فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام امشب اینو درست کن
کوکو سیب زمینی پنیری😋
با یه ترفند عالی خیلی آسون کوکو رو قالب میزنه👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗 #تزیین_پلو_مجلسی🎗
مخصوص خانمهای کدبانو و با سلیقه😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری
همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی مکزیکی
💜تاکوی مکزیکی 💜
.
مواد لازم برای :
_نان ترتیلا یا پیتا ۷ الی ۸ عدد
_پياز ۱ عدد
_ فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
_سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم
_سير ۲ حبه
_قارچ خرد شده یک پیمانه
_لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه
_پنیر پیتزا ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
_رب ۲ قاشق غداخوری
_ادویه تاکو یو قاشق چایخوری
_سس مایونز چیلی به مقدار دلخواه
_سس سیر به مقدار دلخواه
_نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم .
.
در ابتدا مرغ ها ی خرد شده را را به همراه پیاز و سیر تفت دهید سپس فلفل دلمه ای، قارچ و ادویه ها( ادویه تاکو ، نمک و فلفل ) را اضافه کنید کمی که تفت داده شد ، رب ، لوبیا قرمز را اضافه کنید و تفت دهید و کمی آب به خوراک اضافه کنید و در ماهیتابه را ببینید و اجازه دهید تا سس خوراک غلیظ شود . کف ظرف فر را چرب کنید و نان ها را مطابق ویدئو در ظرف چیده و خوراک را داخل آن ها قرار داده و سطح آن را به پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده .سپس با سبزیجات معطر دلخواه ( مثل جعفری و ریحان ) و سس مورد علاقه مثل مایونز چیلی یا سس سیر نوش جان کنید 😍🤤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی
مسقطی کاسه ای
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
آب: ۱/۵ ل
شکر: ۱ ل
زعفران غلیظ دمکرده:مقدار لازم
گلاب: ۱/۲ ل اگر اسانس زیادی داره ۳ ق غ
آرد قنادی: ۱ل
آرد نخودچی:۱
روغن: ۲/۳ل
کره: ۵۰گرم
پودر هل، زنجبیل:دلخواه
طرز تهیه:
آب و شکر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر کاملا حل بشه.وقتی کاملا حل شد بهش زعفران رو اضافه کرده و سه چهار دقیقه دیگه میذاریم روی حرارت بمونه.حرارت رو خاموش و گلاب رو بهش اضافه میکنیم.آرد قنادی رو الککرده ده دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدیم.نیازی نیست تغییر رنگبده و همین ک خامی گرفته بشه کافیه.آرد نخودچی رو الککرده و بهش اضافه میکنیم و سه چهار دقیقه تفت میدیم.یکبار دیگه آردها رو الککرده و بهش روغن و کره رو اضافه میکنیم.خوب هممیزنیم تا کره و روغن کاملا جذب آردها بشه و بهش پودر هل رو هم اضافه میکنیم.شهد رو طی سه چهار مرحله ب مواد اضافه کرده و هر بار سریع هممیزنیم تا نهایتا حلوا خودش رو جمع کن و بشه ب صورت گهوارهای حرکت بدیم.حلوا رو میگذاریم کنار تا خنک بشه.خرماها رو شسته و وقتی خشکشد هستشون رو خارج میکنیم.وسطش گردو میذاریم.
حلوا رو بین دو کیسه فریزر پهن کرده به ضخامت دو سه میلی متر.حالا خرما رو مطابق فیلم میپیچیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_آلفردو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای سبزیجات با خمیر سبزیجات😯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، این #ژله_شامپاینی هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم #ژله_شیک_مجلسی خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود.
درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی کباب ترکی😋
مواد لازم:
500گرم گوشت چرخ شده کم چرب
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
2 حبه سیر
1عدد پیاز بزرگ
1 قاشق غذاخوری جعفری
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک )
1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
برای داخل ظرف 👇
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
مواد سس👇
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
1 لیوان آب
1/2 قاشق چایخوری نمک(طبق ذائقه)
مواد روی کباب👇
چند برش گوجه فرنگی
چند برش پیاز
،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت گردو اسفناج😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یخچالی
#دسر_شیک
.
۱لیوان شکر
۱لیوان شیر
۳ق غ پودر کاکائو
نصف ق چ وانیل
۱۵۰گرم کره
۲ونیم بسته بیسکوییت پتی بور
گردو خرد شده ۳ق غ
شکلات تخته ای به میزان لازم
.
.
.
✅پودر کاکائو وشکر و قبل شیر ریختن یه کم مخلوط کنین تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش آش ابغوره یا آش گوجه فرنگی بسیااار خوشمزه حتما پست رو سیو کنید و امتحانش کنید.
.
مواد لازم :
گوجه فرنگی نیم کیلو
برنج ۱ لیوان
تره، گشنیز و جعفری نیم کیلو
آبغوره ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
آب گوشت ۳ پیمانه
رب گوجه ۲ ق غ
نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه :
بهتره که لوبیاها رو از شب قبل تو یک کاسه آب بریزید و چند بار آبش رو عوض کنید تا خیس بخوره. این کار باعث می شه هم سریعتر پخته شه و هم نفخش گرفته شه. بعد بزارین بجوشه و اگه حین پخت کف کرد ابش رو یکبار عوض کنید.
برنج های نیم دون رو هم بذارید بپزه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه
مرغ سوخاری پنیــــــــــری🔝🎥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یخچالی
#دسر_شیک
.
۱لیوان شکر
۱لیوان شیر
۳ق غ پودر کاکائو
نصف ق چ وانیل
۱۵۰گرم کره
۲ونیم بسته بیسکوییت پتی بور
گردو خرد شده ۳ق غ
شکلات تخته ای به میزان لازم
.
.
.
✅پودر کاکائو وشکر و قبل شیر ریختن یه کم مخلوط کنین تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر برنج
مواد لازم:
برنج نيم دانه علا١پيمانه
شير ١ليتر
گلاب ١/٢پيمانه
شكر ١پيمانه
اسانس هل ١ ق چ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، این #ژله_شامپاینی هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم #ژله_شیک_مجلسی خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود.
درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سوپ_کدو_حلوایی
یک سوپ خوشمزه و عالی . سوپ پاییزی که خیلی خیلی خوش خوراکه و خوشمزه . البته میشه بهش گفت پتاژ کدوحلوایی . وقتی سوپی که میکس و پوره میشه ، پتاژ میشه .
بی نهایت عالیه مخصوصا برای بچه ها فوق العاده است کلی فایده هم داره . طعم کدوحلوایی هم حس نمیشه این طوری به دلبندانتون می تونین کدوحلوایی و کلی مواد بدین که کلی هم خوشمزه است و عاشقش میشن 😊🤗.
.
برای 3 نفر
کدو حلوایی خرد شده 350 گرم (2 لیوان خرد شده)
سیب زمینی 1 عدد
هویج 1 عدد
بلغور جو یک سوم پیمانه
دال عدس یک سوم پیمانه
پیاز یک عدد
آب مرغ 2 تا 3 لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زنجبیل و ... کره 1 ق غ
پیاز رو با یه کم کره تفت دادم . بهش ادویه جات اضافه کردم . هویج و سیب زمینی و کدوحلوایی رو هم ریختم و آب مرغ اضافه کردم . اکر آب مرغ ندارین می تونین عصاره مرغ رو با آب ترکیب کنین و داخلش بریزین .
گذاشتم یه کم بپزه .
بلغور جو و دال عدس رو از قبل خیس کردم .
داخلش ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه زودی می پزه . بعد با گوشت کوب برقی میکسش کردم .
نمکش رو هم چیدم . یه کم حعفری هرد شده داخلش ریختم . دو قاشق خامه رو با مواد سوپ مخلوط کردم و داخلش ریختم . ریختن خامه دل به خواهی هست ولی خوب خوشمزه اش می کنه . و بعد از حرارت برداشتم .
و بعد آماده سرو هستش . با آب لیمو تازه ، لیموی تازه نوش جان کنین که خیلی می چسبه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ کدو حلوایی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_کاراملی
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک پیمانه
روغن مایع؛یک دوم پیمانه
شیر؛یک دوم پیمانه
آرد؛یک ویک سوم پیمانه
پودر کاکائو؛یک چهارم پیمانه
وانیل:یک دوم ق چ
بکینگ پودر؛دو ق م
(عزیزان تو رسپی اصلی ترکی مقدار مواد به لیوان وفنجونای بزرگ وکوچیک بود برای اینکه سردرگم نشین و میزان موادتون اوکی باشه من خودم تبدیلشون کردم به پیمانه که راحتتر باشید)
خب تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن بزنید چهار الی پنج دقیقه به ترتیب روغن مایع وشیر اضافه بشه وفقط مخلوط بشه کافیه مواد خشک رو ترکیب والک کنید واضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید وتو قالب چرب وارد پاشی شده بریزید(قالب رو به جای آرد پاشی میتونید پودر کاکائو بپاشین )وقطر این قالبای تارت کیکی حدود بیست وهشت سانت هست ووسطش حفره داره برای ریختن سس یا خامه و...
قالب رو داخل فر با دمای صد وشصت درجه به مدت سی دقیقه(فر های گازی دما بین صد وهفتاد الی صد وهشتاد)وبدون فر هم میتونید پخت کنید داخل قابلمه به روشی که تو پست قبلی توضیح دادم هم میتونید کیک رو پخت کنید
بعد خنک شدن کیک سس کارامل رو بریزید وسط حفره
برای درست کردن سس کارامل یک لیوان شکر رو داخل
تابه بریزید وبا شعله ملایم اجازه بدید شکر ذوب بشه اصلا با قاشق هم نزنید فقط میتونید تابه رو کمی تکون بدید مراقب باشید نسوزه ووقتی شکر ذوب شد یک قاشق غذاخوری کره بهس اضافه ومخلوط کنید ویک پاکت خامه صبحانه بهش اضافه ومخلوط وحرارت رو خاموش کنید واین سس روی حفره وسط کیک طبق کلیپ بریزید وبرای درست کردن گاناش صد گرم خامه صبحانه رو روی حرارت بن ماری یا مستقیم با شعله ملایم قرار بدید همین که خامه از اطراف ظرف شروع به جوشیدن کرد هشتاد گرم شکلات تخته ای رو هم اضافه کنید حرارت رو خاموش کنید ومخلوط کنید وروی سس کارامل بریزید.
پ ن:دوستان میتونید فقط گاناش درست کنید بریزین یا فقط سس کارامل اجباری نیست حتما هر دوتاش رو بریزین.نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی کاراملی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو با مرغ زعفرانی
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
.
روش پخت👨🏻🍳
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛