یه صبح دیگه آغاز شد آرزو می‌کنم 🌼قلبتون پر باشه از مهـر و محبت و شادی و صفا روحتون آروم 🌼و سفره ها تون پراز خیر و برڪت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسنک مرغ برای 10 عدد سینه مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای نصف عدد مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم نان تست 10 عدد پنیر پیترا به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم . داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید . دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم . در دستگاه رو بستم و حدودا 7 دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید . دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ الی ۳ عدد نان لواش ۱ عدد سینه ی مرغ قارچ 300 گرم پیاز 2 عدد 2 تخم مرغ ۱۰۰ میلیلیتر خامه ترش ۱۰۰ گرم پنیر نمک، فلفل را برای مزه دار کردن سینه ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز نگینی را اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید. قارچ ها را خوب خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا تمام اب قارچ‌ تبخیر شود. نمک و فلفل را برای طعم دادن فراموش نکنید. نان لواش را نواری برش داده و به صورت مربعی برش بزنید و 2 تکه را در یک قالب مافین کیک قرار دهید و آنهارو با مواد پر کرده و مخلوطی از تخم مرغ و خامه ترش و نمک و فلفل را بریزید و با پنیر روشو بپوشانید و به مدت 15 دقیقه به فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بفرستید. و با شوید خورد شده تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لازم: 🥣نصف ۱ عدد کلم قرمز متوسط (کلم سفید هم میشه) 🍥سس مایونز ۳ ق غ 🥄ماست پر چرب ۵ ق غ 🥣انار دون شده ۱ لیوان 🥣گردو خرد شده به میزان دلخواه 🥕هویج خرد شده به میزان لازم (من ۱ دونه متوسط ریختم) 🧂نمک به مقدار لازم 🧂فلفل سیاه،آویشن، گلپر و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛