eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم 25نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید . توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه. سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه . ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان همراهم روزتون سرشار ازخوبی و مهربونی امروز دستورپخت شیرینی ماکارون روآوردم براتون،امیدوارم که بپسندید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم - سیب زمینی متوسط ۳ عدد - پیاز کوچک ۱ عدد - فلفل دلمه اسلایس شده ۱ ق غ - ژامبون ۲ برگ - جعفری اسلایس - نمک، زردچوبه، فلفل سیاه - آرد ۱/۲ ق غ - تخم مرغ ۲ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی ازپرکاربردترین روشهای تزئین کیک وکارباخمیرفوندانت دراین روش خمیر فوندانت راروی میزکارپهن کنیدوبا استفاده ازاین قالبهای فشاری اشکال زیبایی بدست بیارید و شما هم میتونید همونجا رابه راه استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادپاستاوقارچ پاستاپخته شده قارچ وفلفل دلمه ای بخارپز آویشن وسبزیجات معطر (اختیاری) برای سس هم فقط ماست چکیده وسیررنده شده بانمک وفلفل میتونیدبجای ماست از سس مایونز هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ یونانی😋😋😋 ۳/۴ پ ماست ۱/۲ پ ابلیمو ۲ق روغن زیتون ۲ ق سرکه ۶ حبه سیر طرزتهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه صبحانه : 100 گرم شکلات تخته ای : 200 گرم. خامه قنادی : 200 گرم. پودر کاکائو : 4 ق غ. پودر نارگیل : نصف پیمانه. بيسکوئيت پتی بور : 40 عدد. شکلات برای تزئین : 40 عدد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوبشور فانتزی🥨🥖🥨 برای تهیه این چوبشور های خوشمزه شما به شکلات سکه ای یا تخته نیاز دارید با طعم دلخواه نیاز دارید. شکلاتتون رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و روی حرارت کتری بنماری کنید. نصف شکلات که آب شد نصف دیگه شکلات رو به شکلات های آب شده اضافه کنید و هم بزنید کامل اب بشن. چوبشور هارو داخل شکلات ها بزنید و روی آنهارو با کنجد، خلال پسته، نارگیل و... تزیین کنید. 🥨 📌توجه: شکلات روی حرارت مستقیم نباشد، ظرف شکلات با آب داغ در تماس نباشد، شکلات آب شده را با روغن، آب یا رنگ خوراکی ترکیب نکنید. حرارت زیاد شکلات رو می‌سوزاند. شکلات سفید نسبت به شکلات های دیگه حساس تر است دقت کنید. برای میان وعده یا سینی مزه میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌯 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور گلوکز خونگی اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘 ✔️مواد لازم: 💜یک لیوان شکر 💜یک لیوان آب 💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام 💗صبح زیبـاتون بخیر 🌸ان شاءالله که 💗جسم و جانتون سالم .. 🌸لبتون خندون.. 💗خوبیهاتون پایدار... 🌸 لحظاتتون پر از برکت 💗و زندگی تون پر از 🌸 شادی و آرامــش باشه 🌸شنبه تون زیبا و پراز خیر و برکت🌷😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮 تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان شکر یک لیوان وانیل نصف ق چ سرکه دو ق غ گلاب دو ق غ ارد دو لیوان پودر نارگیل نصف لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستوری که امروز براتون تهیه کردم خیلی سریع حاضر میشه و واقعا خوشمزه است و می تونید با برنج یا پاستا و یا سبزیجات نوش جان کنید . پیشنهاد می کنم حتمالا امتحانش کنید. مواد لازم : سینه ی مرغ 3 عدد قارچ 300 گرم شیر 1 لیوان آب مرغ یک لیوان کره 50 گرم پنیر پیتزا 100 گرم پیاز یک عدد آویشن یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر سیر یک ق چ آبلیمو یک ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا سینه های مرغ رو به نمک و فلفل و کمی آرد آغشته کنید و هر دو طرف آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و پیاز های خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید . آویشن ، پودر سیر، پاپریکا ، نمک و فلفل و گوجه ی خشک را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس شیر ویک لیوان آب را به آن اضافه کنید ( در صورت تمایل میتونید دو قاشق خامه هم اضافه کنید ). نشاسته را در آب حل کنید و به آن اضافه کنید و اجازه بدید سس غلیظ بشه .در انتها جعفری خرد شده رو اضافه کنید . خوراک قارچ رو به مرغ ها اضافه کنید و سطح اون رو با پنیر بپوشونید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب بشه و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر: یک استکان شکر 4 عدد تخم مرغ 2و نیم لیوان شیر نصف استکان روغن 300گرم اسفناج یک بسته بیکینگ پودر(ده گرمی معادل 2و نیم قاشق چایخوری) مواد لازم برای کرم بین کرپ ها: یک لیتر شیر یک و نیم لیوان شکر دو و نیم استکان آرد یک بسته وانیل مواد روکش شکلاتی: یک و نیم بسته خامه(هر بسته 200گرم هست که در مجموع 300گرم خامه لازمه) 240 گرم شکلات طرز تهیه: شکر و تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. مقدار کمی از شیر رو نگه میداریم تا مانند ویدئو با اسفناج ترکیب کنیم. سپس مابقی شیر و روغن رو اضافه کرده و همه رو با هم ترکیب میکنیم. حالا اسفناج هارو مانند ویدئو بخار پز میکنیم تا کامل نرم شوند.(مقداری آب داخل قابلمه ریخته و صافی فلزی رو روی قابلمه قرار داده که با آب تماس مستقیم نداره. درش رو میبندیم) سپس اسفناج رو داخل ظرفی ریخته و مقدار کمی شیر که از قبل نگه داشته بودیم رو روش میریزیم و با کمک گوشتکوب برقی خوب له میکنیم(با هر وسیله ای که در دسترس دارید میتونید انجام بدید). حالا این ترکیب له شده اسفناج و شیر رو به موادمون اضافه میکنیم و همین طور بیکینگ پودر و آرد رو هم در این مرحله اضافه کرده و همه مواد رو خوب ترکیب میکنیم تا یکدست شود. حالا تابه ای رو چرب کرده و با ملاقه دونه دونه کرپ هارو میپزیم. بهتره قبل هر کرپ تابه کمی چرب شود. بعد از پخت کرپ ها بهتره با یک قالب دایره ای مانند فیلم کناره هاشو برش بزنیم. اکنون میریم سراغ آماده کردن کرم برای لابلای کرپ ها. برای کرم باید شیر و شکر و آرد و وانیل رو هم زده و مخلوط کنیم. سپس حرارت رو روشن کرده و این ترکیب رو مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد و چند تا قل بخوره. گاز رو خاموش میکنیم و بعد که کمی خنک شد یک لایه کرپ و یک لایه کرم میریزیم و تا تمام شدن کرپ ها این کار رو ادامه میدیم. اکنون میریم سراغ آماده کردن روکش شکلاتی. برای تهیه گاناش شکلاتی کافیه خامه رو روی حرارت بزارید و زمانی که از کناره های ظرف شروع به قل زدن کرد بلافاصله حرارت رو خاموش میکنیم که کامل جوش نیاد. شکلات رو می ریزیم تا با حرارت خامه ذوب بشه ، بعد از یه مقدار خنک شدن روی کرپ ها می ریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛