eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫 ⁣ ⁣ برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم می‌زنیم و نان تست رو بهش آغشته می‌کنم و تو تابه کره می‌ریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو می‌کنیم. ⁣⁣ 🧋دالگونا کافی:⁣⁣ مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم‌ بگیره هم می‌زنیم. یک لیوان شیر هم گرم می‌کنیم و از فوم روش می‌ریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!⁣⁣ ⁣⁣ ❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.⁣⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده 🫒🫒 ⁣ 😋زیتون پرورده جان که معرف حضورتون هست،متشکل از زیتون و گردو و سیر و مشتقات انار و البته سبزی معطر شمالی چوچاق(شش چاق،شیشاق،زلنگ).ترکیب این مواد باهم یه طعم غیر قابل وصف به وجود میاره😍⁣ ⁣ 🫒برای زیتون پرورده ۴۵۰ گرم زیتون بدون هسته رو با ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده ، ۴ حبه سیر پوره شده ، سبزی چوچاق و نعناع ریز خورد شده ، ۲ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ رب انار جنگلی ، ۳/۴ لیوان آب انار تازه ، پودر هسته انار ترش ، انار دون شده ، ۱ ق غ روغن زیتون و گلپر رو مخلوط و به مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشتم تا مواد و طعم‌ها کاملا به خورد هم برن.⁣ بهتره که از چوچاق استفاده کنید ولی از اونجایی که این سبزی فقط در شمال کشور پیدا میشه می‌تونین گشنیز رو جایگزین کنید.❤🌿⁣ ⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمینی_و_قارچ 😋😋 _مواد لازم: ●سیب زمینی..... چهار عدد ●سینه مرغ (بی استخوان)..... پانصد گرم ●فلفل دلمه ای (سبز)..... یک عدد ●فلفل دلمه ای (قرمز)..... یک عدد ●قارچ..... یک بسته ●روغن زیتون..... به مقدار لازم ●نمک..... به مقدار لازم ●فلفل سیاه..... به مقدار لازم ●پاپریکا..... به مقدار لازم ●پودر آویشن..... به مقدار لازم ●پنیر چدار (ورقه ای)..... به مقدار لازم _مواد لازم سس بشامل: ●آرد..... دو قاشق سوپخوری ●کره..... دو قاشق سوپخوری ●شیر..... دو و یک دوم پیمانه طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. آنها را در ظرف فر بچینید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را با هم مخلوط کنید و با برس به همه جای ورقه های سیب زمینی بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. قارچ خرد شده را در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود و کنار بگذارید. مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا برشته شود. فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ تفت داده شده و مقداری نمک اضافه کنید. این مخلوط را روی سیب زمینی های پخته شده پخش کنید. سس بشامل روی آنها بریزید و در آخر ورقه های پنیر چدار را روی مواد قرار دهید. ظرف را دوباره در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سپس سرو کنید. نوش جان! *برای تهیه سس بشامل یا همان سس سفید، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس شیر و نمک را اضافه کنید. هنگامی که شیر شروع به قل زدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید) برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمی‌کنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید. کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحت‌تر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید. 1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کاپوچینو مواد لازم: شیر ۳ لیوان پودر کاپوچینوی آماده تکنفره سه بسته پنیر ماسکارپونه یک بسته خامه صبحانه یه بسته ۲۰۰ گرمی پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرپر شکر ۱ لیوان پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر آب سرد نصف پیمانه طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روش آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود،شیر را در قابلمه ای ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل شود بعد پودر کاپوچینو رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاپوچینو هم در شیر حل شود بعد ژلاتین حل شده را هم به مخلوط شیر و شکر و کاپوچینو اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا شکر و مواد حل شوند بعد گاز رو خاموش میکنیم. پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده و با همزن میزنیم و اجازه میدیم مخلوط شیر کمی از حرارت بیفتد سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و همه ی مواد رو اول با همزن برقی بعد با همزن دستی کمی هم میزنیم تا یکدست شوند و از صافی رد میکنیم و مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت آن یک قاشق پودر کاکائو الک میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم و قالب رو چرب میکنیم اول قسمت کاکائویی رو توی قالب میریزیم بعد از اینکه خودش رو گرفت قسمت کاپوچینو رو توی قالب میریزیم و به همین ترتیب هر لایه که خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه میکنیم و در آخر توی یخچال میذاریم تا ۴ الی ۵ ساعت خودش رو کامل بگیره بعد از قالب خارج میکنیم. 🔴دوستان عزیز هر لایه رو که ریختین حتما بذارید خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید. اگه خواستین میتونید دو قاشق سر پر شکلات رنده شده هم به قسمت کاکائویی اضافه کنید تا توی قسمت کاکائویی حل بشه ولی من اضافه نکردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک تیرامیسو مواد لازم: 1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت) 1 قاشق مربا خوری قهوه فوری از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب) 200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه) 2 قاشق سوپ خوری پودر قند 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی برنجی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔸درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد. توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم. برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح زیبـاتـون بخیر 🌸🍃 امروزتان پراز انرژی مثبت و پراز اتفاقات زیبـا🌸🍃 براتـون دلی آرام 🌸🍃 لبی خندون زنـدگی آروووم 🌸🍃 و یک دنیا سلامتی🌸🍃 و خـوش خـبری آرزومندم🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"ته چین بادمجون" بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر 2 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آرد 1 فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک 1 قاشق مرباخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر تخم مرغ 1 عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4تا5 نفر کافیه طعم شپردزپای به مواد گوشتی و ادویه ای که استفاده میکنید ارتباط مستقیم داره. گوشت چرخکرده 400 گرم قارچ ورقه شده 250 گرم پیاز درشت 1 عدد برای تفت گوشت فلفل دلمه 1 عدد مخلوط سبزیجات(ذرت+نخودفرنگی+هویچ)400 گرم آویشن،پودر سیر،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم پنیر ورقه تست یا پنیر پیتزا به میزان دلخواه سیب زمینی بزرگ 3 عدد خامه 3 قاشق کره 3 قاشق سس کچاپ برای داخل مواد گوشتی 2 تا 3 قاشق من گوشت چرخکرده رو در پیاز نگینی طلایی شده و فلفل دلمه نگینی تفت میدم و بعد کمی زردچوبه به همراه نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری سس ووستشایر(یا در صورت عدم دسترسی یک قاشق غذاخوری سرکه بالزمیک) به همراه دو قاشق سس کچاپ اضافه و در پایان پودر سیر و آویشن و قارچ تفت داده شده اضافه و حرارت رو خاموش میکنم. سبزیجات رو با در باز بپزید تا تغییر رنگ ندن. و بعد به مواد گوشتی اضافه و مخلوط کنید. در ورژن اصلی شپردزپای،پوره سیب زمینی در آخر روی سطح مواد گوشتی به صورت یکنواخت پهن میشه،برای زیبایی بیشتر میتونید پوره رو گوله و در دست فرم بدید یا با قیف روی مواد ماسوره بزنید. تایم پخت 30 دقیقه در فر 180 درجه با حرارت پایین و در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پای طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2.5 لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (2.5 ق غ) خامه صبحانه 100 گرم (2 تا 3 ق غ) شکر 100 گرم( 6 تا 7 ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید 8 ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو) برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه هویج 1 عدد کلم سفید و بنفش با میزان لازم خیارشور 3 عدد ذرت 4 ق غ نخودفرنگی یک پیمانه زیتون چند عدد سس مایونز 2 ق غ ماست در صورت دلخواه 3 ق غ سس فرانسوی درصورت دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین . سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین . نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم 15 دقیقه بپزه . خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم . همه موادرو با هم مخلوط کردم . برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم . بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه . نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش . انار 1 الی 2 عدد کلم سفید نصف عدد متوسط کلم بنفش نصف عدد کوچک هویج 1 عدد بزرگ گردو خرد شده 4 تا 5 ق غ سس مایونز 3 ق غ ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان . من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین . بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم . همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره . انارها رو دون کردم . کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم . هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم . اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم 7 الی 8 ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم . برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم . عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛